Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Év elején lehetett tudni hogy kevés lesz ez a TE allomany, én csak abban reménykedtem hogy Knox nem fog minden második labdát elejteni mint ahogy szokta, de nem jött be.Mindezt úgy, hogy hagyják Milanót tesztelni a piacot. Mondjuk az tény, hogy ha Allen (és akár Diggs) hosszabbít jópénzé', akkor szükség lesz némi varázslatra, és bizony kivágásokra is.Beane azt mondta erositeni akarja a védelmet.Na Frazier is marad, úgyhogy jó előjelekkel indulunk neki a következő szezonnak. 😊Mondjuk idén a védelmet annyira nem lehetett dicsérni 😀
Hungarian Bill
ThySoul
Bazsinho
TE-poszt is prioritás, nincsenek megelégedve a jelenlegi állománnyal.
Hungarian Bill
Drafton le lehet akasztani valaki ígéretest a 30. helyen vagy ráér a második (vagy későbbi körökben) próbálkozni ezzel? Vagy FA? Ha jól emlékszem hunter herry már tavaly is taggelve lett és azt mondták baromi nagy tehetség csak sérülékeny.
Valamint nagy kérdés mégis mekkora szerződést akarnak Allen orra alá dugni, szerintem a legrosszabb opció ha egy jó év(mondjuk ez nagyon jó év volt) után valami 40 millás papírt kap az orra elé
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Egyértelmű Smoke, aki inkább mélységi elkapó. Bírom, de Davis már most bizonyította, hogy tud fizikális lenni, és mélységi elkapóként se rossz. Stills meg jöhet WR4-nek, ebben a pass-happy offense-ben sok snapet, és labdát is kapna.Varázsolni kell mert, Kevés a hely a sapka alatt.Mindezt úgy, hogy hagyják Milanót tesztelni a piacot. Mondjuk az tény, hogy ha Allen (és akár Diggs) hosszabbít jópénzé', akkor szükség lesz némi varázslatra, és bizony kivágásokra is.Beane azt mondta erositeni akarja a védelmet.Na Frazier is marad, úgyhogy jó előjelekkel indulunk neki a következő szezonnak. 😊Mondjuk idén a védelmet annyira nem lehetett dicsérni 😀
Hungarian Bill
ThySoul
Bazsinho
Hungarian Bill
Brownt küldöd el vagy Milanot?
Én inkább smokiet. Davis elég jó újonc szezont hozott.
Bazsinho
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Varázsolni kell mert, Kevés a hely a sapka alatt.Mindezt úgy, hogy hagyják Milanót tesztelni a piacot. Mondjuk az tény, hogy ha Allen (és akár Diggs) hosszabbít jópénzé', akkor szükség lesz némi varázslatra, és bizony kivágásokra is.Beane azt mondta erositeni akarja a védelmet.Na Frazier is marad, úgyhogy jó előjelekkel indulunk neki a következő szezonnak. 😊Mondjuk idén a védelmet annyira nem lehetett dicsérni 😀
Hungarian Bill
ThySoul
Bazsinho
Hungarian Bill
Brownt küldöd el vagy Milanot?
Én inkább smokiet. Davis elég jó újonc szezont hozott.
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Mindezt úgy, hogy hagyják Milanót tesztelni a piacot. Mondjuk az tény, hogy ha Allen (és akár Diggs) hosszabbít jópénzé', akkor szükség lesz némi varázslatra, és bizony kivágásokra is.Beane azt mondta erositeni akarja a védelmet.Na Frazier is marad, úgyhogy jó előjelekkel indulunk neki a következő szezonnak. 😊Mondjuk idén a védelmet annyira nem lehetett dicsérni 😀
Hungarian Bill
ThySoul
Bazsinho
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Beane azt mondta erositeni akarja a védelmet.Na Frazier is marad, úgyhogy jó előjelekkel indulunk neki a következő szezonnak. 😊Mondjuk idén a védelmet annyira nem lehetett dicsérni 😀
Hungarian Bill
ThySoul
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Na Frazier is marad, úgyhogy jó előjelekkel indulunk neki a következő szezonnak. 😊Mondjuk idén a védelmet annyira nem lehetett dicsérni 😀
Hungarian Bill
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Na Frazier is marad, úgyhogy jó előjelekkel indulunk neki a következő szezonnak. 😊
több mint 3 éve
Ilyenkor kell azt írni vesztes döntő után, hogy Jó kis év volt és ami fontosabb, a jövő még fényesebbnek ígérkezik.
HB leírta a szakmai részét , remélem a sok itthoni TV-s szereplés még több Bills szurkolót fog eredményezni.
Sőt , a mostani játékvezető képzésre is jelentkezett egy Bills szurker, már nem vagyok egyedül! 😉
Na de hol van Helm? Ha megy a szekér be se néz ide? 😊
BillsMaffia Hungary FB oldal:
www.facebook.com/buffalobillshu
BillsFan
több mint 3 éve
Jó kis év volt és ami fontosabb, a jövő még fényesebbnek ígérkezik. HB leírta a szakmai részét , remélem a sok itthoni TV-s szereplés még több Bills szurkolót fog eredményezni.
Sőt , a mostani játékvezető képzésre is jelentkezett egy Bills szurker, már nem vagyok egyedül! 😉
Na de hol van Helm? Ha megy a szekér be se néz ide? 😊
BillsMaffia Hungary FB oldal:
www.facebook.com/buffalobillshu
Szerkesztette: BillsFan
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Beasley törött szárkapoccsal játszott a Poban. Kemény. 😎
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
A tökösség hiánya nekem is fájt, valszeg úgy sincs meg a Chiefs, de így olyan volt mintha meg sem próbáltuk volna, mintha úgy mentünk volna ki hogy ne kapjunk ki nagyon.Hiányzik a védelemből egy igazi főnök, aki mondja a többieknek, hogy ki mire figyeljen. Remélem, a szünetben sikerül felrázni a csapatot.Sajnos ez alapvetően a koordinátor és a pozíciós edzők feladata, a koordinátorunk pedig már lehet fél lábbal Houstonban van... Persze vannak/voltak olyan legendák, akik a labda mindkét oldalán egyfajta OC (P. Manning), vagy DC (Ray Lewis, Patrick Willis) minőségben is brillíroztak, de nálunk védelmi oldalon nincs ilyen, és jóideig még nem is lesz. Megjegyzem, ilyen magas football IQ-val rendelkező játékosokból egyre kevesebb van, nem ez a trend már manapság.
Buffalo Bill
A meccsről annyit, hogy egyértelmű, melyik volt a jobb csapat, egy hangyabokányi esélyt éreztem akkor, amikor 9-0-ra vezettünk, de aztán kiderült, hogy ez csak a szokásos meccs eleji szerencsétlenkedés a Kansastől. Utána kőkemény erődemonstrációt láthattunk.
Azért ha belegondolunk, hogy az elmúlt durván 20 év azzal telt, hogy 2-3-4 évente bemutatkozó sajtótájékoztatók követték egymást, és azon morfondíroztunk, hogy az új vezetőedző alatt mikor kezd el forrósodni a pad, jelentőset léptünk előre. Kár, hogy McDermott a tökeit Buffalóban hagyta. Többször is hallani lehetett, mikor Dick Jauron elégedetten csettintett a konzervativizmusa láttán.
Én nagyon hálás vagyok a csapatnak azért, hogy ilyen meccseket láthattunk idén tőlük, és hogy nemcsak vasárnap esténként érte meg a TV/stream elé leülni, de még a primetime-meccsekért is megérte fennmaradni, és virrasztani! Több álmatlan éjszakát okozott a Bills, mint a Mónika showban a kardoskútiaknak a gyújtogató, és ha valami, akkor ez azért komoly fegyvertény. 😊
Allennek oda kell idén adni a nagyobb gubát, de ugyanakkor meg azért van pár szabadügynökünk, akiktől nem szívesen válnék meg, Milano megtartása pl. prioritás kellene, hogy legyen. A holtszezonban alighanem a védelmet fogjuk turbózni, és nagyon örülnék egy 2014-es Mario Williamsnek is!
Most egy hosszabb pihi, jövőre remélhetőleg ugyanekkor, ugyanitt! Borzasztó nehéz lesz, de talán franchise QB-val könnyebben vesszük az akadályokat. 😊
Hungarian Bill
Az Allen szerződést viszont én tolnám egy évvel akármennyire is szeretem, túl sokan fáztak rá a korai QB hosszabbításra, egy plusz év alatt kiderül hogy egyszeri fellágolás volt e a dolog vagy nem.
A holtszezonban két dolgot várok : valamit találjanak ki a futójátékunkra, és valamit kezdjenek a deffel mert ez borzalom volt idén 😀
több mint 3 éve
Best fans in the world and it's not even close. ❤️💙#BillsMafia welcomes team home at airport: https://t.co/NmDMSgOIw4 pic.twitter.com/7HeSz6G3GT
— Buffalo Bills (@BuffaloBills) January 25, 2021
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Hiányzik a védelemből egy igazi főnök, aki mondja a többieknek, hogy ki mire figyeljen. Remélem, a szünetben sikerül felrázni a csapatot.Sajnos ez alapvetően a koordinátor és a pozíciós edzők feladata, a koordinátorunk pedig már lehet fél lábbal Houstonban van... Persze vannak/voltak olyan legendák, akik a labda mindkét oldalán egyfajta OC (P. Manning), vagy DC (Ray Lewis, Patrick Willis) minőségben is brillíroztak, de nálunk védelmi oldalon nincs ilyen, és jóideig még nem is lesz. Megjegyzem, ilyen magas football IQ-val rendelkező játékosokból egyre kevesebb van, nem ez a trend már manapság.
Buffalo Bill
A meccsről annyit, hogy egyértelmű, melyik volt a jobb csapat, egy hangyabokányi esélyt éreztem akkor, amikor 9-0-ra vezettünk, de aztán kiderült, hogy ez csak a szokásos meccs eleji szerencsétlenkedés a Kansastől. Utána kőkemény erődemonstrációt láthattunk.
Azért ha belegondolunk, hogy az elmúlt durván 20 év azzal telt, hogy 2-3-4 évente bemutatkozó sajtótájékoztatók követték egymást, és azon morfondíroztunk, hogy az új vezetőedző alatt mikor kezd el forrósodni a pad, jelentőset léptünk előre. Kár, hogy McDermott a tökeit Buffalóban hagyta. Többször is hallani lehetett, mikor Dick Jauron elégedetten csettintett a konzervativizmusa láttán.
Én nagyon hálás vagyok a csapatnak azért, hogy ilyen meccseket láthattunk idén tőlük, és hogy nemcsak vasárnap esténként érte meg a TV/stream elé leülni, de még a primetime-meccsekért is megérte fennmaradni, és virrasztani! Több álmatlan éjszakát okozott a Bills, mint a Mónika showban a kardoskútiaknak a gyújtogató, és ha valami, akkor ez azért komoly fegyvertény. 😊
Allennek oda kell idén adni a nagyobb gubát, de ugyanakkor meg azért van pár szabadügynökünk, akiktől nem szívesen válnék meg, Milano megtartása pl. prioritás kellene, hogy legyen. A holtszezonban alighanem a védelmet fogjuk turbózni, és nagyon örülnék egy 2014-es Mario Williamsnek is!
Most egy hosszabb pihi, jövőre remélhetőleg ugyanekkor, ugyanitt! Borzasztó nehéz lesz, de talán franchise QB-val könnyebben vesszük az akadályokat. 😊
több mint 3 éve
futójáték hatékonyságán kell még javítani, bár nyilván nem segített, hogy kiesett Moss még a Colts ellen. plusz a front7-be kell még pár playmaker, főleg az LB sorba, aztán hajrá 😊 remélem Allen nem one year wonder volt
több mint 3 éve
Szerintem is emelt fővel lehet summázni ezt a szezont.Van potenciál ebben a csapatban, csak sajnos a KC most ennyivel jobb.
Jövőre simán lehet ugyanez a konferencia döntő, csak remélhetőleg más kimenettel 😊
több mint 3 éve
Gratula a szeonhoz! Sajnálom, hogy nem nyertetek, de jó kis csapat ez. Fel a fejjel!
több mint 3 éve
fodoroli
57
Tegnapi napot írjuk a tapsztalatszerzés rovatba. Szerintem szép, hogy idáig eljutottunk. Daboll marad, az még egy évet ad ennek az offensenek. Talán nincs komoly FA-nk, és ha tudnánk hozni D-be egy két playmakert, akkor fényes lehet 2021.Szép volt Számlák!
több mint 3 éve
Ez a Bills egy fasza csapat! Még érnie kell, de van benne fantázia. Örültem volna ha kiütitek a Chiefst. Fogalmam sincs miért, de egyszerűen ki nem állhatom őket. Jöhet a SB. Most szurkoljak Bradynek? Hát a túrót! Hosszú évek óta ez lesz az első SB ahol nem érdekel ki nyer.
Nektek meg gratula a szezonhoz!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Nekem rohadt meglepő volt ez a töketlen játék mcdermottól, de közbe mégse mert ugyan ezt csináltuk mi is “fénykorunkban”. Ilyen pussycoverrel felküldeni a védelmet teljes öngyilkosság volt.
Ha ezt párosítom azzal hogy 2 yardrólFG rújg meg nem megy neki 4&1 nek, akkor jogossal fellehet tenni a kérdést mi az anyámmal akarták megverni a Chiefst.
Mert az világos volt hogy az O igy nem fog többet, csinálni a D meg nem fog kevesebbet engedni.
több mint 3 éve
Ati78
37
Ez nagyon nem jött össze. Esélyünk nem volt. Teljesen lemeccselték a csapatot.A szezonért viszont gratulálni kell, ami bennünk volt azt kihoztuk.
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Ez loszar mama, az egész. Mindegy Grat a Kansasnek. Azt csináltak ma amit akartak.
Reid nagyon megverte az egész Bills stabot.
Ez a szezon igy is szép volt.
több mint 3 éve
Itt a szünet. A Kansas nagyon jól őrzi a futóinkat, Allen nem tud passzolni. A Baltimor elleni gyémántkemény védelemnek csak a töredékét látom. Edmund csak a létszémot viszi Kelce ellen semmit sem ér. Hiányzik a védelemből egy igazi főnök, aki mondja a többieknek, hogy ki mire figyeljen. Remélem, a szünetben sikerül felrázni a csapatot.A vedelem most szembetalalta magat a liga top passzjatekkal. Az nem Baltimore style. No offense.
Buffalo Bill
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Itt a szünet. A Kansas nagyon jól őrzi a futóinkat, Allen nem tud passzolni. A Baltimor elleni gyémántkemény védelemnek csak a töredékét látom. Edmund csak a létszémot viszi Kelce ellen semmit sem ér. Hiányzik a védelemből egy igazi főnök, aki mondja a többieknek, hogy ki mire figyeljen. Remélem, a szünetben sikerül felrázni a csapatot.
több mint 3 éve
Edmund miért nemk kér cserét? Már megint csak kolbászol a pályán, és keresi a labdát.