Buffalo Bills
33 feliratkozó
2 napja
Saját játékosok megtartása elég jó áron történt (még ha szinte mindenkinél van ilyen-olyan kérdőjel), kár hogy a külsős igazolások annyira nem néznek ki jól 😀Draftra kíváncsi leszek, valami értelmesebb veterán cornert hozhatnának előtte hogy ne legyen muszáj CB-t pickelni, nehogy belefussanak egy Elam 2.0 sztoriba
4 napja
Bills and Christian Benford reached agreement on a four-year, $76 million extension, per @HadleyEngelhard and Jim Ulrich @EnterSportsMgmt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
18 napja
Hoecht esetében tudtak róla, másiknál nem de akkorra meg annyira kiürült a piac hogy úgy érezték muszáj meglépniBills GM Brandon Beane said new DE Michael Hoecht and DT Larry Ogunjobi got a notice for a PED with a suspension and both will be out for 6 games to start 2025. They'll be with the team through training camp, and then away from the team for 4 weeks.Nagy igazolások.
Cruyffista
Ezeket nem lehetett előre tudni?
Bazsinho
Legalább fix hogy az első 3 pick CB meg dline lesz, a WR sor kárára
19 napja
Bills GM Brandon Beane said new DE Michael Hoecht and DT Larry Ogunjobi got a notice for a PED with a suspension and both will be out for 6 games to start 2025. They'll be with the team through training camp, and then away from the team for 4 weeks.Nagy igazolások.
Cruyffista
Ezeket nem lehetett előre tudni?
19 napja
Bills GM Brandon Beane said new DE Michael Hoecht and DT Larry Ogunjobi got a notice for a PED with a suspension and both will be out for 6 games to start 2025. They'll be with the team through training camp, and then away from the team for 4 weeks.Édes istenem
Cruyffista
19 napja
Bills GM Brandon Beane said new DE Michael Hoecht and DT Larry Ogunjobi got a notice for a PED with a suspension and both will be out for 6 games to start 2025. They'll be with the team through training camp, and then away from the team for 4 weeks.
19 napja
Visszahozták Dane Jacksont... Én bírtam, de ő is csere CB
19 napja
A reunion in Buffalo: CB Dane Jackson back to the #Bills on a one-year deal, source says.
20 napja
WR Laviska Shenault is signing with the #Bills
20 napja
Megvan 4 ember a két safety posztra, esélytelen, nagyon max ha valakibe bele vannak buzulva a class tetején azt kiviszik, de ezt sem látom mert Beane alatt első két nap 2 darab DB jött eddig (Elam meg Bishop). CB viszont jöhet, tekintve hogy elfogytak FA-n és Benford túloldalára konkrétan nincs értelmes emberHát nem ezt a safety sort képzeltem el piac előttHátha még változik. Hamlin nálam max csere
ThySoul
Bazsinho
Btw eddig nagyon nem tetszik az FA, pont ugyanazt csinálják mint minden évben, egy monster draft class nélkül nem igazán látom miért pont idén jönne majd össze az SB
21 napja
Hát nem ezt a safety sort képzeltem el piac előttHátha még változik. Hamlin nálam max csere
ThySoul
21 napja
Full trade: The #Bills will receive fifth- and future seventh-round picks from the #Cowboys for Kaair Elam and a sixth-rounder, per source.Na ez eddig a nap híre.
Cruyffista
21 napja
Full trade: The #Bills will receive fifth- and future seventh-round picks from the #Cowboys for Kaair Elam and a sixth-rounder, per source.
21 napja
Hát nem ezt a safety sort képzeltem el piac előtt
21 napja
Sources: Former #Commanders S Darrick Forrest is finalizing a 1-year agreement with the #Bills.
21 napja
The #Bills have agreed to terms for Damar Hamlin to return, giving him a 1-year deal.
21 napja
The #Bills will sign former #Steelers DT Larry Ogunjobi to a one-year contract worth $8.3m, per Ian Rapoport.
22 napja
ESPN source: Five-time Pro-Bowl DE Joey Bosa reached agreement tonight on a one-year, $12.6 million deal with the Buffalo Bills.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
22 napja
#Bills FB Reggie Gilliam gets $2 million on a one-year deal to return to Buffalo, source says.
22 napja
Running back Ty Johnson is returning to the #Bills on a two-year deal, per source.
22 napja
Darrynton Evans has agreed to a deal with the @BuffaloBills
22 napja
Nekem vegyes eddig, végre szélső elkapó és nem slot, igaz túlfizetve de hát nő a cap meg Godwin kivételével mindenki irreális pénzt kapott eddig a poszton. Ha hoznak a drafton második körben még valakit (mittudom én Higgins pl) akkor nincs vele bajom az ára ellenére sem. Ha viszont ez az egyetlen komoly lépés WR fronton és úgy vannak vele hogy le van tudva (és van egy érzésem hogy ez lesz a vége) akkor nagyon nem tetszik a dolog.Úgy gondolod, Palmer lesz az idei Curtis Samuel?Sources: Bills reached agreement with former Chargers WR Josh Palmer on a 3-year, $36 million deal.Allen lehet azért kapott 250 misi garantáltat mert megmutatták neki mi a terv WR fronton idén és azt mondta ezt fizuemelés nélkül nem fogja vállalni
azigen
Cruyffista
ThySoul
Hungarian Bill
Btw engem jobban zavar hogy egy rakás értelmes CB meg S volt FA és nem csináltunk eddig semmit. Konkrétan minden értelmes CB elkelt miközben Benford mellett nincs senki, és ő se egy életbiztosítás a sérüléseivel meg a dupla agyrázkódásával, Safetynk meg van kettő talán és ők sem jók 😀
22 napja
Úgy gondolod, Palmer lesz az idei Curtis Samuel?Sources: Bills reached agreement with former Chargers WR Josh Palmer on a 3-year, $36 million deal.Allen lehet azért kapott 250 misi garantáltat mert megmutatták neki mi a terv WR fronton idén és azt mondta ezt fizuemelés nélkül nem fogja vállalni
azigen
Cruyffista
ThySoul
23 napja
The Bills have agreed to terms with DL Michael Hoecht on a 3-year deal worth up to $24 million, per source as NFL Network first reported.