Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 8 éve
Á!
több mint 8 éve
😀 😀 😀 😀 😀Húzzunk le magunkat WC-n.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
remelem is, hogy kemeny ev lesz. Egy negycsapatos verfurdonek nagyon orulnek.Vigyázz, a Browns GM megmondta hogy nekik jövőre csak a csoportgyőzelem elfogadható! Szóval úgy néz ki hárman fogunk tülekedni a 2. helyért, kemény év lesz.par honap es mindannyian lelkesek leszunk a fenyes jovo miatt. 😊Jovore ujra elesben.Ehhez csupán az fog kelleni, hogy újra az első játéknapon találkozzon a két csapat. 😀
no
Mikey
no
Jan
| Bar a fenyes jovore van a csapatnak egy B terve hogy erosebb egoket szerelnek be. |
több mint 8 éve
gedam
6 506
a faszom, hogy nem veszik figyelembe a central european time-ot
több mint 8 éve
Vigyázz, a Browns GM megmondta hogy nekik jövőre csak a csoportgyőzelem elfogadható! Szóval úgy néz ki hárman fogunk tülekedni a 2. helyért, kemény év lesz.par honap es mindannyian lelkesek leszunk a fenyes jovo miatt. 😊Jovore ujra elesben.Ehhez csupán az fog kelleni, hogy újra az első játéknapon találkozzon a két csapat. 😀
no
Mikey
no
Szerkesztette: Jan
több mint 8 éve
par honap es mindannyian lelkesek leszunk a fenyes jovo miatt. 😊Jovore ujra elesben.Ehhez csupán az fog kelleni, hogy újra az első játéknapon találkozzon a két csapat. 😀
no
Mikey
több mint 8 éve
Így már van összefüggés a két mondat között, igen. 😀Bold prediction: a Bengals PO meccset nyer jövőre. Így jó lesz? 😀Pedig azt írtad a soccer topikban, hogy örök álmodozó vagy, ejnye. 😀Jovore ujra elesben.Ehhez csupán az fog kelleni, hogy újra az első játéknapon találkozzon a két csapat. 😀
no
Mikey
Vrij6
Mikey
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Bold prediction: a Bengals PO meccset nyer jövőre. Így jó lesz? 😀Pedig azt írtad a soccer topikban, hogy örök álmodozó vagy, ejnye. 😀Jovore ujra elesben.Ehhez csupán az fog kelleni, hogy újra az első játéknapon találkozzon a két csapat. 😀
no
Mikey
Vrij6
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Pedig azt írtad a soccer topikban, hogy örök álmodozó vagy, ejnye. 😀Jovore ujra elesben.Ehhez csupán az fog kelleni, hogy újra az első játéknapon találkozzon a két csapat. 😀
no
Mikey
több mint 8 éve
Jovore ujra elesben.Ehhez csupán az fog kelleni, hogy újra az első játéknapon találkozzon a két csapat. 😀
no
több mint 8 éve
Mint korábban említettem pees visszavonul szóval imaink meghallgatást nyertek lehet koordinatort keresni..... Pagano vagy Austin a detriottol
több mint 8 éve
No-val értek egyet,tud jól játszani a Bengals,de papíron mi nyerünk.Viszont mi bárkitől kikapunk,ha elkezd a csapat motiválatlanul játszani..Ettől tartok,hogy szarok leszünk.Bár nem fogom látni a meccset,majd néha idepillantok,de a végén nagy ivás lesz,akármi is lesz az eredmény 😀 Boldog Újévet és go Ravens!Lehet Korda Gyuri bácsik és Klárikák, akik félnek mindentől, ami nem saját maguk. 😊😀Tegnap nem játszott rossz meccset a Bengals,kicsit félek..Persze, mert egy még bénább Lions jött szembe. Nem kell aggódni.
LeviPoki
Mikey
Én nem is értem azokat akik aggódnak.
Vrij6
Mikey
több mint 8 éve
Az ellenkezoje. Jelen esetben nem toletek, sajat magunktol tartok. A PO-ba jutas meglesz hisz bizhatunk, hogy jok leszunk, ti elvesztitek, a titans kikap, a Bills kikap. Azert jo lenne nyerni es szerintem meglesz, a 2 csapat motivacioja kozti kulonbseg el kell hogy dontse. Teljesen nem leszek meglepve ha ti nyertek.Lehet Korda Gyuri bácsik és Klárikák, akik félnek mindentől, ami nem saját maguk. 😊😀Tegnap nem játszott rossz meccset a Bengals,kicsit félek..Persze, mert egy még bénább Lions jött szembe. Nem kell aggódni.
LeviPoki
Mikey
Vrij6
Mikey
Jovore ujra elesben.
több mint 8 éve
Lehet Korda Gyuri bácsik és Klárikák, akik félnek mindentől, ami nem saját maguk. 😊😀Tegnap nem játszott rossz meccset a Bengals,kicsit félek..Persze, mert egy még bénább Lions jött szembe. Nem kell aggódni.
LeviPoki
Mikey
Vrij6
több mint 8 éve
Egy par dolog, kezdjuk ott hogy a legergyabb D volt az ellenfel. Az ido kontrolalasa fontos es a futas is. Az ellenfel D-e a sok palyan toltott perctol farad, de nem tudtam hogy mi direkt rovid futasokat varunk el. De legyen igy, ha kepesek vagyunk masra is, de olyat meg nem nagyon lattunk. A rovid futas es a CD az ment egesz evben ( igaz akkor az eleteert kuzdott F).
én bizakodó vagyok, mert ez a meccs volt az, ahol először működött 100%-ban, amit mm eddig is akart csinálni és ami a steelers és a pecc ellen is győzelemre vezethet. kiböjtöltük.
tán 3 vagy 4 10 playnél is többet tartalmazó pontszerző drive volt, ami frencsirekord. rövid futásokkal, check down passzokkal fáraszd a védelmet és tartsd az ellen o-ját a padon. labdabirtoklás és tilitoli, mi leszünk az amerikai foci barcelonája.
ha az o fal továbbra is működik, akkor ez egy járható út lehet.
gedam
Az egesz csapatnak kell, hogy mi vezessunk, mert ugy kepesek vagyunk ezzel a fenti taktikaval olni az orat es haladgatni is. A D-nek is jol all ha az ellen nem is akar futni ( mert eleg szarok vagyunk benne), es vadaszhatunk a labdakra, es eddig szerencsere NB2 iranyitok soraval talalkoztunk. Pees pont ezert (sem) illik ide. Megprobaljuk nem benyelni a nagy jatekokat, futast fogjuk(?). Es a kenyszerdobasoknal megyunk a labdakert feladva a nyomast es veluk is passzsavokat zarni. Cserebe haladnak ellenunk inkabb biztosan, mint nem. A baj ott kezdodik ha nem vezetunk, mert nem is lattam mast az O-tol, a D meg ritkan alkalmas 3and out-ra ( foleg 2-3ra egymas utan). Ha a fal tartani fog akkor az O kepes lehet haladni, keves a bitang D. Ahol jo ott meg az O-uk tud kerdeses lenni, de jobb nalunk a negy csoportgyoztes. De ha lerangatjuk oket a mi szintunkre akkor ott akar nyerhetunk ellenuk, mert abban jok vagyunk.
A kerdes ugy is az, hogy a KC-t le tudjuk-e gyozni, ha bejutunk.
több mint 8 éve
😀Tegnap nem játszott rossz meccset a Bengals,kicsit félek..Persze, mert egy még bénább Lions jött szembe. Nem kell aggódni.
LeviPoki
Mikey
Én nem is értem azokat akik aggódnak. Nyerni kell, és kész, kezünkben az egész.
Ha kikapnánk, akkor nem is érdemlünk PO-t, sőt, a csoport 2. helyét sem érdemelnénk meg. 😀
több mint 8 éve
Tegnap nem játszott rossz meccset a Bengals,kicsit félek..Persze, mert egy még bénább Lions jött szembe. Nem kell aggódni.
LeviPoki
több mint 8 éve
Édes jó istenem.
én bizakodó vagyok, mert ez a meccs volt az, ahol először működött 100%-ban, amit mm eddig is akart csinálni és ami a steelers és a pecc ellen is győzelemre vezethet. kiböjtöltük.
tán 3 vagy 4 10 playnél is többet tartalmazó pontszerző drive volt, ami frencsirekord. rövid futásokkal, check down passzokkal fáraszd a védelmet és tartsd az ellen o-ját a padon. labdabirtoklás és tilitoli, mi leszünk az amerikai foci barcelonája.
gedam
Hova tűnt a catenaccio a north-ból?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 8 éve
gedam
6 506

több mint 8 éve
9-7 9-7 esetén a Titans,vagy Ravens? Bár ha megüti őket a Jags,akkor nyugodtan ki is kaphatunk a cicáktól,max a Bills bejön elénk. Tegnap nem játszott rossz meccset a Bengals,kicsit félek..nem kell felni: sima liba vagy majd a vegen a D megcsinalja vagy a tobbiek segitenek nekunk. 3 csapat egyszerre csak nem hagy minket cserben. De, jo lenne tudatni veluk, hogy az 5. hely kivanatosabb nekunk. 😊
LeviPoki
több mint 8 éve
gedam
6 506
9-7 9-7 esetén a Titans,vagy Ravens? Bár ha megüti őket a Jags,akkor nyugodtan ki is kaphatunk a cicáktól,max a Bills bejön elénk. Tegnap nem játszott rossz meccset a Bengals,kicsit félek..9-7 nekünk csak akkor jó, ha a bills vagy a titans kikap. ha mindkettő győz, akkor csak a 10-6 jó. a jags, ha kikap, ha győz, akkor is 3. seed. ők max. csak azért hajthatnak, hogy kibasszanak a titans-szel, de szerintem elengedik a meccset, tartalékolni fognak.
LeviPoki
a miami meg nem hiszem, hogy képes megverni a buffalákokat. vszeg kell a bengals elleni győzelem.
Szerkesztette: gedam
több mint 8 éve
9-7 9-7 esetén a Titans,vagy Ravens? Bár ha megüti őket a Jags,akkor nyugodtan ki is kaphatunk a cicáktól,max a Bills bejön elénk. Tegnap nem játszott rossz meccset a Bengals,kicsit félek..
több mint 8 éve
Én nem éreztem ezt a meccset ennyire szörnyűnek, amikor kellett a D megcsinálta a playt, elejtettek 3 intet, ez ellen a colts ellen ez belefért, inkább ellenük játszunk szarul mint a bengals ellen. A nagy SB runos vasas is csak 20-17-re nyert a colts ellen.
több mint 8 éve
Ha úgy nézed a tegnapi számokat,hogy nem láttad a meccset,akkor egy nem szar Ravens Offense-t látsz.De a mérkőzés képe nem ezt mutatja.Lehet,hogy Flacco átlagol mostanában 2 TD-ket és 200feletti passzolt yardokat,de ez nem sokat javít azon,hogy egyébként vaksötét QB és elkapó bravúrokról beszélünk ezeknél a sikeres passzoknál.Amikor nagyon kell egy minimum FG,akkor 3 and out,konzervatív hívás,Flacco bemajrézik,ezzel nem megyünk messzire és ezek a tények,nem az,hogy az elmúlt 4 meccsen dobott 7 TD-t meg 1 Intet,az mák,tudod Te is.Én lennék a legboldogabb,ha egy idén legalja Colts elleni meccsen,amikor a PO a tét,nem kéne a szurkolónak majréznia,de kell,mert ez az Offense szar és ezen a számok sem segítenek.A D meg már a tőlük várható minimumot sem hozza.Persze felszopjuk majd magunkat PO-ra,meg lehet ott bármi.Ha elkapnánk a Vasast és a kövi meccsen kiszopunk 100-0-ra én már akkor is boldog lennék.Sikerült a Browns elleni teljesítményt is alulmúlni tegnap,ha nincsenek a zebrák,kb 80%,hogy ki is szopunk.Jár a keksz nekik.4-5 hete nem néztem Cica meccset,de ha elkapják a fonalat és mi így játszunk,akkor nagy eséllyel ki is kapunk tőlük.Ez bűn rossz meccs volt,mindkét egység tagjaitól.A D nem is volt a pályán,Flacco össze-vissza dobált,atom konzervatív playhívások..Ez nagyon messze van egy PO szinttől,pofozógépeknek jók leszünk.Egyedül a sikeres elkapásokat lehetne kiemelni,hogy ezeket a vaksötét Flakon passzokat nagy százalékban sikerült behalászni.Tucker meg szakadó esőben is betonbiztos.Boldog Karácsonyt!a kognitív disszonancia tipikus esete.
LeviPoki
még jó, hogy a számok alapján mond ítéletet a sport egy-egy játékos, csapat teljesítményéről, nem az előítéletes “szurkolók” negatív jelleme. a számok meg nem a te véleményedet igazolják.
gedam
több mint 8 éve
Nem játszottunk jól tegnap, mégsem éreztem, hogy gond lehet. Kicsit simább meccsre számítottam, de a Colts meglepően jól játszott szerintem. Annyit adtunk ki magunkból, amennyi kellett. Vannak gondok, ez tény.Abban is biztos vagyok, hogy tudunk majd PO fordulatszámra kapcsolni, ha megverjük az utolsó héten a Bengalst. A lényeg a győzelem. Játszottunk ennél már sokkal rosszabbul is idén. 😀