Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Nem emlékszem, hogy Marrone akkora truváj lett volna egyetemen, hogy ilyen kitétel szerepelhessen a szerződésében. Ha tényleg van ajánlata a Jetstől, akkor 4 millát zsebrevág, és stabilabb állásba dobbant. Mert előfordulhat, hogy EJ Manuel mégse franchise QB (ne nevess, előfordulhat), és jövő ilyenkorra kivágják, a Jetsnél meg csak kap 3 évet, talán nagyobb lóvét is.füligjimmy
A tulajdonosváltás miatt tehette ezt meg, de valaki cáfolja vagy erősítse meg mert lehet hülyeséget beszélek.

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem emlékszem, hogy Marrone akkora truváj lett volna egyetemen, hogy ilyen kitétel szerepelhessen a szerződésében. Ha tényleg van ajánlata a Jetstől, akkor 4 millát zsebrevág, és stabilabb állásba dobbant. Mert előfordulhat, hogy EJ Manuel mégse franchise QB (ne nevess, előfordulhat), és jövő ilyenkorra kivágják, a Jetsnél meg csak kap 3 évet, talán nagyobb lóvét is.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
ez a Polian hír elég komoly 😀, megint visszafelé építkezik a Bills

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Bill Polian will be taking over as Bills team president/football czar but move may not be announced til late Jan...

Marrone asked Pegulas for an extension and was told no. He then asked for extensions for his assistants and was told no.baggio
Köszi JJ!

Nyílván annyira meglepte az FO-t Marrone döntése, hogy nem tudtak hirtelen más megoldást :p 😀 😀
Drága Istenem, lehet végre egy jó vezető a tulajdonos, akinek működnek az ösztönei, és van emberismerete!?
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Bill Polian will be taking over as Bills team president/football czar but move may not be announced til late Jan...

Marrone asked Pegulas for an extension and was told no. He then asked for extensions for his assistants and was told no.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Chipet kiutálja Rózsi tőlünk, és megy Buffaloba. Kisebb de legalább nyugisabb és talán hálásabb hely.....dande
Oké, hozhatja magával Folest is! 😊

Egyébként a hálásabban nem vagyok annyira biztos, lévén odakinn elég sokan megszabadultak volna Marrone-tól a 9-7 ellenére is, és itt is Helm nem épp nagy fanatikusa 😊 Nekem semmi bajom nem volt vele, én túlságosan örültem ennek a pozitív szezonnak, persze ha valóban szerződéshosszabbítás miatt próbálkozott be a tulajnál, akkor érthető, hogy elhajtotta a búsba. De így is jól járt, kapott 4 millát, és mivel elég sok most a piacon a védekező felfogású edző, a kereslet is nagy lehet rá. Szerintem a Jets komolyan gondolja a szerződtetését, és ő is haza akar menni Jerseybe, ahol OL-edző is volt anno.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát ez most eléggé meglepett, nem gondoltam volna, hogy kihasználja ezt az opciót Dougie... Mindenesetre Urbik és EJ percekkel a hír után tweetelték az újévi jókívánságokat mindenkinek (nem véletlen, hogy pont ők 😊 )

Fogalmam nincs, hogy ki lenne itt jó HC-nek, én maradnék a támadó felfogású edzőknél, de ezt a defenset meg egyszerűen nem akarom, hogy szétszedjék... Schwartz meg csak abban az egy esetben hiszem, hogy maradna, ha ő lenne a főedző. Egy interjút mindenesetre mindenképp megérdemel.

Reich még tapasztalatlan, hiába alumni, ide mindenképp egy tapasztalt, bizonyított HC kell mindenképp! Ja, és egy QB is!Hungarian Bill
Chipet kiutálja Rózsi tőlünk, és megy Buffaloba. Kisebb de legalább nyugisabb és talán hálásabb hely.....
több mint 9 éve
Hát ez most eléggé meglepett, nem gondoltam volna, hogy kihasználja ezt az opciót Dougie... Mindenesetre Urbik és EJ percekkel a hír után tweetelték az újévi jókívánságokat mindenkinek (nem véletlen, hogy pont ők 😊 )

Fogalmam nincs, hogy ki lenne itt jó HC-nek, én maradnék a támadó felfogású edzőknél, de ezt a defenset meg egyszerűen nem akarom, hogy szétszedjék... Schwartz meg csak abban az egy esetben hiszem, hogy maradna, ha ő lenne a főedző. Egy interjút mindenesetre mindenképp megérdemel.

Reich még tapasztalatlan, hiába alumni, ide mindenképp egy tapasztalt, bizonyított HC kell mindenképp! Ja, és egy QB is!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora 42 p42 perccel ezelőtt
So the Bills announce that Doug Marrone has left the team via his out clause. Expect Frank Reich to emerge quickly there...
több mint 9 éve
Kár, pedig remek munkát végzett az O lineal, a futójátékkal, és QB téren is nagyot léptünk. Ja nem, de akkor meg a D... Ja azt Pettine, meg Shorts rakta össze...

BUÉK!!!
több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Itt is érdekes lesz az offseason. 😊

Adam Schefter @AdamSchefter
Doug Marrone has opted out of his contract as the Buffalo Bills coach and is now a free agent to pursue other jobs, per @mortreport and me.
12:08 AM - 1 Jan 2015

Chris Mortensen @mortreport
Interesting nugget on Marrone’s opt-out is he walks with his 2015 pay of $4 million & no offset if he signs with another team, per sources

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Egy jó QB-t kivánok minden Bills drukkernek!!

BUÉK!!!BillsFan
Csutler!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Egy jó QB-t kivánok minden Bills drukkernek!!

BUÉK!!!

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 9 éve
Orton visszavonul... Azért korrekt tőle, hogy azelőtt teszi, mielőtt felvette volna az 5,5 milliós fizuját, ami a következő évre illette meg. Ha jól tudom, Dallasban nem volt ennyire jófej, szóval tartozunk neki egy köszönettel ezért. Másért sajnos lehet hipotéziseket gyártani, hogy mi lett volna, ha ő kezdi a szezont, de felesleges. Stop-gap QB-nak ideális volt, sajnos PO-ba nem tudott minket vezetni, és a győztes szezont se neki köszönném elsősorban, hanem a védelemnek, és a speciális egységnek. Sok sikert a civil életben!

Marrone szerződésében van egy opt-out clause, ami az elkövetkezendő 3 napra vonatkozik. Kétlem, hogy ezt kihasználná, de sose lehet tudni...

Jerry Hughes pedig elröhögte magát a "hometown discount" kifejezésen, mivel ilyen szerinte nem létezik az üzleti világban. Hozzáteszem, szerintem se 😊 Mindenesetre szeretne Buffalóban maradni, a szurkolók is alighanem nagyon szívesen látnák viszont őt 2015-ben!
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
#Bills announced: QB Kyle Orton has informed the team of his plans to retire.
több mint 9 éve
SZvsz a legrosszabb szcenãrió, hogy Marrone marad, hogy Whaley az is szar, és még tetėzhető egy Cutler traddel, bár úgy sincs mit adni érte...
9-7 ellenére nem jó ez a csapat.
több mint 9 éve
Azért jobb szájízzel vonulhat így mindenki pihenőre, hogy először sikerült nyerni New Englandben, még akkor is, ha ez a hazaiaknak egy bulimeccs volt, semmi több. Szvsz Marrone és Whaley maradnak, viszont a támadóknál kell változtatásokat eszközölni, mind edzői, mind játékos-fronton!

Hosszú idő után először pozitív mérleg, el se hiszem 😊 talán van némi fény az alagút végén srácok!
több mint 9 éve
Csutler-trèdet kèrek karira....sutianap
Hát ha azt azonnal nem is kapsz, de megkaphatjuk a nyakunkba a két Poliant... Jesszus, az új górék újabb 15 évre terveznek playoff nélkül??
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Csutler-trèdet kèrek karira....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Dareus, Kyle és Mario Williams fogadja őszinte gratulációm a Pro Bowl kerettagsághoz! 😊

Ezenfelül szeretnék kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni minden Bills-drukkernek, illetve az amerikai foci szerelmeseinek!
több mint 9 éve
Tessu Seattle Seahawks 151
Gyerünk srácok, legalább egy pozitív szezont kérek karácsonyra!!!
A PO csak a hab lenne a tortán, Pats veréssel 😊BillsFan
Én karácsonyra azt kérem, hogy a tulaj bácsi, akinek a nevét sem tudom, vágja ki Marronet, és a szupertehetséges GM et is.
Ha a jövő évi első körös karaácsonyi pickem is cserélhetem ezévi kívánságra, akkor azt kérem, hogy Dan Quinn, vagy Tom Cable jöjjenek HC-nek. Ha csak 2. Körösöm van, akkor jöhet Bevell!Helmut Zimmer
Nana Helmut, jó hogy már Carroll nem kellene!😀😀😀
több mint 9 éve
Gyerünk srácok, legalább egy pozitív szezont kérek karácsonyra!!!
A PO csak a hab lenne a tortán, Pats veréssel 😊BillsFan
Én karácsonyra azt kérem, hogy a tulaj bácsi, akinek a nevét sem tudom, vágja ki Marronet, és a szupertehetséges GM et is.
Ha a jövő évi első körös karaácsonyi pickem is cserélhetem ezévi kívánságra, akkor azt kérem, hogy Dan Quinn, vagy Tom Cable jöjjenek HC-nek. Ha csak 2. Körösöm van, akkor jöhet Bevell!
több mint 9 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Az első negyed végéig bírtam nézni, kb erre számítottam hogy ez lesz a vége...

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
A mai meccs után végképp azt mondom, hogy ha Cutler, vagy valami hozzá hasonló QB elhozható, meg kell próbálni. Orton érthetetlen dobásai, pickjei, rossz döntései a mai meccset is megpecsételték. És 20 yardnál hosszabb labdát nem is tud megdobni. Cutler ide hatalmas upgrade.

több mint 9 éve
Hát PO már nem lesz, nézzük a pozitív oldalát, legalább decemberben is fontos meccseket játszottunk. Aztán, hogy mi lesz jövőre, majd ez az offseason eldönti.