Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha még lenne plusz egy elit/kiemelkedő elkapóteljesítmény, nagyon komoly contender csapat lennétek! Jó volt nézni a tegnapi meccset! Kicsit húztam a Saints felé, de nem tudtam nem szimpatizálni veletek is 😊
több mint 8 éve
Ja még valami Shula rovására: a végén, amikor odaértünk 30 yard körülre, volt még kb 50 másodperc, és onnantól kezdve már kb csak TD-re mentünk, miközben az ilyen 30 yardos passzok abszolút nem erősségünk, mégis ilyen szituációkban rendre ezzel próbálkozunk, az Eagles ellen ugye a meccs végén kétszer is megkaptuk a labdát és dettó ugyanígy basztuk el az esélyt. Ha odavisszük 10-15 yardra és ha csak két playre is marad időnk, akkor is sokkal jobb eséllyel csináluk TD-t, mint így.Na, leírtad helyettem, pont ezt akartam írni az előző hsz-edre. Hiába hív végig egy meccsen jó 45 playt, ha a kritikus 15 play mind rossz.
Jakehomer
McCaffrey TD-hez: az az ő nagy megmozdulása volt, mint a D hibája, azt a double move-t nem sok LB védekezi le, a deep S meg rossz szögben volt, de nem volt rossz helyen, mert mozdul az érkező WR-re. Összefoglalva: ez megint olyan play volt, amit Gabo mondott, hogy inkább ti csináltátok jól 😊
Visszatérve a Saints D-re: szerintem kicsit túlizgultuk a futás elleni védekezést. Már az előző két meccsen is sikerült limitálni Cam-t, CMC és Stew meg, egy-egy megmozdulástól eltekintve súlytalan volt (ahogy egész idényben) a OL mögül. Aikman mondott valami olyat, hogy Cam futásait kivéve az összteljesítményből valami liga utolsó a futás. Inkább Olsent kell volna duplázni, vagy besegíteni többet Williamsnek, egyszer valami majdnem INT is lett belőle (bár az lehet nem Olsennek ment, már nem emlékszem). Szerintem, ha Olsen játszik az előző két meccsen, akkor nagyon más lett volna az eredmény.
Alapvetően grat az idényhez, bőven az lehetőségek (azért szinte minden fontosabb játékos sérült volt többet vagy kevésbbé) és kicsit a képességek felett is teljesített a csapat, jövőre találkozunk! Remélem összejön a Falcons-Saints döntő (bár nem hiszem, oké hogy minden meccs más, de a Vikes ki fog csontozni minket ha nem tudunk futni), gondolom tudjátok hova kell szurkolni 😉

több mint 8 éve
Ja még valami Shula rovására: a végén, amikor odaértünk 30 yard körülre, volt még kb 50 másodperc, és onnantól kezdve már kb csak TD-re mentünk, miközben az ilyen 30 yardos passzok abszolút nem erősségünk, mégis ilyen szituációkban rendre ezzel próbálkozunk, az Eagles ellen ugye a meccs végén kétszer is megkaptuk a labdát és dettó ugyanígy basztuk el az esélyt. Ha odavisszük 10-15 yardra és ha csak két playre is marad időnk, akkor is sokkal jobb eséllyel csináluk TD-t, mint így.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Azért nem tűnt annyira rossznak a Saints D, mert a red zone közelében ötből egyszer sikerült TD-t csinálnunk (és mint írtam, nem csak rajtatok múlt), amúgy ennyi yardot (több yardunk volt, mint nektek) kapni ettől a Panthers O-tól az csak így elfogadható, hogy nem lett zakó a vége... A McCaffrey TD kimondottan a régi idők defense-ét idézte nálatok 😊Kicsit olyan volt ez a meccs, mint az egész szezon, sok fejvakarós play, néhány rövid kiemelkedő periódus mindkét csapatrésztől, de összességében kicsit kevés a nagy dolgok eléréséhez.Először is grat! Másodszor: remélem Shula-val is hosszabbítotok még két évre 😀
Azért bosszantó, mert ez a mai Saints (nyilván elsősorban a defense) egyáltalán nem tűnt nekem olyan jónak... Félek, hogy a Falcons tényleg becsúszik valahogy a Superbowlba.
Jakehomer
Harmadszor: ahogy vártam, Olsennel nem tudtak mit kezdeni a 2. vonalas DB-k. A sackek viszont jó időben jöttek, elvettük (többé-kevésbbé) a futást az elejétől kezdve, Cam draw play-k sem ültek. Sok yardot nyaltunk, ebből főleg Olsen volt nagy falat, CMC egy playből hozta össze a yardja nagyrészét, ami kb. visszaadta a Ginn TD-t. Játszhattunk volna jobban is, de azért annyira gyenge nem volt a Saints D.
Nekem semmi különösen meglepő nem történt ezen a meccsen, ahogy vártam, elvettétek a futást, Brees meg szétműtötte a secondaryt. Ti oldalatokról biztos voltam benne, hogy Olsen szétkapja a pálya közepét, így is történt. Az volt csak egy kicsit meglepő (és egyben szívderítő), hogy Cam nem tudott "lábbal" nagy playeket hozni.
Gyurma Pappa
Én úgy láttam, ti is a futás ellen rendezkedtetek be, Cam draw futásai nekem tetszettek, nem lett nagy play belőle, de több élet volt bennük, mint McCaffrey futásaiban - oké, ezzel nem raktam magasra a lécet 😊 Igazából Shula nem hívott rossz meccset tegnap, de volt pár gyökérség, ami sokba került, az a KO-s play ott a saját 10 yardon pl botrányos hívás, és nyilván a fal is hibázott, de pont azért ilyen kockázatot ott nem lett volna szabad vállalni. Meg hát azok a felállások, amikor Shepard, Dickson, Armah és Stew volt a négy skill player a pályán... Persze ha ebből megpróbálunk passzolni, de nem, nekifutunk 1 yardért a kilencemberes boxnak többször is. A red zone töketlenkedésben én inkább a skill posztokon a tehetség hiányát okolnám, mint Shulát. De jah, azt hiszem, eljött az ideje a váltásnak.
A gratuláció nektek jár, és sok sikert a Vikes ellen!
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Azért ha valaki vmi rosszat csinál ellenünk, lehet azért van, mert néha mi valamit jól teszünk.Persze, mondjuk a példád pont nem jó 😊 3&2-re nekifutottak a falnak, ami persze az idő pörgetése miatt racionális döntés volt, de nem kellett hozzá korunk legjobb offensive mindjának lenni. A 4th down védekezés szép volt minden tekintetben, mert odaért a nyomás Breeshez és a secondaryben is a helyükön voltak az emberek - más kérdés, hogy le kellett volna ütni a labdát, még egy másik kérdés, hogy ha visszanézik, akkor minden bizonnyal incomplete az ítélet.
Pl azért a végén a 3&2 illetve a 4&2 levédekezése ügyes volt korunk legjobb offensive mindjai ellen.
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Azért ha valaki vmi rosszat csinál ellenünk, lehet azért van, mert néha mi valamit jól teszünk.Nem eredménykövetőztem, biztos kitárgyaltátok: A védelem érdemeit nem csorbítandó azt inkább nem le kellett volna ütni 4&2-nél? Mondjuk vicces volt, először a Saint játékosok mutogattak incomplete-et, pár másodpercre rá cserélődött. (megjegyzem szerintem méretes incomplete volt így buktatok cca 15 yardot)
Pl azért a végén a 3&2 illetve a 4&2 levédekezése ügyes volt korunk legjobb offensive mindjai ellen.
gabokocka
Jó meccs volt, nagyot játszottatok, szoros lett a vége, pedig a Saints és főleg Brees félelmetes formában játszott, a meccs alapján nálam ők a favoritok SB-ra.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
Azért ha valaki vmi rosszat csinál ellenünk, lehet azért van, mert néha mi valamit jól teszünk.Szerintem rossz és felesleges hívàsok voltak, de ez a védelem érdemeiből nem von le semmit, mert kulcsszitut oldottak meg jól!
gabokocka
több mint 8 éve
Kicsit olyan volt ez a meccs, mint az egész szezon, sok fejvakarós play, néhány rövid kiemelkedő periódus mindkét csapatrésztől, de összességében kicsit kevés a nagy dolgok eléréséhez.Először is grat! Másodszor: remélem Shula-val is hosszabbítotok még két évre 😀
Azért bosszantó, mert ez a mai Saints (nyilván elsősorban a defense) egyáltalán nem tűnt nekem olyan jónak... Félek, hogy a Falcons tényleg becsúszik valahogy a Superbowlba.
Jakehomer
Harmadszor: ahogy vártam, Olsennel nem tudtak mit kezdeni a 2. vonalas DB-k. A sackek viszont jó időben jöttek, elvettük (többé-kevésbbé) a futást az elejétől kezdve, Cam draw play-k sem ültek. Sok yardot nyaltunk, ebből főleg Olsen volt nagy falat, CMC egy playből hozta össze a yardja nagyrészét, ami kb. visszaadta a Ginn TD-t. Játszhattunk volna jobban is, de azért annyira gyenge nem volt a Saints D.
Nekem semmi különösen meglepő nem történt ezen a meccsen, ahogy vártam, elvettétek a futást, Brees meg szétműtötte a secondaryt. Ti oldalatokról biztos voltam benne, hogy Olsen szétkapja a pálya közepét, így is történt. Az volt csak egy kicsit meglepő (és egyben szívderítő), hogy Cam nem tudott "lábbal" nagy playeket hozni.

több mint 8 éve
Azért ha valaki vmi rosszat csinál ellenünk, lehet azért van, mert néha mi valamit jól teszünk. Pl azért a végén a 3&2 illetve a 4&2 levédekezése ügyes volt korunk legjobb offensive mindjai ellen.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Azért ha a nagy képet nézem bizakodóbb vagyok, mint a meccs előtt. Ha Shulát elvinné valaki valahova, annak nagyon tudnék örülni.Csináltak néhány bravúros elkapást, főleg Thomas, de pl Ginn hosszú TD-je egy sima blown coverage, Coleman a senkiföldjén bóklászolt. A második félidőben még az O-juk is ledobta a vasmacskát, a védelmük meg végig rengeteg yardot engedett és nem csak rajtuk múlt, hogy csupán egy TD lett a sok FG helyett. Az a Clay drop rögtön az elején elég fontos volt, így megint mi játszottunk végig hátrányból, persze ebből a szempontból valóban pozitív a sztori, hogy ennek ellenére vissza tudtunk jönni és volt reális esély a fordításra is.
És azért ez a Saints igenis qrva jó volt, Thomas és Ginn brutál extra elkapásokat csinált, a két futót kb kivettük, szóval maxot kellett toljanak ahhoz, hogy nyerjenek.
Én többet kaptam a meccstől, mint amit vártam.
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Buszke vok a teamre, hogy igy visszajottunk, de hat NOba a nem csak az ellenfeleket kell legyozni ha nem a csikos barmokat is.
több mint 8 éve
Azért ha a nagy képet nézem bizakodóbb vagyok, mint a meccs előtt. Ha Shulát elvinné valaki valahova, annak nagyon tudnék örülni.És azért ez a Saints igenis qrva jó volt, Thomas és Ginn brutál extra elkapásokat csinált, a két futót kb kivettük, szóval maxot kellett toljanak ahhoz, hogy nyerjenek.
Én többet kaptam a meccstől, mint amit vártam.
több mint 8 éve
Kicsit olyan volt ez a meccs, mint az egész szezon, sok fejvakarós play, néhány rövid kiemelkedő periódus mindkét csapatrésztől, de összességében kicsit kevés a nagy dolgok eléréséhez.Azért bosszantó, mert ez a mai Saints (nyilván elsősorban a defense) egyáltalán nem tűnt nekem olyan jónak... Félek, hogy a Falcons tényleg becsúszik valahogy a Superbowlba.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Azt hiszem csak méltók voltunk a playoff részvételre 😊Jó meccs volt, az első félidei redzone bénázáson múlt igazából.
Mondjuk remélem azért a bírói stábot elzavarják a sóbányába.
több mint 8 éve
Szünetbe Írók. Elhagyta egy " na ha ezt meg berugja leszopom" mondat a számat. Szóval Gano megyek. Komolyra fordítva a szót és rövidre. 1v1 be nem oldunk meg semmit ami passz játék, legyen az védekezés vagy támadás, nincs meg a minőseg.
több mint 8 éve
Turner átment a protokollon, játszhat holnap.Küldtem pm-et gabo, nézd meg kérlek.
gabokocka

több mint 8 éve
Rivera további 2 évre 15,5 millióért hosszabított.Halisten, na mar csak Shulat kene kivagni 😊
kapitnono
több mint 8 éve
Turner átment a protokollon, játszhat holnap.
több mint 8 éve
Sziasztok ismét! ...régen írtam már ide, de végig figyelemmel követtem a fórumot (meccsnézés közben még az eredménykövetőt is 😊 ) Köszönet mindenkinek a hozzászólásokért, szakértői véleményekért!
Akinek szüksége van még egy kis hype-ra a hétvégére, bátran ajánlom ezt, én is most láttam : www.youtube.com/watch?v=U40bdrYpaeA
...nem emlékszem láttam -e valaha hasonló jót. Talán a Sam Mills-es tetszett utoljára ennyire. Óriási respekt Pepnek, - nagyon odatette magát!
Jó szurkolást!
több mint 8 éve
PFF nél 3 első csapatos ALL pronk van Luke,Norwell és dob pergés Darly Williams. Azt is irták hogy sokkolni fogja az embereket ez az utolsó név. Feltűnt nekem is hogy nem tűnt fel a meccseken. Meg tudjuk PFF ami elég érdekesen értékelni a fal embereket, de megsüvegelendő. 2. Csapatos lett Short.
több mint 8 éve
Full fehérbe játszunk, ahogy az várható volt.Ja hát az nem zavar hogy csúnya ha nyerünk 😀
b /\ L i N T
több mint 8 éve
Full fehérbe játszunk, ahogy az várható volt.
több mint 8 éve
Sztem nem megy el Wilks. Hívja a Lions, ahol 99%, hogy Patricia lesz a HC, a Giants, ahol régi motorost keresnek, meg a Bears, ahol Trubisky mellé keresnek offensive minded HC-t. Szóval bár sok helyre hìvják interjúzni, meglepne, ha valahol tényleg őt választanák.Az tuti, hogy nálunk nem csak Rooney Rule jelölt mert azt Austin-nal letudtuk.
gabokocka
Szerintem ha esetleg Patricia nem jönne akkor 51-49%, hogy Vrabel vagy Wilks lesz a HC.
Vrabel a Pats kötődés miatt esélyes inkább.