Carolina Panthers

31 feliratkozó

4 órája
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 836 — Panthers fan
Ez a Lions nem egy különösebben erős csapat, főleg a D-jük, és nekünk ez jobb matchup, ettől még kvázi szerencse, hogy Tetre semmit nem tudtak kitalálni. Canales full kretén volt 7 perccel a vége előtt 2 possession előnyben passzolgatunk értelmetlenül, minden esélyt megadtunk az ellenfélnek, de nem tudtak élni vele.

Gyanítom, ha Lloyd játszik múltkor, azt is behúzzuk, nagy spíler.

Tepper takarodj!
5 órája
SrBandi Carolina Panthers 713
6 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 523 — Keep pounding
Nyilván, váratlan volt a stop a végén, inkább az eddigi minta alapján ott egy Lions TD drive-nak kellett volna jönnie. De tény, hogy hiányzik a kezdő LT, LG, RT, WR2, WR3, EDGE 2 (meccs közben kiesett az EDGE 1), CB1, CB2 és kompetitívek vagyunk bárkivel (jobb és rosszabb csapatok ellen egyaránt). Arra jó Evero rendszere, hogy kb mindegy ki a CB, ugyanazt a fost hozzuk, így nem viselt meg minket a két kieső xD

Jön a byeweek, ott ki kéne kapni, páratlan hét 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 órája
Young. ha így folytatja tényleg MVP esélyes lesz szerintem.
Viszont Evero végre nem adta át a győzelmet. Akayleb Evans helyett egyértelműen kell vkit bugáznunk.

A Browns ellen meg azért nézhetett így ki az egész mert erre készültek mivel ez fő műsoridő volt? Nekem az a tippem, mert ott néztünk ki a legborzalmasabban. Jó mondjuk rámehet az is hogy ott jobb a D mint itt a Lionsnál, nekik se segítenek a sérülések és itt se volt a cb egy aki megfogja Tmac-et, de akkor is szerintem ez lehetett az ok, vagy legalábbis remélem.
onDier
Meccs előtt az volt a mondás, hogy Young eddig idén jó volt zone ellen de szar man coverage ellen. A Browns ezért szar matchup volt, szóval ez lehetett egy része a dolognak. Egyébként a a Browns 3-1 szóval fasz tudja, az is lehet hogy idén egy legit csapat a Browns.

Evero baszki, én nem tudom, 4. negyed, 8:50 körül indult drive 7:20-nál már a mi 20-asunkon voltak, de utána meg asszem ott lett hogy 4.-re megfogtuk őket. Erre rögtön kb 3 and out, csak hogy az O is pantherkedjen, ott azt hittem hogy el fogjuk baszni. Szóval nem tudom, Evero, nem nagyon puntolnak ellenünk, de sokszor meg csak field goalig jutnak. Ha a D élete múlna egy drive-on, akkor biztos lehetsz benne, hogy mint a joghurt, olyan kemények vagyunk, de közben meg valahogy stat alapján mégis néha pont elég. Valszeg ez a filozófia, hogy pont annyira lassítani, megfogni őket, ami még elég. az egyébként szürreális, hogy a két kezdő corner nélkül se nézünk ki sokkal szarabban (mondjuk Lloyd meg Okereke visszajött), szóval ez valami olyan hogy Evero tényleg fel tudja emelni a senkiket, de a valakikből meg mintha nem tudná kihozni a maximumot.

Egyébként egy kompetens meccset hoztunk, Young jó volt, Metchie pozitív, Tet komolyat húzott, Chuba most nem csak mérges volt hanem hozott nagy játékot, nem ejtettünk el puntot, nem fumbliztunk, nem volt int, másik oldalon se mondjuk, de penetráns dropolt int vagy nagy missed tackle sem. Volt pár nagy játék amikor szétbaszott az ideg, de végülis adjuk meg, hogy van olyan, hogy egy Goff felkúrja a labdát és az elkapó 50/50 megoldja, vagy csak simán megveri Nick Scottot, benne van.
7 órája
onDier Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 1 092
Odaadta, csak Goff nem vette el. Sztem.
gabokocka
Jogos, akkor maradjunk annyiban, hogy nem aranytálcán adta át, mint szokta, de az a +400y is árulkodó.
Minden esetre nem védeni akarom, én is abban bízok, hogy minél hamarabb eltűnik, csak ha már nyertünk örüljünk.
7 órája
Odaadta, csak Goff nem vette el. Sztem.

7 órája
Young. ha így folytatja tényleg MVP esélyes lesz szerintem.
Viszont Evero végre nem adta át a győzelmet. Akayleb Evans helyett egyértelműen kell vkit bugáznunk.

A Browns ellen meg azért nézhetett így ki az egész mert erre készültek mivel ez fő műsoridő volt? Nekem az a tippem, mert ott néztünk ki a legborzalmasabban. Jó mondjuk rámehet az is hogy ott jobb a D mint itt a Lionsnál, nekik se segítenek a sérülések és itt se volt a cb egy aki megfogja Tmac-et, de akkor is szerintem ez lehetett az ok, vagy legalábbis remélem.
10 órája
As expected

1 napja
Gorro Carolina Panthers 1 539 — Törzsvendég
Adam Schefter
@AdamSchefter
Panthers WR Jalen Coker, listed as questionable for Sunday night’s game vs. the Lions due to a quad injury, is unlikely to play.

1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 741 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
4 napja
Ez az év a sérülésekre lesz kenve.

Young kap valami 5-6 èv 200-300 millió 80% garatált szerződést.

Top 15 pic WR vagy OT ra.

Evero hosszabbítás.

Ilyesmikre számítok.
TSzabi
IR Horn is meg Mike is, szóval Evero megint megmenekül 😕 2027ig van szerződése, szóval még egy év minimum.
5 napja
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 231
Ez az év a sérülésekre lesz kenve.

Young kap valami 5-6 èv 200-300 millió 80% garatált szerződést.

Top 15 pic WR vagy OT ra.

Evero hosszabbítás.

Ilyesmikre számítok.
6 napja
Corey Thornton time

6 napja
Sources: #Panthers star CB Jaycee Horn suffered a torn quad and is out indefinitely. One of the game's best.

Horn will seek a second opinion, but he's headed for Injured Reserve and could be lost for the season.
KeyG
Akkor Will Lee fellephet 😅
6 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 874
Sources: #Panthers star CB Jaycee Horn suffered a torn quad and is out indefinitely. One of the game's best.

Horn will seek a second opinion, but he's headed for Injured Reserve and could be lost for the season.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 napja
Tegnap megint voltak fasz döntései, amiket azt hittem már levetkőzött, de tény, hogy tegnap nem sokan segítettek neki, a játékhívás borzasztó volt, a fal is penetra, Coker lehalt, Tet játszott egyáltalán? Szóval volt sok faszság, de amikor a Line of scrimmage-ről kidobja a nézőtérre, úgy hogy előtte sehol senki csak a zöld gyep, meg a végén negyedik és tizenhuszon faszom tudja mennyire odapöttyinti Wallernek 1 yardért, hogy oldd meg barátom, az nonszensz.

A védelem botrány, Watson teljesen alkalmatlan NFL QB-nak, tök üres emberek mellé dobálja a labdsát, nem vesz észre totál üres elkapókat, és a végén sikerült naggyá tenni. Eldobtunk két picket, amiből az első sima pick6, vagy 3-4 sima sacket basztunk el, és a végén pedig simán átmentek rajtunk.

Nehés mit mondani, most majd megint jön egy jó meccs, aztán egy ugyanilyen, nem lehet nem Canalesre mutogatni, hogy azért ebben benne van ő is nyakig.

Közben megsérült a két kezdő CB-d, jön a Lions, ahol amúgy sincs jó elkapó....

7 napja
Engem most annyira nem érintett meg ez a vereség, annyi hogy ha a nagy totált nézem, visszajutottunk oda kb, ahol Ront kibasztuk. A tegnapi meccs a "missed opportunity"-k csimborasszója volt. Bryce nem volt jó, de nem is volt annyira szar, mint amennyire a fejét követelik. A védelem nem volt szar, de nem is volt jó, mert amint előnybe kerültünk, hirtelen úgy jöttek át rajtunk mint meleg kés a vajon. Amikor a meccs múlt rajta, nem tudtak hozni egy stopot. De az offense sem tudott haladni, amikor muszáj lett volna. A két 4-re rámenés a meccs első felében nettó hülyeség volt, folyamatosan jobb poziból indultunk a puntok után, nem kellett sehova rohanni. Előrelépés nem tudom mi lenne, a védelem mondhatja hogy kulcs játékosok kiestek, ennyi van a cserékben, a támadósor mondhatja hogy a falból kiesett egy csomó ember, nem lehetett jobban védeni a QB-t. Engem ami legjobban felbaszott, most is, amikor majdnem meg van egy játék, de egy sima wrap és tackle helyett elrobban az utolsó fél méteren a védő, mert agyon akarja verni Watsont, aki köszöni, kitáncolja és fut 10-20 yardot. Az elejtett interception-ök is, azok a játékok, amiken el tud menni a meccs.
SrBandi
Én pont azt látom most sok külföldi fb csoportban is hogy Youngot elkezdte mindenki védeni. Ennek ellenére tegnap nem volt ő se rendben teljesen, de a 7 órási sávban alig volt értelmes QB játék amúgy.
Legtöbb nyomás rajta van liga szinten és a legtöbb yardot is ő szerezte. Én amúgy megkedveltem őt, nem egy classic qb1, de harcol ő folyamat, viszont szerencséje sincs az biztos 😀
7 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 836 — Panthers fan
Insert szar minden mém

Tepper takarodj!
7 napja
Engem most annyira nem érintett meg ez a vereség, annyi hogy ha a nagy totált nézem, visszajutottunk oda kb, ahol Ront kibasztuk. A tegnapi meccs a "missed opportunity"-k csimborasszója volt. Bryce nem volt jó, de nem is volt annyira szar, mint amennyire a fejét követelik. A védelem nem volt szar, de nem is volt jó, mert amint előnybe kerültünk, hirtelen úgy jöttek át rajtunk mint meleg kés a vajon. Amikor a meccs múlt rajta, nem tudtak hozni egy stopot. De az offense sem tudott haladni, amikor muszáj lett volna. A két 4-re rámenés a meccs első felében nettó hülyeség volt, folyamatosan jobb poziból indultunk a puntok után, nem kellett sehova rohanni. Előrelépés nem tudom mi lenne, a védelem mondhatja hogy kulcs játékosok kiestek, ennyi van a cserékben, a támadósor mondhatja hogy a falból kiesett egy csomó ember, nem lehetett jobban védeni a QB-t. Engem ami legjobban felbaszott, most is, amikor majdnem meg van egy játék, de egy sima wrap és tackle helyett elrobban az utolsó fél méteren a védő, mert agyon akarja verni Watsont, aki köszöni, kitáncolja és fut 10-20 yardot. Az elejtett interception-ök is, azok a játékok, amiken el tud menni a meccs.
7 napja
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 4 231
Nekem a kiírás hogy 2023 óta “Youngnak” van a legtöbb gw driveja le is írja a csapatatot.

Jó csapat, jó irányító nem kerül ennyiszer hátrányba az utolsó driveok előtt.
Jó edző nem az utolsó percekbe jön rá hogy kéne nyerni.
Jobb nyerni mint veszteni a végén de csak ennyivel jobb.

Kivàncsi vagyok mennyiszer szoptunk ki az ellenfél utolsó drivejával szerintem azt is Evero vezeti
7 napja
Hát, hoztuk amit várni lehet ettől a csapattól.
Mondanám, hogy Canales is elmehet a faszomba, sikerült ilyen faszán felkészíteni a srácokat.
Nyilván ő nem lesz kibaszva, de nem látom, hogy vele itt nagyot fordulna a franchise.

Az csak hab a tortán, hogy megsérült mindenki...
gabokocka
Ha Everot leg kibasszuk mar jobb lesz, Idziknek meg szerintem ez a tanulo ev felig meddig, de legyen ez az egy szar meccsunk azt mondom 😀 viszont ezt tenyleg botrany volt, nem a browns nyert ( oke front7 jo volt) hanem mi veszitettunk
7 napja
Hát, hoztuk amit várni lehet ettől a csapattól.
Mondanám, hogy Canales is elmehet a faszomba, sikerült ilyen faszán felkészíteni a srácokat.
Nyilván ő nem lesz kibaszva, de nem látom, hogy vele itt nagyot fordulna a franchise.

Az csak hab a tortán, hogy megsérült mindenki...

9 napja
Scott helyett legalább játszik Ransom és Wheatley

9 napja
Gorro Carolina Panthers 1 539 — Törzsvendég
#Panthers injury report vs the Browns:

OUT:
LB Devin Lloyd
LB Claudin Cherelus
S Nick Scott

Questionable:
WR Jalen Coker
WR Xavier Legette

9 napja
Lloyd nem lesz vasárnap, mondanám, hogy nélküle is nyerni kell, de a mi helyzetünkben erősen nagyképűnek tűnne. Az offense-nek kellene működnie rendesen, akkor rendben leszünk.