Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 12 éve
No, lefutott a fórum mock draft game, a Ravenst én vittem több de inkább kevesebb sikerrel.Hiányolom nálad az első vagy második körös FS-t, de a legalább 3. kör 99-re húzhattál volna egyet, aztán a 4.körben húzni (3.körös)OLB helyett ILB-t, szerintem ott inkább nincs csere, mint OLB poszton, ahol Upshaw több mint korrekt.
.Blaise
Ellenben tetszik, hogy WR-t csak a késői körökben húztál.
Persze BPA alapon menne a draft, de az első négy pick ami az első három körben van kb így nézne ki(nálam első körös letrade játszana, de ez más kérdés): prioritás szerint: FS, OT, DT, CB
Aztán: a 4-ben már jöhetett volna WR, majd ILB, DT aztán OT.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 12 éve
Megszületett a Ravens 2034-es WR prospectje, a fiatalabb Torrey Smith:www.baltimoreravens.com/news/article-1/Torrey-Smith-Celebrates-Arrival-Of-Baby-Boy/83d83698-f0d1-418f-bea5-5e415edd70bd
Mindig jövőre
több mint 12 éve
No, lefutott a fórum mock draft game, a Ravenst én vittem több de inkább kevesebb sikerrel.1/17: Zack Martin OT (Notre Dame) Nem sexy pick, de ha nincs letrade pár hét múlva élesben akkor boldog lennék ha hozzánk kerülne. Eredetileg Dennard v Gilbert volt a célpont, de kivitték előlem őket.
2/48: Lamarcus Joyner CB (FSU) Ward/Tuitt/Robinson/Hageman volt a célpont... well f*ck. Wr-t még itt nem akartam, később kiderült ez hiba volt. Joynert kedvelem mint játékost, de lehet csak én látom bele a FS-t, 2 körben meg nickel cornert húzni... nah mindegy 😀
3/79: DaQuan Jones DT (Penn State) Ugrott az összes WR Jones mint vésztartalék volt ide betervezve. Kb ide lövik be a boardokon, szerintem jó játékos lehet belőle, de fejleszteni kell a játékának több elemét is, különös tekintettel a pass rushra. A fizikális alapok adva vannak és mentálisan is jónak mondják a srácot.
3/99: Trevor Reilly OLB (Utah) No ez a pick egy totál rövidzárlat eredménye. (N) Nem is próbálom mentegetni.
4/134: Cameron Fleming OT (Stanford) Csere OT/G, bár nem éppen ZB fit.
4/138: Terrance West RB (Towson) Helyi srác, 2x is találkozott vele a csapat, akkor emlékeim szerint elégedettek voltak vele. Ő lett a tank akit szerettem volna hozni.
5/175: DeAndre Coleman DT (California) Futás ellen pusztító DT, vele meglett az Igor által kért két OL/DL csomag 😀
6/194: Shaq Evans WR (UCLA) Amikor a f*szányos WR osztályról áradozok akkor nem pont Evansre gondolok 😀 Projekt játékos akiből korrekt posession WR lehet, de ki kell kupálni a szakiknak.
Összességében max C lett a draft szerintem. Oznak nem lesz nagy mutatvány ennél jobbat összehozni. Sajnos a WR draftot csúnyán elkeféltem, nem gondoltam volna, hogy szépen kikerüli mindenki kb az összes slot WR-t és csak a nagyobb srácokat viszik ki, így a 3. körre már nem maradt bent senki, a picúrok meg nekem sem kellettek.
több mint 12 éve
It has been a busy day in Baltimore. The Ravens have re-signed Terrence Cody.

több mint 12 éve
Köszönöm a jelentést. Ezekre mindig kíváncsi vagyok 😊Ha valaki megtalálja Owen fizuját és hogy mennyi pénz maradt az ne tartsa magában 😀Voice@JasonLaCanfora Ravens got Owen Daniels at a bargain price - $1M base salary with another $1M available in incentives. No guarantees
Szerk.: ha jól számoltam, akkor maradt még 6,471,187 $ a sapi alatt (Forsett pénze még nincs benne)puffin

több mint 12 éve
Ha valaki megtalálja Owen fizuját és hogy mennyi pénz maradt az ne tartsa magában 😀Voice@JasonLaCanfora Ravens got Owen Daniels at a bargain price - $1M base salary with another $1M available in incentives. No guarantees
Szerk.: ha jól számoltam, akkor maradt még 6,471,187 $ a sapi alatt (Forsett pénze még nincs benne)
több mint 12 éve
Még annyi se.. training camp body.depth-nek és talán third-down back-nek jó lesz elkapásban nem rossz és Kubiak ismeriBaltimoreDefenseThe Ravens have signed running back Justin Forsett to a one-year deal.VoiceVele sokkal nem leszünk beljebb szerintem, de majd Iktriad jön és ír róla pár gondolatot 😀Blaise
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
depth-nek és talán third-down back-nek jó lesz elkapásban nem rossz és Kubiak ismeriThe Ravens have signed running back Justin Forsett to a one-year deal.VoiceVele sokkal nem leszünk beljebb szerintem, de majd Iktriad jön és ír róla pár gondolatot 😀Blaise
több mint 12 éve
The Ravens have signed running back Justin Forsett to a one-year deal.VoiceVele sokkal nem leszünk beljebb szerintem, de majd Iktriad jön és ír róla pár gondolatot 😀
több mint 12 éve
The Ravens have signed running back Justin Forsett to a one-year deal.

több mint 12 éve
csak azt akartam mondani,hogy jó lenne velük megoldani.Peterebben látod egyezik a véleményünk 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
nem elit blokkoló egyikük sem...Furst vallotta magát annak egy interjúban még tavaly.Overbay-t meg pusztán a méretei miatt gondolom annak.nem láttam tőle egy szneppet sem csak azt akartam mondani,hogy jó lenne velük megoldani.
Füstli jobb elkapó, mint blokkoló, rookie szezonjában balance problémái is voltak és bár én személy szerint nagyon szerettem a játékát - már amit láttam belőle - nem véletlenül UDFA
OverTheBay pedig szintén hasonló képességekkel bír... nem tudom hol olvastad, hogy jól blokkolnak...
www.cbssports.com/nfl/draft/players/historical/1246373
ráadásul sajnos sem a Maryland, sem az EWU nem éppen elit iskola elit ligában...
ugyanakkor tény, hogy jó lenne, ha valamelyikük elő tudna lépni...Collapo
több mint 12 éve
nem elit blokkoló egyikük sem... Füstli jobb elkapó, mint blokkoló, rookie szezonjában balance problémái is voltak és bár én személy szerint nagyon szerettem a játékát - már amit láttam belőle - nem véletlenül UDFA
OverTheBay pedig szintén hasonló képességekkel bír... nem tudom hol olvastad, hogy jól blokkolnak...
www.cbssports.com/nfl/draft/players/historical/1246373
ráadásul sajnos sem a Maryland, sem az EWU nem éppen elit iskola elit ligában...
ugyanakkor tény, hogy jó lenne, ha valamelyikük elő tudna lépni...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Furst és Overbay is blokkoló TE.remélem valamelyik megcsinálja az 53-át és akkor erre sem kell sem pénzt sem picket áldozni.Talán egy overall TE jól jönne draftról.
több mint 12 éve
látványos... mármint az, hogy kell egy #1... és nem igazolhatunk mi is franchise LS-t az első körben, mint mindenki más 😛

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
még legutóbb Igor is Evánszra hajlott, fertőzöttek pfffffffffffffffff

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Jó hogy ezt így összeírtad, mert így ebben írkálhatok...Jelenleg több mint biztatóan néz ki az #O:QB. Keenum nem jön... Fitz kapitány és Ő fog versenyezni a starter poziért, ráadásul 1 év után nem mondanak le a játékosukról (PS-t nem számolva)... talán Yates jöhetne, de az se biztos... max. ha Kubikos nagyon elhozza 😊 ha nem, akkor biza hátsóbb körben lehetne hozni ide is embert... de max 6. körrel 😊
QB: Flacco, és TT-t lehet valószínűleg meg fogják versenyeztetni reméljük vagy Keenummel vagy Yates-szel (amelyik szabad lesz, reméljük Keenum 😛)
RB: Rice, Pierce, Juci. Mondjuk ide kellene egy középső-hátsó körös pick, ha FA-ről nem hozunk már és Rice esetleg eltiltást kap (just in case...)
WR: S.Smith, T.Smith, JJ, Marlon Brown. Esetleg még Mellette/Thompson. Ez így gyönyörű 😍
TE: Pitta, Daniels, Füstli. Esetleg még 1 utolsó évre Clark?!
Fal: Monroe, Osemele, Zuttah, Yanda, Wagner(?!). Hát nem tudom, ötből négy nagyon jól hangzik, nem lenne rossz az utolsó hiányzó láncszemet is a helyére rakni. Csak akkor meg kicsit kidobott picknek tűnne Wagner, úgy hogy igazából ki se próbáltuk soha.
Egy szó mint száz, ez első hangzásra eléggé rendben van 😀
McClain meg jobban teszi ha lenyűgözi Ozziet, várnánk (vissza?!) szeretettelFlacco5
RB. Stimmel, ez a pozi is elbír egy hátsóbb embert, vagy ha Rice ül, akkor elsőbb embert...
WR. SS nélkül azért - ahogy tavaly is - nem veretes ez a sor, szóval SS idén megdobja, de kell ide fiatalítás, ezért én magasan hoznám - ha marad Evans-t továbbra is... ha nem Ő, akkor másodikban (ha odáig csúszna, de kétlem) Kelvin Benjamin, hogy magasság legyen... esetleg Landry/Briant/Moncrief 3.ban
TE. Ha Daniels oké, akár elég a blockolós is... ez valóban nem prior idén
Fal. Tartom, hogy bár nem kéne, de KO megy majd RT-be és Wagner (LG/CsereRT) viszont akkor is első körben (ha nincs Evans) húznék ide ... Martin, bár kétlem, hogy elérhető, vagy esetleg Sua'Filo.. bár azt meg ott luxusnak érzem...
és most nem tárgyaltunk a D#-ről, ami még variálhat bőven a húzásokon... DL/FS/CB/LB akármi... bár én ott látok kevesebb gondot most...
összegezve, idén nem tűnik ez az O# szarnak, de kell a depth... OL, WR, RB, TE, QB
Amúgy meg az egész okoskodás baromság 😀 Igor már megmondta a tutit XD 2OL 2DL 😊 és a kócsingszteff dönt úgyis

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Rizsát ne számold szerintem

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Jelenleg több mint biztatóan néz ki az #O:QB: Flacco, és TT-t lehet valószínűleg meg fogják versenyeztetni reméljük vagy Keenummel vagy Yates-szel (amelyik szabad lesz, reméljük Keenum 😛)
RB: Rice, Pierce, Juci. Mondjuk ide kellene egy középső-hátsó körös pick, ha FA-ről nem hozunk már és Rice esetleg eltiltást kap (just in case...)
WR: S.Smith, T.Smith, JJ, Marlon Brown. Esetleg még Mellette/Thompson. Ez így gyönyörű 😍
TE: Pitta, Daniels, Füstli. Esetleg még 1 utolsó évre Clark?!
Fal: Monroe, Osemele, Zuttah, Yanda, Wagner(?!). Hát nem tudom, ötből négy nagyon jól hangzik, nem lenne rossz az utolsó hiányzó láncszemet is a helyére rakni. Csak akkor meg kicsit kidobott picknek tűnne Wagner, úgy hogy igazából ki se próbáltuk soha.
Egy szó mint száz, ez első hangzásra eléggé rendben van 😀
McClain meg jobban teszi ha lenyűgözi Ozziet, várnánk (vissza?!) szeretettel
több mint 12 éve
Miért ne Bama védő: ...Blaisemaximálisan egyetértünk, túl készek, minden értelemben... Saban stílusa erre a garancia.
Urbant kb mindenhol 5. körös játékosnak tartják 3. körben szerintem lesznek jobb prospektek elérhetőek.Ha már 3.ban DE-t akarunk húzni, de szerintem nem, akkor hasonló méretben Will Clarke, vagy kisebben Chris Smith jobb opció, mint Urban a 3. körben... amúgy meg 3. körben OL/CB ami én várnék...
Blaise
Runstopperként én bízok Bynesban és bekerülhet Rolando is a mixbe hozzácsapjuk McClellant a feltehetően kezdő Brown Smith duóhoz és meg is vagyunk.Ha visszajön Róóóland, akkor oké, ha nem, akkor talán jöhet valami közép-hátsó körös prospekt...
Blaise
Danielsnek örülök, csak maradjon egészséges 😊 TE ezzel lekerült a draft needek listájáról, UDFA blokkoló várható maximum.Blaise1 évet simán megért, meglátjuk mennyire tud egészséges maradni.

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
.PeterMiért ne Bama védő: több oka is van. Az egyik, hogy folyamatosan adják a játékosokat az nfl-be. Egy olyan védelemben ahol előbb utóbb a játékosok jelentős része NFL játékos lesz könnyebb jó teljesítményt nyújtani. A másik, hogy Saban nagyon hamar ki tudja belőlük hozni a maximumot. Nagyon jó edző és védő guru szóval a prospektjeik jelentős része már kész termék, ergó nem nagyon fejlődnek már. És végül Saban sz*rrá hajtja a játékosait ezért a többségük damage goodsként kerül a ligába. Elég csak végignézni az elmúlt évek alabamai védőit akik az NFL-be kerültek és Dareus kivételével szerintem egyik sem nyújtja azt a teljesítményt amit vártak/várnak tőle.
Urbant kb mindenhol 5. körös játékosnak tartják 3. körben szerintem lesznek jobb prospektek elérhetőek.
Runstopperként én bízok Bynesban és bekerülhet Rolando is a mixbe hozzácsapjuk McClellant a feltehetően kezdő Brown Smith duóhoz és meg is vagyunk.
Danielsnek örülök, csak maradjon egészséges 😊 TE ezzel lekerült a draft needek listájáról, UDFA blokkoló várható maximum.
több mint 12 éve
Peter használd a és a [ / quote ] tag-eket, vagy a hszek alatt a vissza nyilat, egyszerűbb azzal idézni szvsz
Róólandó úgy gondolja, hogy edz, mintha jönne a szezonra... s OZ is azt hiszi lehet akár még bármi is...

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Daniels jó helyre került. Egy éves kontraktus. Biztos nem lehet több az összeg 1,5 milliónál.
több mint 12 éve
Ha valaki megtalálja Owen fizuját és hogy mennyi pénz maradt az ne tartsa magában 😀