NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Újabb meccsnapra ébredtünk, és egy újabb csoportmeccsre. Nem azt mondom, hogy mi vagyunk a meccs esélyesei, de azért azt kicsit furának találom, hogy rengetegen itt Patriots blowoutot jósolnak. Biztos vagyok benne, hogy sebzett vadként fognak a Ralph Wilsonba jönni, és nagyon összekapják magukat, mert ha jól tudom, Brady és BB még sosem vesztettek el zsinórban három meccset egymás után. Persze nem ezért fognak küzdeni, hanem az 1-3 elkerüléséért, mert ha ma is kikapnak, akkor utána Denver, és az se egy biztos meccs.

Mi persze saját magunkra figyelünk, és arra, hogy 3-1-es mérleggel zárjuk ezt a hetet. Underdog-szerepben tetszelegni nekünk jól áll, nincs nyomás a fiúkon. A támadó oldalon a hét kérdése az volt, hogy össze tud-e állni ismét a Jackson-Spiller tandem? Ez még mindig jó kérdés, mindkettő játéka kérdéses még, csak a meccs előtt fog eldőlni, játszanak-e. Jó lenne, ha mindketten hadra foghatóak lennének, mert a Pats hetedik a futás ellen, a Love-Wilfork duó középen nagyon jól be tudja tömni a lyukakat, bár most már ki merem jelenteni, egy ligaelit támadófallal állnak szemben szerencsére 😊 Nem ismerem a gameplant, de szerintem Gailey ezúttal a passzra fogja majd helyezni a hangsúlyt, és akkor viszont Fitz nagyon kell majd, hogy jó napot fogjon ki az elkapókkal együtt!

Ami a labda másik oldalát illeti, sok fog múlni a védőfalon, és szerintem itt fog eldőlni a meccs. Ha Brady egész nap kényelmesen elmozog a zsebben, és 6-7 másodpercei lesznek arra, hogy a megfelelő ember kezébe juttassa a labdát, akkor végünk is van, egy újabb vadnyugati szétlövést szerintem biztos nem bírnánk, főleg nem egy 7-21-es félidővel, mint tavaly. Nagyon nagy meccset várok a DL-től, biztos fel lesznek majd pörögve! Akiken sok múlhat majd, az a secondary. Az első három meccs után nem hiszem, hogy most táltosodnának meg, úgyhogy itt a falon és a linebackereken van a hangsúly, tőlük mindenképp 110% kell majd!

És a harmadik legnagyobb tényező a közönség, mondjuk bennük nem kell majd csalódni, tavaly is felrobbant a stadion minden egyes TD-nél, aztán ahogy visszajöttünk a meccsbe, egyre félelmetesebbek voltak a szurkolók 😊

Összességében egy nagyon jó meccset várok ma, fogalmam sincs mi lesz, de szerintem igazából a Patriots-drukkereknek sem 😊

Este 7-kor minden Bills-fan ragadjon a streamre! LET'S GO BUFFALO!!! :cool:
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Mai napon ismét élőben nézhetem a Billst, aminek nagyon örülök. Az Eagles éjszakázását meg holnap meglessük. Mi várható a Pats ellen? Spiller tud játszani?

Remélem, mert futójáték nélkül nem fog menni a dolog. Fitzben nem bízok nagyon, annak ellenére hogy a Pats sec még mindig nem a legjobb. A védelem ismét sokat lendíthetne a dolgon, ha Bradyt párszor le tudnák nyomni. Mario remélem ma jobb lábbal kel fel és tarthatatlan lesz, de a mi secondarynktől is jó teljesítmény kell majd. Gilmore nem tudom, hogy kezdeni fog e, de jó lenne ha az elején 1-2 passzt el tudna ütni. A folytatásra fontos lenne az önbizalma miatt. Ha az meg van akkor jöhet inti is. És persze McKelvin is szereti lehúzni Brady passzait. Szerintem 1 TD lesz a két csapat javára. Remélem az is ide.
több mint 12 éve
Szerintem a Browns Ravens elleni játéka kicsit felértékeli a győzelmünket. Vagy tévedek?Buffalo Bill
Az Eagles elleni nem? 😛Shawn84
Bocsika, megsérteni senkit sem akartam, csak arra a meccsre még nem figyeltem.Buffalo Bill
Nincs szó sértődésről, csak azért írtam mert mi megvertük a Ravenst. A lényeg ugyan az. A Browns sokkal jobb csapat annál mint amit az eredmények mutatnak.
több mint 12 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 483 — karsaijanos@gmail.com
Szerintem a Browns Ravens elleni játéka kicsit felértékeli a győzelmünket. Vagy tévedek?Buffalo Bill
Az Eagles elleni nem? 😛Shawn84
Bocsika, megsérteni senkit sem akartam, csak arra a meccsre még nem figyeltem.
több mint 12 éve
Az Eagles elleni nem? 😛
több mint 12 éve
Szerintem a Browns Ravens elleni játéka kicsit felértékeli a győzelmünket. Vagy tévedek?
több mint 12 éve
Hogy sok múlik-e ezen a hétvégén? Persze ez nyilván egy csoportmeccs, meg első tie-breaker, meg a Patset megverni mostanában felér egy Super Bowl győzelemmel, de azért ne dramatizáljuk túl a dolgokat. A következő meccsek roppant kemények lesznek! Ha az elkövetkezendő 6 meccsen összejönne 2-3 győzelem, én már annak is örülnék, mert a szezon végi sorsolásunk könnyebbnek tűnik.

Brady ellen csakis egyvalamit lehet alkalmazni: a pali nagyon jól olvassa a játékot, mert van ideje olvasnia, és állandóan nem lehet ellene blitzelni se, mert azellen szerintem a legjobb a ligában, a megüresedett területekre mértani pontossággal tudja odapöttyinteni a lasztit. Folyamatos nyomás alatt kell tartani. Ettől általában kizökken a ritmusból, bizonyította ezt most a Ravens, tavaly a Giants, és tavaly szintén a hazai meccsen mi. Erre szerintem a meggyengült NE O-Line ellen alkalmas a szimpla 4 emberes pass rush. És abban a védőfalban, amelyik nyomás alatt tartotta, még nem volt ott egy Mario Williams vagy egy Mark Anderson.

A Defense hiába lendül formába decemberre, ha az elkövetkezendő 6 meccset elveszítjük, akkor már csak azért tudnának formába lendülni, hogy minél alacsonyabb helyen draftoljunk majd jövő áprilisban.

Akivel eddig meg vagyok elégedve: A komplett támadófal (élükön Wood és sohanemleszbaloldalitekkölazenefelben Cordy Glenn), Spiller, Chandler, Kyle Williams, Dareus és a komplett LB-sor.

Akitől mindenképp több kell: Fitz, Gilmore, Aaron Williams.

Egyelőre ennyi, majd ha eszembe jut valami, kiigazítom még ezt a posztot 😊
több mint 12 éve
cyberfox Buffalo Bills 79
A hetvegi pats elleni rangadotol mit vartok?kepesek lesznek Williamsek kello nyomast helyezni Bradyre?vagy ha nem a secondarynk meg tud birkozni a feladattal?elso harom merkozesbol kiindulva,kivel v kikkel vagytok megelegedve mert kicsit tobbet nyujtanak es kikkel nem?en szemely szerint sokkal tobbet vartam a deftol,bar az okosak azt mondjak,eleg lesz decemberre formaba lendulni...de eleg lesz ez addig?most kovetkezik 5 kemeny meccs.szerintem sok mulik ezen a hetvegen!
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
P Brian Moorman wasnt on the market long- signed with the Cowboys

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Moorman cut... Helyén Powell. Roppantul sajnálom, ő igazi Bill volt, egy emblematikus figurája ennek a franchise-nak! De hát sajnos neki is romlott a teljesítménye, a clevelandi puntjai is elég gyengére sikeredtek... Remélem, hogy máshol még nagyot tud domborítani, de én nagyon örültem volna neki, hogyha Billként vonult volna vissza 😕

Továbbá a Rams elleni december 9-i meccsen retro-mezben lépünk pályára, amit az 1965-ös AFL-szezonban viseltünk. Itt megtekinthető:

www.buffalobills.com/news/article-3/Bills-unveil-throwback-jerseys/e7b5ddce-60f9-4b1d-b746-a3ef93070589Hungarian Bill
Marhára szeretem ezeket a retro mezeket! Még nagyobb élmény 1-1 meccs.
több mint 12 éve
Moorman cut... Helyén Powell. Roppantul sajnálom, ő igazi Bill volt, egy emblematikus figurája ennek a franchise-nak! De hát sajnos neki is romlott a teljesítménye, a clevelandi puntjai is elég gyengére sikeredtek... Remélem, hogy máshol még nagyot tud domborítani, de én nagyon örültem volna neki, hogyha Billként vonult volna vissza 😕

Továbbá a Rams elleni december 9-i meccsen retro-mezben lépünk pályára, amit az 1965-ös AFL-szezonban viseltünk. Itt megtekinthető:

www.buffalobills.com/news/article-3/Bills-unveil-throwback-jerseys/e7b5ddce-60f9-4b1d-b746-a3ef93070589
több mint 12 éve
Tim Graham írta twitteren, hogy elképzelhető, hogy Spiller játékra alkalmas állapotban lesz vasárnap, mert teljesen tudja mozgatni a vállát 😊 Szóval ha minden jól megy, akkor Freddyt és CJ-t is visszakapjuk majd hétvégére, kár, hogy egyikőjük sem lesz 100%-os valószínűleg, de így is örülhetünk 😊
több mint 12 éve
jövőhéten ki kezd Fred Jackson visszatér vagy Choice lesz a kezdő RB?ThundersNFL
Fred már elvileg szerdán vagy csütörtökön edz, nagy kérdőjel még, hogy játszani tud-e. Gailey azt mondta, hogy Choice is alkalmas a kezdő szerepre. Szerintem ő fog kezdeni, de ne vedd készpénznek, nagyon a hét elején járunk.
több mint 12 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 037 — !SuPeR6BoWL!
jövőhéten ki kezd Fred Jackson visszatér vagy Choice lesz a kezdő RB?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Nekem kicsit olyan a srác, mint aki elmegy egy házibuliba, aztán meglepődik, hogy ott dugni is szoktak.

Itt fognak felé dobálni, lehet, hogy egyetemen kevesebbet dobáltak felé, de addig tesztelni fogják az ellenfél irányítói, amíg egyelőre gyenge pontnak tűnik.Hungarian Bill
A megoldás az lehetne talán, hogy a snapeket felezné Mckelvinnel.Nickelbe nem tudnám elképzelni egyáltalán. viszont a meccs jó volt. A vége meg az eleje legalábbis. A sérülések sajnos megint bejöttek, és Fitz is jó kezdés után szar lett, de ha mindig ez lesz kit érdekel. | A Patriots az újabb vereség után biztos nekünk fog jönni. |
több mint 12 éve
Nekem kicsit olyan a srác, mint aki elmegy egy házibuliba, aztán meglepődik, hogy ott dugni is szoktak.

Itt fognak felé dobálni, lehet, hogy egyetemen kevesebbet dobáltak felé, de addig tesztelni fogják az ellenfél irányítói, amíg egyelőre gyenge pontnak tűnik.
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Tökéletesen egyet tudok érteni Veletek! A Aaron-Szifon CB páros fogalmatlan! Fog itt még McKelvin kezdeni!
több mint 12 éve
Fitznek van 8 TD-je, és 3 intje, ja meg a Fumble!
Akkor most elit???! QB 😊 😊 😊
Az az Oline meg az O playmakerek megérdemelnének egy rendes irányítót!

Sec nem jó még mindig, de az LB sor javul! vannak bíztató elemek!Helmut Zimmer
Azért mondtam, hogy ha NAGYON statvadászok vagyunk 😊 Abban egyetértünk, hogy nem vele fog sajnos a frencsájz playoffba jutni.

Nekem Gilmore kisebb csalódás, én többet vártam tőle, még akkoris, hogy rookie, meg csak 3 meccs ment el eddig a szezonból. Mondjuk jammelni, na azt tud 😊Hungarian Bill
Én is. Be is húztam fantasyban, de csak a múlt héten nyújtott értékelhetőt. Ma is csak 1 szerelése volt.
több mint 12 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
nekem a CB-kel van bajom a safety-k csinálják a dolgukat..
Az O-Line előtt le a kalappal, Choice majdnem futott 100 yardot még így is😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Egyébként Gailey a post-game showban azt mondta, hogy Spiller sérülése nem komoly, de valószínűleg jövő héten nem fog játszani. 😕
több mint 12 éve

Sec nem jó még mindig, de az LB sor javul! vannak bíztató elemek!Helmut Zimmer
Azért mondtam, hogy ha NAGYON statvadászok vagyunk 😊 Abban egyetértünk, hogy nem vele fog sajnos a frencsájz playoffba jutni.

Nekem Gilmore kisebb csalódás, én többet vártam tőle, még akkoris, hogy rookie, meg csak 3 meccs ment el eddig a szezonból. Mondjuk jammelni, na azt tud 😊
több mint 12 éve

Sec nem jó még mindig, de az LB sor javul! vannak bíztató elemek!
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy az irányítónkkal mi lett, de még pontatlanabb, mint volt. Mondjuk ha nagyon statvadászok vagyunk, így is kiosztott 3 TD-passzt és 200 yard felett dobott, de ebben az offenseben (főleg ilyen aránylag jó elkapóbrigád és fal mellett) ez nagyon-nagyon kevés. Spillernek holnap lesz MRI, a bal válla sérült meg, remélhetőleg nem lesz komolyabb baja, jövő héten nagyon kellene a New England ellen! A védelemnek viszont örülök, voltak ugyan kihagyások, de amikor nagyon kellett, akkor hozták magukat! Végre jött a nyomás is, zacsik is voltak. Mario még mindig nem feltétlen bizonyította, hogy megéri a 100 millát, de tegyük hozzá, hogy folyamatosan kettőzték, sőt, néha triplázták is! Nem lesznek valami hatalmas statjai, de K-Will, Dareus, és Anderson előtt így megnyílhat majd az út jövő héten Brady felé 😊 Nehéz meccs lesz a jövő heti, nem mi vagyunk az esélyesek, de a közönség merem remélni, hogy belehajszol minket egy győzelembe! Nagyon kéne, mert most elég durva meccsek jönnek...

Jobbulást Spillernek, a fiúknak meg gratula!
több mint 12 éve
Jó! A bills egy nem rossz csapat! Vannak gyenge csapategységek, de nem dráma, mivel a két fraont nagyon stabil! (hány csapat mondhatja ezt el????!!!
De amíg egy olyan rakás szar irányít, mint Ryan Fitzpatrick, addig hitetlen lesz ez a brigád!
több mint 12 éve
Köszönöm! Ismét tanultam valamit!
A Barnákat pedig le kell verni, mint a cöveket!