Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Az lehet, de mi tudunk nyerni ellenük. A két BB-mentes alapszakaszmeccsünk a bizonyíték.Most örüljetek, aztán majd jövőre visszatérünk a normál kerékvágásba és majd mi kirakunk titeket a PO-ból, ha már másnak nem megy 😊Változott a menü, most a papa fogja leszopni a mama faszát. 😀
Robilluma
Előrébb jár a Ravens (gyűrűtől függetlenül) a váltás levezénylésében, mint a Steelers, szerintem.tomi-tomi
Egy Steelers-Ravens meccs nem ott szokott eldőlni, hogy felállítunk egy posztonkénti "ki a jobb"-ot és összegzünk, hanem ki a gorombább és tökösebb aznap 😊.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Ez emberes munka volt. Én egy meccses Ravens szurkolóként is lerágtam a körmöm, el tudom képzelni ti mit éreztetek. Óriási csata volt és már tényleg azt hittem minden veszik, de ebben a rájátszásban csak a Baltimore nyerhetett. Gratulálok, élvezzétek a sikert.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nincs szerencséd, így is lebuktál! 😀kishaszi, valaki ovulálhat a környékeden, ha erről a petefészek jutott az eszedbe. 😀tomi-tomiMi a rabok fa.za juthatott volna még eszembe erről?😀 Még szerencse, hogy nem a Borsav tesztből van ugye?😀kishaszi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
nem, most volt a hopp, aztán kopp ilyen a szeláví, ahogy a művelt mongol mondja, de hogy kapcsolódjunk is a tegnaphoz következik a Sopoágon ül a szívem....Most örüljetek, aztán majd jövőre visszatérünk a normál kerékvágásba és majd mi kirakunk titeket a PO-ból, ha már másnak nem megy 😊Változott a menü, most a papa fogja leszopni a mama faszát. 😀
Robilluma
Előrébb jár a Ravens (gyűrűtől függetlenül) a váltás levezénylésében, mint a Steelers, szerintem.tomi-tomi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
kishaszi, valaki ovulálhat a környékeden, ha erről a petefészek jutott az eszedbe. 😀tomi-tomiMi a rabok fa.za juthatott volna még eszembe erről?😀 Még szerencse, hogy nem a Borsav tesztből van ugye?😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Most örüljetek, aztán majd jövőre visszatérünk a normál kerékvágásba és majd mi kirakunk titeket a PO-ból, ha már másnak nem megy 😊Változott a menü, most a papa fogja leszopni a mama faszát. 😀
Robilluma
Előrébb jár a Ravens (gyűrűtől függetlenül) a váltás levezénylésében, mint a Steelers, szerintem.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Most örüljetek, aztán majd jövőre visszatérünk a normál kerékvágásba és majd mi kirakunk titeket a PO-ból, ha már másnak nem megy 😊😛 😀
Robilluma
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Coll fater, ide replikálok: ez nálam sose személyes, bár néha előferdül, hogy 1-2 bicskapattintós stílusú arc még rátesz egy tepsivel a 7vörösre, de gondolom ez vájsz vörza. 😉Neeen, azt én nem sértésnek vettem, csak jeleztem, hogy hasonlóképp érzek én is, tisztelettel, elismeréssel, hiriggel vegyes a két csapat kapcsolata 😀
Utálat ide vagy oda, elismerésre méltó a Ravens, na!kishaszi
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Nagy győzelem volt, nagy meccsen, nagyon jó ellenfél ellen, nagy menetelés után, szóval nagy gratuláció jár érte!Ngatát azért nagyon sajnálom, hogy nem lehetett végig a pályán, és nagy valószínűséggel szakadt az ACL-je. Neki messzebb került a következő szezon.
A rájátszás kulcsa szerintem nem csak Ray-Ray bejelentése volt (van még "egy-két" vezér a csapatban, akinek baromira kellett a gyűrű, motiváció enélkül is meglett volna), hanem a versenysúlyba kerülő McKinnie betuszkolása LT-be, amivel 3 poszt került a helyére a falban + Flacco. A benézett Brooks sack-et leszámítva ma is jól játszottak.
Most örüljetek, aztán majd jövőre visszatérünk a normál kerékvágásba és majd mi kirakunk titeket a PO-ból, ha már másnak nem megy 😊
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
mit gratulálgassak egy fan oldalon? nem ők nyerték meg a meccset. érted... 😀Kipukkadt a lufi 😀tenorx😀 Minden lufi sorsa ez.
akiknek szurkoltam a döntőkön:Ennél nárcisztikusabb gratulációt(?) elképzelni sem tudtam eddig. Nem semmi.tomi-tomi
2007 - new york giants
2008 - arizona cardinals
2009 - new orleans saints
2010 - green bay packers
2011 - new york giants
2012 - baltimore ravens
6-ból 5. nem is rossz szurkolás 😀Ventura
a baltimorenak szurkoltam, hogy jöjjön össze, de ha a san francisco nyeri meg akkor sem lettem volna letargiába. most nem volt olyan super bowl, mint eddig, mert két szimpatikus csapat ütközött meg egymással.
több mint 11 éve
Na, Boldinnak csak összejött a gyűrű, ha már velünk lecsúszott róla pár éve.Gratulálok!
több mint 11 éve
Gratulálok a csapatnak! Nem volt egy könnyű menet, de csak sikerült. Legalább a Dóm veletek volt! 😀 (Vagy legalább is félig 😀)
több mint 11 éve
kishaszi, valaki ovulálhat a környékeden, ha erről a petefészek jutott az eszedbe. 😀
több mint 11 éve
Nagy nagy grat!Munka helyett volt a meccs bevallom a szünet előtt már nagyon biztos voltam a győzelemben... a vége előtt nem annyira
több mint 11 éve
akkó gyöhet a Flakkóing! 😉Remek ez a fotó. Mondjuk ez a 3D-s petefészek prezi hogy jutott eszébe aztat nem tom😀
sutianap
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Gratulálok, hibátlan menetelés volt. sok-sok Harbowlt a népnek!
több mint 11 éve
novemberre gyűrűt Bucknak is, és boldog leszek én is 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 11 éve
akkó gyöhet a Flakkóing! 😉Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Coll fater, ide replikálok: ez nálam sose személyes, bár néha előferdül, hogy 1-2 bicskapattintós stílusú arc még rátesz egy tepsivel a 7vörösre, de gondolom ez vájsz vörza. 😉Utálat ide vagy oda, elismerésre méltó a Ravens, na!
több mint 11 éve
Én is gratulálok "innen a szomszédból" 😊A Ravens az AFC-s csapatom, + Lewis a legnagyobb, szóval óriási a bódottág 😊
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 11 éve
Hát ez szép menetelés volt az biztos 😊 "Kicsit" deja vu-m volt veletek kapcsolatban végig.. Gratulálok!!
több mint 11 éve
ilaris
215
GRATULÁLOK Hollók!!Magam a SF-nek szurkoltam . Már csak azért is mert minket /Packers/ ők tettek hidegre..
több mint 11 éve
Egy éra méltó lezárása volt a mai meccs! Köszönjük srácok!
több mint 11 éve
2005, Jaxonville Jaguars - Baltimore Ravens, 30-3 L az első mérkőzés, a fertőzés kezdete, az első lépés az úton. Számtalan siker, megannyi fájó kudarc, lépések az úton. Nagy harcosok ki, veteránok ki, újoncok, nagy küzdők, fantasztikus játékosok be, az út folytatódik. Megannyi elszalasztott lehetőség, erős évek és kimaradó lehetőségek, de csak ballagtunk az úton. Szemléletváltás, földhözragadtság, furcsált és teljesen megértett döntések, alakul, átalakul, megújul a csapat, de csak halad az úton, előre, előre. Stabil PO szereplések, csúfos, vagy épp fájdalmas kiesések, de a cél, az út még mindig a csapat előtt, tovább az úton. Hullámzó teljesítmény, kétkedés, szidalmazás, dicsőítés, de csak továbbra is rajta az úton. 2011-2012, már senki nem kétli, hogy esélyesek vagyunk, mégis, mégis kicsúszik a kezünkből a gyeplő, visszabucskázunk a lejtőn, mely az út végéig vinne, 2012-2013, vezérek hullanak, sebzett vad a csapat, kétkedünk, de bízunk, remélünk, de félünk, mert messze az út vége, sokat kell menni még rajta, de egy vezér hangja, egy csapat ereje és kitartása 2013. február 3-4-én megannyi kínszenvedés után a kapuban, a szokásos módon kicsit hullámzóan, de meg nem törvén, áramszünet, s ami még fontosabb egy kiváló, kiváló 49ers ellen a csapat feláll, tesz egy lépést, majd még egyet, és még egyet és a végén, rafináltan, okosan, számítóan, gyönyörűen, szívszorítóan és kegyetlenül, fáradtan, elgyötörten, mámorosan, boldogan és örömtől duzzadó kebellel a CSAPAT végigér az úton, melynek jutalma a világ figyelme, megbecsülés, kritika, újrakezdés, visszaesés az út elejére, hogy a malom, a vágy, az érzés újra meg újra eljöhessen.Baltimore Ravens, az én történetem, az én csapaton 😊
PLAY LIKE A RAVEN!!!
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Azért azt tudjátok, hogy milyen sokat köszönhetek az Eagles-nek 😉 😛 Kezdve a HC-toktól, át azon, hogy veletek játszottuk az első otthoni meccsünket, egészen Juan Castilloig. Jó örvendezést 😀