Dennis Allen főedzőt kirúgta a Saints!

Buffalo Bills

33 feliratkozó

1 órája
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 319 — capitaine du château de Vienne 1487
Sok mindent lehetne írni de istenem a meccs végi time management megint mi a f@sz volt? Minden alkalommal egyre rosszabb esküszöm 😀
ThySoul
kombinálva egy szar challenge-el 😛
BillsFan
És ezeket elméletileg súgja neki valaki fentről, igazán brilliáns. Po-ban nem lehet így nyerni értelmes csapatok ellen
ThySoul
Na, kirángatlak a pszikózisodból, tom beragadt ez a Time Management, de 5 sec-et hagyott az órán, ezzel mi is a baj?

Ezzel szemben a félidőben bemenni, hogy a hugyos puncsostál a nyakába, - bár nem tudom kinek a babája Tajgavalaga, de mongyuk elképzelném Putrik Möhömest mikor az endzónból kidobják az egymasutáni holdinggal lehet elrepedne. Na szóval bebattyognak, máj megbeszélik hogy belenéznek a szarventillátor közepébe, ééés tádám - az nem kvalitás, csak a TM?!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
5 órája
ThySoul Buffalo Bills 1 611
Sok mindent lehetne írni de istenem a meccs végi time management megint mi a f@sz volt? Minden alkalommal egyre rosszabb esküszöm 😀
ThySoul
BillsFan
És ezeket elméletileg súgja neki valaki fentről, igazán brilliáns. Po-ban nem lehet így nyerni értelmes csapatok ellen
7 órája
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 529
Az égiek velünk voltak. Jó volt a Fins. Ki volt ez most nagyon találva. Ha nyernek, szavam nincs. Ez az év nem igazán adta ki, de remélem McDaniel marad a Finsnél, remek edzőnek tartom, kell a rivalizáláshoz. Kell Szmörének a motiváció.
Amúgy a mit tervünk sem lett volna rossz, csak hát Dalton Kincaid az a srác, akivel kis túlzással eggyel többen vagyunk. Ez a meccs támadó oldalon a TE játékra lett volna kihegyezve. Ehhez már csak TE kéne. Érdekes volt ami a frontokban történt. Szerintem azt benézte az edzői kar.
Matt Milano gyógyulj meg, és maradj egészséges!!! Amúgy Dodson úgyis a Hawks legjobb LB-je, hogy közelében nincs a tavalyi produktumának. Nincs bajom a srácokkal, sőt de akkor is kell ide Milano.

Rousseau pro bowl kaliber.
Helmut Zimmer
nemis bírózunk? mer az elsőfélidő vége valami botrányos volt, az tartotta lélegeztetőn a Finzt
sutianap
ja de 😊 megláttam a REf-et mondom ajajj, fantom holdingok beugrottak, az UNR Poyeren akár DQ -is lehetett volna ,mint ahogy a GB-DET meccsen is , a szitu ugyanaz volt.. and so on...
BillsFan
A Hollins-esetnél a kinti szpíkerek nagyon mondták, hogy ha jól emlékszem, egy delay of game maradt büntetlenül. Ami a hátralevő idő rövidségére tekintettel végülis meccset befolyásoló bírói hiba volt.
7 órája
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 174 — Bills & Dawgs fan
Az égiek velünk voltak. Jó volt a Fins. Ki volt ez most nagyon találva. Ha nyernek, szavam nincs. Ez az év nem igazán adta ki, de remélem McDaniel marad a Finsnél, remek edzőnek tartom, kell a rivalizáláshoz. Kell Szmörének a motiváció.
Amúgy a mit tervünk sem lett volna rossz, csak hát Dalton Kincaid az a srác, akivel kis túlzással eggyel többen vagyunk. Ez a meccs támadó oldalon a TE játékra lett volna kihegyezve. Ehhez már csak TE kéne. Érdekes volt ami a frontokban történt. Szerintem azt benézte az edzői kar.
Matt Milano gyógyulj meg, és maradj egészséges!!! Amúgy Dodson úgyis a Hawks legjobb LB-je, hogy közelében nincs a tavalyi produktumának. Nincs bajom a srácokkal, sőt de akkor is kell ide Milano.

Helmut Zimmer

Helmut Zimmer
Részemről +1, Kincaid számomra nagy talány. Nagyon jó TC-t tolt, viszont egyelőre én nem látom nála azt az előrelépést, amit itt sokan reméltünk a felemásra sikerült rookie idénye után. Pedig valóban, jó játékok vannak felrajzolva a TE-kre, csak ehhez első körben el kéne tudni szakadni a védőtől. Hollins a végén besegített azzal, hogy elkapás után nem adta oda a sporinak a labdát, hanem letette azt inkább oda, ahova ő gondolta. 😀

Talán a tegnapi meccsen látszott leginkább, hogy mennyire nem létező ez a LB-sor. Eddig Szmöre tette zsebre McDanielt, most azért utóbbi is jelezte, hogy ellenünk is össze tud rakni egy hatékony gameplant. Ami nagyobb probléma, hogy most jönnek majd azok a csapatok (Chiefs, Rams, Lions), akik még könyörtelenebbek. Ilyen lenne a 9ers is, de ott most kórházat és nem playbookot bővítenek.

Bass önbizalmát hátha meghozza ez meccsnyerő FG. Amúgy az erővel sose volt gond nála, ez 68-70 yardról is bement volna. Most pedig mennek is az adományok a cicamentő alapítványának. 😊
Hungarian Bill
na igen Kincaid furcsa , talán a sérülése befolyásolja de az elszakadás nehezen megy, dropok is beugranak ez nem élete meccse volt , tegyük hozzá Allentől is jött 2-3 rövid passz felé

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
7 órája

Helmut Zimmer
nemis bírózunk? mer az elsőfélidő vége valami botrányos volt, az tartotta lélegeztetőn a Finzt
sutianap
ja de 😊 megláttam a REf-et mondom ajajj, fantom holdingok beugrottak, az UNR Poyeren akár DQ -is lehetett volna ,mint ahogy a GB-DET meccsen is , a szitu ugyanaz volt.. and so on...

Szerkesztette: BillsFan

7 órája

Helmut Zimmer

Helmut Zimmer
Részemről +1, Kincaid számomra nagy talány. Nagyon jó TC-t tolt, viszont egyelőre én nem látom nála azt az előrelépést, amit itt sokan reméltünk a felemásra sikerült rookie idénye után. Pedig valóban, jó játékok vannak felrajzolva a TE-kre, csak ehhez első körben el kéne tudni szakadni a védőtől. Hollins a végén besegített azzal, hogy elkapás után nem adta oda a sporinak a labdát, hanem letette azt inkább oda, ahova ő gondolta. 😀

Talán a tegnapi meccsen látszott leginkább, hogy mennyire nem létező ez a LB-sor. Eddig Szmöre tette zsebre McDanielt, most azért utóbbi is jelezte, hogy ellenünk is össze tud rakni egy hatékony gameplant. Ami nagyobb probléma, hogy most jönnek majd azok a csapatok (Chiefs, Rams, Lions), akik még könyörtelenebbek. Ilyen lenne a 9ers is, de ott most kórházat és nem playbookot bővítenek.

Bass önbizalmát hátha meghozza ez meccsnyerő FG. Amúgy az erővel sose volt gond nála, ez 68-70 yardról is bement volna. Most pedig mennek is az adományok a cicamentő alapítványának. 😊
7 órája
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 319 — capitaine du château de Vienne 1487

Helmut Zimmer

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
8 órája
ThySoul

11 órája
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 310 — én ezt meguntam

12 órája
18 órája
cyberfox Buffalo Bills 79
Hi all!
Szerencsem volt a helyszinen nezni a meccset a Kedvesemmel,eszmeletlen volt! Kivanom , hogy minden forum tagnak sikeruljon legalabb egyszer eljutnia Buffaloba es eloben szurkolnia a csapatnak! Go Bills forever!
21 órája
Bazsinho Buffalo Bills 993
Bass 61 yard fg egy kihagyott xp.
Ha ilyet tud ez a srác, akkor nem tudom mivan vele.
Nincs önbizalma? Ettől a rúgástol mondjuk meg jöhetne.
Coleman jön egy sörrel Bassnek.
22 órája
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 609 — StuG Life
Gratulálok! Már megint egy nagyszájú titán betlizett. Ráadásul Allennek írják be, mint IC!
Buffalo Bill
amig nem INTnek irják be kit érdekel incomplete miatt ki hőbörög

22 órája
Buffalo Bill Buffalo Bills 481 — karsaijanos@gmail.com
Gratulálok! Már megint egy nagyszájú titán betlizett. Ráadásul Allennek írják be, mint IC!
1 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 584 — Jó ötletnek tűnt!
Zárkózik a Jets!
Buffalo Bill
XD

Lesz ez még így se!
1 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 481 — karsaijanos@gmail.com
Zárkózik a Jets!
5 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 314
Josh Allen Yankees fan, ezt is megtudtuk ma.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 napja
Szerintem jók voltunk, még úgy is, hogy a muppet show fő felvonásait a Hox szolgáltatta.

Én egyáltalán nem számítottam ilyen domináns győzelemre, mert Seattle-ben a mai napig egy olyan egyedi atmoszféra van, ami így a tévén keresztül is különbözőnek hat, hát még a helyszínen. Az alaphangot már megadtuk a gyors 3&outtal, és a nagyon jól ütemezett nyitó támadósorozattal. Ahogy írtátok is, régebben az ilyen meccseken mindig tettünk azért, hogy többször lőjük lábon magunkat, mint az ellenfél.

Annak örülök, hogy Allen INT nélküli sorozata megszakadt, mert már tényleg mindenki erről beszélt ligaszerte, és ez biztos benne volt az ő fejében is. Most lehet egy új sorozatot építeni. 😊 Coopert ezúttal kihagytuk a buliból, nem sok play volt rá felrajzolva (a pick mondjuk pont neki ment volna optimális esetben), cserébe Cook élete egyik legjobb meccsét hozta, mióta a profik között játszik, és Coleman is javul, egyelőre egy szegény ember Marques Colston-ját látom benne, viszont biztos, hogy fog még fejlődni. Útvonalfutások terén már most látok nála javulást, de a kezdetben nyers fizikalitását is fokozatosan kezdi előnyére faragni.

Allen kedvenc emergency célpontja egyértelműen Shakir. Abszolút beérett a srác, félelmetesen megbízható, viszont őt majd meg is kell fizetni.

Kis kitekintés: a McDermott edzői fa annyira termőre fordult Chicagóban, hogy még a defensive playbook Hail Mary része is gond nélkül átültetésre került.
7 napja
Örülünk, de a liga bottom 10 legrosszabbul edzett csapatát vertük az utóbbi 2 hétben. Ennek ellenére elkezdett mocorogni pár új elem. Ám a támadóplatform, amit én nagyon keresek még nem. Igaz ezen a meccsen nem is ez volr a cél. A 2 fal munkáját kiemelném. A hibák ellenére is egyre jobban látható a csapatba lapátolt meló, Kifejezetten határozott, domináns arcát mutatta a 2 front. Mondjuk a Seattle OLine nem nagyon elit , de akkor is határozott volt a Dl mai teljesítménye. A routefutáson dolgozni kell, a kiosztásokban volt változtatás, gondolom reszelik. Az OL jó volt Cook pedig remekül tudott hol berobbannu, hol kivárni.

Nagyon gyenge volt a Seattle. Egy jó Metfalffal ez kicsit más lett volna. De a frontokat akkor is uralta volna a Bills. A szerencse ma velünk volt.
Helmut Zimmer
Az egy dolog hogy két gyenge csapatot vertek agyon de ezeket is meg kell verni, és a Billsnek amúgy is mániája volt évek óta hogy az ilyen meccseket elbalfaszkodja, legalább idén dominálunk ezeken.

Nálam két dolog:

-Coleman jól néz ki. Jobban bevonják a játékba, Allen is rájött hogy mehetnek felé a necces labdák. Azt nem mondom hogy elit WR lesz, de egy WR1 alja szintet látok benne ami már bőven elég.
-nem tudom mi történt, de McD valamiért nem akar nekimenni negyedik&rövideknek. Gyenge csapatok ellen ez belefér, de a Ravens pl pont megmutatta mekkora hiba ez. Van egy elit offense-ed, top3 QB aki talán a legveszélyesebb játékos rövidyardos szituációkban, legyél már bátrabb ilyenkor.

6-2, nem akarom elkiabálni, de illene 8-2vel fogadni a Chiefst a 11. héten.
7 napja
Örülünk, de a liga bottom 10 legrosszabbul edzett csapatát vertük az utóbbi 2 hétben. Ennek ellenére elkezdett mocorogni pár új elem. Ám a támadóplatform, amit én nagyon keresek még nem. Igaz ezen a meccsen nem is ez volr a cél. A 2 fal munkáját kiemelném. A hibák ellenére is egyre jobban látható a csapatba lapátolt meló, Kifejezetten határozott, domináns arcát mutatta a 2 front. Mondjuk a Seattle OLine nem nagyon elit , de akkor is határozott volt a Dl mai teljesítménye. A routefutáson dolgozni kell, a kiosztásokban volt változtatás, gondolom reszelik. Az OL jó volt Cook pedig remekül tudott hol berobbannu, hol kivárni.

Nagyon gyenge volt a Seattle. Egy jó Metfalffal ez kicsit más lett volna. De a frontokat akkor is uralta volna a Bills. A szerencse ma velünk volt.
8 napja

zacknorb
Tavaly minden kicsit is neccesebb labda int lett, idén meg elég szerencsés+kevesebb a tényleg agyhalott dobása ami azért jellemző volt rá.
8 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 259 — Kinek mit intézett a kormánya
10 napja
Ahogy látom, vasárnap nem kerülünk képernyőre Magyarországon (hallatlan! 😊 ), viszont aki kábeltévén rendelkezik külföldi csatornákhoz való hozzáféréssel, 21:05-től élőben láthatja a Seattle elleni derbit a német RTL-en.
11 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 259 — Kinek mit intézett a kormánya
😀😀
14 napja
Amúgy nagy csoda kéne, hogy a cdoport ne legyen meg. Steelers (Jets) nagy szívességet tett. Lehet játszani a felállásokkal, lehet sokat változáskezelni, platformot építeni. Álmomban nem gondoltam volna a szezon előtt, hogy a 7. hétre nagyjából kicsekkol a Jets is. Tudom szerintetek Szmöre nem top edző, de Jetsből fegyvert tudna kovácsolni.