Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 14 éve
én sem értem h ha tényleg érdeklődtök akkor miért teszitek.eddig nem kellett irányító, miért kéne most? és akkor pont leinart
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 529
állítólag ti is érdeklődtök matt leinart irántbriareosEngem nem érdekel Matt Leinart. 😊
Egyáltalán nem jobb, mint a jelenleg rosteren levő irányítóink. Ráadásul RT poszton még nagyobb szarban vagyunk, mint LT-n, nem lenne egy életbiztosítás, ha Green-nek kéne védenie a vakoldalát.
több mint 14 éve
állítólag ti is érdeklődtök matt leinart iránt
több mint 14 éve
bria!persze
Reshad Jones felkerülhet a rosterre???
BillsFan
sparano szerint idén még főleg ST-ben számítunk rá
több mint 14 éve
hát kb 😊bria!és mit játszott? Dummyt?haromt
más
Lynch csütörtökön már játszik ,Fred pedig edzett a többiekkel!!
Wang is edzett, nesze 3t 😉BillsFan
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bria!és mit játszott? Dummyt?
más
Wang is edzett, nesze 3t 😉BillsFan
több mint 14 éve
bria! Reshad Jones felkerülhet a rosterre???
más
Brohm pedig megkapja a lehetőséget a Lions ellen hogy bizonyítson!
Wang is edzett, nesze 3t 😉
több mint 14 éve
az haromt volt 😛Világos, ebben egyetértünk. De asszem a drafton épp te mondtad, hogy Spiller mekkora fos pick (bocsi ha nem te voltál), erre úgy tűnik (nem akarom elkiabálni) a pre-meccsek alapján, hogy egy viszonylag közepes támadófal mögül is képes nagy playeket csinálni 😊 De a második körben kellett volna az az OT-pick, bár Troup-pal se lesz semmi gond.Hungarian BillEzek szerint, ha az edzők még Chambersben is több fantáziát látnak, mint benne, akkor sajnos nincs más választásunk...Hungarian Billarra akartam célozni, h nem 5. meg 7. körre kellett volna hagyni az OT posztokat.
mindegy valszeg átmegy waiweren és ps-be kerül, de akkor is...briareos
én annyit mondtam h érdekes 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Spillerrel kapcsolatban azért várjuk meg, hogy mi lesz vele mondjuk 4 meccs után, amit végig 1. számú D#-ek ellen fog nyomatni, és esetleg egy futásnál valamelyik csoport ellenfél NT-jével találja szembe magát... Engem meglepne, ha a srác vigig bírná a szezont, hiába nagy playmaker.Világos, ebben egyetértünk. De asszem a drafton épp te mondtad, hogy Spiller mekkora fos pick (bocsi ha nem te voltál), erre úgy tűnik (nem akarom elkiabálni) a pre-meccsek alapján, hogy egy viszonylag közepes támadófal mögül is képes nagy playeket csinálni 😊 De a második körben kellett volna az az OT-pick, bár Troup-pal se lesz semmi gond.Hungarian BillEzek szerint, ha az edzők még Chambersben is több fantáziát látnak, mint benne, akkor sajnos nincs más választásunk...Hungarian Billarra akartam célozni, h nem 5. meg 7. körre kellett volna hagyni az OT posztokat.
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 529
Világos, ebben egyetértünk. De asszem a drafton épp te mondtad, hogy Spiller mekkora fos pick (bocsi ha nem te voltál), erre úgy tűnik (nem akarom elkiabálni) a pre-meccsek alapján, hogy egy viszonylag közepes támadófal mögül is képes nagy playeket csinálni 😊 De a második körben kellett volna az az OT-pick, bár Troup-pal se lesz semmi gond.arra akartam célozni, h nem 5. meg 7. körre kellett volna hagyni az OT posztokat.igazad van, nem csoda h nem fért be a bombaerős OL keretbe 😊Ezek szerint, ha az edzők még Chambersben is több fantáziát látnak, mint benne, akkor sajnos nincs más választásunk...Hungarian Bill
visszavonom a kritikámatbriareos
több mint 14 éve
arra akartam célozni, h nem 5. meg 7. körre kellett volna hagyni az OT posztokat.igazad van, nem csoda h nem fért be a bombaerős OL keretbe 😊Ezek szerint, ha az edzők még Chambersben is több fantáziát látnak, mint benne, akkor sajnos nincs más választásunk...Hungarian Bill
mindegy valszeg átmegy waiweren és ps-be kerül, de akkor is...
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 529
igazad van, nem csoda h nem fért be a bombaerős OL keretbe 😊Ezek szerint, ha az edzők még Chambersben is több fantáziát látnak, mint benne, akkor sajnos nincs más választásunk...
több mint 14 éve
igazad van, nem csoda h nem fért be a bombaerős OL keretbe 😊visszavonom a kritikámat
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 529
még egyszer tapsoljuk meg a sikeres, átgondolt draftotbriareosEgy 7. körös pick kivágása azért nem óriási szarvashiba. Batten és Easley IR-ra tétele sem a FO hibája, sajnos benne van a sérülés... De Spiller eléggé bejövősnek tűnik, még ha csak előszezon is van.
Én úgy vagyok vele, hogy ha Freddy nem épül fel teljesen, akkor még ne erőltessük a szezonnyitón, mert van még két jó RB-nk (Marshawn addigra felépül).
több mint 14 éve
még egyszer tapsoljuk meg a sikeres, átgondolt draftot
több mint 14 éve
szaba
10 502
kivágtátok Callowayt 😮 meg 2 noname arcot (Rhea+Harvey)HöriMár az gyanús volt, hogy G-ba is erőltették. Menjen a picsába, ha itt nem bír megmaradni, akkor hol?
több mint 14 éve
nem maradtál le sokról....Brohm nem passzolt sokat, inkább a futások mentek 5 perce volt összesen! amúgy élvezetes meccs volt!
Az Offense-nél látszik a fény az alagút végén, elég szép ritmusban mentek a dolgok az elejét kivéve 😊 Trent most nem volt kapitány, ha egészséges marad és tartja ezt a formát én már elégedett leszek!
A DEF 3-4 et tolt végig de messze vannak még a tökéletestől... legalább Maybin végre mutatott vmit (2 sack + 1 hurry) POZ még mindig keresgéli a helyét Kawika úgy néz ki backup lesz
Az ST aggasztó képet mutat, minden meccsen beszopunk 1-2 hosszú returnt 😕
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 529
Na, 35-20-ra győztünk 😊 Az utolsó negyedet már nem láttam, csak egy Corner pick 6-ről maradtam le. Az offense az első drive-nál elég döcögős volt, Spiller elég durva kis mínuszokat szedett össze. Aztán fokozatosan egyre jobban belelendültek a fiúk mindkét téren. Még a ST helyzete aggaszt kicsit, mert lehet, hogy csak a Cincy returnjei voltak túl jók, de eddig mindhárom meccsen beszoptunk egy/több hosszú returnt.Le a kalappal egyébként a csapat előtt, és úgy tűnik, megvan, ki távozik majd a QB-k közül... Sajnálom Brohmot.
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 529
Én is most írtam meg PM-ben neki 😊még nem 😕BillsFanhttp://www.atdhe.net/22530/watch-cincinnati-bengals-vs-buffalo-billsbraxa88
Köszi azért
több mint 14 éve
braxa88
12 534
még nem 😕BillsFanhttp://www.atdhe.net/22530/watch-cincinnati-bengals-vs-buffalo-bills
több mint 14 éve
még nem 😕
több mint 14 éve
Hungarian Bill
1 529
Én is 😊BillsFanTaláltál vmit, ami vizuálisan is megjeleníti a meccset? 😊
több mint 14 éve
Én is 😊