Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Volt aki nézte a preseason meccset... vélemények?
Annyit vettem csak észre (meccset nem láttam mert el kellett mennem a helyi becsületsűllyeztőbe) hogy a védelem aprított... sőt még blitzeket is véltem felfedezni.. valami megcsípte Píízt?
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 722
Ha valakit esetleg megviselt Zuttah elcserélése, az megnyugodhat, mert a niners ma ki is vágta...
malkav
A baj hogy 4 honappal meg o volt a legjobb C a keretben, ugy hogy pocsek volt. A vezetoseg jol csinalta, mert 4 honap lehet eleg volt a tobbieknek es ha nem is legyenek pocsekok olcson. ( azt ne nezzuk Zuttah miert nem volt olcso. Az ugynoke egy magus )
Azert remelem nem jon vissza nagyon olcsoert se, mert azt nehezen fogom viselni, hogy meg dicserhetjuk a vezetoseget a maximum kihozasaert a szituaciobol.

Ha mar visszakuldtem a mezet, akkor visszakuldtem. Punktum. 😊
több mint 8 éve
Ha valakit esetleg megviselt Zuttah elcserélése, az megnyugodhat, mert a niners ma ki is vágta...
több mint 8 éve
Na meglestem az NFL-es power rankingot...
28. helyen vagyunk... végre 😀 újra jöhet az underdog szerepkör amiben jók vagyunk ...
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Srácok Claiborne eddig milyen? Pályán tud eddig maradni? Ha egészséges, egy egészen fasza kis CB. Csak nálunk mondjuk nem volt szezonja ahol 12 meccs fölé tudot volna menni.
Cowboykarcsi90
Kérdezd a Jetseseket, nálunk Carr van 😀
De Carrról nem sok mindent hallani.
malkav
Most miert mondod? Carr meg mindig magabiztosan egeszseges 😊
no
Vagy legalábbis nem jött még hír a sérüléséről 😊 😛

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Srácok Claiborne eddig milyen? Pályán tud eddig maradni? Ha egészséges, egy egészen fasza kis CB. Csak nálunk mondjuk nem volt szezonja ahol 12 meccs fölé tudot volna menni.
Cowboykarcsi90
malkav
Most miert mondod? Carr meg mindig magabiztosan egeszseges 😊
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 526 — …not me…Im in my prime!

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Pár aprócska hír:

Kikerült az első Depth Chart:
 www.baltimoreravens.com/news/article-1/Ravens-Release-First-Depth-Chart-of-2017-Season/3563e0a2-cd50-4a0a-812f-0be1e21fe19c

Nem érdemes sok mindent levonni belőle, mert ezt még az edzők is inkább ösztönzőkét használják. De pár dolog lehet érdekesebb: Kezdő TE: Bolye, mögötte van Watson és Williams is. Kezdő WR Perriman és Wallace, Maclin és Camp a másodikak. Ez azt jelenti hogy Periman fele valszeg nagy a bizalom.

Ami jó hír, hogy komoly sérülés nem történt Siragusa sérülése óta (lásd lentebb) kisebb bibik viszont több játékosnál is vannak (Humprey, Perimann, ... )

Akik kicsit kiemelkednek: Tim White-ot nagyon dicsérik, hogy odaérhet UDFA-ként az 53-as rosterre, WR ként nyílván nem sokat látjuk majd a pályán ,de spec teamben lehet benne potenciál.

KC-t dicsérik hogy fényévekre van a tavalyi önmagától (mondjuk nem volt magasan a léc) eléggé lefutottnak tűnik így a második ILB szerepkör, tekintve hogy Mek-ellen van még csatába a píz meg elfogyott...

Gratulálok kedves Ravens szurkolók! Sikerült kikönyörögnünk, hogy ne Hurst legyen a kezdő RT, Austin megszerzésével a ha nincs sérülés egész biztos ő kezd RT-be. Ezzel a lépéssel a fal nagyot lendült előre, csak a C poszton van kérdés, de eddig ott Jensen a nyerő. Ami viszont aggasztó hogy a kezdő mögött mélység nem nagyon van. általában 9 OL van a keretben 53azás után
5kezdő: Stanley,Lewis,Jensen,Yanda, Austin
valszeg Hurst marad swing tacklenek, Skura csere C-nek, és ezután gyakorlatilag senkisem biztos. pl. G cserénk nem is nagyon van a brit srácot akinek a nevét nem tudom írják csere G-nek :S Ez engem egy kicsit aggaszt.
A Többi poszt esetében nem érzem ennyire vészesnek a mélységet (még talán az ILB poszt mélysége lehet gyengusz), de az OL-nél ez kritikus lehet.

Még egy érdekesség, bár az tudjuk hogy a Dline-ba rendre összevissza pakolgatjuk az embereket. De kezdő NT-nek Pierce van feltüntetve, Williams pedig kezdő 3tech DT-ként szerepel (Ez volt tavaly Jernigan posztja)
malkav
Az hogy Hurst nem jatszik az nem baj. Az igen hogy o meggyozobb volt a TC-n eddig mint Jensen.
több mint 8 éve
Pár aprócska hír:

Kikerült az első Depth Chart:
 www.baltimoreravens.com/news/article-1/Ravens-Release-First-Depth-Chart-of-2017-Season/3563e0a2-cd50-4a0a-812f-0be1e21fe19c

Nem érdemes sok mindent levonni belőle, mert ezt még az edzők is inkább ösztönzőkét használják. De pár dolog lehet érdekesebb: Kezdő TE: Bolye, mögötte van Watson és Williams is. Kezdő WR Perriman és Wallace, Maclin és Camp a másodikak. Ez azt jelenti hogy Periman fele valszeg nagy a bizalom.

Ami jó hír, hogy komoly sérülés nem történt Siragusa sérülése óta (lásd lentebb) kisebb bibik viszont több játékosnál is vannak (Humprey, Perimann, ... )

Akik kicsit kiemelkednek: Tim White-ot nagyon dicsérik, hogy odaérhet UDFA-ként az 53-as rosterre, WR ként nyílván nem sokat látjuk majd a pályán ,de spec teamben lehet benne potenciál.

KC-t dicsérik hogy fényévekre van a tavalyi önmagától (mondjuk nem volt magasan a léc) eléggé lefutottnak tűnik így a második ILB szerepkör, tekintve hogy Mek-ellen van még csatába a píz meg elfogyott...

Gratulálok kedves Ravens szurkolók! Sikerült kikönyörögnünk, hogy ne Hurst legyen a kezdő RT, Austin megszerzésével a ha nincs sérülés egész biztos ő kezd RT-be. Ezzel a lépéssel a fal nagyot lendült előre, csak a C poszton van kérdés, de eddig ott Jensen a nyerő. Ami viszont aggasztó hogy a kezdő mögött mélység nem nagyon van. általában 9 OL van a keretben 53azás után
5kezdő: Stanley,Lewis,Jensen,Yanda, Austin
valszeg Hurst marad swing tacklenek, Skura csere C-nek, és ezután gyakorlatilag senkisem biztos. pl. G cserénk nem is nagyon van a brit srácot akinek a nevét nem tudom írják csere G-nek :S Ez engem egy kicsit aggaszt.
A Többi poszt esetében nem érzem ennyire vészesnek a mélységet (még talán az ILB poszt mélysége lehet gyengusz), de az OL-nél ez kritikus lehet.

Még egy érdekesség, bár az tudjuk hogy a Dline-ba rendre összevissza pakolgatjuk az embereket. De kezdő NT-nek Pierce van feltüntetve, Williams pedig kezdő 3tech DT-ként szerepel (Ez volt tavaly Jernigan posztja)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport‏ @RapSheet
#Ravens & OT Austin Howard agreed to terms on a 3-yr deal worth $16M, source said. There are team options after each year. $5.5M in year 1.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Austin Howard OT érkezik.
több mint 8 éve
Hát ez eddig nem valami faszja,,

Tavon Y season ending
Pitta season ending valseg vissza is vonul
Urschel visszavonult
Dixon season ending
Waller 1 év eltiltás
Siragusa season ending
Canady visszetérős IR.re van esélye
Gilmore season ending

Slot Cb -2db
TE -3db
OL -2db
RB -1db

akik még lábadoznak/ sérülésből jönnek vissza
Flacco hát
Yanda váll
Mosley váll
Watson achilles
Williams térd
Campanaro lábujj

Periman (térd) is korábban hagyta el az edzést...

Drága TC én így szeretlek!!
malkav
ha most fogadni kène, akkor arra tennék, hogy karácsonyig lesz harbó
gedam
ugyan, ha meg tobb lesz a serult akkor azert nem rugjak ki. Rossz ranezni a listara, de a slot cb kivetelevel toltelek foleg melysege voltak a csapatnak szoval ettol meg lehet hasitani.
több mint 8 éve
gedam 6 506

Tavon Y season ending
Urschel visszavonult
Dixon season ending
Waller 1 év eltiltás
Siragusa season ending
Gilmore season ending

Slot Cb -2db
TE -3db
OL -2db
RB -1db

Flacco hát
Yanda váll
Mosley váll
Watson achilles
Williams térd
Campanaro lábujj

malkav
ha most fogadni kène, akkor arra tennék, hogy karácsonyig lesz harbó
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 633 — The only discipline that lasts, is self discipline

Tavon Y season ending
Urschel visszavonult
Dixon season ending
Waller 1 év eltiltás
Siragusa season ending
Gilmore season endingmalkav
Ejj, de durva..... 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve

Tavon Y season ending
Urschel visszavonult
Dixon season ending
Waller 1 év eltiltás
Siragusa season ending
Gilmore season ending

Slot Cb -2db
TE -3db
OL -2db
RB -1db

Flacco hát
Yanda váll
Mosley váll
Watson achilles
Williams térd
Campanaro lábujj

több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ez igy egyutt akar career ending is siman... remeljuk nem, de...

Prayin' for ya', Man!

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport‏ @RapSheet
Incredible. More awful #Ravens news: Rookie G Nico Siragusa tore his ACL, MCL and PCL while running with the 1st team today, sources said.

:/
több mint 8 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
Incredible. More awful #Ravens news: Rookie G Nico Siragusa tore his ACL, MCL and PCL while running with the 1st team today, sources said.

😥
több mint 8 éve
Ravens OL John Urschel announces retirement
Klaci79
Komoly eselyes lehetett a kezdore.... vagy lehet azert. 😊
no
"-Öcsém, te kezdesz RG-ben!
-Én ugyan nem, még a végén megsérül a fejem aztán oda a matek karrier. Ha nem lehetek csere, akkor inkább visszavonulok"
😀
Klaci79
Nem gondolom, hogy ez lett volna a lényeg, szerintem inkább a közeg ölte meg őt... gondolom Suggs nem egyszer hívhatta nagyokosnak meg hasonlók... Azért nem gyakori hogy ezek a játékosok mondjuk csak átlagember IQ-val rendelkezzenek...
malkav
Ha ez így van, akkor az tényleg szar lehet az öltözőben. Mondjuk Suggs-ból kinézi az ember, bár sokszor tapasztalom, hogy azért nem annyira idióták egymás között, mint kifelé.
Klaci79
Szerintem nem lehet két dogot ilyen magas szinten művelni,hogy ne menjen egyik a másik rovására.Ő a tudományt választotta.Sok sikert.
kátrány
Igy van es abban raadasul sikeres is es nem kap agyrazkodast. Az idei 36000 dollarnal tobb lesz a fizetese is. Nekunk meg nem fog hianyozni. Win-win
több mint 8 éve
De miért csak a jó játékosok sérülnek le .... az miért nincs hogy mondjuk Pees megsérül és ki kell hagynia a szezont... 😀
több mint 8 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
Gilmore is a térdét fájlalva hagyta el a pályát... kezdődik...
malkav
Pánikra semmi ok, leigazoltátok Larry Donnellt
Asbee
😆😆😆

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Canady és Gilmore is úgy nézz ki kihagyják a szezont.... Lassan bemegyünk Baltimore Chargersbe...
malkav
Eladtuk a lelkünket 5 éve az ördögnek és aprajával kéri vissza,ami az övé.
Mint Robert Johnson... 😛

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Ravens OL John Urschel announces retirement
Klaci79
Komoly eselyes lehetett a kezdore.... vagy lehet azert. 😊
no
"-Öcsém, te kezdesz RG-ben!
-Én ugyan nem, még a végén megsérül a fejem aztán oda a matek karrier. Ha nem lehetek csere, akkor inkább visszavonulok"
😀
Klaci79
Nem gondolom, hogy ez lett volna a lényeg, szerintem inkább a közeg ölte meg őt... gondolom Suggs nem egyszer hívhatta nagyokosnak meg hasonlók... Azért nem gyakori hogy ezek a játékosok mondjuk csak átlagember IQ-val rendelkezzenek...
malkav
Ha ez így van, akkor az tényleg szar lehet az öltözőben. Mondjuk Suggs-ból kinézi az ember, bár sokszor tapasztalom, hogy azért nem annyira idióták egymás között, mint kifelé.
Klaci79
Szerintem nem lehet két dogot ilyen magas szinten művelni,hogy ne menjen egyik a másik rovására.Ő a tudományt választotta.Sok sikert.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Canady és Gilmore is úgy nézz ki kihagyják a szezont.... Lassan bemegyünk Baltimore Chargersbe...