Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 12 éve
Az Eagles kivágta DeSean Jacksont.Drága lenne és ilyen WR class mellett ostobaság is. Inkább valami fizikális receiver kell nekünk és az is a draftról
Van még pénzünk lehet rámenni Ozzie 😀Voice
Pluszba ,még ez is: www.nj.com/eagles/index.ssf/2014/03/eagles_desean_jackson_off-the-field_troubles.html
több mint 12 éve
Az Eagles kivágta DeSean Jacksont.Van még pénzünk lehet rámenni Ozzie 😀

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 12 éve
A sírásó orosz lány lett...@RavensInsider: James Ihedigbo two-year, $3.125 million deal [with the Detroit Lions]: salaries $750K, $1.1M; $750K bonus, $500K roster bonus March 2015, $25K workout bonus per year
könnyen ugorhat Blount is...
Albert Breer @AlbertBreer 14m
Free-agent RB LaGarrette Blount will be at Steelers facility shortly. Plan is for a physical, and to meet with Mike Tomlin and Todd Haley.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Lehet, viszont ezt a csontot már lerágtuk a falról... 2 center tapasztalata 2, vagy annál kevesebb év, akárcsak a safety-knél... nem biztos, hogy 4+ körös prospectek és rookiek fogják azonnal megmenteni a seggünk...Jelenleg 3 futónk van, Rice, Pierce és Wood... ...Collapona ja, Zuttah és Stewart érkezése előtt is volt 4 centerünk és 6 safetynkPeter
arról már nem is beszélve, hogy a 3 futós mondat arra vonatkozott, hogy nem vagyunk éppen túl acélosak a poszton... pláne az ismert ügyek miatt... de pl írhattam volna azt is, hogy 2 futónk van, mert Wood kb udfa volt, sőt akár azt is, hogy 1 futónk van, mert Rice ügye és az eltiltás fenyegettség miatt kiesik... így jobb? 😛 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Akit én húznék:- Ha Rice-t hosszasan elmeszelik és jön Blount, akkor Blount, Pierce mellé húznám a draftról De'Anthony Thomast -> 6. körben, ahol még lehet, hogy reach, de udfa-n már nem hiszem, hogy benn lenne...
- Ha Rice-t hosszasan elmeszelik és nem jön Blount, akkor Andre Brown-t hoznám FA-n és húznám Jeremy Hill-t -> talán csúszhat 4. körig.
- Ha Rice-t hosszasan elmeszelik és nem jön Blount, és nem jön Brown, akkor visszahoznám Bernard Scott-ot, vagy Willis McGahee-t, magasan húznék a Hyde/Carey/Mason trióból sorrendben
- Ha Ricet-t nem meszelik el hosszasan, akkor Pierce és Ő megoldja a dolgot, húznám Hillt, vagy Thomast, attól függően, hogy előtte hogy lehet lyukat tömni máshol...

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Jelenleg 3 futónk van, Rice, Pierce és Wood... ...dandena ja, Zuttah és Stewart érkezése előtt is volt 4 centerünk és 6 safetynkCollapo
több mint 12 éve
Én azon az állásponton vagyok, hogy RB-t csak akkor húznék 2-3. körben ha nincs a keretben egy épkézláb játékos sem a poszton. Nálunk azért van. Ha pedig van fal is ami képes blokkolni akkor 4-5. körben kényelmesen behúzhatunk valakit. Eléggé leértékelődött a poszt az utóbbi években és Rice kiválásával sem égne a ház, hogy korai picket áldozzunk fel.Viszont komolyra fordítva a szót, amikor Pierce egészséges volt és kapott lehetőséget (ami alatt játékpercet és működő falat értek) akkor nem volt rossz. A tavalyi falunk mögött AP is felmondott volna, abból nem indulhatunk ki, mert jobbnak kell lennie idén. Egy 4. körös futóval már hosszú távon is gondolkodhatunk, de ha jön mondjuk Blount ráérünk egy change of pace backet húzni. Mock draft game-re készülve pont Blount típusú tankot keresgélek 😀 Egy hosszabb Rice kiválás azért ezt megvariálná, de bízzunk a falban és Piercben és, hogy Ricet nem meszelik el. Az minden esetre jó jel, hogy a csapat kiáll mögötte, biztos többet tudnak mint mi.BlaiseHa nincs Rice, előbb húznék, ha van, akkor a 4+ körben szerintem is jó, ha tank jön már... és igen, vissza is értünk az elejére... lesz fal? Akkor kb. akárki futhat, nem? Akkor senki se fog...Collapo
több mint 12 éve
Viszont komolyra fordítva a szót, amikor Pierce egészséges volt és kapott lehetőséget (ami alatt játékpercet és működő falat értek) akkor nem volt rossz. A tavalyi falunk mögött AP is felmondott volna, abból nem indulhatunk ki, mert jobbnak kell lennie idén. Egy 4. körös futóval már hosszú távon is gondolkodhatunk, de ha jön mondjuk Blount ráérünk egy change of pace backet húzni. Mock draft game-re készülve pont Blount típusú tankot keresgélek 😀 Egy hosszabb Rice kiválás azért ezt megvariálná, de bízzunk a falban és Piercben és, hogy Ricet nem meszelik el. Az minden esetre jó jel, hogy a csapat kiáll mögötte, biztos többet tudnak mint mi.BlaiseHa nincs Rice, előbb húznék, ha van, akkor a 4+ körben szerintem is jó, ha tank jön már... és igen, vissza is értünk az elejére... lesz fal? Akkor kb. akárki futhat, nem? Akkor senki se fog...

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
csak ha az első mellé adhatjuk... esetleg Ngata, Yanda és Torrey Smith is menne, megoldható? 😛Várjál szólok Rózsi bácsinak. 😀 Esetleg Upshawról lehetne szó 😀?dandeHa már úgy is olyan nagy kiárusításban vagyunk szerintem B. Brown nálunk jó opció lehetne nektek mondjuk egy 3. körért 😉 😛dandene aprózd el, adok elsőt érte 😛 @) XDCollapo

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Viszont komolyra fordítva a szót, amikor Pierce egészséges volt és kapott lehetőséget (ami alatt játékpercet és működő falat értek) akkor nem volt rossz. A tavalyi falunk mögött AP is felmondott volna, abból nem indulhatunk ki, mert jobbnak kell lennie idén. Egy 4. körös futóval már hosszú távon is gondolkodhatunk, de ha jön mondjuk Blount ráérünk egy change of pace backet húzni. Mock draft game-re készülve pont Blount típusú tankot keresgélek 😀 Egy hosszabb Rice kiválás azért ezt megvariálná, de bízzunk a falban és Piercben és, hogy Ricet nem meszelik el. Az minden esetre jó jel, hogy a csapat kiáll mögötte, biztos többet tudnak mint mi.
több mint 12 éve
Várjál szólok Rózsi bácsinak. 😀 Esetleg Upshawról lehetne szó 😀?Ha már úgy is olyan nagy kiárusításban vagyunk szerintem B. Brown nálunk jó opció lehetne nektek mondjuk egy 3. körért 😉 😛dandene aprózd el, adok elsőt érte 😛 @) XDCollapo
több mint 12 éve
Ha már úgy is olyan nagy kiárusításban vagyunk szerintem B. Brown nálunk jó opció lehetne nektek mondjuk egy 3. körért 😉 😛dandene aprózd el, adok elsőt érte 😛 @) XD

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ha már úgy is olyan nagy kiárusításban vagyunk szerintem B. Brown nálunk jó opció lehetne nektek mondjuk egy 3. körért 😉 😛dandeKösz nem, de egye b*ssza Mathisért adunk egy jövő évi 4.et és akkor hozzádobhatjátok Brownt😀
több mint 12 éve
Ha már úgy is olyan nagy kiárusításban vagyunk szerintem B. Brown nálunk jó opció lehetne nektek mondjuk egy 3. körért 😉 😛 Bár nem örülnék neki, mert kel vki Shady mögé
több mint 12 éve
Nem irigyellek titeket. Bár tudom a futók a mai NFL-ben egy jó rendszerrel viszonylag könnyen pótolhatók, de vajon van e az idei drafton olyan ember aki elérhető nektek és meg tudná ezt tenni. Vagy reménykedni kell, hogy a meglévők közül valaki kinövi magát.dandeJelenleg 3 futónk van, Rice, Pierce és Wood... Wood még nem is látott pályát, Pierce nem hozta eddig, amit akartunk tőle, Rice meg... nos tudjuk... FA-n sok lehetőség nem maradt, s Blaise jól látja, Rainey lett volna tökéletes pótlás... a Tompabaj is tudja ezt... oh well... draft.. 2-3 körben vannak érdemes futók, de hogy azonnal inpact, nos az kérdés... és én nem is trade-elnék futóért, mert ugye most tudja mindenki, hogy meg vagyunk szorulva... így Blount/Brown és draft marad szerintem.
edit: érdekes intrika lenne viszont például, ha miniQB többet futna... csak azt kicsit jobban kellene eladni, mint tettük a Röpcsik meccsén...

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Nem irigyellek titeket. Bár tudom a futók a mai NFL-ben egy jó rendszerrel viszonylag könnyen pótolhatók, de vajon van e az idei drafton olyan ember aki elérhető nektek és meg tudná ezt tenni. Vagy reménykedni kell, hogy a meglévők közül valaki kinövi magát.
több mint 12 éve
Harbs világosan kifejtette,hogy nem 2 futóval fogunk nekivágni a következő évnekPeterEzt tavaly csúnyán elkeféltük... (Rainey 😕 )
több mint 12 éve
Harbs világosan kifejtette,hogy nem 2 futóval fogunk nekivágni a következő évnek
több mint 12 éve
Erre a kérdésre van itt egy cikk

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Nos, a vád súlyos testi sértés, valamint az Atlantic City Ügyészség szerint:Egyébként ha elítélik, az szerződésszegésnek minősül és kikerül a cap alól?
"attempting to cause significant bodily injury, and/or purposely or knowing causing such injury, and/or recklessly causing such injury under extreme indifference to the value of human life"
tehát felmerül ugye a szándékosság és az előre megfontoltság ugyanúgy, ahogy a felelőtlen magatartás (indulat).. 3-5 év, ha elítélik.... elítélésnél biztos, hogy hosszú távon meszelik el GODDAM-ék a ligánál, függetlenül attól, hogy kell-e ülnie Rice-nak... és ha elítélik akkor bizony szerintem az egy szezon lesz... miküzben ugye Rice most 27 éves, szóóóval...
Egyenlőre a csapat és a szurkolók is úgy olvasom, hogy Rice pártján állnak, illetve ítéletig támogatják, azonban se a liga, se a csapat nem engedheti meg magának, hogy (és ezt most ne értsük félre) "asszonyverőket" foglalkoztassanak... ez, akárhogy is nézem, sajnos súlyosabb, mint Fred Davis (TE) ügye, aki "csak" füvezik, meg ilyesmi és ott is indefinite az eltiltás...
Fingers crossed, de ez nagyon nem egyértelmű eset... egyenlőreCollapo
Ergo megint lenne plusz 8.7 Milla elköltésre váró pénz?
Mert ebben az esetben leigazolnám LeGarrette Blount -t (aki tökéletes lenne erőből futni középen, Pierce meg elszaladgál a széleken) Blount nem hiszem, hogy drágább lenne mint 2 milla/év.
A maradékból meg hoznék CB-t és S - LB rotációs embereket.
Aztán draft BPA.

több mint 12 éve
Nos, a vád súlyos testi sértés, valamint az Atlantic City Ügyészség szerint: "attempting to cause significant bodily injury, and/or purposely or knowing causing such injury, and/or recklessly causing such injury under extreme indifference to the value of human life"
tehát felmerül ugye a szándékosság és az előre megfontoltság ugyanúgy, ahogy a felelőtlen magatartás (indulat).. 3-5 év, ha elítélik.... elítélésnél biztos, hogy hosszú távon meszelik el GODDAM-ék a ligánál, függetlenül attól, hogy kell-e ülnie Rice-nak... és ha elítélik akkor bizony szerintem az egy szezon lesz... miküzben ugye Rice most 27 éves, szóóóval...
Egyenlőre a csapat és a szurkolók is úgy olvasom, hogy Rice pártján állnak, illetve ítéletig támogatják, azonban se a liga, se a csapat nem engedheti meg magának, hogy (és ezt most ne értsük félre) "asszonyverőket" foglalkoztassanak... ez, akárhogy is nézem, sajnos súlyosabb, mint Fred Davis (TE) ügye, aki "csak" füvezik, meg ilyesmi és ott is indefinite az eltiltás...
Fingers crossed, de ez nagyon nem egyértelmű eset... egyenlőre

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
A plusz jelet figyelmen kívül hagytam, bocs.hm... akkor van én írtam érthetetlenül, vagy Te értetted félre, ha 4+ (esetleg szezon, vagy indefinite) az eltiltás, akkor kell futó...CollapoRice - esetleges börtönnel is sújtható, de minden bizonnyal eltiltással járó - kidőlésével sajnos a korábbi posztom átgondolásra szorul... Ennek tükrében lehet, hogy mégis kell majd futó, úgy a drafton, mint FA-n.Nem értem, ha tegyük fel 4 meccs eltiltást kap Rizsa, akkor minek drafton futó? főleg minek a második körben......Leigazolunk egy olcsó futót 4 meccsre aztán szevasz.
Közben viszont elérhetetlen lett Jones-Drew, Moreno szóval a korábbi csoportból van:
Blount - ABrown
dobjunk be pár nevet még: Forsett, Choice, Bll:
Nnamost, mindegyikük kb.. azonos méret, Rice méretéhez leginkább Forsett és Choice áll közel... Forsett, Choice, Bell, örök csere, ráadásul egyikük se tudott a tavalyi évben - bár volt lehetőség kivéve Bell-t - előrébb jutni, így őket nem kérem. Bell kakukktojás, mert Ő bizonyos szituációkban jól kiegészítette még Fortét, ha Forte nincs, élni nem tud egymaga a pályán és GB-ben pedig 3 futó is elé került, akikből kettő (!) újonc volt tavaly... marad:
Blount - ABrown -Forsett-Choice-Bell
Namost Blount - ABrown pont azt tudja méretben, mint Pierce, csak Blount és ABrown is nehezebb, így középen erősebb lehet bármelyikük, mint ami most van... Blount és ABrown is tud elkapni, habár nem egy Rice/Forte egyikük sem, így itt is egál... következtetés:
Ha és amennyiben, valamint akkor és csak akkor, ha Rice-t jelentősebb (4+) meccsre meszelik el, hozzunk futót, s a bennmaradó két névből azt, aki olcsóbban jön... Valamint drafton is húzni kell futót... Jelen állás szerint ezt pedig a második körben és kb. még egyszer, a hatodik körben tenném meg, miközben elkezdeném nézni, mit tud Cierre Wood...Collapo
Nem hiszem, hogy túl kell ezt lihegni..Voice
Ha elmeszelik egész szezonra, akkor sem draftolnék futót(az első 4 körben, hátrább lehet), hozunk piacról olcsón, addig majd fut többet Pierce.
Egyébként én nem gondolnám, hogy komoly dolog lesz ebből. Megússza Rizsa.

több mint 12 éve
hm... akkor van én írtam érthetetlenül, vagy Te értetted félre, ha 4+ (esetleg szezon, vagy indefinite) az eltiltás, akkor kell futó...Rice - esetleges börtönnel is sújtható, de minden bizonnyal eltiltással járó - kidőlésével sajnos a korábbi posztom átgondolásra szorul... Ennek tükrében lehet, hogy mégis kell majd futó, úgy a drafton, mint FA-n.Nem értem, ha tegyük fel 4 meccs eltiltást kap Rizsa, akkor minek drafton futó? főleg minek a második körben......Leigazolunk egy olcsó futót 4 meccsre aztán szevasz.
Közben viszont elérhetetlen lett Jones-Drew, Moreno szóval a korábbi csoportból van:
Blount - ABrown
Nnamost, mindegyikük kb.. azonos méret, Rice méretéhez leginkább Forsett és Choice áll közel... Forsett, Choice, Bell, örök csere, ráadásul egyikük se tudott a tavalyi évben - bár volt lehetőség kivéve Bell-t - előrébb jutni, így őket nem kérem. Bell kakukktojás, mert Ő bizonyos szituációkban jól kiegészítette még Fortét, ha Forte nincs, élni nem tud egymaga a pályán és GB-ben pedig 3 futó is elé került, akikből kettő (!) újonc volt tavaly... marad:
Namost Blount - ABrown pont azt tudja méretben, mint Pierce, csak Blount és ABrown is nehezebb, így középen erősebb lehet bármelyikük, mint ami most van... Blount és ABrown is tud elkapni, habár nem egy Rice/Forte egyikük sem, így itt is egál... következtetés:
Ha és amennyiben, valamint akkor és csak akkor, ha Rice-t jelentősebb (4+) meccsre meszelik el, hozzunk futót, s a bennmaradó két névből azt, aki olcsóbban jön... Valamint drafton is húzni kell futót... Jelen állás szerint ezt pedig a második körben és kb. még egyszer, a hatodik körben tenném meg, miközben elkezdeném nézni, mit tud Cierre Wood...Collapo
Nem hiszem, hogy túl kell ezt lihegni..Voice

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Rice - esetleges börtönnel is sújtható, de minden bizonnyal eltiltással járó - kidőlésével sajnos a korábbi posztom átgondolásra szorul... Ennek tükrében lehet, hogy mégis kell majd futó, úgy a drafton, mint FA-n.Nem értem, ha tegyük fel 4 meccs eltiltást kap Rizsa, akkor minek drafton futó? főleg minek a második körben......Leigazolunk egy olcsó futót 4 meccsre aztán szevasz.
Blount - ABrown
Nem hiszem, hogy túl kell ezt lihegni..

több mint 12 éve
Rice - esetleges börtönnel is sújtható, de minden bizonnyal eltiltással járó - kidőlésével sajnos a korábbi posztom átgondolásra szorul... Ennek tükrében lehet, hogy mégis kell majd futó, úgy a drafton, mint FA-n.Közben viszont elérhetetlen lett Jones-Drew, Moreno szóval a korábbi csoportból van:
Blount - ABrown
Blount - ABrown -
Ha és amennyiben, valamint akkor és csak akkor, ha Rice-t jelentősebb (4+) meccsre meszelik el, hozzunk futót, s a bennmaradó két névből azt, aki olcsóbban jön... Valamint drafton is húzni kell futót... Jelen állás szerint ezt pedig a második körben és kb. még egyszer, a hatodik körben tenném meg, miközben elkezdeném nézni, mit tud Cierre Wood...

NFL - Not For Ladies!