Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Félek a következő szezontól. Jók voltunk. Nagyon jók. Sok csapat nem vett minket komolyan, ráfáztak. Idén sokkal jobban fognak készülni ellenünk, a mi oldalunkon pedig ott a hatalmas nyomás: SB-t kell nyerni! Menni fog? Figyelem a draftot, jó helyeken erősít a csapat, talán jobban fog menni a futás. De az a gyanum, hogy nem fogunk ilyen messzire jutni. Kérnék néhány játék gurut, hogy cáfoljon meg.
több mint 3 éve
Hollister ex Hawks TE érkezik, így valószínűleg hozzátok sem jön Ertz....
több mint 3 éve
Kampman
28 330
Na ilyen őszinte nyilatkozatot még sosem láttam.Mivan? Mivan? 😱😱😱😱😱imádtam a nyilatkozatot:
Bazsinho
this is a reset for mitch, we dont plan to have him around long term, hopefully he can win a starting job next year somewhere else.
sztem a legjobb ha sose kerül pályára, nem?
briareos
több mint 3 éve
Hope
138
Végül is Trub a legutóbbi (és eddigi egyetlen) NVP. 😃Akkora bust a gyerek amikor gyerekkorába megkérdezték mi akarsz lenni ha nagy leszel rávagta hogy bust.
Gerichill
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Super Bowl 2021, Bears-Bills: Trubisky 50/50 500 yard, 5 TD...1/1FG.Akkor már pantritörnt mé’ nem hord vissza? Elvégre Turbó! 😂
Muffalo_Bafia
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Gerichill
526
Végül is Trub a legutóbbi (és eddigi egyetlen) NVP. 😃
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Super Bowl 2021, Bears-Bills: Trubisky 50/50 500 yard, 5 TD...1/1FG.
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Hope
138
UDFA szint a faszi. Minek kell ilyenekre pénzt áldozni? Nem is értem. Tele van ilyenekkel a liga. Glennonok, Gabbertek, és milliomosok ebből hogy fejbe kúrja a nézőt labdával TD passz helyett.
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Azt rebesgetik, hogy maholnap a Bills megszerzi Ertzet az Eaglestol.Kellene egy TE az biztos.
Stez
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Önbizalom növelő 😄😄😄😄Mivan? Mivan? 😱😱😱😱😱imádtam a nyilatkozatot:
Bazsinho
this is a reset for mitch, we dont plan to have him around long term, hopefully he can win a starting job next year somewhere else.
briareos
több mint 3 éve
Azt rebesgetik, hogy maholnap a Bills megszerzi Ertzet az Eaglestol.
több mint 3 éve
Mivan? Mivan? 😱😱😱😱😱imádtam a nyilatkozatot:
Bazsinho
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Mivan? Mivan? 😱😱😱😱😱
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Trubisky a fedélzeten!
több mint 3 éve
Levi Wallace is marad 1 év.mrs wallace miatt,,,
Bazsinho
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Mizo
49
Fő az allandóság.
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Levi Wallace is marad 1 év.
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Minden támadásból pontot kell szerezni és akkor nem kell PANTER. én>taktika
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Matt Haack személyében egy punter érkezik a Dolphinstól. Ezt nem igazán értem, Bojorquez jó szezont zárt, mondjuk valószínűleg épp ezért kér annyit, amennyit inkább nem adunk neki...Csak úgy tűnik Brown aproert ír alá a Raidershez.
Plusz miután Brownt kitettük, Emmanuel Sanders jön, akit a Saints vágott ki. Nem mai srác már (bár aránylag még mindig gyors), ebből adódóan valószínűleg nem fizettük túl, és Brown helyére egyelőre ideálisnak tűnhet.
Hungarian Bill
Bojot én sem értem...szinte biztos voltam benne hogy marad.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Csóri is elmegy minden évben valami SB-contenderhez, de valami mindig közbejön (SB a 49ersszel, konf-elődöntő a Saintscel)
több mint 3 éve
Hátha Ertz-nek csináljuk a helyet! De akkor hozza az asszonyt is!Vagy neki.
Hungarian Bill
Comp update: Bills and WR Emmanuel Sanders reached agreement on a one-year, $6 million deal that includes another $500K in incentives, per source. https://t.co/Oy7TGg3Ex3
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 17, 2021
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Egy TE mínusz, egy draft pick plusz.Hátha Ertz-nek csináljuk a helyet! De akkor hozza az asszonyt is!
A trade: Bills are trading TE Lee Smith to the Atlanta Falcons for a 2022 late-round pick, per league source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 16, 2021
iktriad
több mint 3 éve
Egy TE mínusz, egy draft pick plusz.A trade: Bills are trading TE Lee Smith to the Atlanta Falcons for a 2022 late-round pick, per league source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 16, 2021
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Matt Haack személyében egy punter érkezik a Dolphinstól. Ezt nem igazán értem, Bojorquez jó szezont zárt, mondjuk valószínűleg épp ezért kér annyit, amennyit inkább nem adunk neki...Plusz miután Brownt kitettük, Emmanuel Sanders jön, akit a Saints vágott ki. Nem mai srác már (bár aránylag még mindig gyors), ebből adódóan valószínűleg nem fizettük túl, és Brown helyére egyelőre ideálisnak tűnhet.
több mint 3 éve
Bazsinho
1 005
Feliciano is marad, 3 év 17 millió.