Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 8 éve
Playoff bazeeeeee!!!!!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 8 éve
Hangulatjelentés az öltözőből a meccs után. twitter.com/buffalobills/status/947635570162925568
több mint 8 éve
Kyle Williamsre... és persze Ralph Wilsonra! 😊Drága BillsFan, Buffalo Bill, Hungarian Bill!Persze, mi is téptük a hajunkat elégszer, de volt olyan, aki testközelből tapasztalhatta meg több, mint egy évtized inkompetenciáját, ő pedig Kyle Williams. Én neki örülök a leginkább, hogy (valószínű) visszavonulása előtt még PO-meccsen játszhat! 😊
Srácok..... csak kiböjtöltük....basszus mennyi szart nyimtunk végig 10 év alatt....!
Azért jó hogy kitartottunk!! 😊
Helmut Zimmer
Hungarian Bill
több mint 8 éve
Drága BillsFan, Buffalo Bill, Hungarian Bill!Persze, mi is téptük a hajunkat elégszer, de volt olyan, aki testközelből tapasztalhatta meg több, mint egy évtized inkompetenciáját, ő pedig Kyle Williams. Én neki örülök a leginkább, hogy (valószínű) visszavonulása előtt még PO-meccsen játszhat! 😊
Srácok..... csak kiböjtöltük....basszus mennyi szart nyimtunk végig 10 év alatt....!
Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Grat, előre Foxborough-ig!
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 8 éve
Drága BillsFan, Buffalo Bill, Hungarian Bill!Felkészülni mint Hawks fan 😉?
Helmut Zimmer
több mint 8 éve
Drága BillsFan, Buffalo Bill, Hungarian Bill!HÖLGYEIM ÉS URAIM
Helmut Zimmer
A vérbeli SZURKOLÓT OLVASHATJÁK!!!!
Respect!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Proki megérezte a tutit! 😊Az a baj, hogy a Chargers és a Ravens sorsolása is könnyűnek tűnik, ha ők hozzák mindkét meccsüket, akkor nektek is kell....Az lenne a jó, ha a Titans nyerné az egyik meccsét, és ők is 9-7, mert akkor a tiebreaker a Billsnek kedvezne a Chargers ellen. Titans és Bills jutna be akkor. Nem tudom van-e realitása, hogy esetleg a Jax elengedi az utolsó meccsét majd.
A Titans sztem a Ramstől és a Jagstől is ki fog kapni.
gabokocka
proki
Music City Miracle
több mint 8 éve
A csere előtt a védelem egy rakás szar volt. Utána megemberelte magát. Lehet összefüggés a kettő között?McDermott tud vmit.ja, lecserélni TT-t Petermanra a Chargers ellen 😀 nagy mák kellett a playoffhoz, valljuk meg 😊
empty taxi
Löfli
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Drága BillsFan, Buffalo Bill, Hungarian Bill!Srácok..... csak kiböjtöltük....basszus mennyi szart nyimtunk végig 10 év alatt....!
több mint 8 éve
Kussolsz, nem nézted a meccset! nem vagy true metal brádör end szisztör!McDermott tud vmit.ja, lecserélni TT-t Petermanra a Chargers ellen 😀 nagy mák kellett a playoffhoz, valljuk meg 😊
empty taxi
Löfli
Pózerek hagyják el a termet! 😀 😀 😀
több mint 8 éve
Ugyan az nevelő célzattal történt, a jelek szerint bejött 😛 😀McDermott tud vmit.ja, lecserélni TT-t Petermanra a Chargers ellen 😀 nagy mák kellett a playoffhoz, valljuk meg 😊
empty taxi
Löfli
több mint 8 éve
Ilyen szar tankolást rég láttam ✌
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
A lényeg hogy TT szar! 😀 Remélem Shady játszhat jovoheten!
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
McDermott tud vmit.ja, lecserélni TT-t Petermanra a Chargers ellen 😀 nagy mák kellett a playoffhoz, valljuk meg 😊
empty taxi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Nem gyakori ez a párosítás, bár a Jags legeslegelső playoff W-je pont a Bills ellen volt. twitter.com/MadeByTim/status/947632698247598080
Dareus a fura szituról.
twitter.com/ryanohalloran/status/947634901989449728
több mint 8 éve
Szuper, reméljük Shady is rendben lesz!
több mint 8 éve
Grat és BÚÉK hogy hogy a buffolo jutott be ??
több mint 8 éve
Lol gec, jól kezdődik 2018 😊 mondjuk úgyis simán kiszopunk 😀😀😀Miért szopnátok, a Jagsnak sincs nagyobb PO rutinja. Jó meccs lesz az szerintem.
Löfli
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
wow, hajrá Bills!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 8 éve
Vasárnap este 7-kor lesz a Jaguars - Bills.
több mint 8 éve
Grat a PO-hoz. Nagyon jó meccsre vaqn kilátás a Doug Marrone/Darus/Poslusny Bowlon jövő vasárnap. El se hiszem, hogy Jags - Bills PLAYOFF meccs lesz.
több mint 8 éve
McDermott tud vmit.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Qrvanagy, hatalmas gratula!!!! Picit el lett baszva a tankolás 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.