Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Mondjuk ha belegondolsz a halászfaszoknak sincs elit célpontjuk és mégis megoldják a dolgot, és Belichekék sem a profi -WR draftjaikról voltak híresek. Örüljünk annak hogy DL és LB És OL képzésunk rendben van és tudunk a szarbl is várat építeni, hamár WR/CB hátsókörösökat rendre kukázzuk.malkav
A különbség a liga legjobb futója és kompletten legjobb D-e van az egyik oldalon egy lábon is playmaker QB-val, a túloldalon meg a liga legdominánsabb TE-je (de lehet legdominánsabb elkapója is akár) + Edelman aki azért csak összetalicskázott 90 elkapást és ezzel máris két ligaelit célpontjuk van a passzjátékban. Egyébként pedig elég rossz is volt nézni, hogy a passzjátékuk mmint a seahawksé mennyire esetleges. Ha a colos gyerek nincs, hogy folyamatosan bealázza Arringtont pusztán a méreteivel, akkor nagyon csúnyán lesimázzák őket nagyban köszönhető a bűn rossz elkapógárdának.
Egyébként meg abszolút nem számít, hogy a többi csapat hogy áll ezen a téren. Mások nyomora nem legitimálja a miénket
Feltrade?most van municióPeter
Nem hinném több okból sem. Oz a másik irányba mozog plusz pickért (ami rendben is van kivéve mikor lemozgás után kapsz egy Upshawt... a sors iróniája, hogy azt hiszem mindenki magához nyúlna örömében ha Harrison Smith nálunk játszana, akit a MIN húzott az eredetileg saját pickünkel), kivéve ha valami nagyon nagy értéket lát. Nah most ha az elmúlt 6 évben a 3.kör előtt csak 1x látott értéket WR-ben akkor idén sem fog, nem, hogy feltradeljen... Maga a pozíció hanyagolását már írtam és azt is, hogy nem illik bele a csapatépítési elképzeléseibe. Talán abban lehet reménykedni, hogy amennyire Kubiak rendszere nem igényelt komoly tehetség tömeget a Wr pozícióban, addig Trestmanné éppen ellenkezően.Blaise
Nyílván más nyomora nem vigasztal csak arra akartam célozni, hogy azért nem feltétlenül kell No. 1 WR a csapatba ahhoz hogy jól menjenek a dolgok (Seahawks) másrészt pedig nem biztos hogy draftrol kell ezt mindenképpen megoldani (NE). Tudom az lenne a szép és látványos ha valami jó képességű elkapónk lenne aki szerez 1500 yardot és konstans rá lehet dobálni a lasztit. Azt kell megnézni hogy milyen elkapóink vannak és mire lenne szükségünk még. Brown és Aiken is jó RZ célpontoknak Torrey jó speedsternek, SSS meg YAC típusnak megfelelő. Szóval ha nem megagigaszupatehetséges elkapó csúszik le az első kör végére akkor ezzel az elkapógárdával inkább kimennék a gyepre, mint a CB gárdánkkal, ezért én a draftrol inkább CB nyomnám elsőkörben és a WR-nek meg itt tartanám Torrey és max hátsó/középsőkörben hoznák valakit.
több mint 11 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Brandon Marshall nagy igazolás lenne, ő meg S.Smith megoldaná az elkapásokat. Daniels maradna + Gilmore és talán még Pittaból is játékos lesz, jó kis elkapósor lenne itt.

2. körben elhozni az egyik legjobb futót és akkor let's go 😀

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
gedam 6 506
Torreynak vagy az ügynökének megköszönhetjük, hogy nem használták ki Oz megingását... 7 millió/év? Jézus... Biztos van csapat aki megad neki többet, de könyörgöm ne mi legyünk még ez is horror lenne.

Marshall jó, de tényleg mindig veteránt szerzünk? Az újoncokból meg sose hozunk senkit? És a kinevelés is érdekes nálunk, az első év jó... a többit... 😊Collapo
Ha mégsem draftolunk 1.körben,Bobby Engram a WR coach,akár későbbi körökben érkezhet sleeper WR.Az első teljes éve a csapatnál,már érdemben fog ülni a draftroom-ban.
A Seahawks azóta draftol ilyen jól hátsó körben,mióta Carroll és a kapcsolatai által profi hálózat áll a rendelkezésükre.kátrány
én ennek örülnék igazán... Marshall valahogy tapasz és nem átgondoltság lenne, bár megint leírom, kiváló játékosról van szó 😀Collapo
Oz inside out felfogásába nem fér bele a WR draft, meg úgy az egész pozíció. Amióta Joe a QB 1 azaz egyetlen egy nyomorult pass catchert draftoltunk a 3. kör előtt... Idén sem fogunk mert ott van első számúnak Marlon, meg Aiken meg Camp meg Butler meg jön még egy újabb majd valamikor a 6. körben de lehet csak UDFA-ról. És 4+1 első számúval már simán érthetetlen a dolog minek kell ide egy első kört elpazarolni. Így is annyi kiváló elkapónk van, nem győzzük elosztani közöttük a labdákat. SMH

Éppen ezért ha nem hozunk valami potenciálisan tényleg első számú kalibert (Parker/Strong - bár reálisan csak Strong lesz elérhető, White és Cooper sansztalan) akkor hagyjuk már a fenébe a hátsó körösök elpocsékolását. Semmi különbséget nem fognak jelenteni. Húzunk ott dlinemant, elég jól beváltak korábban az ott kiválasztott srácok (McPhee, Arti, Tyson)

Őszintén szólva ha jön is Marshall már annak is örülni kell, hogy jön legalább valaki, mert arra várni, hogy majd draftolunk felesleges, mert idén dlineman jön aztán safety majd ilb.Blaise
Mondjuk ha belegondolsz a halászfaszoknak sincs elit célpontjuk és mégis megoldják a dolgot, és Belichekék sem a profi -WR draftjaikról voltak híresek. Örüljünk annak hogy DL és LB És OL képzésunk rendben van és tudunk a szarbl is várat építeni, hamár WR/CB hátsókörösökat rendre kukázzuk.malkav
hát nem tudom, sztem a halászfaszok túl voltak értékelve és hatalmas mákkal jutottak be a döntőbe. én harvint tartottam a legfontosabb láncszemnek náluk a támadást illetően, ahogy elment én azt hittem még a rájátszás sem lesz meg nekik, inkább tettem volna a 49eskre. csak ott meg sok volt a sérült. láttam egy pár meccsük, sztem ligaszinten ott voltak a legtöbb 3andout-ot elért csapatok között.
több mint 11 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Igen,de ha Torrey megy akkor muszály lesz.1/26-ra Coates,Agholor felejtős.

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
A különbség a liga legjobb futója és kompletten legjobb D-e van az egyik oldalon egy lábon is playmaker QB-val, a túloldalon meg a liga legdominánsabb TE-je (de lehet legdominánsabb elkapója is akár) + Edelman aki azért csak összetalicskázott 90 elkapást és ezzel máris két ligaelit célpontjuk van a passzjátékban. Egyébként pedig elég rossz is volt nézni, hogy a passzjátékuk mmint a seahawksé mennyire esetleges. Ha a colos gyerek nincs, hogy folyamatosan bealázza Arringtont pusztán a méreteivel, akkor nagyon csúnyán lesimázzák őket nagyban köszönhető a bűn rossz elkapógárdának.
Egyébként meg abszolút nem számít, hogy a többi csapat hogy áll ezen a téren. Mások nyomora nem legitimálja a miénket
Feltrade?most van municióPeter
Nem hinném több okból sem. Oz a másik irányba mozog plusz pickért (ami rendben is van kivéve mikor lemozgás után kapsz egy Upshawt... a sors iróniája, hogy azt hiszem mindenki magához nyúlna örömében ha Harrison Smith nálunk játszana, akit a MIN húzott az eredetileg saját pickünkel), kivéve ha valami nagyon nagy értéket lát. Nah most ha az elmúlt 6 évben a 3.kör előtt csak 1x látott értéket WR-ben akkor idén sem fog, nem, hogy feltradeljen... Maga a pozíció hanyagolását már írtam és azt is, hogy nem illik bele a csapatépítési elképzeléseibe. Talán abban lehet reménykedni, hogy amennyire Kubiak rendszere nem igényelt komoly tehetség tömeget a Wr pozícióban, addig Trestmanné éppen ellenkezően.
több mint 11 éve
Torreynak vagy az ügynökének megköszönhetjük, hogy nem használták ki Oz megingását... 7 millió/év? Jézus... Biztos van csapat aki megad neki többet, de könyörgöm ne mi legyünk még ez is horror lenne.

Marshall jó, de tényleg mindig veteránt szerzünk? Az újoncokból meg sose hozunk senkit? És a kinevelés is érdekes nálunk, az első év jó... a többit... 😊Collapo
Ha mégsem draftolunk 1.körben,Bobby Engram a WR coach,akár későbbi körökben érkezhet sleeper WR.Az első teljes éve a csapatnál,már érdemben fog ülni a draftroom-ban.
A Seahawks azóta draftol ilyen jól hátsó körben,mióta Carroll és a kapcsolatai által profi hálózat áll a rendelkezésükre.kátrány
én ennek örülnék igazán... Marshall valahogy tapasz és nem átgondoltság lenne, bár megint leírom, kiváló játékosról van szó 😀Collapo
Oz inside out felfogásába nem fér bele a WR draft, meg úgy az egész pozíció. Amióta Joe a QB 1 azaz egyetlen egy nyomorult pass catchert draftoltunk a 3. kör előtt... Idén sem fogunk mert ott van első számúnak Marlon, meg Aiken meg Camp meg Butler meg jön még egy újabb majd valamikor a 6. körben de lehet csak UDFA-ról. És 4+1 első számúval már simán érthetetlen a dolog minek kell ide egy első kört elpazarolni. Így is annyi kiváló elkapónk van, nem győzzük elosztani közöttük a labdákat. SMH

Éppen ezért ha nem hozunk valami potenciálisan tényleg első számú kalibert (Parker/Strong - bár reálisan csak Strong lesz elérhető, White és Cooper sansztalan) akkor hagyjuk már a fenébe a hátsó körösök elpocsékolását. Semmi különbséget nem fognak jelenteni. Húzunk ott dlinemant, elég jól beváltak korábban az ott kiválasztott srácok (McPhee, Arti, Tyson)

Őszintén szólva ha jön is Marshall már annak is örülni kell, hogy jön legalább valaki, mert arra várni, hogy majd draftolunk felesleges, mert idén dlineman jön aztán safety majd ilb.Blaise
Mondjuk ha belegondolsz a halászfaszoknak sincs elit célpontjuk és mégis megoldják a dolgot, és Belichekék sem a profi -WR draftjaikról voltak híresek. Örüljünk annak hogy DL és LB És OL képzésunk rendben van és tudunk a szarbl is várat építeni, hamár WR/CB hátsókörösökat rendre kukázzuk.
több mint 11 éve

Feltrade?most van munició

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!

Őszintén szólva ha jön is Marshall már annak is örülni kell, hogy jön legalább valaki, mert arra várni, hogy majd draftolunk felesleges, mert idén dlineman jön aztán safety majd ilb.
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
én ennek örülnék igazán... Marshall valahogy tapasz és nem átgondoltság lenne, bár megint leírom, kiváló játékosról van szó 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
A Seahawks azóta draftol ilyen jól hátsó körben,mióta Carroll és a kapcsolatai által profi hálózat áll a rendelkezésükre.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
Marshall jó, de tényleg mindig veteránt szerzünk? Az újoncokból meg sose hozunk senkit? És a kinevelés is érdekes nálunk, az első év jó... a többit... 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Egyre több helyen olvasom,hogy Brandon Marshall lehet nálunk köt ki.Én örülnék neki.szerintetek?

több mint 11 éve
Azert ha mutattok Torrey-szintu WR-t evi 3 misiert, nem rookie contracton levot..
Clayton es DWill (lol) sem ez a kategoria..

En is 5-6-ra taksalom, 5 ev 28 koruli osszeggel kiegyeznek..Igor
Ezt megspékelném azzal,hogy ezt az ajánlatot Torrey szezon elején kapta és nem fogadta el.

több mint 11 éve
Igor
Nyilván éltem a túlzás lehetőségével 😀 A lényege, hogy a 7 az nagyon sok.
En is 5-6-ra taksalom, 5 ev 28 koruli osszeggel kiegyeznek..Igor
5/28... végülis az lehet reális. Elején kifuttatva a garantáltat.. mondjuk 2-3 évben. Utána akkor kap zsetont, ha teljesít is.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Azert ha mutattok Torrey-szintu WR-t evi 3 misiert, nem rookie contracton levot..

En is 5-6-ra taksalom, 5 ev 28 koruli osszeggel kiegyeznek..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Sok prospect végre kikerült, hétvégén ha lesz végre időm, nekiállok végigolvasni őket. 😀

Főleg a WR-ket.

Smith-et meg a fene tudja így, végigolvasva a véleményeket. Én örülnék a legjobban, ha rászolgálna. 😀
több mint 11 éve
JJ-ről a Baltimore Sun szerint egyeztetnek. Én nem igazán értem: értem én, hogy kb. visszahordóként sokat keres, de amennyit spórolhatunk rajta, azon nem kapunk semmit se...Vele együtt viszont a ST kompletten erős. Jó, elit punter, elit rúgó, és a liga 2. átlagú visszahordója. Én adnék neki még egy évet.

ja,főleg,hogy van még neki 3 éve a szerződéséből.ha paycutot kérnénk tőle vagy restructuret simán beinthet.

Webb és Ngata szerződését át kell strukturálni, aztán meglátjuk.

Webb is beinthet.2 millát nyernénk csak ha cutolnánk jun1 elött és 8-at után.

a WR class állítólag mély a drafton, tavaly is az volt

a tavalyi jobb volt,jóval.idén az első kör közepére taksált játékosoknál is méretes "weakness"-eket lehet olvasni tavaly a második kör közepéig is húztak olyan elkapót aki idén simán első körös lenne.

lucio

több mint 11 éve
Egyszerű wideout speedster, Clayton/DWilliams volt ilyen... sok az a pénz... de megadjuk neki szerintem, ha elfogadja. Én egyre kevésbé rajongok érte... 7misi egy no2-nek... nem. Nálam nem.Collapo
Nem értek egyet veled, szerintem igenis több mint egy egyszerű speedster. Ennyi erővel Jacobyval egy szinten kellene lennie és azért mégis csak többet nyújt annál (sokkal). én kb. 5-6-ra tippeltem az értéket szóval ez kb benne van. Ha ebbe belemegy nem kellene elengedni, Flacco mellől már így is elfogytak a vele összeszokott célpontok. Azért ez egy jó biznisz lenne nekünk, ha mondjuk Wallace szerződésével hasonlítjuk össze.malkav
JJ-t már tavaly kiraktam volna 😊Collapo
borzalmas volt, amit művelt. kényszeresen mindig mindent vissza akar hordani.gedam
már ha sikerült elkapnia a labdát és lassult is sokat.

több mint 11 éve
Webb és Ngata szerződését át kell strukturálni, aztán meglátjuk.lucio
Na azért ez nem ilyen egyszerű... 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
gedam 6 506
Egyszerű wideout speedster, Clayton/DWilliams volt ilyen... sok az a pénz... de megadjuk neki szerintem, ha elfogadja. Én egyre kevésbé rajongok érte... 7misi egy no2-nek... nem. Nálam nem.Collapo
Nem értek egyet veled, szerintem igenis több mint egy egyszerű speedster. Ennyi erővel Jacobyval egy szinten kellene lennie és azért mégis csak többet nyújt annál (sokkal). én kb. 5-6-ra tippeltem az értéket szóval ez kb benne van. Ha ebbe belemegy nem kellene elengedni, Flacco mellől már így is elfogytak a vele összeszokott célpontok. Azért ez egy jó biznisz lenne nekünk, ha mondjuk Wallace szerződésével hasonlítjuk össze.malkav
JJ-t már tavaly kiraktam volna 😊Collapo
borzalmas volt, amit művelt. kényszeresen mindig mindent vissza akar hordani.
több mint 11 éve
lucio 329
JJ-ről a Baltimore Sun szerint egyeztetnek. Én nem igazán értem: értem én, hogy kb. visszahordóként sokat keres, de amennyit spórolhatunk rajta, azon nem kapunk semmit se...Vele együtt viszont a ST kompletten erős. Jó, elit punter, elit rúgó, és a liga 2. átlagú visszahordója. Én adnék neki még egy évet. Webb és Ngata szerződését át kell strukturálni, aztán meglátjuk.
Én ésszerűbbnek tartanám, ha egy CB-t igazolnánk, a WR class állítólag mély a drafton, tavaly is az volt (emiatt lehetnek ezen a poszton érdekes cutok,). J. Smith-t mindenki úgy várja, mint a megváltót, sérülése után kétséges, mire lesz képes. lásd pl. Webb idén.
több mint 11 éve
JJ-t már tavaly kiraktam volna 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Jimmyre azt hiszem már ráhívtuk év közben az 5. éves opciót, tuckerrre meg biztos megy egy RFA tender....malkav
Világos,csak En egy picit tovább gondolkodtam (2016).egyébként az ötödik éve is lesz vagy 6-7 milla Jimmynek.Peter
egyébként pontosan 6,898 Misi lesz, de szeritem ő megéri, csak ne lenne üvegből ... de ha azt vesszük hogy Webbynek 12M hitje lesz jövőre.
több mint 11 éve
Jimmyre azt hiszem már ráhívtuk év közben az 5. éves opciót, tuckerrre meg biztos megy egy RFA tender....malkav
Világos,csak En egy picit tovább gondolkodtam (2016).egyébként az ötödik éve is lesz vagy 6-7 milla Jimmynek.Peter
Nem szabad ennyire előre gondolkodni...😀
több mint 11 éve
Világos,csak En egy picit tovább gondolkodtam (2016).egyébként az ötödik éve is lesz vagy 6-7 milla Jimmynek.