Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 11 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Alabama S Ha Ha Clinton-Dix Visited With Ravens & Lions

Szerintem ő az egyik első körös célpontunk.Voice
Amíg célpont nincs is gond, mert kb minden játékos célpont a 10-35-ig tartó boardon (első körben maradó letréddel) csak ne legyen kiválasztva 😀Blaise
S, aminek én örülök, egy NCAA játékost sem ismerek, de örülnék ha S vagy OT jönne az első körben.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!

Szerintem ő az egyik első körös célpontunk.Voice
Amíg célpont nincs is gond, mert kb minden játékos célpont a 10-35-ig tartó boardon (első körben maradó letréddel) csak ne legyen kiválasztva 😀
több mint 11 éve

Szerintem ő az egyik első körös célpontunk.

több mint 11 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Tudom, hogy volt már itt szó erről, de bemásolom ezt is:

"A Ravens-nek 25 millió oka van arra, hogy kitartson Rice mellett. 2012-ben olyan 5 éves, 35 millió dolláros szerződést írtak alá a felek, amelyből első két éve alatt 25 millió járt neki. A jelenlegi kontraktusából még 10 millió alapbér járna neki a hátralévő 3 évre. Ez egyrészt jó, mert akkor van egy eddig ligaelitnek számító futójuk viszonylag olcsón. Viszont, ha továbbra is veri az asszonyt, vagy bármilyen más okból kifolyólag eltiltják vagy börtönbe kerül, akkor a Ravens visszakaphatna egy részt a 9 millió dollár meg nem keresett aláírási pénzből."Voice
ne írjuk még le!itt egy kis kedvcsináló még Zuttah-val egy csapatban:

www.youtube.com/watch?v=UBkFtC9AmEI

több mint 11 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
preseason schedule
Week 1: San Francisco 49ers
Week 2: at Dallas Cowboys
Week 3: Washington Redskins
Aug. 28: at New Orleans SaintsVoice
hú,de várom már!

több mint 11 éve
preseason schedule
Week 1: San Francisco 49ers
Week 2: at Dallas Cowboys
Week 3: Washington Redskins
Aug. 28: at New Orleans Saints

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Róóóland: készül, nem tudni mit motyogott OZ vele, szóval várjuk, készül, ennyi

Rizsa: nem csak a pénzt bukjuk vele, bár ezt ugye idén kritizálták többen, hanem a teljesítményt is... Ő még mindig fontos láncszem ebben a csapatban.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Tudom, hogy volt már itt szó erről, de bemásolom ezt is:

"A Ravens-nek 25 millió oka van arra, hogy kitartson Rice mellett. 2012-ben olyan 5 éves, 35 millió dolláros szerződést írtak alá a felek, amelyből első két éve alatt 25 millió járt neki. A jelenlegi kontraktusából még 10 millió alapbér járna neki a hátralévő 3 évre. Ez egyrészt jó, mert akkor van egy eddig ligaelitnek számító futójuk viszonylag olcsón. Viszont, ha továbbra is veri az asszonyt, vagy bármilyen más okból kifolyólag eltiltják vagy börtönbe kerül, akkor a Ravens visszakaphatna egy részt a 9 millió dollár meg nem keresett aláírási pénzből."

több mint 12 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Rolandoról esetleg valami hír, hogy hogyan ment az egyeztetés? 😊
több mint 12 éve
Szvsz Mekfi ugyibár OLB a rossz teren Bóltimórban, de 280 fonttal azé inkább DE, nem, DE, nem, DE.... mögláttyuk

megamúgy ottan van a Nagy Simon is, Ő is azé van, h prospektáljon... hát tegye, de sose elég az Ólból, mert az köll

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 744 — capitaine du château de Vienne 1487
Ritka pillanat, de lemaradtam... kijazaVarázsdada Sunshine komám?!Collapo
😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ritka pillanat, de lemaradtam... kijazaVarázsdada Sunshine komám?!

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 744 — capitaine du château de Vienne 1487
Szerintem steel volt a Rilli húzàsod
Workaholic a pasassutianap
Kérdés, hogy mennyire kell OLB nekünk... (ha engem kérdezel 3-4be mindig kell.. szóóóval, jah)Collapo
mer mi a Varázsdada sorsa, megy vissza hárompontosba?

több mint 12 éve
Workaholic a pasassutianap
Kérdés, hogy mennyire kell OLB nekünk... (ha engem kérdezel 3-4be mindig kell.. szóóóval, jah)

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Eegen, ez tök várható 😀 XD 😀 (na persze nem ellenkeznék vele... am. még egy fűalatti, occsó DT-t várok FA-n... esetleg valami campbody/kukázott CB-t) de most nyugi van, nem kapkodik senki...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Csakhogy legyen valami hír, mindent bevetnek 😀Collapo
Jah, így hogy mondod, elég nagy a csend...

Remélem holnap bejelentik, hogy megszereztük Calvin Johnsont egy 6. körös pickkért 😀

több mint 12 éve
Csakhogy legyen valami hír, mindent bevetnek 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Undervalued RBs Could Fall To RavensVoice
Ennek keretében jött Forsett is 😊Collapo
Ez egy ravens cikk : Ravens Director of College Scouting Joe Hortiz talks about how elite backs aren't just drafted in the first round...

www.baltimoreravens.com/news/article-1/Undervalued-RBs-Could-Fall-To-Ravens/a833f5c5-99c2-4c75-a134-75107d12b0b6?mobile-id=808683&media-type=NVoice
Igen, pont erre utaltam, hogy volt a cikk (2014.03.31), majd jött Forsett (2014.04.04) 😀

edit: és hogy világos legyen mit akarok mondani, tudom, hogy Forsett nem draftee, de undervalued, a későbbi körös RB húzást meg már közösen elfogadtuk így a FO nem tehet mást 😀Collapo
Basszák meg, ma is kitették facere 😀

Nem is néztem a cikk dátumát 😀

több mint 12 éve
Ez egy ravens cikk : Ravens Director of College Scouting Joe Hortiz talks about how elite backs aren't just drafted in the first round...

www.baltimoreravens.com/news/article-1/Undervalued-RBs-Could-Fall-To-Ravens/a833f5c5-99c2-4c75-a134-75107d12b0b6?mobile-id=808683&media-type=NVoice
Igen, pont erre utaltam, hogy volt a cikk (2014.03.31), majd jött Forsett (2014.04.04) 😀

edit: és hogy világos legyen mit akarok mondani, tudom, hogy Forsett nem draftee, de undervalued, a későbbi körös RB húzást meg már közösen elfogadtuk így a FO nem tehet mást 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve

www.baltimoreravens.com/news/article-1/Undervalued-RBs-Could-Fall-To-Ravens/a833f5c5-99c2-4c75-a134-75107d12b0b6?mobile-id=808683&media-type=N

több mint 12 éve
Ennek keretében jött Forsett is 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Undervalued RBs Could Fall To Ravens

több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 812 — Sa da tay!
Ravens' updated salary-cap figure, including last three deals: $6.321 million available under NFL salary cap limit of $133 million.
több mint 12 éve
Workaholic a pasas

több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Voice
Ember tervez, aztán a többi játékos szétb*szkurássza a választásaival a tervet 😀

Itt a teljes sorrend.  bit.ly/1gz10jj

Wardot vittem volna, ha éppen bent marad de kivitték, aztán Baileyt negyedik körben, de kör elején Ő is elszállt. Joyner szerintem lehet FS, (ha már kihúztam főleg remélem, hogy lehet 😀 ) ezért nem akartam bereachelni még egy S-t. Maradt atlétának Vereen, meg Huff, akikért a 4. köröst sokalltam, 5-re meg már kivitték őket.
Reilly tényleg rettenetes pick, teljesen lefagytam a választásnál. Már csak a kora miatt is, de utólag megnézve nem írnak rosszat róla, egy Utah OLB-ért meg már kaptunk 3. körös komp picket. 😀 ILB-t nem akartam húzni, szerintem a Smith/Brown/Bynes/McClellan 4es mellé nem kell UDFAnál előbb valaki (+ esetleg Rolando))

A hátsó körös WR meg így sikerült, 3. körre volt időzítve, de hát ilyen a mock draft game 😀 (Martavis Bryant első kör)