NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Nincsenek jó érzéseim valahogy a meccsel kapcsolatban. Nem tudom megmondani, hogy miért. Úgy érzem, hogy simán nyer a Pats. Le lehet hurrogni, de tavaly meg úgy éreztem, hogy jók leszünk, és sima volt, úgyhogy remélem most is rosszul érzem a dolgot. 😊 😛VrijbloedÚjfent bejött. 😊 Mindig a fordítottja van, amit érzek. Bér félig igaz volt,a hogyan kezdtünk.
Valaki írhatna, mert az első negyed után elment a net, és nem láttam a meccssava-borsát...
Egészen hihetetlen, nem is akartam elhinni... 😊
több mint 13 éve
aztec
1 360
azt hiszem nem lesz QB draft egy ideig nálatok, nagy grat a győzelemhez.remélem Fitz hosszútávú szerződést kap majd, megérdemli.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Ez a meccs a szív diadala... Volt egy olyan sejtésem tavaly, mikor sorozatban buktuk el az OT-ben a meccseket, hogy ennyire szerencsétlenek még mi se lehetünk, és vissza fogjuk ezeket kapni egyszer... Hát úgy tűnik, hogy most az utóbbi két hétben ebből kaptunk egy kis ízelítőt... Nagyon jó kis csapatunk van, és 3-0-al állunk, és azt hiszem, hogy erre a győzelemre végre mindenki felkapja a fejét... Ez elsülhet szarul is, mert lehet, hogy mindenki komolyabban fog minket venni, de az is lehet, hogy ennyire kurva jók vagyunk, és ez a szezon minimum hoz egy 8-8-at... Le a kalappal előttetek, gyerekek!
Aaron Williamsnek pedig mindenképp jobbulást, remélhetőleg nem lesz akkora baj, mint amilyennek elsőre tűnt... 😐
több mint 13 éve
Jó meccs volt, kellett a balf@szkodásunk is, de csak ez miatt nem lehet nyerni. óriási teljesítmény, jó play hívások, mentális erő minden ott van, hogy szépen vigyétek tovább ezt a 3 (főleg az utóbbi 2) győzelmet.Kalapemelés és hasonlók! 😊
JT Daniels fan
több mint 13 éve
MAx respect a csapatnak az akarásért, a küzdeni tudásért, a győzelemért, és külön tisztelet a szurkolóknak, eszméletlen mekkora hangulat lehetett kint. SZép volt!
Do your job
több mint 13 éve
Óriási kalapemelés a mai W miatt. Lehet idén a Bills lesz az idény meglepetés csapata?
több mint 13 éve
Gratula, ma ti is és a sors is jobban akarta a Bills W-t... A Gilette-ben visszavágunk, addig is csak így tovább...
több mint 13 éve
Wooooow....
több mint 13 éve
nem kicsit izgultam, hogy bemegy-e az a field goal 😊
több mint 13 éve
gratula gyerekek! 😊 (ezt még Te se hitted volna, Helm! 😊 ) nálunk meg Fewell alkotott nagyot ma, úgyh boldogság vanSzeszeNem nem hittem volna. Túl sok a tanulság. Össze sem lehet szedni ennyi idő alatt...
Te meg spori ...kapd be 😛
több mint 13 éve
Gratulálok a győzelemhez! Egy sorozat megszakadt, de hát ezért vannak 😊
Szimpatikus csapat, nagyszerű 2. félidei teljesítménnyel győzött.
Azért a Jets-et is üssétek 😊
A Gillette-ben azért visszavágunk!
Sok sikert a továbbiakban!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Amilyen szarul indult ez a nap, olyan jól "végződik". Egészen elképesztő. 😊
több mint 13 éve
A sas leszállt!nem hiszem el... Hol van a könnyező szmájli?! Ciki nem ciki ez van.... 😊
több mint 13 éve
gratula gyerekek! 😊 (ezt még Te se hitted volna, Helm! 😊 ) nálunk meg Fewell alkotott nagyot ma, úgyh boldogság van
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Egy nagyon-nagyon-nagyon nagy teher esett le a vállunkról...Egyszerűen nem lehet ezt a csapatot nem szeretni 😊
több mint 13 éve
Nagggyon kíváncsi leszek mire lesz elég a 3-0, érdekes szezon elé néztek. Jövőre sok Buffalo divatfan lesz 😛 😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
!!! BUFFALgO BUFFALgO BUFFALgO !!!mint valami amerikai futball film, olyan vége lett 😀
új mez, új remények
több mint 13 éve
triangle
1 283
gratula, megérdemeltétek, ma jobbak voltatok.
több mint 13 éve
Na ennek a meccsnek vége is már az első negyedben, komoly mentálhigéniás gondok vannak, kérem indítsa újra 😀hogy mondtad?? 😛
A D miért ilyen szar, az o miért ilyen fegyelmezetlen... merriman nagy zéróHelmut Zimmer
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
grat srácok 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 897
Na ennek a meccsnek vége is már az első negyedben, komoly mentálhigéniás gondok vannak, kérem indítsa újra 😀😀 Biztos? Látom komolyan vettétek amikor rákérdeztem az 1. hét után, hogy "Super Bowl?"
A D miért ilyen szar, az o miért ilyen fegyelmezetlen... merriman nagy zéróHelmut Zimmer
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Na ennek a meccsnek vége is már az első negyedben, komoly mentálhigéniás gondok vannak, kérem indítsa újra 😀A D miért ilyen szar, az o miért ilyen fegyelmezetlen... merriman nagy zéró
több mint 13 éve
a mai inaktív lista:CB Terrence McGee
DB Justin Rogers
LB Kirk Morrison
G Kraig Urbik
RT Sam Young
TE Lee Smith
NT Torell Troup
LEAD THE CHARGE!!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Nincsenek jó érzéseim valahogy a meccsel kapcsolatban. Nem tudom megmondani, hogy miért. Úgy érzem, hogy simán nyer a Pats. Le lehet hurrogni, de tavaly meg úgy éreztem, hogy jók leszünk, és sima volt, úgyhogy remélem most is rosszul érzem a dolgot. 😊 😛VrijbloedMert mindig simán nyer! Sok pontot kell csinálnunk, ölni az órát, futni kéne! Papíron nem erős, most a Pats DL (papíron) azt a többit meglátjuk....
több mint 13 éve
Nincsenek jó érzéseim valahogy a meccsel kapcsolatban. Nem tudom megmondani, hogy miért. Úgy érzem, hogy simán nyer a Pats. Le lehet hurrogni, de tavaly meg úgy éreztem, hogy jók leszünk, és sima volt, úgyhogy remélem most is rosszul érzem a dolgot. 😊 😛