NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 688
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Pats elleni derbi. Van miért odacsapni. Ha nem balekolunk, erre van esély, ha balekolunk, akkor 1q után ránézünk az eredményjelzőre, és vezetnek 3 TD-vel!Annyi sérültje van ennek a Patsnek, hogy valamit illene mutatni. Mondjuk ellenünk mindig kitalálnak valamit. Rengeteg időzített los+3-5 re passzolt possession játék lesz oldalra, keresztbe. Figyelni kell bunch formationoknál a megelőző blokkokra. Solder nagyon jó játékos lesz, de még van némi fizikai deficit, így abból él, amit adott neki az úr.... tömegből, atleticizmusból, és "erőkarból". A keze nem mindig a jó helyen van"-remélem, hogy annyi hazai pályát kapunk, hogy legalább bedobják a sporik a nyílvánvaló holding szituknál. De nem bánnám, ha az elején kapna egy tekintélytermtő bullt. Már csak azért sem mert állati jó ez a Pats, még a rengeteg sérülttel is, de a nyílvánvaló szívből jövő fizikai erőszak elég gyorsan kézremegést okoz náluk. Kulcs szerepe lesz Rygónak, Gronkowskyt konkrétan le kell szedni, ha ő begyászol borzalmasan egysíkúvá tud válni a pats támadó játéka. Ha nem oldjuk meg, akkor nekünk annyi. Itt az ideje jól játszani.
Mégis azt érzem, hogy bénult birkák leszünk! 😕
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
GAMEDAY!!!Az első csoportmeccs, nem mondom, jobban örülnék neki, hogyha nem a New England lenne az ellenfél, de legalább hozzánk jönnek. Más kérdés az, hogy otthon még gyérebb az utóbbi időben ellenük a mérlegünk, mint Foxboroban... Ez egy olyan meccs lesz, ahol tuti felrobban a stadion, és ha meccsben tudnánk tartani magunkat legalább a negyedik negyedig, akkor lehetne valami... Az biztos, hogy ennél jobb teljesítmény kell a védők részéről, mert különben Brady és bandája egy-kettőre szétkap minket... Remélem nem betojva megyünk fel a pályára, hanem úgy, ahogy Fitz mondta: csoportmeccs, fontos, kész, meg kell nyerni!
Mindenki tudja, hogy Bradyt csak úgy lehet elbizonytalanítani, ha folyamatos nyomást gyakorolsz rá... A szezonban eddig két meccsen 2 sacket jegyezhettünk, ettől nem fog elbizonytalanodni, az tuti. Remélem van Magnuméknak valami a tarsolyában!
Nekem az az érzésem, hogy ez a meccs egy shootout lesz, a kérdés az, hogy mi jövünk-e ki belőle jobban? A vendégeknél kis túlzással több a sérült, mint aki hadra fogható, így az előjelek ezen a téren kedveznek nekünk, de én mégis azt mondom, hogy nekünk már az is siker lenne, ha meccsben tudnánk maradni, és nem szállnánk el hamar!
LET'S GO BUFFALO!!! :cool:
több mint 13 éve
Kérdőív!Kiértékelés 34 válasz alapján jövő héten
Melyik qbval vágnál neki a szezonnak? Eli Manning, Kyle Orton, Kevin Kolb, Fitz
Fitz, mert van stílusa 😊
Ki lesz a Bills D vezére?
Amíg mozog Barnett
Melyik poziban vársz komoly erősítést a drafton?
OLB, DB
Kedvenc Bills játékosod?
Fitz
Elégedett vagy Chan munkájával?
Én sokkal elégedettebb vagyok ezek szerint, mint Ti!
Összességében hanyast adnál Chan munkájára? 4-est
Százalekosan értékeld Chan értékeit az alábbi szempontok között!(ahanyast adtál x 20pontot oszthatsz szét): 80 pont
Munkamorál,edzésmunka támogatása 10, csak az O-val foglalkozik, D Bajuszé, és DC-é
Elemzés, stratégiaalkotás: 20
Reagálás, belenyúlás a meccsbe:20
Játékhívás, döntéshozatal:15 nem rossz, de ezt a tisztséget kezdi átadni OC-nknek, illetve Fitznek. No huddleben nem hív játékot, lehet ezért vagyunk akkor jobbak 😀
Tehetséggondozás:15 Nix a nagy tehetséggondozó, nem Chan. O oldalon megteszi amit lehet!
Kit láttál volna a szóba jövő jelöltek közül szívesen az edzői székben? Gruden, Schottenheimer(ifjabbik.)
Elégedett vagy Buddy Nix munkájával? Határozottan!
Összességében hanyast adnál Buddy munkájára? 4
Miben hozott döntő változást Buddy személye ?( esszé, de a semmiben is válasz):
Vállalati kultúra, szakembergárda, tehetséggondozás.
Buddy melyik döntésének örülsz a legjobban?
[list=*]
[/list]Doug Whaley, Stan Hixon-ezek a csávók a hosszú távon a nagy "különbség-tevők"?
[list=*]
[/list]A legfontosabb jó pont, hogy nem engedi Gaileyt, hogy olyan dolgokkal foglalkozzon, amelyekbe eddig mindig belebukott. Magnum pedig nem szagolhat hozzá, amiben csak rombolna. Nix fenntartja az egyensúlyt. Magnum azért jó páros Channel, mert elég jó spanok, ahhoz, hogy ez a duális állapot nem fáj senkinek! Viszont az edzéseken a drillek elég meccsszagúak néha... jött is ebből már sérülés!
Legfontosab!- Nyugdíjba küldte RW Jr-t
[list=*]
[/list]Pici dolgok, mint felkészülés, edzéskultúra (főleg erőnlét, az állandó prone-okat leszámítva, már nem vagyunk kórház)
Buddy melyik döntésének örülsz a legkevésbé?Tavalyi draftot még nem lehet a nyakába varrni, mert Spiller nem az ő választottja volt. Egy két draft döntésnek... Martenz Wilson , Justin Houston szerintem fontosabb építő kövei lennének ennek a csapatnak, mint Shepp, vagy Williams, bár utóbbitól én hosszútávon nagyon komoly teljesítményt várok! Szóval mégiscsak a draft, de inkább a 2. és a 4. kör!!!
Még mindig nem tudunk aktuális sztárokat igazolni!!!
Helmut Zimmer
több mint 13 éve
A 15 meccses Pats elleni nyeretlenség mellett a liga második leghosszabb aktív győzelmi sorozatához is köze van a Billsnek, de ezúttal a jobb oldalról. A Bengalstól 10 meccse nem kaptatok ki. A legjobb gyógyszer persze a Pats elleni siker lenne, de addig ez sem olyan rossz.
több mint 13 éve
buddynak mi köze takeóhoz?briareosennyi, nem tudtam, hogy 2009-ben tért vissza, azt hittem sokkal hamarabb
látszik, hogy tudásom a Bills kapcsán még igen csekély
több mint 13 éve
Nagyon jó meccs volt, szerencsére élőben láttam, az utolsó TD meg hihetetlen milyen sima volt, alig hittem a szememnek. 😊Más, végre én is eljutottam idáig.
Melyik qbval vágnál neki a szezonnak?( Eli Manning, Kyle Orton, Kevin Kolb, Fitz) Bár utálom, de Eli, a 2008-as playoff menetelését nem lehet elfelejteni. (bár az ideiek alapján inkább Fitz 😛)
Ki lesz a Bills D vezére? Vitán felül Barnett, egészségesen top5 ILB, ha nem sérül meg nagyon nagy igazolás. (amit eddig igazol is 😊 )
Melyik poziban várszbkomoly erősítést a drafton? OL (RT), CB mindenképpen.
Kedvenc Bills játékosod? C.J.Spiller, tudjuk, hogy miért. 😊
Elégedett vagy Chan munkájával? bár nincs nagy tapasztalatom, de tetszik a munkája, látszik a fény az alagút végén
Összességében hanyast adnál Chan munkájára? (hanyas skálán? ha 5-ös, akkor) 3, ha tizes, akkor 6
Százalekosan értékeld Chan értékeit az alábbi szempontok között!(ahanyast adtálx20pontot oszthatsz szét):
(tizes skála alapján)
Munkamorál,edzésmunka támogatása 55 (szvsz messze ebben a legjobb)
Elemzés, stratégiaalkotás 20
Reagálás, belenyúlás a meccsbe 20
Játékhívás, döntéshozatal 15
Tehetséggondozás 10
Kit láttál volna a szóba jövő jelöltek közül szívesen az edzői székben? Cowher
Elégedett vagy Buddy Nix munkájával? Többé-kevésbé, vegyesek az érzéseim.
Összességében hanyast adnál Buddy munkájára? 3, FA-n lehetne aktívabb is.
Miben hozott döntő változást Buddy személye ?( esszé, de a semmiben is válasz) Mindenképp a draftokon való javulás.
Buddy melyik döntésének örülsz a legjobban? Barnett idehozatala.
Buddy melyik döntésének örülsz a legkevésbé? Takeo elengedése elég szarul esett.
több mint 13 éve
Óriási generális, hatalmasat nyerünk vele. 😊Ezen a meccsen a védelem oldalán a hónap dolgozója Nick”gamechanger” Barnett volt. Amíg ő épp, és mozog, vezére lesz ennek a D-nek. Az offseason legnagyobb igazolása. Ez a meccs többek közt az ő fumblejével fordult meg. Nem könnyű a dolga, mert Andra Davis derék játékos, de lassú, és Barnettnek nagyon nagy területet kellett bejátszania. Helmut ZimmerDe jó ezt ovlasni, örülök hogy megy neki, kedvenc packer volt amíg nálunk játszott.JayB
Srácok!
Ajánlom mindenkinek Fitz nyilatkozatát.-Én megnyugodtam tőle! Ha ez a hozzáállás az öltözőben, akkor még akár egy tisztességes meccset is nyomhatunk a Patssel.
A mi kedvenc kis QB-nk nagyon helyén kezeli, fontos, mint minden csoportmérkőzés. Féltem, hogy túlzottan megszeppenünk, mert a pats ellen a legnagyobb ellenfelünk a saját félelmünk lehet.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ezen a meccsen a védelem oldalán a hónap dolgozója Nick”gamechanger” Barnett volt. Amíg ő épp, és mozog, vezére lesz ennek a D-nek. Az offseason legnagyobb igazolása. Ez a meccs többek közt az ő fumblejével fordult meg. Nem könnyű a dolga, mert Andra Davis derék játékos, de lassú, és Barnettnek nagyon nagy területet kellett bejátszania. Helmut ZimmerDe jó ezt ovlasni, örülök hogy megy neki, kedvenc packer volt amíg nálunk játszott.
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
http://www.buffalobills.com/media-center/videos/Sound-FX-Ryan-Fitzpatrick/3e750410-658e-410f-9209-620f1862ef27#?id=3e750410-658e-410f-9209-620f1862ef27Fitz be volt mikrofonozva, kedvenc beszólás:
Who looks worse in the uniform, me or Janikowski? 😀
több mint 13 éve
erre én mindig azt mondom, hogy mielőtt jött ez a Brady gyerek, mindig cipóra vertük a hazafikat! 😛 lesz ez még így se 😉
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Miért, 2003-ban is nyertetek, ráadásul 31:0-ra. Minek annyira kapkodni azzal a sorozatmegszakítással, különben is dinnyére sört? 😊Való igaz, hogy nekünk nem a New Englandet kell megverni jelenleg, de azért gondolom mindannyiunknak b*ssza a csőrét ez a sok meccses nyeretlenségi sorozat ellenük... Itt lenne az ideje megszakítani ezt!Hungarian Bill
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
Való igaz, hogy nekünk nem a New Englandet kell megverni jelenleg, de azért gondolom mindannyiunknak b*ssza a csőrét ez a sok meccses nyeretlenségi sorozat ellenük... Itt lenne az ideje megszakítani ezt!
több mint 13 éve
Hát fiúk, nagyon kíváncsi vagyok erre a vasárnapi találkozóra. A múlt héten fantasztikus meccset játszottatok, kb. olyat, ami miatt megszereti az ember (sőt még a lánya is 😊 ) ezt a sportot. Én nem vagyok telhetetlen, most beérném egy kevésbé izgalmassal is, de tartok tőle, hogy nem lesz az.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
nekem nagy kedvencem, sajnálom 😕 a legmélyebb posztból lett a legvékonyabb: Easley,Parrish ->IR Lee trade...
az utolsó tartalékokat éljük fel,a drafton kell majd WR!!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 13 éve
Pedig Roscoe milyen jó játékos, nagy kár érte, hogy ilyen sérülékeny.....Ám a Bills előtt le a kalappal, így kéne ezt valahogy.
több mint 13 éve
Roscoe Parrish, WR --> IRRoscoe, kalandod itt véget ért 😕 😕 😕
Naaman Roosevelt, WR --> roster
Keith Williams, OG --> PSDeny
több mint 13 éve
Roscoe Parrish, WR --> IRNaaman Roosevelt, WR --> roster
Keith Williams, OG --> PS
több mint 13 éve
Sziasztok! (Long version)Remek, fordulatos mérkőzésen vagyunk túl a Raiderssel.
Nagy elismerés jár Nekik, mert rövid pihenőt, és nagy utazást követően léptek pályára nálunk.
Azért voltam rendkívül kíváncsi arra, hogy mit tudunk hazai pályán nyújtani, mert én a Raiderst bárki számára életveszélyes ellenfélnek tartom, és valódi erőpróba ellenük játszani. Mindig azt mondom, hogy idén nekünk nem a Patset kell megvernünk, hanem a hozzánk hasonlóan épülő csapatokat, esetleg egy szorost játszani azokkal, akik egy picit jobbak. A Raiders szerintem utóbbi kategória.
Hue Jacksont hasonlóan Gaileyhez elsőrangú O szakember, és próbálja minden egyes tehetségből kihozni, ami benne van. Tavaly is remekül hívta a támadó játékokat, és pontosan érti, hogy mi történik a pályán. Nagyon örültem, hogy megkapta a lehetőséget. Meglepően hasonló e két szaki támadásról alkotott világképe, bár Chané azért, ha lehet még radikálisabb, de a két rendszer számos ponton.
Tökéletes csapat nincs, ezt tudjuk, a Raiders sem az, de egyben van, és bizonyos csapategységei olyanok mint a monolit. Gondolok elsősorban a D-linere, ami szerintem iparági benchmark ma a ligában, és az LB sor sem rossz (nagyon nem rossz). Éppen ennek fényében kell kiemelnem az O-line teljesítményét, derék munkát végeztek.
Nem tudok sajnos ilyen pozitívan nyilatkozni a védelemről. A védőfal tette a dolgát. Dareus jó volt, K Will végre nem volt láthatatlan, mert ez a szerep most Edwardsnak jutott. Én ott elképzelhetőnek tatok egy cserét. Dwan jó játékos, de sajnos nagyon nem erős! Merriman küzdött, futásokra odaért, de igazán komoly nyomást ezen a meccsen sem tudott az irányítóra gyakorolni. Hozzá tartozik, hogy Kelsay nagyon gyengén játszik eddig passz ellen! Persze megértem, hogy ő kezdett, mert ő legalább futás ellen jó, és gondolták, hogy a DB sor megoldja a passzjátékot.
Hát nem oldotta meg. McGee egyelőre nem pótolható, Leodisnak pedig ez megint nagyon nem volt jó napja. Nem feltétlenül Wilson dolga megoldani a mélységi passzjátékot. Rygó sajnos elindult a „chrishopeosodás” útján, nem ezt a játékot vártuk tőle, elvált misstackle, lemarad. Ő az, aki tudna ennél jobban játszani. Flo hozza, amit tud. Nem ő a gond. Fájó kimondani Reggie Corner, Aaron Williams minden valószínűség szerint hamarosan átrendezhetik a DB sort.
Ezen a meccsen a védelem oldalán a hónap dolgozója Nick”gamechanger” Barnett volt. Amíg ő épp, és mozog, vezére lesz ennek a D-nek. Az offseason legnagyobb igazolása. Ez a meccs többek közt az ő fumblejével fordult meg. Nem könnyű a dolga, mert Andra Davis derék játékos, de lassú, és Barnettnek nagyon nagy területet kellett bejátszania. Nem tudom mi lesz az erős oldalon a LOS+10yard levédekezésével, mert nagyon nem tudjuk megvédeni. Jönnie kell lassan Sheppnek!!!
Pats meccs előtt ez a védelmi zavar nagyon rossz üzenet volt., főleg, mert rengeteg időzített passz játék megy náluk a mi leghomályabb zónánkba.
Támadó oldalon nem lehet megkerülni Fred Jackson elképesztő teljesítményét, mindent tud! Rajta kívül meg kell emlékezni Nelsonról!!! Elképesztően fontos szerepe volt a 2. félidei teljesítményben. De a hét legjobb támadó játékosa Gailey, nem erről a világról való playeket hívott Chan a 2. félidőben.
A győztes drive TD játéka filmekbe illő jelenet volt, és az egyik legszebb rövid spread játék, amit valaha életemben láttam.
Fitzre kabalából nem vesztegetek sort, láttuk, minden más csak történetmesélés! Adjunk neki hosszú szerződést, nem fog vele elszaladni a ló, ahhoz ő túl értelmes.
Jövő héten jön az a csapat, akit idén még nem kell megvernünk!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 897
Nagyon jó kis meglepi csapat lesztek. 😉 Ha csoporton belül hozzátok a meccseket, akkor akár még merészebbeket is gondolhattok.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Nagy meccs volt !!! 😀 Csak így tovább...!!! :cool:
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
aztec
1 360
"Ryan Fitzpatrick, the quarterback, a seventh-round pick of the Rams six years ago, played at Harvard and is singing for his supper in the last year of his contract. The winning touchdown pass in the 38-35 win over Oakland Sunday was caught by David Nelson, an undrafted wide receiver who wasn't even a full-time college starter. Their touchdown leader, tight end Scott Chandler, was a waiver pickup from Dallas last December. And their starting running back, Fred Jackson, also undrafted (isn't everyone on this team?), went to mighty Coe College, enrollment 1,300, in Cedar Rapids, Iowa. There is one key receiver who was drafted -- Stevie Johnson. In the seventh round of the 2008 draft."Vagy az edzők tudnak nálatok valamit, vagy a csapat rázódott össze ennyire.Azt már tavaly is lehetett látni, hogy tud támadni a csapat. 😊
Hát gyerekek... Ez azért nem mindegy!
Marcell meg nem tudott kiállni az autójával, úgyhogy arrébb tette az előtte állót... 😊
http://www.youtube.com/user/DareusFan?blend=2&ob=5#p/a/u/0/fL5rJ40HUKUHungarian Bill
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
"Ryan Fitzpatrick, the quarterback, a seventh-round pick of the Rams six years ago, played at Harvard and is singing for his supper in the last year of his contract. The winning touchdown pass in the 38-35 win over Oakland Sunday was caught by David Nelson, an undrafted wide receiver who wasn't even a full-time college starter. Their touchdown leader, tight end Scott Chandler, was a waiver pickup from Dallas last December. And their starting running back, Fred Jackson, also undrafted (isn't everyone on this team?), went to mighty Coe College, enrollment 1,300, in Cedar Rapids, Iowa. There is one key receiver who was drafted -- Stevie Johnson. In the seventh round of the 2008 draft."Hát gyerekek... Ez azért nem mindegy!
Marcell meg nem tudott kiállni az autójával, úgyhogy arrébb tette az előtte állót... 😊
http://www.youtube.com/user/DareusFan?blend=2&ob=5#p/a/u/0/fL5rJ40HUKU
több mint 13 éve
3-21 után nem gondoltam volna. De ami utána volt, arra nem nagyon tudok mit mondani. 😊 :cool: A Pats ellen majd teher nélkül játszhatunk, mondjuk ez mindig igaz. 😊
több mint 13 éve
Grat, úgy küzdöttetek, ahogy a vasalósok ellenünk a po meccs második felében... kifizetődött, szép játék, sok pont... eddig jó szezon... csak így tovább.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!