Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 9 éve
2008ban volt utoljára 7-9 😊Helmut Zimmerés 2004-ben volt utoljára 9-7... 😀
több mint 9 éve
2008ban volt utoljára 7-9 😊
több mint 9 éve
Az első félidőben az Offense-t a nullához lehet hasonlítani, én már egy 8-8 nak is örülnék 😊10 éve nem nyertünk 7 meccset egy szezonban lol
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 9 éve
Hungarian Bill
1 539
Kellett ez a győzelem nagyon a jövő heti denveri meccs előtt! Azt egy biztos L-nek kalkuláltam be, de amilyen körbeverések vannak itt az AFC-ben, még beleférne az is 😊De a maiért mindenképp jár a gratuláció a fiúknak!
több mint 10 éve
Lehet hamarabb eltalálom az ötös lottó nyerőszámait mint ezt 😀jöhet a hétvégi ki-ki meccs a Cleveland ellen!Hungarian BillBills-Browns nov. utolsó napján a PO-ért ? Felborult a világ 😀Joey Tribbiani
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Normál esetben ilyenkor már draftról és offseasonról beszélünk, azonban most még egyelőre várni kell ezzel 😊 Szép győzelem volt a mai, defense megint atom volt, offense oldalon is volt azért javulás 😊 jöhet a hétvégi ki-ki meccs a Cleveland ellen!Hungarian BillAz offense javulása az kb. a pass protection volt, meg Woods, de ilyen front7 mellett, meg ilyen impotens Jets ellen az is bőven elég volt. Legjobbakat a szezon végéig, aztán felkötni a hóláncot 😛
több mint 10 éve
jöhet a hétvégi ki-ki meccs a Cleveland ellen!Hungarian BillBills-Browns nov. utolsó napján a PO-ért ? Felborult a világ 😀
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
Normál esetben ilyenkor már draftról és offseasonról beszélünk, azonban most még egyelőre várni kell ezzel 😊 Szép győzelem volt a mai, defense megint atom volt, offense oldalon is volt azért javulás 😊 jöhet a hétvégi ki-ki meccs a Cleveland ellen!
több mint 10 éve
Scalpers quickly moved to sell the tickets on the streets outside the stadium, in one case asking $125 for a single ticket."This ain't a free game, man," one scalper said.
😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
A Lions tényleg mindent megtesz annak érdekében, hogy minél otthonosabban érezze magát a csapat a Ford Fielden, ezúton is köszönet nekik! 😊 Remélhetőleg WNY-ban pedig minél hamarabb helyreáll a helyzet, bár most a potenciális árvíz az, amire fel kell majd készülni 😕
több mint 10 éve
Persze, papíron biztosan telt ház lesz, csak szerintem a jegyvásárlók jelentős százaléka el akarja passzolni jegyét stubhubon vagy hasonló oldalon és/vagy simán meg sem jelenik. Kíváncsi vagyok, hogyan alakul a tényleges nézőszám.Ehh akkor elég félreérthetően fogalmaztak twitteren.Elfogyott az összes jegy a Bills-Jets meccsre Detroitban.az online (ingyen)jegyeket passzolták csak el, a telt házat véletlenül se borítékolnámbaggio
Teltház lesz.Bazzani
Mondjuk szerintem a végén az összes fennmaradó jegyet el fogják osztogatni.
Régebben is rendeztek nálunk így meccsett és akkor asszem így volt.Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ehh akkor elég félreérthetően fogalmaztak twitteren.Elfogyott az összes jegy a Bills-Jets meccsre Detroitban.az online (ingyen)jegyeket passzolták csak el, a telt házat véletlenül se borítékolnámbaggio
Teltház lesz.Bazzani
Mondjuk szerintem a végén az összes fennmaradó jegyet el fogják osztogatni.
Régebben is rendeztek nálunk így meccsett és akkor asszem így volt.
több mint 10 éve
Elfogyott az összes jegy a Bills-Jets meccsre Detroitban.az online (ingyen)jegyeket passzolták csak el, a telt házat véletlenül se borítékolnám
Teltház lesz.Bazzani
---
több mint 10 éve
Elfogyott az összes jegy a Bills-Jets meccsre Detroitban.Teltház lesz.
több mint 10 éve
Bills - Jets, Ford Field, Detroit, magyar idő szerint kedd hajnal 01:00Dexxter TailorBiztos sokan lesznek!
Bár van pár ingyenjegy.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Pedig micsoda meccs lenne, szakadó hó örömünnepe lett volna a focinak. Kár érteParadSECLe lehetne játszani, nem azzal volt a gond, csak a hóviharoknak már több halálos áldozata is volt, és 70-80ezer ember eljutása elég necces lenne a stadionba, nem akarnak kockáztatni, hogy többen is meghaljanak emiatt.
Detroitba viszont jó eséllyel sokan nem mennek el, de az mellékes.
több mint 10 éve
Pedig micsoda meccs lenne, szakadó hó örömünnepe lett volna a focinak. Kár érte
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Nem, hajnalban mondták, hogy a Ravens meccset adják csak.
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
Kár érte, így valószínű nem adja a Sport TV, mivel a Saints-meccs másfél órával később kezdődik 😕
több mint 10 éve
Bills - Jets, Ford Field, Detroit, magyar idő szerint kedd hajnal 01:00
több mint 10 éve
Teljesen jó. Ha Orton szenved, beáll Megatron a Billsbe.
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
Egyre inkább úgy tűnik, hogy Detroitban lesz a meccs, méghozzá hétfőn.
több mint 10 éve
plusz gsn twitterről: "Az NFL bejelentette, hogy a hétvégi Bills-Jets mérkőzést nem Buffalóban rendezik meg a hóviharok miatt." szóval valószínűleg marad a vasárnap
több mint 10 éve
csak a Heinz Fieldet vetették el, Detroit és Washington még lehet alternatíva
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
aztán azt elvetették, valószínűbb, hogy hétfőn du 1-kor játsszák le a meccsetDexxter TailorAz lenne a legjobb időpont sztem mindenkinek.