NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Kivételesen élőben tudom nézni a meccset, a Browns ellen meg már játszott az Eagles így képben is vagyok. Azt kell mondjam, hogy a Bills győzelem semmiképp sem a kötelező kategória most szerintem. meglepően jó a Cleveland, a Dl meg nagyon állat. Weedent kell elbizonytalanítania Dareuséknak és akkor sok problémát megtakaríthat magának a csapat. Fitz remélem jó napot fog ki, mert ha ő is 4 intit dob mint legutóbb Vick a barnák ellen, akkor nem a Buffalo nyer.
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Teljesen más: mi a külömbség a FS és a SS játéka között?Buffalo Bill
Szia,

A Strong, illetve Free elnevezés egyrészt utal a két oldal, illetve részben ennek következtében a szerepkörök differenciálódására! A TE tradicionlis OLine erős oldalán történő felbukkanása miatt egy a rá figyelő fizikálisabb játékos állt fel, míg a legtöbb rendszerben társa a FS szabadon ( 😊 nem teljesen, hanem séma szerint) választhatta meg, hogy kit kettőz! Ebből következően az SS/ FS szerepköre is eltér a legtöbb rendszerben. A nagyon elméleti modellt persze felülírták az O játék fejlődési stádiumai, amelyeket persze követett a D játék! Azt hiszem Earl Thomas, és Kam Chancellor brutális párosa képviseli ma is a legmarkánsabban az eltérést. Mind a ketten playmakerek, de míg Earl szervezi a játékot, és besegít a 2-ős emberfogásokba, illetve zónázik (valójában talán az egyetlen a Hoxban, aki ténylleg tud is), addigg Bum Bum Kam arra van tenyésztve, hogy Vernon Davist is lezúzza, ha kell (LB-knek sem nagyon sikerül). Aki látta a vasárnapi meccset, az láthatta, hogy egy Witten szintű klasszis TE-nek is hamar elmegy a kedve a játéktól, ha minden egyes elkapás után egy egykori cirkáló súlyú egyetemi bajnok üti meg, nagyon, de nagyon! A mi rendszerünkben nincs ekkora különbség, de nem csak azért, mert ha kell, akkor Byrd tud szerelni, illetve Wilson jó labdavadász, hanem relatíve mind a ketten remekül olvasnak, és viszonylag szabadabban lehet rájuk játékot hívni, és bizony cserélgetik a feladatokat!

Cover 2 rendszerben a különbség kevésbé kontúros, hiszen egyrészt a séma gap/lik felügyelete eleve eltér a hagyományosabb rendszerekétől, másrészt alapértelmezett zónavédekezésből indulnak a transzformációk (emberfogás, blitzek. Így a szerepkörök is módosultak!

üdv
H
több mint 12 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
itt elég jól le van írva:
https://bowl.hu/images/cache/uploads/5d537030dd7e7ab63d0949cb9d1a9582.jpg
Posztok, pozíciók az amerikai futballban | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Ha valamit akarunk idén ma nyerni kell!!!
Ha nem a saját csoportunkban játszunk, akkor szokott sikerülni 😊

GO BILLS!!
Teljesen más: mi a külömbség a FS és a SS játéka között?Buffalo Bill

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 483 — karsaijanos@gmail.com
Teljesen más: mi a külömbség a FS és a SS játéka között?
több mint 12 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Megint egy olyan meccs következik ma este 7-től, amin talán mi vagyunk az esélyesebbek egy hajszállal, ezek nem szoktak nekünk túlságosan feküdni. A Browns otthonába látogatunk. Mondjuk a Barnákat rég vertük már meg, volt emlékezetes MNF-meccs, meg az emlékezetes 6-3, amit Joey-val már felelevenítettünk 😀 Ugye Jauron a DC-jük, és ugyanazt a sémát alkalmazza gyakorlatilag náluk, mint nálunk, alulméretezett LB-sor (ez mondjuk Spillernek nem hátrány), talán a secondary gyengébb, mint nálunk volt, főleg úgy, hogy Haden nem játszik majd, mert eltiltását tölti. A DL nem rossz, de a mi támadófalunk is egyaránt jól blokkol futásnál és passznál is (legtöbb futott yard+0 sack). Ha Fitz most sem passzol végre pontosan, akkor nem tudom mikor fog. A támadóikra oda kell figyelni, főleg Richardsonra, aki Lynch-hez hasonló felépítésű fejjel a falnak megyek típus, kicsivel jobban találja meg a lyukakat. A Browns támadófala se rossz, viszont ha a DL a tavalyihoz hasonló játékot produkálja, akkor gond nem lehet. Múlt héten sikerült visszaszerezni a hitem, hogy ez a védőfal az egyik legjobb lehet a ligában szezon végére 😊 A secondaryben Byrd játéka kérdéses, ha nem tudja vállalni a játékot, Wilson mehet FS-be, és Searcy lesz SS. Nem várok annyira pontgazdag meccset, ha ha 6-3 nem is lesz, de szerintem mindkét csapat 20 pont alatt fog majd szerezni. Remélhetőleg újabb győzelmet ünnepelünk majd.

LET'S GO BUFFALO!!! :cool:
több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Ez nagyon így van, de eddig mindig a szezon vége felé találkoztunk, amikor már ennek a két csapatnak mind1 volt 😊

Joey Tribbiani
Volt egy emlékezetes 6-3-as Browns-győzelemmel végződött meccs is, még 3 évvel ezelőtt, akkor szezon elején találkoztunk. Huh, de rossz meccs volt 😀Hungarian Bill
Jajj, a világ szégyene volt az a meccs, asszem Anderson vmi. 20-as QB-ratinggel zárt és így is nyertünk 😀

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Ez nagyon így van, de eddig mindig a szezon vége felé találkoztunk, amikor már ennek a két csapatnak mind1 volt 😊

Joey Tribbiani
Volt egy emlékezetes 6-3-as Browns-győzelemmel végződött meccs is, még 3 évvel ezelőtt, akkor szezon elején találkoztunk. Huh, de rossz meccs volt 😀
több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Clevelanddel minden évben botrányos meccseket játszunk, szerintem idén sem lesz másképpen, vicces lesz DJ nem gyenge védelme ellen játszani. Ha Rubinékat is arréb tudja tenni az Oline, akkor tényleg elit szagú az OLine. Illene nyerni!Helmut Zimmer

A Bills DL-tôl nagyon félek, fôleg a Dareus-Kyle duótól. A két guardunk erôsen átlagos, ha betömitek az A és B gapet és T-Rich nem tud futni akkor sima Buf W.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
CJ beérett, a Wood vezette fal pedig kegyetlen! Szerintem
több mint 12 éve
cyberfox Buffalo Bills 79
igazából nekem is ez a problémám,már mint hogy szeretem a focit...de nem értek annyira hozzá,hogy mérkőzéseket elemezzek!mondjuk az nfl head coach-al már 4szeres superbowl győztes a Bills,(ezt csak zárjelben,hogy tudjátok)de az mégsem ugyan az.szóval olvasgatok,próbálok kicsit okosodni,aztán majd talán egyszer.én személy szerint szívesen látogatom az oldalt,hol napjában többször is mivel majd minden infót innen tudok meg...ezért nagy köszönet mindenkinek aki veszi a fáradtságot és ír a fórumba.szóval így tovább.és köszi még egyszer.ja és én személy szerint győzelmet várok a Cleveland ellen.
apropó,mi lehet az oka hogy CJ. ennyire felszívta magát?nem mint ha baj lenne,nagyon is örülök csak már kezdtem leírni a srácot.
több mint 12 éve
Nekem a fő problémám, hogy németes vagyok, ezért az angol szakkifejezésekkel nem tudok igazán mit kezdeni. "Fritz próbált crashalni, de Floyd benyomott egy plug-int, mire Maverick broostolta a flash-t." Kicsit olyan, mint amikor autószerelőnél vagyok, "a stolcni leesett és átütötte a bolcnit, ezért folyt a flöködön flőr".
Tehát inkább hallgatok, és próbálok tanulni...
több mint 12 éve
Na tessék! Végre tudok fórumozni, erre akkora a csend, mint egy temetésen. Elmaradnak Zimmer aprólékos elemzései, Hungarian Bill latolgatásai, a többiek kritikái, csak a hallgatás.
A' propos: kivel játszunk?Buffalo Bill
Engem lenyelt a munkám 😊
Persze ettől tudnék írni, de több okból sem erőlködöm. Ezek közül a legfontosabb, hogy amikor írtam is elemzést, nem tudtam párbeszédet indítani 😕

Sajnos:
-a Bills topic néma;
-eltűnt nagyon sok haverom a Bowl.huról;
-a Hox topic más téma, ott rengeteg az önjelölt véleményvezér.

Clevelanddel minden évben botrányos meccseket játszunk, szerintem idén sem lesz másképpen, vicces lesz DJ nem gyenge védelme ellen játszani. Ha Rubinékat is arréb tudja tenni az Oline, akkor tényleg elit szagú az OLine. Illene nyerni!
több mint 12 éve
Na tessék! Végre tudok fórumozni, erre akkora a csend, mint egy temetésen. Elmaradnak Zimmer aprólékos elemzései, Hungarian Bill latolgatásai, a többiek kritikái, csak a hallgatás.
A' propos: kivel játszunk?Buffalo Bill
Én sajnos nem vagyok otthon és egyik meccset sem tudtam még megnézni a szezonból. Vasárnap este megyek haza, és elvileg a következő meccsről már kedd-szerda környékén írni is fogok valami lájkolni valót 😛 Ez mondjuk elsősorban a csapaton múlik majd, mert dicsérni szeretek!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Klívlend

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
A' propos: kivel játszunk?
több mint 12 éve
Remélem, a fiúk most felszívták magukat, véres hússal etetik őket az edzések után, jöhet a következő!!!
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
CJ. Spiller is first player to average at least 10 yards per carry through first two games (minimum 25 attempts) since Jim Brown in 1963.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nehéz megmondani a szezon elején még, hogy ki a vak. Egyelőre tegyük el ezt a győzelmet a talonba, 1-1-el állunk, mint a másik három csoportrivális, és örüljünk ennek 😊
több mint 12 éve
Ez amolyan "vakok között félszemű a király" győzelem volt?
Egyébként csípem a "főnököket", szimpatikus kis csapat, és ne feledjük, hogy Montana onnan ment nyugdíjba.
több mint 12 éve
+Végre csináltunk játékokat mindkét oldalon.
+Végre harapott a védelem.
+Végre 15-nél több alkalommal futottunk.
+Végre van támadófalunk. (bár tavaly is volt, amíg a szíve-lelke, Wood ki nem dőlt)

-Fitz még mindig nem az igazi, és akkor még finoman fejeztem ki magam.
-A wildcat már nem menő, főleg nem a saját térfelünkön.
-Azért itt a végén kijöttek a secondary hibái, nem Bowe lesz az egyetlen ennyire fizikális elkapó, akivel találkozni fogunk.

De összességében ok nincs a panaszra, ha ma a Jets is kikap, mind a 4 csapat 1-1-el áll majd a csoportban 😊
több mint 12 éve
Jó az O-line!
Jó Spiller is
Jó a D fal belső része
Jó G Wilson,
Jó a Bills közönség!

Borzasztóan indiszponált volt a KC

na ennyi
több mint 12 éve
Köszönjük Ulpi, úr voltál!
Nektek pedig sokkal több sikert 😊

üdv
H
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Sokkal jobb volt a Bills, gyakorlatilag mindenben. A végén bohóckodtunk TD-t is, de igazából az már teljesen mindegy volt.
Gratulálok!

Első héten asszem elő volt a Bills futott yardban, most sem lett rosszabb a helyzet. komolyan kell venni Spillert.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Most inkább nem mondom, hogy győzelmet várok, de minden csapatrésztől jobbat. Nem lenne rossz ha lenne nyomás Casselen, és belenyalna a fűbe.
több mint 12 éve
Ezt a győzelmet be kell húzni.