Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 3 éve
TawyattEzt a becenevét sem hallottam még Wyattnek 😀Na, az mondjuk meglepett, hogy még a Buccaneers-topicnál is kevesebb itt a hozzászólás, konkréten a 32. helyen van a bowlon a csapat 😀Tavalyi év megtolta azt a topicot
Wyatt
ThySoul
empty taxi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ezt a becenevét sem hallottam még Wyattnek 😀Na, az mondjuk meglepett, hogy még a Buccaneers-topicnál is kevesebb itt a hozzászólás, konkréten a 32. helyen van a bowlon a csapat 😀Tavalyi év megtolta azt a topicot
Wyatt
ThySoul
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Na, az mondjuk meglepett, hogy még a Buccaneers-topicnál is kevesebb itt a hozzászólás, konkréten a 32. helyen van a bowlon a csapat 😀Tavalyi év megtolta azt a topicot
Wyatt
több mint 3 éve
Hungarian Bill
1 540
Na, az mondjuk meglepett, hogy még a Buccaneers-topicnál is kevesebb itt a hozzászólás, konkréten a 32. helyen van a bowlon a csapat 😀A Bucs-fanok csak az igazán divatok.
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Na, az mondjuk meglepett, hogy még a Buccaneers-topicnál is kevesebb itt a hozzászólás, konkréten a 32. helyen van a bowlon a csapat 😀
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Már megint ki hívta a pecceseket?!
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Sziasztok! Az arckönyvön folyamatosan megy a hirdetése egy nfl boltnak, ahol megrendelheted kedvenc csapatod pólóját. A Bills nincs benne. Patriotsból van kb öt féle, Raiders is több, és még sok másikból. Nem értem, miért ennyire népszerűtlen a Bills a boltosok között. A harmadik legjobb csapat lettünk, a szurkolótáborunk pedig a Nr. One. Ti tudtok erre valamilyen magyarázatot?Divat az összes.
Buffalo Bill
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Esetleg még opció lehet a sportmánia, a legendák szerint(valamelyik posztjuk alatt láttam) ha írsz nekik egy emailt hogy mit szeretnél hogy beszerezzenek megszerzikHa erről tud valami konkrétabbat megköszonném én is az infót
több mint 3 éve
ThySoul
1 623
Sziasztok! Az arckönyvön folyamatosan megy a hirdetése egy nfl boltnak, ahol megrendelheted kedvenc csapatod pólóját. A Bills nincs benne. Patriotsból van kb öt féle, Raiders is több, és még sok másikból. Nem értem, miért ennyire népszerűtlen a Bills a boltosok között. A harmadik legjobb csapat lettünk, a szurkolótáborunk pedig a Nr. One. Ti tudtok erre valamilyen magyarázatot?Tavalyi év után pont nulla termékkel bővült az idei kínálat a mi szempontunkból 😀
Buffalo Bill
Ha nyernének egy SB-t, vagy konstans ott lesznek tűz közelben akkor lehet reménykedni, addig marad a külföldi rendelés (esetleg TD store, ott van a legnagyobb kínálat itthon)
több mint 3 éve
topin
2 008
Sziasztok! Az arckönyvön folyamatosan megy a hirdetése egy nfl boltnak, ahol megrendelheted kedvenc csapatod pólóját. A Bills nincs benne. Patriotsból van kb öt féle, Raiders is több, és még sok másikból. Nem értem, miért ennyire népszerűtlen a Bills a boltosok között. A harmadik legjobb csapat lettünk, a szurkolótáborunk pedig a Nr. One. Ti tudtok erre valamilyen magyarázatot?kereslet-kínálat
Buffalo Bill
több mint 3 éve
Sziasztok! Az arckönyvön folyamatosan megy a hirdetése egy nfl boltnak, ahol megrendelheted kedvenc csapatod pólóját. A Bills nincs benne. Patriotsból van kb öt féle, Raiders is több, és még sok másikból. Nem értem, miért ennyire népszerűtlen a Bills a boltosok között. A harmadik legjobb csapat lettünk, a szurkolótáborunk pedig a Nr. One. Ti tudtok erre valamilyen magyarázatot?
több mint 3 éve
Persze, hogy pengeted, ez nalam sem kerdes. Az viszont igen, hogy milyen formaban teszed ezt. A Pats peldaja mutatja, hogy lehet talalni mas iranyt erre, olyat, ami a capben nem fog annyira meglatszani, ezert nem ertem, hogy mas csapat miert csinalja kevesbe hasonlo modon, amikor „papiron” sokat lehetne sporolni vele, ezaltal mas posztokon meg jobba lehetne tenni a rostert.BradyTavaly olvastam egy cikket. Nagyjabol emlekszem, ilyesmi vot: Tomi alairt ketto evre 50 milkoert dollarban.
Stez
Ebbol egy reszet felvette gariban. Konkreatan asszem 41 milliot, es akkor 9 millio amiert meg fog dolgozni a ket evben. Ellenben nyert egy SBt, qvara nem erdekel senkit a penz. (De nezopont kerdese, ki is a hero. Elfogadom.)
Mas. Amirol en beszeltem, ilyen kubet talalc, aki a renceredbe muxik, ott pengeted a lovet, nincs alternativa. Kit erdekel, hogy hanyadik legjobb?
ulpianus
Ebben nyilvan rengeteg jatekos is hibas, mert sokaknak akkora az egojuk, hogy ok marpedig papiron is topXY kozott akarnak lenni, es ez szamit nekik.
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
BradyTavaly olvastam egy cikket. Nagyjabol emlekszem, ilyesmi vot: Tomi alairt ketto evre 50 milkoert dollarban.
Stez
Ebbol egy reszet felvette gariban. Konkreatan asszem 41 milliot, es akkor 9 millio amiert meg fog dolgozni a ket evben. Ellenben nyert egy SBt, qvara nem erdekel senkit a penz. (De nezopont kerdese, ki is a hero. Elfogadom.)
Mas. Amirol en beszeltem, ilyen kubet talalc, aki a renceredbe muxik, ott pengeted a lovet, nincs alternativa. Kit erdekel, hogy hanyadik legjobb?
több mint 3 éve
Bradyt tovabbra is hulyere tomtek penzzel Bostonban is, csak ezeket nem szerzodesbe rogzitve kapta meg, hanem mas tamogatasokban, szponzoraciokban, Krafttol. Csak ezt valahogy mindenki elfelejti a „hos Brady, bezzeg o lemondott milliokrol a csapatert” urban legend mantrazasa kozben kozben.Plusz könnyebb úgy pénzről lemondani, hogy az asszony a fő pénzkereső 😀Azért nem semmi hogy Allen evel a szerzödésel majdnem anyit fog keresni mint Brady 21 szezon allatt, Allen 258 millió vs Brady 263,5 millió, míg az egyik a gyűrűit számolgatja , a másik meg pénzt. Ezért tartom nagyra Brady-t mert a csapatot helyezte előtérbe nem a pénzt.Szerintem mikor Brady szerzodeseket kapott akkor a Cap Space is alcsonyabb volt. Utana kene neznem, de ha jol remlik Brady is hasonlo aranyban foglalt helyet a sapkabol, mint most pl Allen fog. Atlagot erdemes majd nezni. Nincs sok ertelme ezeket az osszeget osszehasonlitani. Aranyokat mar inkabb
Norbi180
Toto21
Wester
Mas kerdes, hogy a Patriots ezt megtette, megtehetne mas csapat is, de nem, mindenki inkabb tisztan tomi hulyere a sztarjat, hogy aztan impotensse tegye vele a capet, aztan csodalkozik, ha ket evvel a szerzodeskotes utan strukturalni kell a milliokat, mert ezek teljesen megvagjak a sapka elmenedzseleset, a csapatepites minoseget is.
több mint 3 éve
Plusz könnyebb úgy pénzről lemondani, hogy az asszony a fő pénzkereső 😀Azért nem semmi hogy Allen evel a szerzödésel majdnem anyit fog keresni mint Brady 21 szezon allatt, Allen 258 millió vs Brady 263,5 millió, míg az egyik a gyűrűit számolgatja , a másik meg pénzt. Ezért tartom nagyra Brady-t mert a csapatot helyezte előtérbe nem a pénzt.Szerintem mikor Brady szerzodeseket kapott akkor a Cap Space is alcsonyabb volt. Utana kene neznem, de ha jol remlik Brady is hasonlo aranyban foglalt helyet a sapkabol, mint most pl Allen fog. Atlagot erdemes majd nezni. Nincs sok ertelme ezeket az osszeget osszehasonlitani. Aranyokat mar inkabb
Norbi180
Toto21
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Azért nem semmi hogy Allen evel a szerzödésel majdnem anyit fog keresni mint Brady 21 szezon allatt, Allen 258 millió vs Brady 263,5 millió, míg az egyik a gyűrűit számolgatja , a másik meg pénzt. Ezért tartom nagyra Brady-t mert a csapatot helyezte előtérbe nem a pénzt.Szerintem mikor Brady szerzodeseket kapott akkor a Cap Space is alcsonyabb volt. Utana kene neznem, de ha jol remlik Brady is hasonlo aranyban foglalt helyet a sapkabol, mint most pl Allen fog. Atlagot erdemes majd nezni. Nincs sok ertelme ezeket az osszeget osszehasonlitani. Aranyokat mar inkabb
Norbi180
több mint 3 éve
Norbi180
676
Azért nem semmi hogy Allen evel a szerzödésel majdnem anyit fog keresni mint Brady 21 szezon allatt, Allen 258 millió vs Brady 263,5 millió, míg az egyik a gyűrűit számolgatja , a másik meg pénzt. Ezért tartom nagyra Brady-t mert a csapatot helyezte előtérbe nem a pénzt.
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 483
still counts 😀😀Lamar majd bekopogtat a GM irodájába egyik kezében Allen szerződésének számaival, másikban meg az MVP címével.MVP-nek lenni egy első körös PO kieséssel olyan, mint meghúzni a falu legjobb nőjét, aki utána világgá kürtöli, hogy 2 perc után már az öngyújtót kellett szikráztatnia.
winston
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Lamar majd bekopogtat a GM irodájába egyik kezében Allen szerződésének számaival, másikban meg az MVP címével.MVP-nek lenni egy első körös PO kieséssel olyan, mint meghúzni a falu legjobb nőjét, aki utána világgá kürtöli, hogy 2 perc után már az öngyújtót kellett szikráztatnia.
winston
Szerkesztette: Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
no
7 302
Talent szempontjabol az elmult ketto 1/1-es is jo. De a talent keves, tele a liga veluk es a tragikustol a szuperig bevaltak kozott is rengeteg pelda. Es Luck a "megkerdojelezhetetlen talent" es kesz, de en meg ezen tul gondoltam hisz neki vege a palyafutasanak es abbol nem kerne senki. PL., ha azt mondjak hogy LJ palyafutasa a Luck magassagot eri el akkor a rookie papirja vegen mehet. Luck egy tragedia palyafutas es az karomlassal er fel. De talent szempontbol nagyon jo, de a liga tele van mindketto szempontbol jopeldaval minden poszton.Luck?Ugy ertettem, egy ujabb Luck, mint talent. Mert addig nem fizetsz, csak ha egeszen tutiziher 1000 % az ember. Luck az volt. (na most aki ebbol meg majd azon fog lovagolni, hogy mennyire volt az vagy nem volt az. Nem ez a lenyeg.) De akkor addig nincs foci?
no
ulpianus
Fizetni meg egy QB-nak mindig fognak, mert altalaban nincs jobb alternativaja a csapatoknak. Allen megerdemli a jateka alapjan, es a Billsnek nincs elerheto olcsobb es legalabb ennyit nyujto QB.
Ezert megkapta Allen, fogja Baker, LJ...stb es jonnek sorban megallithatatlanul kozte rosszabb kepesseguektol az elkepesztoen jokig.
több mint 3 éve
Luck?Ugy ertettem, egy ujabb Luck, mint talent. Mert addig nem fizetsz, csak ha egeszen tutiziher 1000 % az ember. Luck az volt. (na most aki ebbol meg majd azon fog lovagolni, hogy mennyire volt az vagy nem volt az. Nem ez a lenyeg.) De akkor addig nincs foci?
no
Szerkesztette: ulpianus
több mint 3 éve
no
7 302
Sztem pedig nem kifizetni lett volna hiba. (Mondom akként, aki (kaptam itt a pofámra, rendben van) hibának tartottam anno (10 éve?) Fitzmagic kifizetését. Mert Fitz egy gambler. Jó az, én imádom, de semmi köze a bajnoki címhez.)Luck? Nincs csapat akinek a kivansaga A.Luck lenne.
Allen egész mást tett le az asztalra. Ez profi szezon volt a legjavából. Aki erre nem fizet az nemtom mire vár. Andrew Luckra? Arra várhat.
ulpianus
több mint 3 éve
Sztem pedig nem kifizetni lett volna hiba. (Mondom akként, aki (kaptam itt a pofámra, rendben van) hibának tartottam anno (10 éve?) Fitzmagic kifizetését. Mert Fitz egy gambler. Jó az, én imádom, de semmi köze a bajnoki címhez.)Allen egész mást tett le az asztalra. Ez profi szezon volt a legjavából. Aki erre nem fizet az nemtom mire vár. Andrew Luckra? Arra várhat.
Szerkesztette: ulpianus