Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Tricsi viszont ment... térd és combizom amíg itt volt. Correa és Pitta is talizott. Utobbi ujja bánta. Egy kis pihi jön Pittanak. Correa sokak agyara megy. .. amugy továbbra is ubiszszon.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Jake Long nem jött.
több mint 9 éve
Konkréten évekig top 2-es LT volt (Thomas előtt, mögött, mikor hol). Kár érte, hogy szétment a teste :/

több mint 9 éve
Az azért igen erős kifejezés, hogy bust (vagy annak számított). Igen is jó játékos volt, nem hiába húzta a Phins 1/1-re 2008-ban. Csak meg kell nézni azt a Miami idényt, abban azért Long is benne volt. Csak sajna jöttek a sérülések, és ezért nem is kockáztatott a Dolphins. Annyi pénzt már nem ért amit a Rams adott neki.Meglepő módon egyelőre nem is ment át az orvosinMit lehet róla tudni, ha jól emlékszem ő bustnak számított. Megint az Oz féle kukázás akkor a terv...Amíg rendben volt a térde nagyon jó játékos volt ő, csak ez már évek óta nincs így.
malkav
empty taxi
gabokocka
Nem is csodálkozom, hogy most sem klappolt neki az orvosi vizsgálat. Sajnálom. Szerintem ő is vissza fog vonulni nem sokára.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Meglepő módon egyelőre nem is ment át az orvosinMit lehet róla tudni, ha jól emlékszem ő bustnak számított. Megint az Oz féle kukázás akkor a terv...Amíg rendben volt a térde nagyon jó játékos volt ő, csak ez már évek óta nincs így.
malkav
empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Kavell Conner LB és CFL WR Dobson Collins is jött... ó de jó a camp body 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Mit lehet róla tudni, ha jól emlékszem ő bustnak számított. Megint az Oz féle kukázás akkor a terv...Amíg rendben volt a térde nagyon jó játékos volt ő, csak ez már évek óta nincs így.
malkav

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mit lehet róla tudni, ha jól emlékszem ő bustnak számított. Megint az Oz féle kukázás akkor a terv...
több mint 9 éve
Jake Long jött OT-be, egy évre.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Eugene Monroe is visszavonul.
több mint 9 éve
4 év 16.8, 10.8 garantált.
több mint 9 éve
"A Ravensnél ellenben bajban lehetnek, ugyanis a liga egyik legjobb rúgója, Justin Tucker berágott a vezetőségre és azt mondta, hogy ha a mai határidő előtt nem születik hosszú távú egyezmény, akkor ugyan az idei évet lejátssza a hollóknál, jövőre azonban nem marad a csapatnál."
több mint 9 éve
Ahogy nézegettem a pff rankingjait (RB,QB,OL,F7,..) szépen visszacsúsztunk a szokásos 20 környéki helyünkre minden értelemben. Ezt szeretem, amikor ilyen underdog szerepkörből nyerjük meg a csoportot így sokkal édesebb a győzelem 😀 ....
több mint 9 éve
9gag.com/gag/avnGL7n😊
úgy néz ki Perriment lecsukták :\
Borbinho
Pihent vagy...

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
9gag.com/gag/avnGL7nHülye 😀
úgy néz ki Perriment lecsukták :\
Borbinho
Már néztem, mekkora húzás volt 😀

több mint 9 éve
9gag.com/gag/avnGL7núgy néz ki Perriment lecsukták :\
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Waller megtalálta Hill egészségügyi csomagját az öltözőben 4 meccsre el is meszelték... már két TE-nk van eltiltva szerencse hogy van belőlük bőven.
több mint 9 éve
Csak hogy a felsoroltak, nem képviselnek komoly szintet, inkább padra valók.Possesion receiver:Aiken,Butler,DBrown,C Matthews de még akár Pitta is.speedster esett ki minek Boldin pláne drágán.Possesion receiver egyedül S.S nem ? Wallace inkább hosszú labdákra hoztuk, S.S. mögé/mellé meg jó lenne Baldin.A Predator sérülése után, szóba hoztak minket Baldinnal. Mit szólnátok ?Hat tightendel meg egy rakat possesion receverel nem sok értelme van sztem.
Voice
Peter
Voice
Peter

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Jó, hát ebben van valami!Elvileg Predi sérülése nem olyan komoly, akár TC-re is visszatérhet...Meglátjuk,
malkav
Ravens' Harbaugh: Perriman has 'one of the all-time slowest healing sprained PCLs ever'
Peter
több mint 9 éve
Elvileg Predi sérülése nem olyan komoly, akár TC-re is visszatérhet...Meglátjuk,
malkav
Ravens' Harbaugh: Perriman has 'one of the all-time slowest healing sprained PCLs ever'
több mint 9 éve
Elvileg Predi sérülése nem olyan komoly, akár TC-re is visszatérhet...
több mint 9 éve
Foci döntés volt.a mariska kampány sem tett jót neki az tény,de egy majdani vagy lehet soha be nem következő négymeccses eltiltás miatt nem fognak benyelni 6,5milla deadmoneyt.a lehetséges 34 meccsből 16-on volt bevethető.nem lehetett rá számítaniÚgy még inkább érthető.A mariskázás miatt rakta ki Haribo, gondolom be van készítve a suspendzió...Monroe releasedMondtam én hogy szar volt mióta itt van, ezek szerint más is így látta.
Peter
Voice
sutianap
Voice
több mint 9 éve
Possesion receiver:Aiken,Butler,DBrown,C Matthews de még akár Pitta is.speedster esett ki minek Boldin pláne drágán.Possesion receiver egyedül S.S nem ? Wallace inkább hosszú labdákra hoztuk, S.S. mögé/mellé meg jó lenne Baldin.A Predator sérülése után, szóba hoztak minket Baldinnal. Mit szólnátok ?Hat tightendel meg egy rakat possesion receverel nem sok értelme van sztem.
Voice
Peter
Voice