Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 14 éve
A nap, amikor az utolsó original Panthertől is megváltunk. Nem vagyok tőle boldog, főleg hogy a három évvel fiatalabb Mare jött helyette, pont akkor, amikor a kickoffnak már nincs akkora jelentősége. Minden egyes Mare hibánál le fogom írni, hogy Kasay berúgta volna 😊 Brayton, Hilee Taylor, Nic Harris, Ed Johnson, és The Keith Null is a múlt.
Brayton jó igazolás volt annak idején, korrekt jómunkásember, sőt, igazi csapatjátékos, de asszem jókor engedtük el a kezét.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Amúgy ennek a 2-14-es csapatnak a magja kb ugyanaz, mint a 12-4-esnek három évvel ezelőttről, szóval nem olyan reménytelen a szitu.Nem reménytelen, mert tényleg nagyon sok jó játékosunk van, csak meglátjuk, hogy áll ez az egész össze. És a QB poszt még mindig kurva nagy kérdőjel (nagy szükség lenne egy kezdethető veteránra, persze sok opció nincs), anélkül meg kuka az egész.
gabokocka
Beason nekünk minden pénzt megér, rajta nem volt szabad spórolni.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Beason 5 év 50 milla ebből 25 garantált, a liga legjobban fizetett belső linebackere lett. Olsennek örülök, így akár még Shockey cut is lehet a szezon előtt, aminek feltétlen örülnék 😊
Kicsit sok pénzt hajigálunk ki, de legalább nem mondhatjuk, hogy nem igyekszünk jobbá tenni a csapatot, max nem jön be.
Amúgy ennek a 2-14-es csapatnak a magja kb ugyanaz, mint a 12-4-esnek három évvel ezelőttről, szóval nem olyan reménytelen a szitu.
UDFA-król még nem volt szó, aláírt Kendrick Burney, ő jó lehet nagyon, ha jó rendszerben használjuk, annyi baja van """""csak""""", hogy qrva lassú
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Connor nélkül meg no brainer, 1. körös talent 3rdért, nem kell megmagyarázni.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
@BradBiggs #Bears acquire third-round pick from #Panthers for TE Greg Olsen. No player headed to Chicago in the deal.Newmanna ez így már tényleg meleg
több mint 14 éve
@BradBiggs #Bears acquire third-round pick from #Panthers for TE Greg Olsen. No player headed to Chicago in the deal.
több mint 14 éve
Connor ment, függ persze a picktől is, de önmagában ez a csere jónak tűnik.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Szerintem nem az a jó kérdés, hogy Shockey mellé minek, mert az nyilvánvaló, hogy simán használható egyszerre mindkettő, hanem az, hogy akkor merre is megy ez az O? Ha mindketten pályán lesznek, akkor hogy akarunk mi domináns futójátékot? Ha nem akarunk, minek igazoltuk botrányosan drágán vissza DWillt? Az OL problémáiról nem is szóltunk mégNem tetszik az irány, amerre indultunk, de érdekes lesz figyelni, mi jön ki belőle.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Shockey mellé minek? nagyon jol nem jöhet ebből ki a Panthers, max ha Newtont adták, de arra sztem kicsi az esély 😊naszóvalamíg nem tudjuk kit adnak cserébe, addig nehéz megmondani 😊Höri
ez miért is jó a Panthersnek?braxa88
több mint 14 éve
miért lenne kamu? http://twitter.com/BradBiggsHörine kérdezd,szaba elbizonytalanított :rolleyes:
Shockeyt rövid távra hozták elvileg,ezért jött Olsen is.Értelem mondjuk így se sok van benne.
több mint 14 éve
naszóvalamíg nem tudjuk kit adnak cserébe, addig nehéz megmondani 😊
ez miért is jó a Panthersnek?braxa88
több mint 14 éve
Jewman a buzi, mert most felülbírálta magát, mondván mégsem kamu. 😀buzi roto 😀braxa88idetradeltétek Greg Olsent. Fox távozása után két neves TE a csapatnál 😀braxa88Ez kamu. Jewman megszivatott minket.szaba
több mint 14 éve
idetradeltétek Greg Olsent. Fox távozása után két neves TE a csapatnál 😀braxa88Ez kamu. Jewman megszivatott minket.
több mint 14 éve
idetradeltétek Greg Olsent. Fox távozása után két neves TE a csapatnál 😀
több mint 14 éve
Igazából pont ezt mondtam! A PO idén még valószínűtlen, de a football-ban bármi megtörténhet és alapjába véve nincs rossz csapatunk. Idén még egy építkező csapatot látunk majd, és addigra az is kiderül, hogy Newtonból lehet-e valami.Newton-nak nagyon betett ez a lockout. A pro style-t elvileg csak most tudja elkezdeni gyakorolni. Én még idén nem várok sokat tőle. Igazából új csapatunk lesz szerintem már a PO is bravúr lenne. DeWill maradásának örülök, de lehet kicsit drága volt. Johnson is jó hogy maradt, de az is kicsit soknak tűnik. Ha jól tudom mi használtuk ki tavaly a legkevésbé a cap roomot szóval bele fér, kérdés hogy Richardson mikor mondja hogy oké elég lesz.Ent85PO? 😂 , bocsi de csak a csoportot nézd meg... kell arra még nektek pár év 😉peach
Enthroner #85
több mint 14 éve
Smitty is marad. Bár tavaly mindennel együtt is alulteljesítettünk, azért azt látni kell, hogy eddig nem tettünk mást, minthogy együtt tartottunk egy 2-14-es csapat magját. Newtontól várni a megváltást, főleg az első évében, naivitás.
Ha valakitől, akkor inkább Riverától és mindenekelőtt Chudzinskitől kell, mert az O-ban sokkal több lehetőség van, mint amit tavaly kihozott belőle az a szerencsétlen Davidson. Ha az O legalább közepes lenne, akkor az már hatalmas nyomást venne le a D-ről, ami a feje tetejére is állhatott tavaly, akkor se számított semmit.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Panthers DE Greg Hardy will miss at least the first two weeks of camp after "badly" skinning the left side of his body in a motorbike wreck on July 18.Hardy was driving without a motorcycle license, and was charged with three other violations. He showed up to the Panthers' stadium with a protective boot on his left foot and also had noticeable abrasions. The foot injury would be Hardy's biggest concern, but he says his X-rays came back "good." Hardy was a revelation as a rookie with three sacks and two forced fumbles in a limited role. He was also considered a knucklehead coming out of Ole Miss.
Gratulálok,így igen vsz a Johnson-Brown (remélhetőleg) kezdőpáros az első héten.Nem hiszem,hogy Hardynak elég lesz 2-3 hét a bizonyításra,de,azért remélem 😊
több mint 14 éve
Halálcsoport lett idén. Ez még bőven az építkezés éve lesz, bár ha Rivera itt is olyan védelmet csinál, mint az eddigi helyein, azért lesznek kellemes meglepetések.
több mint 14 éve
Newton-nak nagyon betett ez a lockout. A pro style-t elvileg csak most tudja elkezdeni gyakorolni. Én még idén nem várok sokat tőle. Igazából új csapatunk lesz szerintem már a PO is bravúr lenne. DeWill maradásának örülök, de lehet kicsit drága volt. Johnson is jó hogy maradt, de az is kicsit soknak tűnik. Ha jól tudom mi használtuk ki tavaly a legkevésbé a cap roomot szóval bele fér, kérdés hogy Richardson mikor mondja hogy oké elég lesz.Ent85PO? 😂 , bocsi de csak a csoportot nézd meg... kell arra még nektek pár év 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Newton-nak nagyon betett ez a lockout. A pro style-t elvileg csak most tudja elkezdeni gyakorolni. Én még idén nem várok sokat tőle. Igazából új csapatunk lesz szerintem már a PO is bravúr lenne. DeWill maradásának örülök, de lehet kicsit drága volt. Johnson is jó hogy maradt, de az is kicsit soknak tűnik. Ha jól tudom mi használtuk ki tavaly a legkevésbé a cap roomot szóval bele fér, kérdés hogy Richardson mikor mondja hogy oké elég lesz.
Enthroner #85
több mint 14 éve
Newtonon fog minden múlni. Ha nem lesz ótvar jók lehetünk, ha az lesz akkor nem.Smitty kérdése még nyitott, kéne egy kezdő szintű CB és a támadófalba sem ártana egy jó guard. Ha Smitty megy WR is kellene.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.