Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 3 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
És most valami teljesen más... Néztem az előszezom mérkőzéseit, és érdekes dologra lettem figyelmes a reklámokban. Az amerikai nők nunája teljesen rendben van. Ez hogyan lehetséges? Se egy gomba, se egy csepegés...?
Szakértői válaszokat várnék...
Buffalo Bill
Az amerikai nőkre ott hajtogatsz nunát, ahova akarsz!

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 540
És most valami teljesen más... Néztem az előszezom mérkőzéseit, és érdekes dologra lettem figyelmes a reklámokban. Az amerikai nők nunája teljesen rendben van. Ez hogyan lehetséges? Se egy gomba, se egy csepegés...?
Buffalo Bill
Az előszezonnak annyira nincs jelentősége, hogy még a nuna se nedvesedik tőle. Így se csepegés, se gomba.

Láttuk, mi is mire mentünk a parádés előszezonunkkal.
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Buffalo Bill
a geicos meg statefarmos ótokba csak ezüstbugyiba lehet ülni, így nem redvásodnak alul...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 484 — karsaijanos@gmail.com
több mint 3 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Ami tény: 1. piszok jó a Steelears védelme. 2. A bírók vastagon benne vannak ebben a vereségben. 3. A támadó sorunk sokat hibázott. (Azért szeretném látni a büntetések arányát)
Buffalo Bill
bírói szemmel 2-3 eset volt ami megkérdőjelezhető (mindkét csapatnál) a többi sajnos jogos volt.
Ez a meccs az Offense-en ment el és az érthetetlen playhívásokon. Meg is érdemeltük a vereséget , most még belefér.

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 3 éve
Ami tény: 1. piszok jó a Steelears védelme. 2. A bírók vastagon benne vannak ebben a vereségben. 3. A támadó sorunk sokat hibázott. (Azért szeretném látni a büntetések arányát)
Buffalo Bill
A héten többször is arról álmodtam, hogy elgyepál minket a Steelers. Hát bejött...

Gyengék voltunk, főleg a támadóoldalon. Persze a Vasfüggöny ismét fel lett húzva, de Allen most inkább a 2018-2019-es verzióját hozta, picit rozsdás is volt. 4&8-ra nem értettem, miért kell nekimenni, ahogy azt sem, hogy egy második negyedik kísérletnél miért passzolunk hátra, az a játék hol található meg a playbookban? Nem nagyon lehet kiemelni most senkit, kompletten az egység mondott csődöt.

Védelem: egyszerűen nincs 2. számú cornerbackünk, ez ma is kiderült ez ellen a veretesnek egyáltalán nem nevezhető Steelers offense ellen. Komolyabb támadósorok szanaszét fogják égetni Wallace oldalát.

Special Team... Hát, pályán voltak, a blokkolt puntot szépen benézték.

Afelől nincs kétségem, hogy az edzői stáb levonja a megfelelő következtetéseket, és jövő héten elverjük a Dolphinst!

A Steelers egyébként teljesen megérdemelten nyert, remélhetőleg a PO-ban sikerül majd visszavágni. 😊
Hungarian Bill
Teljes mértékben egyet értek. Amit hozzá tennék, hogy a Steelers védelem hibátlanul teljesített. Mi többször is hibáztunk, amit kíméletlenül megtoroltak. Azt vártam, hogy a második félidőre talán elfárad a 150 %-on dolgozó védelmük, de mi fáradtunk el. A támadóink, a védőink...
Negyon idény eleji meccs volt, csikorgott mindegyik csapategységünk. Legyen ez az egyetlen vereségünk a szezonban.
több mint 3 éve
Buffalo Bill
A héten többször is arról álmodtam, hogy elgyepál minket a Steelers. Hát bejött...

Gyengék voltunk, főleg a támadóoldalon. Persze a Vasfüggöny ismét fel lett húzva, de Allen most inkább a 2018-2019-es verzióját hozta, picit rozsdás is volt. 4&8-ra nem értettem, miért kell nekimenni, ahogy azt sem, hogy egy második negyedik kísérletnél miért passzolunk hátra, az a játék hol található meg a playbookban? Nem nagyon lehet kiemelni most senkit, kompletten az egység mondott csődöt.

Védelem: egyszerűen nincs 2. számú cornerbackünk, ez ma is kiderült ez ellen a veretesnek egyáltalán nem nevezhető Steelers offense ellen. Komolyabb támadósorok szanaszét fogják égetni Wallace oldalát.

Special Team... Hát, pályán voltak, a blokkolt puntot szépen benézték.

Afelől nincs kétségem, hogy az edzői stáb levonja a megfelelő következtetéseket, és jövő héten elverjük a Dolphinst!

A Steelers egyébként teljesen megérdemelten nyert, remélhetőleg a PO-ban sikerül majd visszavágni. 😊
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Buffalo Bill
8 es 5.
81 es 31 yard.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Hahó! Van itt valaki?
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Nna, ilyenkor kapok agy f@szt! Rögtöm itt a Bills-Pittsburg meccs, és szét elemzik a Kansast, illetve a Clevelandet. Jó kis ráhangolódás!
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Fú de fel vagytok hypeolva a meccsre 😀
Moss valamiért inaktív.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

😀
nagir
Lesz egy-két kevésbé jó meccse, és már jönnek is a trollok, hogy kiégett 😊
Hungarian Bill
Vagy ez, vagy a 8 hónappal idősebb DeShaun Watson a Miamiba. 😊
több mint 3 éve

😀
nagir
Lesz egy-két kevésbé jó meccse, és már jönnek is a trollok, hogy kiégett 😊
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla

😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
A Bucs-fanok csak az igazán divatok.
Hungarian Bill
Lejárt a profilképed szavatossága brudda.
Muffalo_Bafia
Van igazság abban, amit mondasz. Régebben mi voltunk olyan kilátástalanok, mint most a Bears. Neki is állok keresgélni.

Mióta MO-n adják azóta a Cardinals járt döntőben, a Jets meg főcsoport döntőzött még Sanchezel a fedélzeten (szerintem kétszer is egymás után)
ThySoul
Azért ez is durva, hogy ilyen megtörténhetett anno kétszer is. Sztem mostanság sok motivációs beszéd kezdődik úgy, hogy "Ha Mark Sanchez főcsoport-döntőzni tudott, akkor..."
több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 622
Sziasztok! Az arckönyvön folyamatosan megy a hirdetése egy nfl boltnak, ahol megrendelheted kedvenc csapatod pólóját. A Bills nincs benne. Patriotsból van kb öt féle, Raiders is több, és még sok másikból. Nem értem, miért ennyire népszerűtlen a Bills a boltosok között. A harmadik legjobb csapat lettünk, a szurkolótáborunk pedig a Nr. One. Ti tudtok erre valamilyen magyarázatot?
Buffalo Bill
kereslet-kínálat
topin
Nem hiszem, hogy pl. a Cardinalsnak, vagy a Jetsnek több szurkolója van nálunk, mint a Billsnek.
Buffalo Bill
Mióta MO-n adják azóta a Cardinals járt döntőben, a Jets meg főcsoport döntőzött még Sanchezel a fedélzeten (szerintem kétszer is egymás után)
több mint 3 éve
Pls stream
Bazsinho
 liveonscore.tv/nfl-streams/chicago-bears-vs-buffalo-bills/30674/
több mint 3 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 005
Pls stream
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Josh megtanította Mitchet labdázni!
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sziasztok! Az arckönyvön folyamatosan megy a hirdetése egy nfl boltnak, ahol megrendelheted kedvenc csapatod pólóját. A Bills nincs benne. Patriotsból van kb öt féle, Raiders is több, és még sok másikból. Nem értem, miért ennyire népszerűtlen a Bills a boltosok között. A harmadik legjobb csapat lettünk, a szurkolótáborunk pedig a Nr. One. Ti tudtok erre valamilyen magyarázatot?
Buffalo Bill
kereslet-kínálat
topin
Nem hiszem, hogy pl. a Cardinalsnak, vagy a Jetsnek több szurkolója van nálunk, mint a Billsnek.
Buffalo Bill
Jetsben ne legyél biztos, sok a fradista, jut oda is 😊

több mint 3 éve
NVP>Allen

több mint 3 éve
Az NFL Streams-en megy a meccs!
több mint 3 éve
Buffalo Bill
kereslet-kínálat
topin
több mint 3 éve
A Bucs-fanok csak az igazán divatok.
Hungarian Bill
Lejárt a profilképed szavatossága brudda.