NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Én ma pótolom a condensed verziót. De örvendek, csak sokkolt 😀
több mint 10 éve
fodoroli
57
Még nem tértünk magunkhoz a sokkból, hogy nyertünk!😊Amúgy a Macikank soakt köszönhetünk, nem teljesen saját erőből ment. Majd ha a delifneket is meghágjuk, akkor talán egy félmosoly mehet
több mint 10 éve
Én örülök, csak Marokkóban nem sokat láttam a meccsből :p
több mint 10 éve
Hatalmas diadal aztán semmi lelkesedés a topikban? 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nem rossz kezdés, Manuel se tűnt annyira gázosnak (bár nem láttam az egész meccset)Lényeg a W. 😊
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Jim Kelly >rák www.buffalobills.com/news/article-1/Jim-Kelly-is-officially-cancer-free/e6eb24ab-2c81-4a9a-9856-96536618aef9?campaign=fb_buf_article
több mint 10 éve
fodoroli
57
én nem, manuel miatt. de spillert igen
több mint 10 éve
Üdv, őszinte Bills szurkolói véleményt kérnék ,be mernétek-e rakni fantasy-be Watkins-t.Azt olvastam, hogy edzett a csapattal és, hogy jónak ítélte a helyzetet, de azért lehet még pihentetném első héten.én semmiképp nem tenném kezdőbe, inkább Floyd
Egyéb opcióim Watkins helyett: Nicks, Michael Floyd, Steven Jackson(Falcons RB)
válaszotokat és személyes véleményeket előre is köszönöm.szampi#33
több mint 10 éve
Megvan Whatkind's megy is 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
szampi#33
1 357
Üdv, őszinte Bills szurkolói véleményt kérnék ,be mernétek-e rakni fantasy-be Watkins-t.Azt olvastam, hogy edzett a csapattal és, hogy jónak ítélte a helyzetet, de azért lehet még pihentetném első héten.Egyéb opcióim Watkins helyett: Nicks, Michael Floyd, Steven Jackson(Falcons RB)
válaszotokat és személyes véleményeket előre is köszönöm.
több mint 10 éve
A Great D'Alessandrio Wall romjai, Wood ès Glenn, ha sírni tàmad kedvem, istenem persze hogy Sentinel kiszoríttya Pearst, mèg LeviBrón is kiszorította volna, az összesbekupp balra el. Na így tènyleg 3D Wolfenstien Manuèlànak. kyleorton gratuliert az lesz a RetekèsFóka előadàs. Bàrcsak mennènk Kanadàba, JBJ KipdafèttttAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
Értelmes de megint túlfizettük az 5 millával...Szvsz Tuel PS-ba megy, és marad 2 QB az aktív rosteren.
Kiváncsi vagyok miután Tuel-t is elküldtük, mi lesz itt a következő 24 órában!BillsFan
Sheppard pedig a mostani 4-3-as rendszerünkbe jó lenne cserének szerintem. Én visszahoznám mindenképp! Még jó, hogy ebből a Hughes-Sheppard cseréből mi jöttünk ki jobban, a jelenlegi FO jó döntéseinek az egyike volt ez. Sajnos úgy tűnik, jelenleg a rossz döntések vannak túlsúlyban (QB-szitu nem megfelelő kezelése, irreálisan nagy ár Sammyért, Urbik elüldözése, stb.).
több mint 10 éve
Sheppard visszatér vajon?
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Értelmes de megint túlfizettük az 5 millával...Van rá pénz és csak 1 évre jött. Ez most nem oszt, nem szoroz.
Kiváncsi vagyok miután Tuel-t is elküldtük, mi lesz itt a következő 24 órában!BillsFan
több mint 10 éve
Értelmes de megint túlfizettük az 5 millával... Kiváncsi vagyok miután Tuel-t is elküldtük, mi lesz itt a következő 24 órában!
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Én kifejezetten örülök neki, hogy leigazolták. Ez egy értelmes döntésnek néz ki.Orton jön backup-nak úgy néz ki.BillsFanhááááááát....Manuel eddigi formáját nézve, simán kinézek belőle egy JaMarcus Russel szerű karriert, akkor meg inkább Orton dobálgasson, ő "annyira" szar sehol sem volt.MarioAna
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Orton jön backup-nak úgy néz ki.BillsFanhááááááát....Manuel eddigi formáját nézve, simán kinézek belőle egy JaMarcus Russel szerű karriert, akkor meg inkább Orton dobálgasson, ő "annyira" szar sehol sem volt.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
ez a Gay gyerek fényévekkel szarabb Moormannál, pedig ő is kurvaszar 😀Moekai is remek igazolás volt, neki se lesz sok elkapása a jövőben... az offense fal nem tűnik nagyon rossznak, Richardson pár éven belül kezdő lesz, Henderson meg akár idén is, Urbikot meg el akarják trade-elni állítólag...
több mint 10 éve
Megnéztem az egymás elleni utolsó preseason meccset.Fúúú hát Manuel nagyon nem volt jó (és Spiller sem). Nem tudom, hogy mennyien játszottak a kezdő offense-ből de kb egy gyenge csere szintet hozott.
Biztos sokan leírták már, de ez a feltrade Watkinsért nagyon rossz döntésnek tűnik így pár hónap után. Akármekkora sztár is lesz Sammy ha nem lesz aki dobáljon neki. Ez a csapat sajna (ne legyen igazam nagyon ne!) bottom5nek néz ki, mert hiába lesz jó a védelem ha nem lesz aki pontokat csináljon. Imádkozni kell, hogy egy használható irányító maradjon az első kör végére (feltrade) vagy a második kör elejére.
Hajrá Bills!
több mint 10 éve
The Buffalo Bills today released the following 10 players:LB Xavius Boyd
DT Landon Cohen
TE Dominique Jones
CB Kamaal McIlwain
CB Sam Miller
P Brian Moorman
QB Jordan Palmer
FB Evan Rodriguez
WR Naaman Roosevelt
OL Jared Wheeler
Cohen pedig jó volt az előszezonban :-/
Palmer jó igazolás volt és végre belátták ,hogy Moorman nem kell nekünk.!
Moeaki-> IR
Orton jön backup-nak úgy néz ki.
több mint 10 éve
"Bills agree to one-year contract with Kyle Orton, according to a source."(James Walker, twitter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Hungarian Bill
1 539
7. körben húztuk, de az már majdnem UDFA végülis 😊Egy meccs közbeni tweet ami nem sok jót sugall:viszont az udfa Seantrel Henderson meg tényleg csak a college-ben nem szeretett játszani, szóval 1-1 😊baggio
#Bills color announcer called Kouandjio, a 2nd rd pick, good practice squad material...Bazzani
Borzasztó volt tegnap a csapatot nézni...
több mint 10 éve
Egy meccs közbeni tweet ami nem sok jót sugall:viszont az udfa Seantrel Henderson meg tényleg csak a college-ben nem szeretett játszani, szóval 1-1 😊
#Bills color announcer called Kouandjio, a 2nd rd pick, good practice squad material...Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Egy meccs közbeni tweet ami nem sok jót sugall:#Bills color announcer called Kouandjio, a 2nd rd pick, good practice squad material...
több mint 10 éve
Érkezett Jordan Palmer enyhíteni az irányító problémákat. Vagy csak kell a Bears playbook. 😊tüsi91Igencsak leszereopelt a Lions "C" védelem ellen...