Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 243 — Panthers fan
Arról nem volt szó eddig, hogy mióta visszahoztuk Corvey Irvint (ugye 2009-es 3. körös pick, az első idényét asszem IR-en töltötte, tavaly meg cutoltuk a szezon előtt), kezd játékossá érni, a camp beszámolókban sokat dicsérik, és a depth charton is kezdőként van feltüntetve. McClaintől is el vannak ájulva kint, szóval a látszólag nagyon szar DT szituáció talán nem is olyan kilátástalan.

Ellenben a corner depth tragikus.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Kijött az első depth chart, vannak érdekességek, láthatóan a régebben csapatnál lévőket "honorálták". Semmit nem jelent egyelőre, az viszont biztos, hogy Jimmy kezd a Giants ellen, checkdown parádéra felkészülni 😊

http://reederstake.freedomblogging.com/2011/08/09/panthers-release-first-unofficial-depth-chart/9921/

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Legedu sztem pozitív meglepetés lehet. Simán jó no3 WR-nek, de akár Smitty párja is lehet.szaba
Szerintem jó eséllyel no2 lesz ő. LaFell kezei kőből vannak, Gettis nem rossz, de Naanee könnyen elveheti tőle a kezdő posztot.

Kidobott Bronco CB, Chevis Jackson leigazolva, hát nem tudom.Jakehomer
A hírek szerint a 3 ember között fog lezajlani a no2 WR poszt,ugye az új rezsim miatt előnye sincs LaFellnek és Gettisnek,mert az ő draftolásukhoz se volt sok köze Riveranak.

több mint 14 éve
Legedu sztem pozitív meglepetés lehet. Simán jó no3 WR-nek, de akár Smitty párja is lehet.szaba
Szerintem jó eséllyel no2 lesz ő. LaFell kezei kőből vannak, Gettis nem rossz, de Naanee könnyen elveheti tőle a kezdő posztot.

Kidobott Bronco CB, Chevis Jackson leigazolva, hát nem tudom.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 751
Nem tudjuk, mire lett volna képes, de mindenképp szopás, valakivel pótolni kell, de házon belül nem tudjuk, normális FA-k meg nem nagyon vannak már.

Naanee jó igazolás, ismeri a sémát, van némi rutinja, voltak jó meccsei tavaly és nem is volt drága.Jakehomer
Legedu sztem pozitív meglepetés lehet. Simán jó no3 WR-nek, de akár Smitty párja is lehet.
több mint 14 éve
Nem tudjuk, mire lett volna képes, de mindenképp szopás, valakivel pótolni kell, de házon belül nem tudjuk, normális FA-k meg nem nagyon vannak már.

Naanee jó igazolás, ismeri a sémát, van némi rutinja, voltak jó meccsei tavaly és nem is volt drága.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
ez mi szar nap lett végül.....

szar a csapatnak (tehát nekem is)

Panthers NT Ron Edwards is likely to miss the 2011 season after tearing his triceps in training camp.
It's a big blow to the Panthers. Edwards, signed to a three-year, $8.25 million contract last week, was supposed to add girth and run-stopping ability to a soft Carolina interior line. The Panthers will likely pursue an alternative, but the free agent market has been stripped thin. If they stay in-house, third-round rookie Sione Fua is the next best nose tackle option.

duplán szar nekem,mert igaz,hogy csak PS aspiráns volt,de azért mégis (GM csapatom tagja) csapat tag volt (tehát a csapatnak is rossz)

Panthers sixth-round OG Zack Williams tore his ACL in practice this week.
He'll be placed on injured reserve, ending his season. A two-year starter at Washington State, Williams has experience at both guard and center. He was a candidate for the practice squad before suffering the injury.

😕

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 542 — Tyrone Creek
Gyarapodnak $ veszélyesebbnél veszélyesebb célpontjai
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Naanee jött egy évre
több mint 14 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
LOL, Anderson >>>>>>>>>>>>>>>>> Clausen.
Ettől még Anderson középszar persze.Jakehomer
Továbbra is hülyeségnek tartom Clausen szekálását egy olyan év után amikor tokkal-vonóval fos volt a Panthers.Amadeus91
Továbbra is hülyeségnek tarton Clausen megvédését egy olyan év után, amikor tokkal-vonóval fos volt.
Nem azzal van a baj, hogy nem tudott nyerni vele a csapat (persze azzal is, de mivel szarok voltunk, ez alól mentesül). Azzal van baj, hogy minden idők egyik legrosszabb QB-szezonját produkálta, nulla TD-t dobott WR-nek például, a mozgása katasztrófa, technikailag egy nulla. Ha optimista vagyok és abból indulok ki, hogy fejlődhet, akkor is évekre van az NFL szinttől.Jakehomer
Hát attol függetlenül szerintem DA-vel sem jártatok túl jól 😊
több mint 14 éve
Ez most komoly? Csóró Clausen-t így degradálni...Amadeus91
Továbbra is hülyeségnek tartom Clausen szekálását egy olyan év után amikor tokkal-vonóval fos volt a Panthers.Amadeus91
Továbbra is hülyeségnek tarton Clausen megvédését egy olyan év után, amikor tokkal-vonóval fos volt.
Nem azzal van a baj, hogy nem tudott nyerni vele a csapat (persze azzal is, de mivel szarok voltunk, ez alól mentesül). Azzal van baj, hogy minden idők egyik legrosszabb QB-szezonját produkálta, nulla TD-t dobott WR-nek például, a mozgása katasztrófa, technikailag egy nulla. Ha optimista vagyok és abból indulok ki, hogy fejlődhet, akkor is évekre van az NFL szinttől.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Connor végül kimaradt az Olsen dealből. Olyan nagy adok-veszek egyáltalán nincs, csak a csapat magját, akik nagyrészt 1 éves szerződésen voltak, leigazoltuk hosszú távra. TE poszton erősítettünk, meg Kasay helyett jött Mare, érkezett Edwards és Anderson, ezek az érdemi változások csak.

De amúgy a legnagyobb tisztelettel kérdezve 😊 mégis mit vártál, amikor új rezsim van? Az a csoda, hogy alig volt érdemi cut vagy vissza nem igazolt FA (Kasay, Marshall, King, Ed Johnson, Landri, Moore és Brayton)

Az utolsó draftolt, McClain is aláírt végre.Jakehomer
Mondom hogy nem követtem mostanában a dolgokat 😊 Kicsit le voltam butulva 😀 Minek nekünk Kasay mellé rugó amúgy? Lehet már kérdezték bocs a hülyeségekért...JUNIOR#46
Kasay kirúgtuk... (sajnos)
Huddle-on mennek a találgatások egy esetleges CB igazolásáról/tradeléséről, felmerült Carlos Rogers és Asante Samuel neve is. Nem tudom mi lesz belőle, de egy jó képességű cornerback el kéne.smash28anddash34
Asante mondta, hogy nem akar menni Phillyből, ahol pedig DRC-t szánják nickelnek a két sztár mögé, így elvileg nem is trade alap. De fizuja neki is nagyon nagy, illetve ára is, ez 100.
több mint 14 éve
smash28anddash34 Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 45
Fúúúúúúúúú gyereke nagyon lemaradtam a dolgokról 😐 😐 😐
Ennyire adok-veszek van most nálunk? Connort nem értem miért adtuk el...JUNIOR#46
Connor végül kimaradt az Olsen dealből. Olyan nagy adok-veszek egyáltalán nincs, csak a csapat magját, akik nagyrészt 1 éves szerződésen voltak, leigazoltuk hosszú távra. TE poszton erősítettünk, meg Kasay helyett jött Mare, érkezett Edwards és Anderson, ezek az érdemi változások csak.

De amúgy a legnagyobb tisztelettel kérdezve 😊 mégis mit vártál, amikor új rezsim van? Az a csoda, hogy alig volt érdemi cut vagy vissza nem igazolt FA (Kasay, Marshall, King, Ed Johnson, Landri, Moore és Brayton)

Mondom hogy nem követtem mostanában a dolgokat 😊 Kicsit le voltam butulva 😀 Minek nekünk Kasay mellé rugó amúgy? Lehet már kérdezték bocs a hülyeségekért...JUNIOR#46
Kasay kirúgtuk... (sajnos)
Huddle-on mennek a találgatások egy esetleges CB igazolásáról/tradeléséről, felmerült Carlos Rogers és Asante Samuel neve is. Nem tudom mi lesz belőle, de egy jó képességű cornerback el kéne.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 056
Panthers sign QB Derek Anderson.ulpianus
Továbbra is hülyeségnek tartom Clausen szekálását egy olyan év után amikor tokkal-vonóval fos volt a Panthers.
több mint 14 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Ennyire adok-veszek van most nálunk? Connort nem értem miért adtuk el...JUNIOR#46

Mondom hogy nem követtem mostanában a dolgokat 😊 Kicsit le voltam butulva 😀 Minek nekünk Kasay mellé rugó amúgy? Lehet már kérdezték bocs a hülyeségekért...

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 14 éve

Az utolsó draftolt, McClain is aláírt végre.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
én se,mert nem adtátok 😀

több mint 14 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Ennyire adok-veszek van most nálunk? Connort nem értem miért adtuk el...

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 14 éve
Ettől még Anderson középszar persze.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 056
Ez most komoly? Csóró Clausen-t így degradálni...
több mint 14 éve
Csak tryouton van.tenorx
Azért jó eséllyel leigazoljuk majd, amit nem is bánnék. Nincs nagy választék veterán QB-ban, nekünk pedig kell egy (ráadásul Anderson épp Chud keze alatt játszott egyedül jól).

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 619 — Wrath of Khan
Csak tryouton van.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Nagy vétel...
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Panthers sign QB Derek Anderson.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Jó ez az új CBA, Newton 22 millióval letudva. Két draftolt játékossal van gond, Hogan nem ment át az orvosin (ACL-ből épülget fel), McClainnel viszont megakadtak a tárgyalások. Azért meglepne, ha sokáig húzódna.

Nick Hayden visszaigazolva, yay 😊

Egy kezdő DE, egy kezdő CB, egy kezdő RG és egy vet QB kell még.

Tepper takarodj!