Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 11 éve
Gurley kivételével elfogadnám az összeset. 😀 Jöjjön Strong. 😀Jelenleg őket írják hozzánk első körre:Goldman annyira nem a szívem csücske, de akármelyik lenne, tudnék örülni 😀😀😀cikesz
JAELEN STRONG
WR Arizona State
TODD GURLEY
RB Georgia
EDDIE GOLDMAN
DT Florida St.
ARIK ARMSTEAD
DT Oregon
Mióta ezt megláttam elkezdtem Strong highlightokat nézegetni 😀😀 6'2" 217 lbsVoice
több mint 11 éve
Középső vagy hátsókörös passrusher drafttal semmi bajom, csak az volt furcsa, hogy az elsőben húzzunk azt.VoiceMiért ne?ha bejön az ember Doom kezét el is lehet engedni jövőre.$$$$$$$$
Randy Gregory vicces cigit szívott,biztos,hogy csúszni fog.
több mint 11 éve
Középső vagy hátsókörös passrusher drafttal semmi bajom, csak az volt furcsa, hogy az elsőben húzzunk azt.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Amikor van két decens kezdő passrusherünk, Doom kb teljesítménye csúcsán, Suggs kicsit már lejtmenetben, de még így is top15 a ligában, miért kellene első körös passrusher? Amikor WR-ből van kb egy a rosteren?VoiceMert ketten együtt 60+ évesek és ha az egyik lesérűl akkor a passrushunk kb 0.Mcpheet elengedtük,Upshaw passrusherként még nem bizonyított.kell a fiatalítás,nem feltétlenűl az elsőben,mély a class
több mint 11 éve
Amikor van két decens kezdő passrusherünk, Doom kb teljesítménye csúcsán, Suggs kicsit már lejtmenetben, de még így is top15 a ligában, miért kellene első körös passrusher? Amikor WR-ből van kb egy a rosteren (akivel komolyan kell számolni) ?

több mint 11 éve
Jelenleg őket írják hozzánk első körre:Hogy aztán Ozz minderre rácáfoljon 😊 mert BPA lesz.Listázzák,kik poszttól függetlenül a legjobbak ,akikre egy egységet ,meglátásuk szerint építeni lehet.Ha bármelyik bent van kiválasztják.
JAELEN STRONG
WR Arizona State
TODD GURLEY
RB Georgia
EDDIE GOLDMAN
DT Florida St.
ARIK ARMSTEAD
DT Oregon
Mióta ezt megláttam elkezdtem Strong highlightokat nézegetni 😀😀 6'2" 217 lbsVoice
Annó,2004-ben draftolni akartuk Bob Sanderst,csak nem volt 1.körünk,az előző évi Boller drafttrade miatt.Bele voltak szerelmesedve Ozzyék BS -be-köszi Böllér :p - és láthatták Elamben a BS-es potenciált.Ezért lehetett ő top pickünk.Sajnos nem hogy holló BS nem lesz belőle,hanem -empty taxy után- Tesco ,Auchan árusor... 😊
Az én privát needem,egy csúszó passrusher,ha az nincs a legjobb WR vagy Gurley .
Bár szerintem ,hogy B.Engram a WR coachunk lesz sleeper WR hátsó körben.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
Jelenleg őket írják hozzánk első körre:Goldman annyira nem a szívem csücske, de akármelyik lenne, tudnék örülni 😀😀😀
JAELEN STRONG
WR Arizona State
TODD GURLEY
RB Georgia
EDDIE GOLDMAN
DT Florida St.
ARIK ARMSTEAD
DT Oregon
több mint 11 éve
Jelenleg őket írják hozzánk első körre:JAELEN STRONG
WR Arizona State
TODD GURLEY
RB Georgia
EDDIE GOLDMAN
DT Florida St.
ARIK ARMSTEAD
DT Oregon
Mióta ezt megláttam elkezdtem Strong highlightokat nézegetni 😀😀 6'2" 217 lbs

több mint 11 éve
Látom nem világos senkinek 😀 Ott link kattints rá, úgy ment a draft, én ezeket húztam. Pont.Az hogy valójában később vagy hamarabb kell el majd néhány játékos, most teljesen lényegtelen 😀😀

több mint 11 éve
Meglepne ha IEO es Abdullah 4. kor masodik feleben menne el.IgorEngem is, szerintem kimehetnek a 2. kör végére mind a ketten,
több mint 11 éve
Meglepne ha IEO es Abdullah 4. kor masodik feleben menne el.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Én látok fantáziát Jay Ajayi-ban vagy egy hozzá hasonló jó kezű RB-ban.Kimondottan örülnék neki.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
Nem lehet minden lyukat pótolni (oda majd hozunk veteránt olcsón) és nem véletlen húztam ezeket, mindegyik jó volt azon a helyen 😀 amúgy lehet a 2. cb helyett lehetett volna egy OLB, mondjuk OLB MARTRELL SPAIGHT, őt 3 választással később vitték el, rajta kívül senki sem maradt.Na draftoltam egyet 😀Hát kb senki sem lesz benn amikor húztad őket (max Strong) és a passrusher LB kimaradt de egyébként nem rosszPeter
26: R1P26 WR JAELEN STRONG ARIZONA STATE
58: R2P26 CB KEVIN JOHNSON WAKE FOREST
90: R3P26 TE CLIVE WALFORD MIAMI
122: R4P23 WR TYLER LOCKETT KANSAS STATE
125: R4P26 CB IFO EKPRE-OLOMU OREGON
136: R4P37 RB AMEER ABDULLAH NEBRASKA
158: R5P22 OT TYRUS THOMPSON OKLAHOMA
171: R5P35 DT DERRICK LOTT CHATTANOOGA
175: R5P39 G SHAQ MASON GEORGIA TECH
203: R6P28 DE JERMAURIA RASCO LSU
fanspeak.com/ontheclock/draft.php?d=yjqdfh
Ki mit szólna hozzá? 😀😀Voice

több mint 11 éve
Na draftoltam egyet 😀Hát kb senki sem lesz benn amikor húztad őket (max Strong) és a passrusher LB kimaradt de egyébként nem rossz
több mint 11 éve
Na draftoltam egyet 😀Kevin Johnson meglepne, ha nem lenne 1. körös pick(szerintem pont a Steelers fogja draftolni az 1. körben, nagyon érdeklődnek utána). Abdullah is simán kimehet a 4. kör előtt. Lockettet meg tessék nekünk hagyni. 😀 Egyébként az első 8 pick kifejezetten tetszik. Mondjuk az utolsó 2t nem ismerem. 😀
több mint 11 éve
Na draftoltam egyet 😀26: R1P26 WR JAELEN STRONG ARIZONA STATE
Ki mit szólna hozzá? 😀😀

több mint 11 éve
Nincs 7-ik körös pickünk ami annyi előnnyel jár,hogy hamarabb kezdhetünk tárgyalásba a potenciális UDFA-kal.
több mint 11 éve
3 középső körös kompenzációs pick jött a ligától:Így viszont tényleg kérdéses a WR draft😀
4/36
5/35
5/39
Már megérte az Ngata trade. 😀iktriad
több mint 11 éve
3 középső körös kompenzációs pick jött a ligától:4/36
5/35
5/39
Már megérte az Ngata trade. 😀
több mint 11 éve
Nagyon nem lenne rossz, ha két hétre ott maradnánk az öböl környékén. 😀Ha kapunk 7. körös comp picket, akkor lesz WR draftunk ne parázzatok 😛malkav😀 akkor inkább ne kapjunk...
szomorú, hogy ezen csak nevetni lehet
120 yard szerint lobbizunk, hogy a Raiders és a 49ers elleni meccset egymás után toljuk le, minimális utazással. 😀 Nyilván lenne értelme, 2 hétre a nyugati partra költöznénk. 😀VrijbloedMondjuk a kutyának sem hiányozna két kelet-nyugat túra oda vissza... meg akkor már kilobbizhatnánk, hogy a vasalósok ellen az első két fordulóban toljuk.Blaise
Elég ésszerű lenne ennek a dolognak az engedélyezése... De hát ez nem kívánságműsor.
Gondolom más csapat schedule-je alapján is bejátszana ilyet, ha van ilyen.
több mint 11 éve
Ha kapunk 7. körös comp picket, akkor lesz WR draftunk ne parázzatok 😛malkav😀 akkor inkább ne kapjunk...
szomorú, hogy ezen csak nevetni lehet
120 yard szerint lobbizunk, hogy a Raiders és a 49ers elleni meccset egymás után toljuk le, minimális utazással. 😀 Nyilván lenne értelme, 2 hétre a nyugati partra költöznénk. 😀VrijbloedMondjuk a kutyának sem hiányozna két kelet-nyugat túra oda vissza... meg akkor már kilobbizhatnánk, hogy a vasalósok ellen az első két fordulóban toljuk.
több mint 11 éve
120 yard szerint lobbizunk, hogy a Raiders és a 49ers elleni meccset egymás után toljuk le, minimális utazással. 😀 Nyilván lenne értelme, 2 hétre a nyugati partra költöznénk. 😀
több mint 11 éve
Ha kapunk 7. körös comp picket, akkor lesz WR draftunk ne parázzatok 😛
több mint 11 éve
Ma osztják a komp pickeket. Ránk is illik az amit Höri tweetelt ki.Adam Herczeg @H0RIggins 10 p10 perccel ezelőtt
Ma kompenzációs pick osztás. Sok csapatnak a legjobb nap a holtszezonban.
OTC számolás alapján 4-5-6-7(?) Arti-Oher-Graham-Dickson(?) érkezhet.
több mint 11 éve
Ravens draft történelemwww.pro-football-reference.com/teams/rav/draft.htm
2007-től 2011-ig bezáró draftokról érkezők közül jövőre 4 játékos lesz biztosan keretben (meg egy talán Pitta)