Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Josh Norris @JoshNorris 36 mp36 másodperccel ezelőttSchefter reporting Marrone didnt want to trade up for Sammy. Some saying "stormed" out of draft room bc of extra 1st. HC/GM not on same page.
több mint 9 éve
Ti is kértetek időpontot Terryl Austintól.Szép lenne.
ExLions DC a HC, exLions HC a DC. 😊
több mint 9 éve
És az öreg Mike Shanahan is jön interjúzni. Neki nagy fanja voltam úgy 5-6 évvel ezelőtt, de amit RG III-vel csinált két éve a playoffban, az nem volt igazán helyénvaló, és még finoman is fogalmaztam.Hungarian Bill😀 😀 😀
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Hungarian Bill
1 539
És az öreg Mike Shanahan is jön interjúzni. Neki nagy fanja voltam úgy 5-6 évvel ezelőtt, de amit RG III-vel csinált két éve a playoffban, az nem volt igazán helyénvaló, és még finoman is fogalmaztam.
több mint 9 éve
Hungarian Bill
1 539
Reich még tapasztalatlan, hiába alumni, ide mindenképp egy tapasztalt, bizonyított HC kell mindenképp! Ja, és egy QB is!Hungarian BillLaCanfora hozta egyébként le azonnal, miután Marrone felmondott.
Elég sok jelölt van, legalább úgy látszik, végre alapos lesz az edzőkeresés. Hue Jackson is jön majd elméletileg interjúra jövő héten.
több mint 9 éve
Nem került még itt szóba, de Frank Reich Chargers OC is jelölt, mint ex-Bills játékos ezen vhogy nem csodálkozom.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Dareus meg Super Mario bekerültek az idei All-Pro csapatba
több mint 9 éve
Hungarian Bill
1 539
Újabb interjúalanyok lesznek a közeljövőben:- Dan Quinn (Seahawks DC)
- Darrell Bevell (Seahawks OC)
- Josh McDaniels (Patriots OC)
Plusz Rex Ryannel is tervben van egy kis beszélgetés.
több mint 9 éve
Értem. Szépen felépített dolognak tűnik ez a Hox gépezet.Hülyeséget írtam, sorry az execution vezetője.Wow, ezt nem tudtam. Hát akkor nem kicsit fejlődött. Nálunk anno nagyon ötlettelen playcaller volt. Mikor jött Hue Jackson OCnak alá, fényévekkel lett jobb a támadó egységRolniValószínűleg fejlődött, mert ma ő a Seahoxnál a strategic team (strat edzői kar) vezetője.Helmut ZimmerOCt keresni könyebb, Kábelt kéne vagy Muncsákót.sutianapKábel mondjuk az OL-en kívül semmihez nem ért sztem. Amikor anno nálunk playeket hívott az elég siramas volt...Rolni
Gyorsan a lényeg.
A straregic a legfelsőbb kar, valójában ez határozza meg a stratégiai irányokat. Ezt 4 en alkotják. (Carroll, Bevell, Quinn, és Kábel), vezetője PC. Ennek az összes exec része áll Kábel felügyelete alatt. A gameplan draftot fogja ő össze, amelyet a koordinátorokkal, a szisztematikus edzőkkel, és a pozíciós edzőkkel raknak össze. Ő felügyeli a felkészülést. Ezt korábban PC csinálta, tavaly adta àt a feladatot. Vagy , hát legalábbis ez volt a mondás.
Amúgy szerintem Hue Jackson remek edző. Ő pont az a típusú ember, akit nagyon becsülök. Ő egy hatalmas koponya, szívesen látnám Buffaloban.Helmut Zimmer
Hue Jackson szerintem nagyon jó offensive szaki, de a HC szerepkörről nem vagyok ennyire meggyőzve (még). Felejtsük el azt a borzalmas CP trade-t, azt elsősorban nem neki rovom fel és ha lett volna fölötte éppeszű GM akkor, meg se történik. De azt, hogy év végére teljesen szétesett a csapat már neki kell felírnom. Nem tudta egyben tartani a brigádot, sőt az utolsó meccs után rendesen be is hajította őket a "busz alá". Nem lehetett az elküldésekor hallani olyat, h játékos kiállt volna érte, mint például ahogy most Sparano mellett több playa is komolyan kiállt.
Persze jó esetben tanult ebből és azóta tanult Lewis, Zimmer tanár uraktól. Biztos, h lesz még HC sztem pár éven belül...
Ezzel együtt így visszatekintve Reggie McKenzie nagyon elbaszta sztem, h kirúgta és hozta a helyére Dennis Allent. Mennyivel egyszerűbb lett volna egy rendes DC-t szerezni Hue alá, mellé...na, de ez már mindegy is, meg itt off is 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Hungarian Bill
1 539
A Denver OC-ja, Adam Gase lesz majd az első interjúalany a HC-posztra.
több mint 9 éve
Hülyeséget írtam, sorry az execution vezetője.Wow, ezt nem tudtam. Hát akkor nem kicsit fejlődött. Nálunk anno nagyon ötlettelen playcaller volt. Mikor jött Hue Jackson OCnak alá, fényévekkel lett jobb a támadó egységRolniValószínűleg fejlődött, mert ma ő a Seahoxnál a strategic team (strat edzői kar) vezetője.Helmut ZimmerOCt keresni könyebb, Kábelt kéne vagy Muncsákót.sutianapKábel mondjuk az OL-en kívül semmihez nem ért sztem. Amikor anno nálunk playeket hívott az elég siramas volt...Rolni
Gyorsan a lényeg.
A straregic a legfelsőbb kar, valójában ez határozza meg a stratégiai irányokat. Ezt 4 en alkotják. (Carroll, Bevell, Quinn, és Kábel), vezetője PC. Ennek az összes exec része áll Kábel felügyelete alatt. A gameplan draftot fogja ő össze, amelyet a koordinátorokkal, a szisztematikus edzőkkel, és a pozíciós edzőkkel raknak össze. Ő felügyeli a felkészülést. Ezt korábban PC csinálta, tavaly adta àt a feladatot. Vagy , hát legalábbis ez volt a mondás.
Amúgy szerintem Hue Jackson remek edző. Ő pont az a típusú ember, akit nagyon becsülök. Ő egy hatalmas koponya, szívesen látnám Buffaloban.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Marronet nem csak a Bears hívta interjúra, hanem a Jets és a Falcons is. Mint több másik jelöltet is.
több mint 9 éve
Wow, ezt nem tudtam. Hát akkor nem kicsit fejlődött. Nálunk anno nagyon ötlettelen playcaller volt. Mikor jött Hue Jackson OCnak alá, fényévekkel lett jobb a támadó egységValószínűleg fejlődött, mert ma ő a Seahoxnál a strategic team (strat edzői kar) vezetője.Helmut ZimmerOCt keresni könyebb, Kábelt kéne vagy Muncsákót.sutianapKábel mondjuk az OL-en kívül semmihez nem ért sztem. Amikor anno nálunk playeket hívott az elég siramas volt...Rolni
több mint 9 éve
OL kell, futás - rákell menni Csutlerre, itt celebeskedhet, cap van, köll TEOCt keresni könyebb, Kábelt kéne vagy Muncsákót.sutianapKábel mondjuk az OL-en kívül semmihez nem ért sztem. Amikor anno nálunk playeket hívott az elég siramas volt...Rolni
több mint 9 éve
Valószínűleg fejlődött, mert ma ő a Seahoxnál a strategic team (strat edzői kar) vezetője.OCt keresni könyebb, Kábelt kéne vagy Muncsákót.sutianapKábel mondjuk az OL-en kívül semmihez nem ért sztem. Amikor anno nálunk playeket hívott az elég siramas volt...Rolni
több mint 9 éve
OCt keresni könyebb, Kábelt kéne vagy Muncsákót.sutianapKábel mondjuk az OL-en kívül semmihez nem ért sztem. Amikor anno nálunk playeket hívott az elég siramas volt...
több mint 9 éve
Hungarian Bill
1 539
OCt keresni könyebb, Kábelt kéne vagy Muncsákót.sutianapMeg egy irányító és egy elsőkörös draftcetli is kéne 😊
több mint 9 éve
OCt keresni könyebb, Kábelt kéne vagy Muncsákót.
több mint 9 éve
Ez így igaz.Ha Cutler nem jön ide akkor Marrone megy oda. 😊Az oké, de Marrone is halálra lett volna ítélve Peti és Fekete nélkül.Hungarian Bill
Amúgy Fekete egy normális OC (és QB) nélkül halálra van itt ítélve.Bazzani
több mint 9 éve
Hungarian Bill
1 539
Ha Cutler nem jön ide akkor Marrone megy oda. 😊Az oké, de Marrone is halálra lett volna ítélve Peti és Fekete nélkül.
Amúgy Fekete egy normális OC (és QB) nélkül halálra van itt ítélve.Bazzani
több mint 9 éve
Ha Cutler nem jön ide akkor Marrone megy oda. 😊Amúgy Fekete egy normális OC (és QB) nélkül halálra van itt ítélve.
több mint 9 éve
Polian nem jön.Előbbiben szinte biztos voltam...!
Marrone-ra rárepült a Bears is. 😊Bazzani
Utóbbi pedig.... Igen, szerintem pont rá vártak a Bears szurkolók....
Bocsánat 😀 😀 😀
több mint 9 éve
Polian nem jön.Ebből Svartz kinevezés lesz
Marrone-ra rárepült a Bears is. 😊Bazzani
több mint 9 éve
Mindegy is srácok Marronere kár minden szó!!!Nem emlékszem, hogy Marrone akkora truváj lett volna egyetemen, hogy ilyen kitétel szerepelhessen a szerződésében. Ha tényleg van ajánlata a Jetstől, akkor 4 millát zsebrevág, és stabilabb állásba dobbant. Mert előfordulhat, hogy EJ Manuel mégse franchise QB (ne nevess, előfordulhat), és jövő ilyenkorra kivágják, a Jetsnél meg csak kap 3 évet, talán nagyobb lóvét is.füligjimmyA tulajdonosváltás miatt tehette ezt meg, de valaki cáfolja vagy erősítse meg mert lehet hülyeséget beszélek.Geeri