NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
26
11
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
22
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
16
8
22:25
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ma hazai pályán köröszülhetjük ki a múlt heti csorbát. Egyszerű dolgunk semmiképp nem lesz, a Kansas City látogat majd az Orchard Parkba. Mindkét csapat 0-1-el áll, és nyilván egyikük sem szeretné két vereséggel kezdeni a szezont. A múlt heti csúfos verésből elvileg levontuk a következtetéseket, ami a legfontosabb: oda kell érni a QB-hez, nincs mese, hogy milyen eszközökkel, ezt mondta ma Super Mario is. Dareus is játszik a bátyja tragédiája után, valóban igazi sportember! Ez a védőfal papíron az egyik legjobb az NFL-ben. Tessék bizonyítani, mert a secondary, főleg CB-fronton nem túl rutinos. Casselt egyébként is egy-két korai zacsival hamar ki lehet ejteni a ritmusból. Támadó oldalon ugye Nelson IR, Graham aktiválva lesz erre a meccsre, az tuti, ő lehet a slot-receiverünk. Jacksonra 3-4 hétig nem számíthatunk, de ha Spiller tudja hozni azt, amit a Jets ellen játszott, akkor baj nem lehet. Fitztől is mindenképp javulást várok, mert ha nem, elkezd ketyegni az óra, T-Jax pedig már készenlétben. A Chiefsbe visszatér Hali, és Flowers is, erősödni fog a védelmük, egy Jetsnél durvább defense állhat majd szembe velünk, remélem felnövünk a feladathoz.Megvan a megoldás, egy jó kis iksz 😀
A múlt heti meccset el kell felejteni, még csak egy meccs ment el, nincs semmi veszve!Hungarian Bill
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Ma hazai pályán köszörülhetjük ki a múlt heti csorbát. Egyszerű dolgunk semmiképp nem lesz, a Kansas City látogat majd az Orchard Parkba. Mindkét csapat 0-1-el áll, és nyilván egyikük sem szeretné két vereséggel kezdeni a szezont. A múlt heti csúfos verésből elvileg levontuk a következtetéseket, ami a legfontosabb: oda kell érni a QB-hez, nincs mese, hogy milyen eszközökkel, ezt mondta ma Super Mario is. Dareus is játszik a bátyja tragédiája után, valóban igazi sportember! Ez a védőfal papíron az egyik legjobb az NFL-ben. Tessék bizonyítani, mert a secondary, főleg CB-fronton nem túl rutinos. Casselt egyébként is egy-két korai zacsival hamar ki lehet ejteni a ritmusból. Támadó oldalon ugye Nelson IR, Graham aktiválva lesz erre a meccsre, az tuti, ő lehet a slot-receiverünk. Jacksonra 3-4 hétig nem számíthatunk, de ha Spiller tudja hozni azt, amit a Jets ellen játszott, akkor baj nem lehet. Fitztől is mindenképp javulást várok, mert ha nem, elkezd ketyegni az óra, T-Jax pedig már készenlétben. A Chiefsbe visszatér Hali, és Flowers is, erősödni fog a védelmük, egy Jetsnél durvább defense állhat majd szembe velünk, remélem felnövünk a feladathoz.A múlt heti meccset el kell felejteni, még csak egy meccs ment el, nincs semmi veszve!
több mint 12 éve
A meccsről, hát...lehet egyszerűbb lenne semmit sem mondani.Ahogy már többen is említettétek, a védelem hatalmas csalódás volt, a D-line kifejezetten, a Williamseket lejátszották a pályáról, nem hittem volna, hogy erre képes bárki is, úgy néz ki tévedtem.
A CB-ket is teljesen felmorzsolták, ráadásul egy újonc elsősorban, aki bár elképesztő potenciállal rendelkezik, de ugyanennyire nyers is.
Offense: Nem vártam sokat tőlük. Nem írtam szezon előtti értékelőt, de alapvetően Helmut-tal értettem egyet, hogy ez a szezon a támadók és elsősorban az irányító személye miatt nem lehet reményekkel teli és ez sajnos kezd be is bizonyosodni. Valószínűleg egy nagy takarítás lesz, remélhetőleg felülről lefelé.
Azért pozitívumok is voltak, az O-line és Spiller nagyott játszottak. (utóbbinak én kifejezetten örülök 😊 )
Más: Dareus öccsét hétfőn holtan találták, betörők végeztek vele... 😕
Marcell ennek ellenére úgy tűnik pályára lép vasárnap, óriási tisztelet neki, nagy sportember.
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Tashard Choice nem jó back up RB szerepkörre?ThundersNFLjónak jó, darabra megvagyunk vele
több mint 12 éve
Tashard Choice nem jó back up RB szerepkörre?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Jacksonra legalább 3 hétig nem számíthatunk, kukázni kell egy backup RB-t, mert Spiller nem all-down futó.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
profootballtalk.nbcsports.com/2012/09/10/fred-jackson-to-miss-a-month-or-more/
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Easley készülhet.
több mint 12 éve
Megerősítették Nelson ACL-szakadását, idén már nem lép pályára.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én is. Ha akkor ismerem meg ezt a sportot most nem elsősorban Eagles hanem Bills drukker lennék. Így viszont a második kedvenc csapatom a Bills. Egy Super Bowlt a 2 csapattal már meg néznék egyszer 😀Én ezért is drukkolok ennek a "pechvogel" csapatnak. Ezt csinálja utánunk valaki!!!Buffalo Billja tényleg. A Giants elleni első kiment a fejemből.Shawn84Valakit vissza kéne hozni a nagy korszakból. Igaz hogy 3 vereség volt super bowlon, de csak ott voltunk. Van még közülük olyan aki él és edzőként dolgozik? Vagy minimum GM lenne?Shawn844 volt!Helmut Zimmer
több mint 12 éve
Én ezért is drukkolok ennek a "pechvogel" csapatnak. Ezt csinálja utánunk valaki!!!ja tényleg. A Giants elleni első kiment a fejemből.Shawn84Valakit vissza kéne hozni a nagy korszakból. Igaz hogy 3 vereség volt super bowlon, de csak ott voltunk. Van még közülük olyan aki él és edzőként dolgozik? Vagy minimum GM lenne?Shawn844 volt!Helmut Zimmer
több mint 12 éve
Ez a meccs tipikusan az volt, ahol az egyik félnek minden sikerült, a másiknak meg semmi. A Bills nem olyan rossz csapat, ahogy azt tegnap mutatta és csak remélni tudom, hogy a Jets nem sokkal rosszabb annál, amit láthattunk 😊
több mint 12 éve
nekünk nem megy ki soha 😉
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
ja tényleg. A Giants elleni első kiment a fejemből.Valakit vissza kéne hozni a nagy korszakból. Igaz hogy 3 vereség volt super bowlon, de csak ott voltunk. Van még közülük olyan aki él és edzőként dolgozik? Vagy minimum GM lenne?Shawn844 volt!Helmut Zimmer
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Azt mondták, hogy Jackson sérülése nem tűnik annyira súlyosnak, mint Nelsoné, ma lesznek MRI-eredmények.Fred Jacksonról van már valami hír? Mennyire komoly a sérülése?ThundersNFLEgyelőre nem tudni. Viszonylag jó hírnek tekinthető, hogy saját lábán hagyta el a pályát és nem is bicegett. A sérülésnél azt hittem, hogy nagyon súlyos lesz, de szerencsére nem tűnik annak.Beki
Meg nem erősített infók szerint David Nelson ACL-szakadást szenvedett, úgyhogy az ő szezonja kuka 😕
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Spiller nagyszerűen helyettesítette, de remélem én is h IR-re nem fog kerülni.Mellesleg Dareusés Mario Williams nagyon gyenge napot fogott ki tegnap. :/
több mint 12 éve
Jó lenne ha nem kerülne IR-re kapásból mert a Billsnek - mondjuk Spiller jól tolta - szerintem szüksége van rá... mellesleg 2 fantasy csapatomban is bent van szóval nehéz lenne pótolni...
Draft
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fred Jacksonról van már valami hír? Mennyire komoly a sérülése?ThundersNFLEgyelőre nem tudni. Viszonylag jó hírnek tekinthető, hogy saját lábán hagyta el a pályát és nem is bicegett. A sérülésnél azt hittem, hogy nagyon súlyos lesz, de szerencsére nem tűnik annak.
több mint 12 éve
Fred Jacksonról van már valami hír? Mennyire komoly a sérülése?
Draft
több mint 12 éve
Ennyit az előzetes számítgatásokról. Na majd a Chief ellen!
több mint 12 éve
Valakit vissza kéne hozni a nagy korszakból. Igaz hogy 3 vereség volt super bowlon, de csak ott voltunk. Van még közülük olyan aki él és edzőként dolgozik? Vagy minimum GM lenne?Shawn844 volt!
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Valakit vissza kéne hozni a nagy korszakból. Igaz hogy 3 vereség volt super bowlon, de csak ott voltunk. Van még közülük olyan aki él és edzőként dolgozik? Vagy minimum GM lenne?Shawn84Itt nem az edzőkben van a hiba, hanem abban, aki idehozta őket, fejétől bűzlik a hal. Sajnos én is inkább kezdek arra hajlani, hogy Wilson bácsival van a probléma, függetlenül attól, hogy idén talán pénzt is hajlandó volt beleölni a védelembe. Nem lettünk volna anno ott a 4 super bowlon, ha nincs mellette egy Bill Polian.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Valakit vissza kéne hozni a nagy korszakból. Igaz hogy 3 vereség volt super bowlon, de csak ott voltunk. Van még közülük olyan aki él és edzőként dolgozik? Vagy minimum GM lenne?
több mint 12 éve
Persze hozzá kell azt tenni, hogy a playhívás is elég gáz volt defense oldalon, blitz szinte alig-alig, azt hittük, majd a front 4 elintézi a pass rusht (egyébként én is ezt hittem). Ugyanolyan gyengék voltunk, mint az előszezonban.Nem hittem volna, hogy vissza fogjuk sírni DJ-t, de amúgy tök jogos, az a D még egész jó volt!
Azt kell mondjam, hiányzik DJ védelme, amely gyakran az utolsó negyedig meccsben tartotta a csapatot addig, amíg Trent el nem baltázta a dolgokat 😕Hungarian Bill
több mint 12 éve
Hungarian Bill
1 539
Persze hozzá kell azt tenni, hogy a playhívás is elég gáz volt defense oldalon, blitz szinte alig-alig, azt hittük, majd a front 4 elintézi a pass rusht (egyébként én is ezt hittem). Ugyanolyan gyengék voltunk, mint az előszezonban.Azt kell mondjam, hiányzik DJ védelme, amely gyakran az utolsó negyedig meccsben tartotta a csapatot addig, amíg Trent el nem baltázta a dolgokat 😕