Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 10 éve
aztán azt elvetették, valószínűbb, hogy hétfőn du 1-kor játsszák le a meccset
több mint 10 éve
Elèg randasàgokat mondanak hóügyileg, àllítólag a Heinz lesz a homefield.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Remélem vasárnapra javul egy kicsit a helyzet, bár az NFL-ben egy kis hó nem akadály. 😀BekiA mai edzés törölve lett, a meccset meg lehet halasztják.
fansided.com/2014/11/20/buffalo-bills-wont-practice-thursday-due-snow-ban/
newyork.cbslocal.com/2014/11/20/report-epic-snowstorm-could-push-jets-bills-as-late-as-tuesday/
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Remélem vasárnapra javul egy kicsit a helyzet, bár az NFL-ben egy kis hó nem akadály. 😀
több mint 10 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Srácok egy jó hír ha valaki a közelben van:Buffalo Bills ✔ @buffalobills
Follow
Want to help clear the Ralph? We're looking for snow shovelers. Pay is $10/hour + game tickets. Call 716-636-4840 for details.
6:49 PM - 19 Nov 2014
Nem rossz a fizu se magyar szemmel...de a meccsjegy a bónusz 😀
több mint 10 éve
McKelvin bokatörés. 😕BazzaniJött helyette Rambo. xD
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
ralph wilson stadion most 😀több mint 10 éve
Mostanában már végig sem nézem a meccseket, mert fizikai fájdalmat okoz...
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 10 éve
gejzi
10
csak helyeselni tudok, sajnos😕
több mint 10 éve
fodoroli
57
A támadócsapat egy nagy nulla. Kár ezért a jó védelemért...
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
Lehet itt a bírókra fogni a dolgokat, de felesleges. Támadósor nélkül ezt a játékot nem lehet játszani. A turnoverek megvoltak, kemény 3 pontot sikerült összehozni belőlük. Red zone playhívás megint elképesztően botrányos, az a meccs végi 4th&3 mélységi passzon meg az ember már csak kínjában nevetett. Azt hiszem, hogy Marrone napjai meg vannak számlálva, az új tulaj nem fogja itt tartani, ha nincs PO.A defense előtt megint le a kalappal, nagyon jók voltak, amíg volt miért játszani. Nem sok csapat lesz rosszabb a bye weekje után, nekünk ez is összejött 😕
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
Jelen, nézem én is! Szerencsére többnyire évi egy primetime-meccsünk van, úgyhogy ritkán kell éjszakázni, ezt az egyet meg kibírja minden igazi Bölény 😊
több mint 10 éve
fodoroli
57
1993 óta erre várok. Újra élőben nézhetek Bills meccset a tv-ben! Fel is veszem az örökkévalóságnak😊
több mint 10 éve
a mai meccset nézi valaki élőben? 😊
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
Same old Bills... 😕 Ha Brown beviszi azt a lasztit az endzone-ba, vége a meccsnek. Utána hiába igyekezett szegény, és a legjobb volt az offense-ben, nem értünk már vele semmit 😕 Amíg feltámasztjuk a halottakat, nincs értelme PO-ról álmodozni.Viszont Dareus, és az egész DL továbbra is egy szörnyeteg!
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
én szerintem megyek 😊Dexxter TailorAz mindenesetre biztos, hogy a gyűjtés elkezdéséhez lesz elég idő.
több mint 10 éve
én szerintem megyek 😊Hivatalos: Jaguars - Bills meccset rendeznek Londonban 2015. október 25.-én!iktriadWuhúúú! Közös utazás lesz? 😊Hungarian Bill
több mint 10 éve
Még sok víz lefolyik a Temzén és a Dunán, míg erre a kérdésre válaszolni tudok.Hivatalos: Jaguars - Bills meccset rendeznek Londonban 2015. október 25.-én!iktriadWuhúúú! Közös utazás lesz? 😊Hungarian Bill
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
Hivatalos: Jaguars - Bills meccset rendeznek Londonban 2015. október 25.-én!iktriadWuhúúú! Közös utazás lesz? 😊
több mint 10 éve
Hivatalos: Jaguars - Bills meccset rendeznek Londonban 2015. október 25.-én!
több mint 10 éve
fodoroli
57
Orton Commander😊