Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem itt nem az emberanyag a legfőbb probléma, coordinátori szinten vannak problémák. Ha ránézünk mondjuk a Pats vagy a Steelers CB állományára, hát no, ráadásul ott még passrussherek se nagyon vannak mégis tudnak "vállalható" szezont hozni. Ilyenkor amikor a rosszullét kerülget a védelem miatt arra gondolok, hogy hátha ez lendületet ad a pees éra végének....Igen, a secondery Ed Reed viszavonulása óta anyi elfogása volt mint Reednek egy jó évében! Azért ez elég tré szerintem. 2-3 éve égető kérdés a Corner pozíció, és Powers meg Young kevés lesz. Nem is értettem a drafton ezt a második körös húzást! Félek h Blaisenek lesz igaza, és befürdük correával. Amúgy megnéztem elég sok pre mecset és az idei drafton j ramsey, v hargreaves és fuller felé se kell sok lasztit dobni, M Peters első évében liga top Corner lett! Szal szerintem már nem érvényes az h egy cornernek kell 2-3 év h felvegye a nfl ritmust! Jó lenne már top Cornert húzni, hozni, mindegy.Bízzunk benne, itt minden azon fog eldőlni hogy pees mennyire lessz hajlandó keverni a lapokat, mert ebben a keretben azért sok tehetség és eltérő stílusok vannak. azért 3. downra fel lehet külseni, Suggs Doom mellé még Koreát és Judont/Smith ... kiváncsi leszek. Én azt várom/arra vágyok hogy Jsmith nyomason egy probowl szezont és akkor van keresnivalónk a csoportban Green,Brown,Gordon mellett..Ha már a passrush, akkor matt judon kellemes meglepetés lehet! Igaz preseason de dominált végig. 2 sack 9 szerelés egy lasztiba beleütött és három harmadik kísérletet fogott meg. Szerintem brutál lesz a srác.Hatalmas elánnal vetettük be magunkat a pre-seasonbe...1-0, semmit nem zsámít. Hurrá, némi foci az éterben 😊Azért a passz elleni védekezésünk messze volt a tökéletestől még az első drivenál is (ott a kezdők voltak fent), de west-et és dixon-t viszont jó volt látni. OL-nél kicsit sok volt a bad snap... Nem néztem végig de ezek tűntek fel. Ja és D'Smith igencsak tolta a passrush-t jó lesz a srác..
Collapo
malkav
Ravens best defense
malkav
Ravens best defense
több mint 9 éve
Igen, a secondery Ed Reed viszavonulása óta anyi elfogása volt mint Reednek egy jó évében! Azért ez elég tré szerintem. 2-3 éve égető kérdés a Corner pozíció, és Powers meg Young kevés lesz. Nem is értettem a drafton ezt a második körös húzást! Félek h Blaisenek lesz igaza, és befürdük correával. Amúgy megnéztem elég sok pre mecset és az idei drafton j ramsey, v hargreaves és fuller felé se kell sok lasztit dobni, M Peters első évében liga top Corner lett! Szal szerintem már nem érvényes az h egy cornernek kell 2-3 év h felvegye a nfl ritmust! Jó lenne már top Cornert húzni, hozni, mindegy.Bízzunk benne, itt minden azon fog eldőlni hogy pees mennyire lessz hajlandó keverni a lapokat, mert ebben a keretben azért sok tehetség és eltérő stílusok vannak. azért 3. downra fel lehet külseni, Suggs Doom mellé még Koreát és Judont/Smith ... kiváncsi leszek. Én azt várom/arra vágyok hogy Jsmith nyomason egy probowl szezont és akkor van keresnivalónk a csoportban Green,Brown,Gordon mellett..Ha már a passrush, akkor matt judon kellemes meglepetés lehet! Igaz preseason de dominált végig. 2 sack 9 szerelés egy lasztiba beleütött és három harmadik kísérletet fogott meg. Szerintem brutál lesz a srác.Hatalmas elánnal vetettük be magunkat a pre-seasonbe...1-0, semmit nem zsámít. Hurrá, némi foci az éterben 😊Azért a passz elleni védekezésünk messze volt a tökéletestől még az első drivenál is (ott a kezdők voltak fent), de west-et és dixon-t viszont jó volt látni. OL-nél kicsit sok volt a bad snap... Nem néztem végig de ezek tűntek fel. Ja és D'Smith igencsak tolta a passrush-t jó lesz a srác..
Collapo
malkav
Ravens best defense
malkav
több mint 9 éve
Ja most jutott eszembe,hogy Waller 4meccses eltiltással kezd úgyhogy nem lesz benne az első 53-ban.
több mint 9 éve
Ránézek ezekre a feltételezett D depth chartokra és az émelygés kerülget... ennyire nulla legyen a talent pool.
több mint 9 éve
persze most úgy tűnik hogy könnyen megszabadulnék buck-tól, de nem így van, csak engem tavaly nem győzött annyira meg, idén pedig west és dixon is ígéretesebb volt egyelőre, azt meg nem hiszem hogy 4 RB-t vinnénk......Azért egy tavalyi negyedik köröst nem cutolnék csak úgy.Perrimannek meg kell még edzésidő hiszen kb 2 edzést tolt végig majd másfél év alatt,ne várjunk tőle csodát azért.Elamre nem lőném el a bumeráng IR-t mert a produkciója pótolható könnyen.cutolnám és ha elérhető visszahoznám,ha nem akkor ez van.a két utolsó spotnál (Butler,Matthews) inkább a ST érték volt mérvadó.Waller is jó volt tavaly de plusz 20 fonttal már lassú lenne gunnernek.mindegy igazából,majd úgyis meglátjuk.aki még tetszik eddig az Michael Pierce NT,valahogy itt kéne tartani biztonsági tartaléknak ha Bwill távozik.PS-ből el fogják vinni.Akkor hadd szoljon!OB: ok
Qb:Flacco,Mallett
Rb:Forsett,West,Dixson,Buck,Juice
Te:Watson,Gillmore,Max,(Pitta PUP)
Ol:Stanley,Urschel,Zuttah,Yanda,Wagner,Lewis,Jensen,Wesley
Wr:Sr,Aiken,Wallace,Campi,Moore,Butler,Matthews,(Perriman bumeráng IR)
Dl:dt:Bwill,Jernigan,Henry,Davis, de:Guy,Urban,
Olb:Suggs,Doom,Judon,Zsmith,Mclellan
ILb:Mosley,Orr,Correa,Levine
Cb:Jimmy,Wright,Powers,Davis,Young,Canady,
S:Wedle,Webb,Brooks,Kendrick L
ST:Tuck,Koch,Cox
Peter
RB: - Buck
TE: ok
OL: ok
WR: perriman aktiv és matthews helyett Waller
D:ok kivéve hogy kendrik Elam visszatéréséig lesz kerettag
malkav
Peter
Az hogy nem raktam IR-re Perriamnt az nem jelenti azt hogy első a depth charton, csak azt hogy ha jól muzsikál ne kelljen a 6. hétig várni arra hogy teljesítsen....
Elam meg egész jól muzsikált a TC-ben meg az alapszakaszban most extramotivált én adnék neki esélyt, mert lewisban nem látok többet mint közepes csereember (és no upside), webb üvegtestű szóval csak ezekért, de majd úgyis meglátjuk mit okoskodnak ki... sztem nem egy játékos kerül majd taktikai IR-re..... leigazoljuk enemkpalit majd ő megoldja. 😀
több mint 9 éve
Azért egy tavalyi negyedik köröst nem cutolnék csak úgy.Perrimannek meg kell még edzésidő hiszen kb 2 edzést tolt végig majd másfél év alatt,ne várjunk tőle csodát azért.Elamre nem lőném el a bumeráng IR-t mert a produkciója pótolható könnyen.cutolnám és ha elérhető visszahoznám,ha nem akkor ez van.a két utolsó spotnál (Butler,Matthews) inkább a ST érték volt mérvadó.Waller is jó volt tavaly de plusz 20 fonttal már lassú lenne gunnernek.mindegy igazából,majd úgyis meglátjuk.aki még tetszik eddig az Michael Pierce NT,valahogy itt kéne tartani biztonsági tartaléknak ha Bwill távozik.PS-ből el fogják vinni.Akkor hadd szoljon!OB: ok
Peter
malkav
több mint 9 éve
Bízzunk benne, itt minden azon fog eldőlni hogy pees mennyire lessz hajlandó keverni a lapokat, mert ebben a keretben azért sok tehetség és eltérő stílusok vannak. azért 3. downra fel lehet külseni, Suggs Doom mellé még Koreát és Judont/Smith ... kiváncsi leszek. Én azt várom/arra vágyok hogy Jsmith nyomason egy probowl szezont és akkor van keresnivalónk a csoportban Green,Brown,Gordon mellett..Ha már a passrush, akkor matt judon kellemes meglepetés lehet! Igaz preseason de dominált végig. 2 sack 9 szerelés egy lasztiba beleütött és három harmadik kísérletet fogott meg. Szerintem brutál lesz a srác.Hatalmas elánnal vetettük be magunkat a pre-seasonbe...1-0, semmit nem zsámít. Hurrá, némi foci az éterben 😊Azért a passz elleni védekezésünk messze volt a tökéletestől még az első drivenál is (ott a kezdők voltak fent), de west-et és dixon-t viszont jó volt látni. OL-nél kicsit sok volt a bad snap... Nem néztem végig de ezek tűntek fel. Ja és D'Smith igencsak tolta a passrush-t jó lesz a srác..
Collapo
malkav
Ravens best defense
több mint 9 éve
Akkor hadd szoljon!OB: ok
Peter
több mint 9 éve
Ha már a passrush, akkor matt judon kellemes meglepetés lehet! Igaz preseason de dominált végig. 2 sack 9 szerelés egy lasztiba beleütött és három harmadik kísérletet fogott meg. Szerintem brutál lesz a srác.Hatalmas elánnal vetettük be magunkat a pre-seasonbe...1-0, semmit nem zsámít. Hurrá, némi foci az éterben 😊Azért a passz elleni védekezésünk messze volt a tökéletestől még az első drivenál is (ott a kezdők voltak fent), de west-et és dixon-t viszont jó volt látni. OL-nél kicsit sok volt a bad snap... Nem néztem végig de ezek tűntek fel. Ja és D'Smith igencsak tolta a passrush-t jó lesz a srác..
Collapo
malkav
több mint 9 éve
Akkor hadd szoljon!Qb:Flacco,Mallett
több mint 9 éve
Lassan mindenki lejön a pupról: Sizzle, SSS már múlt héten edzett, héten Doom és Predi is edzeni fog. Pittanák eltört az ujja, Elem pedig térdsérülést szedett össsze..
több mint 9 éve
sqor.com/posts/c8c79793-5c64-4db5-b0cb-978c8345a5cb/uid/57479Steve Smith stílusosan tért vissza az edzésre

több mint 9 éve
The Baltimore Ravens have activated WR Steve Smith (Achilles) from the PUP list on Wednesday after the wide receiver passed his physical with the team. Smith is "expected to practice as early as Monday" according to the Baltimore Sun's Jeff Zrebiec.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szó volt róla, hogy webbet is berakják PR-nek mint tavaly fair catch-ekre. Mindenesetre sok most a kérdőjel, hogy ki foghat rostert.Sizzle újra a pályán, illetve Campi és Gilmore is visszatért. Clay-t waiveltük, ha nem hozunk senkit, akkor reynolds, campi között dől el a PR szerepkör.Reynolds a hírek szerint nem áll rá készen (több elejtett labda a campben) ,Campi meg Campi.Rosburg szerint roszteren van a returnerünk tehát nem hozunk senkit.hát nemtudom!Hester sérült vagy miért vágták ki?
malkav
Peter
Aminek örülök, hogy Elam és Brooks is kezd belejönni a játékba, jó lenne ha legalább csere szinten beválnának....
Nálam a nagy kérdés hogy Wallerrel mi lessz,, mert Flacco és Mallet is rendre keresik labdákkal az end zoneban, első négy meccsig ugye el van tiltva de utána sem kéne kirakni.
Most van 4 db TE-nk és 7 elkapónk akiket nem raknék ki... nehéz lesz....
Mi van Blaise kollegával, furcsa hogy nincs semmi negatív hang ... 😀
több mint 9 éve
Sizzle újra a pályán, illetve Campi és Gilmore is visszatért. Clay-t waiveltük, ha nem hozunk senkit, akkor reynolds, campi között dől el a PR szerepkör.Reynolds a hírek szerint nem áll rá készen (több elejtett labda a campben) ,Campi meg Campi.Rosburg szerint roszteren van a returnerünk tehát nem hozunk senkit.hát nemtudom!Hester sérült vagy miért vágták ki?
malkav
több mint 9 éve
Sizzle újra a pályán, illetve Campi és Gilmore is visszatért. Clay-t waiveltük, ha nem hozunk senkit, akkor reynolds, campi között dől el a PR szerepkör.
több mint 9 éve
Lassan ideje tippelni kik lesznek az 53-ban ....
több mint 9 éve
Bocs úgy értettem, hogy a sec kezdők fent voltak, a front seven tényleg hiányos volt.
több mint 9 éve
Hatalmas elánnal vetettük be magunkat a pre-seasonbe...1-0, semmit nem zsámít. Hurrá, némi foci az éterben 😊Azért a passz elleni védekezésünk messze volt a tökéletestől még az első drivenál is (ott a kezdők voltak fent), de west-et és dixon-t viszont jó volt látni. OL-nél kicsit sok volt a bad snap... Nem néztem végig de ezek tűntek fel. Ja és D'Smith igencsak tolta a passrush-t jó lesz a srác..
Collapo
több mint 9 éve
Hatalmas elánnal vetettük be magunkat a pre-seasonbe...1-0, semmit nem zsámít. Hurrá, némi foci az éterben 😊

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
#Ravens rookie DE Bronson Kaufusi broke his ankle in practice today, John Harbaugh said. He's likely out for the season.Kezdem azt hinni,hogy a SB győzelem után a győzelem -ből balsors lett,mint gyerekkorunk orosz klasszikusában...
Bazzani

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
#Ravens rookie DE Bronson Kaufusi broke his ankle in practice today, John Harbaugh said. He's likely out for the season.
több mint 9 éve
Aki unatkozik kezgye csapatni a Ballers második évadát, me Szag kapitány nem epizódszerepbe csecselt be... 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak