Chicago Bears
52 feliratkozó
2 napja
mortirolo
1 078
Tényleg jó lenne lemozogni, mert 8-10. hely alatt nem látni olyan falembert, aki egyértelműen jobb, mint a többi. Amire most legkevésbé van szükségünk az egy elkapó. Van három WR, akiből fele annyi sincs kihozva, mint amennyi bennük van és ott van még Kmet, akiről azt hiszik, hogy long-snapper. Egy rendes stáb a jelenlegi keretből is PO csapatot rakott volna össze.Ebbe a classban sok hasonlóan jó EDGE van szóval ha van 4 pickem RD120-RD20 közt az lehet többet ér. WR érdekes mi kész Alennel. Odunze jó lesz , Moore is ott lesz hosszú távon, lehet első körben nem WR lenne ami a legjobban kell. Persze ha az a BPA miért ne…De akkor ide nem kell egy jó Edge?8-10 felé már fel jöhet valaki csúszó QB-ért, lehet valaki nagyon szeretne ott EDGE-t, a WR class megint nem rossz lehet ott olyan WR aki érdekes lehet ott. Azért tavaly is volt pár fel trade…Ha 8-10 közt húzunk akkor nekem Mason Graham ha lecsúszik az lenne az álom scenario. Sajnos nem lesz bent mert most nem lesz QB run az elején.Kiért jönnének fel? Mindig mindenki lecserélni akar, aztán látjuk ez inkább szurkoló vágy mintsem realitás. 😀 Egybként két remek guard is lesz a classban. Mindkettő neve elhangzott. 😀
Van 2 OT aki tol 10 közeli Will Campbell és Kelvin Banks. Kérdés hogy Braxton marad e a LOT ha nem akkor ők lehetnek opciók. Ha nem akarunk OT-t és Graham nincs bent én vissza mennék az első kör 20-25 közé egy extra 2. körért. Akkor lenne 3 2. körös Pick ami ebben a classban aranyat ér. Van vagy 6 EDGE meg 4 DT akik az első kör közepétől a 2. kör közepéig szinte bármilyen sorrendben ki mehetnek annyira közel vannak egymáshoz. Lenne 4 pickünk ebben a zónában.
Sajnos az IOL talán a draft leggyengébb pontja idén. 2. körben talán el tudnék képzelni oda is egy picket , de első kört nem lőnék el oda. Ezt a szekciót FA-n kéne megoldani. És nem ilyen Nate Davisekkel. Adják oda a pénzes zsákot akinek oda kell. Trey Smith lenne a no1 target, de ő nem hinném hogy piacra kerül. Zack Martin nem mai srác de egy HOF caliber karrierje van és mint híd megoldást el tudnám képzelni. C Ryan Kelly vagy Drew Dalman akit el tudnék képzelni. Sajnos az FA se lesz nagyon el eresztve IOL/C terén.
Tomcsik
alatriste
Tomcsik
Vagy WR?
Janek
Tomcsik
Szerkesztette: mortirolo
2 napja
Tomcsik
8 026
Ebbe a classban sok hasonlóan jó EDGE van szóval ha van 4 pickem RD120-RD20 közt az lehet többet ér. WR érdekes mi kész Alennel. Odunze jó lesz , Moore is ott lesz hosszú távon, lehet első körben nem WR lenne ami a legjobban kell. Persze ha az a BPA miért ne…De akkor ide nem kell egy jó Edge?8-10 felé már fel jöhet valaki csúszó QB-ért, lehet valaki nagyon szeretne ott EDGE-t, a WR class megint nem rossz lehet ott olyan WR aki érdekes lehet ott. Azért tavaly is volt pár fel trade…Ha 8-10 közt húzunk akkor nekem Mason Graham ha lecsúszik az lenne az álom scenario. Sajnos nem lesz bent mert most nem lesz QB run az elején.Kiért jönnének fel? Mindig mindenki lecserélni akar, aztán látjuk ez inkább szurkoló vágy mintsem realitás. 😀 Egybként két remek guard is lesz a classban. Mindkettő neve elhangzott. 😀
Van 2 OT aki tol 10 közeli Will Campbell és Kelvin Banks. Kérdés hogy Braxton marad e a LOT ha nem akkor ők lehetnek opciók. Ha nem akarunk OT-t és Graham nincs bent én vissza mennék az első kör 20-25 közé egy extra 2. körért. Akkor lenne 3 2. körös Pick ami ebben a classban aranyat ér. Van vagy 6 EDGE meg 4 DT akik az első kör közepétől a 2. kör közepéig szinte bármilyen sorrendben ki mehetnek annyira közel vannak egymáshoz. Lenne 4 pickünk ebben a zónában.
Sajnos az IOL talán a draft leggyengébb pontja idén. 2. körben talán el tudnék képzelni oda is egy picket , de első kört nem lőnék el oda. Ezt a szekciót FA-n kéne megoldani. És nem ilyen Nate Davisekkel. Adják oda a pénzes zsákot akinek oda kell. Trey Smith lenne a no1 target, de ő nem hinném hogy piacra kerül. Zack Martin nem mai srác de egy HOF caliber karrierje van és mint híd megoldást el tudnám képzelni. C Ryan Kelly vagy Drew Dalman akit el tudnék képzelni. Sajnos az FA se lesz nagyon el eresztve IOL/C terén.
Tomcsik
alatriste
Tomcsik
Vagy WR?
Janek
2 napja
De akkor ide nem kell egy jó Edge?8-10 felé már fel jöhet valaki csúszó QB-ért, lehet valaki nagyon szeretne ott EDGE-t, a WR class megint nem rossz lehet ott olyan WR aki érdekes lehet ott. Azért tavaly is volt pár fel trade…Ha 8-10 közt húzunk akkor nekem Mason Graham ha lecsúszik az lenne az álom scenario. Sajnos nem lesz bent mert most nem lesz QB run az elején.Kiért jönnének fel? Mindig mindenki lecserélni akar, aztán látjuk ez inkább szurkoló vágy mintsem realitás. 😀 Egybként két remek guard is lesz a classban. Mindkettő neve elhangzott. 😀
Tomcsik
alatriste
Tomcsik
Vagy WR?
2 napja
Tomcsik
8 026
8-10 felé már fel jöhet valaki csúszó QB-ért, lehet valaki nagyon szeretne ott EDGE-t, a WR class megint nem rossz lehet ott olyan WR aki érdekes lehet ott. Azért tavaly is volt pár fel trade…Ha 8-10 közt húzunk akkor nekem Mason Graham ha lecsúszik az lenne az álom scenario. Sajnos nem lesz bent mert most nem lesz QB run az elején.Kiért jönnének fel? Mindig mindenki lecserélni akar, aztán látjuk ez inkább szurkoló vágy mintsem realitás. 😀 Egybként két remek guard is lesz a classban. Mindkettő neve elhangzott. 😀
Tomcsik
alatriste
Szerkesztette: Tomcsik
2 napja
Ha 8-10 közt húzunk akkor nekem Mason Graham ha lecsúszik az lenne az álom scenario. Sajnos nem lesz bent mert most nem lesz QB run az elején.Kiért jönnének fel? Mindig mindenki lecserélni akar, aztán látjuk ez inkább szurkoló vágy mintsem realitás. 😀 Egybként két remek guard is lesz a classban. Mindkettő neve elhangzott. 😀
Tomcsik
Liverpool Fc
2 napja
Tomcsik
8 026
Ha 8-10 közt húzunk akkor nekem Mason Graham ha lecsúszik az lenne az álom scenario. Sajnos nem lesz bent mert most nem lesz QB run az elején. Van 2 OT aki tol 10 közeli Will Campbell és Kelvin Banks. Kérdés hogy Braxton marad e a LOT ha nem akkor ők lehetnek opciók. Ha nem akarunk OT-t és Graham nincs bent én vissza mennék az első kör 20-25 közé egy extra 2. körért. Akkor lenne 3 2. körös Pick ami ebben a classban aranyat ér. Van vagy 6 EDGE meg 4 DT akik az első kör közepétől a 2. kör közepéig szinte bármilyen sorrendben ki mehetnek annyira közel vannak egymáshoz. Lenne 4 pickünk ebben a zónában.
2 napja
Tomcsik
8 026
Fields után 6. kör lesz.www.drafttek.com/NFL-Trade-Value-Chart.asp?RequestTeam=CHI1. kör OT / Edge, 2. kör G/C, 3. kör G/C, 4. kör returner/RB, utána mind1
Ez már nem nagyon fog változni, 8.-10. között leszünk. OT, 3T és esetleg EDGE, ha van olyan. Azt is unom már, hogy évek óta nincs egy rendes centerünk. Nem tudom érdemes-e G-ot hozni vagy inkább T és ha mégsem jön be, akkor beljebb tolni.
mortirolo
ez attól is függ FA-n kit sikerül hozni
Toto21
Az első 4 húzásból legyen 4 használható falember, amiből 2 probowler és akkor megvagyunk. Én 3T-et is szereznék, mert középső futás ellen úgy nyílunk szét, mint a Vörös-tenger és az EDGE-eknek is jót tenne egy középső romboló. Lesz 4. kör? Hogy áll Fields a Steelers-nél?
mortirolo
3 napja
mortirolo
1 078
www.drafttek.com/NFL-Trade-Value-Chart.asp?RequestTeam=CHI1. kör OT / Edge, 2. kör G/C, 3. kör G/C, 4. kör returner/RB, utána mind1
Ez már nem nagyon fog változni, 8.-10. között leszünk. OT, 3T és esetleg EDGE, ha van olyan. Azt is unom már, hogy évek óta nincs egy rendes centerünk. Nem tudom érdemes-e G-ot hozni vagy inkább T és ha mégsem jön be, akkor beljebb tolni.
mortirolo
Toto21
Az első 4 húzásból legyen 4 használható falember, amiből 2 probowler és akkor megvagyunk. Én 3T-et is szereznék, mert középső futás ellen úgy nyílunk szét, mint a Vörös-tenger és az EDGE-eknek is jót tenne egy középső romboló. Lesz 4. kör? Hogy áll Fields a Steelers-nél?
3 napja
Toto21
5 988
www.drafttek.com/NFL-Trade-Value-Chart.asp?RequestTeam=CHI1. kör OT / Edge, 2. kör G/C, 3. kör G/C, 4. kör returner/RB, utána mind1
mortirolo
3 napja
mortirolo
1 078
www.drafttek.com/NFL-Trade-Value-Chart.asp?RequestTeam=CHIEz már nem nagyon fog változni, 8.-10. között leszünk. OT, 3T és esetleg EDGE, ha van olyan. Azt is unom már, hogy évek óta nincs egy rendes centerünk. Nem tudom érdemes-e G-ot hozni vagy inkább T és ha mégsem jön be, akkor beljebb tolni.
6 napja
mortirolo
1 078
Felvezetésként megnéztem a Bills-Lions meccset. Mindkét OC jöhetne hozzánk, ha Vrabel nem vállalja.
9 napja
És ez a 9ers csapta meg a csapatot bántóan simán a hétvégén...Mondjuk nincs két egyforma meccs, mert pl a Frisco 38-at rakott fel nekünk, pedig a mi D-nk nem rossz, a Ramsé nem hiszem, hogy jobb, de nekik csak 6-ot. Rams 44 pontot rakott fel múlt héten a Billsnek, most 12-t. Ráadásul ez csoportrangadó volt, ami mindig más.
davemayer
Egy biztos, nagy a szar nálunk, az edzőváltás későn jött. Tőlem Poles is mehet
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
9 napja
És ez a 9ers csapta meg a csapatot bántóan simán a hétvégén...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 napja
Kere16
3
Előtte még van egy hc kérdés. Hiába draftolt jól Poles ha most mellé nyúl lehet neki is annyi. És akkor megint egy évtizedre offosak leszünkMajd szóljatok ha eladták a csapatot…akkor akár beszélhetünk a draftról is.
Tomcsik
Toto21
11 napja
mortirolo
1 078
Még van 1 meccs hátra a szezonból. Hátha csodát látunk.Majd szóljatok ha eladták a csapatot…akkor akár beszélhetünk a draftról is.
Tomcsik
Toto21
12 napja
Toto21
5 988
Majd szóljatok ha eladták a csapatot…akkor akár beszélhetünk a draftról is.
Tomcsik
17 napja
After the firing of Matt Eberflus, #Bears president Kevin Warren makes clear there will be no GM change: "Ryan Poles is the general manager of the Chicago Bears, and he will remain the general manager of the Chicago Bears."Egy dolog jut eszembe
Poles will be the point person on the coaching search.
Beki
Muhaha
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
19 napja
Beki
901
After the firing of Matt Eberflus, #Bears president Kevin Warren makes clear there will be no GM change: "Ryan Poles is the general manager of the Chicago Bears, and he will remain the general manager of the Chicago Bears."Poles will be the point person on the coaching search.
19 napja
mortirolo
1 078
Egy kis statisztika, hogy valami szép is legyen a dologban. Persze azon kívül, hogy Eberflus belépőkártyája le lett tiltva.Ez a teljes alapszakaszra így nézne ki:
Williams utolsó 3 meccse, 11-1, 9-2 és 9-3-as csapatok ellen:
75/117 (64.1%)
827 yard, 5TD, 0 INT, 99.2 passer rating
Összesen 7 ponttal vesztettük el a 3 meccset,
mortirolo
4692 passing yards
28 passing TDs
0 INTs
64.1 comp %
805 rushing yards
Ráadásul a 17 meccsen lennének jóval gyengébb ellenfelek is. Így belegondolva még inkább érthetetlen, hogy hogyan lett ebből 0-3, miközben a védelmünk is egész jó.
Arról hallani, hogy Poles már hetekkel ezelőtt ki akarta rúgni Eberflust, csak nem engedték neki.
Szerkesztette: mortirolo
19 napja
Amadeus the Young
32 995
Kell mellé egy normális GM és DC. Rendben lesz.Nem akarom Cliffet hogy őszinte legyek. Cardssal eléggé befürdött…The Bears will be considering OC Kliff Kingsbury for there vacant HC job at the end of the season. He has obvious ties to Caleb with his time at USC. #RaiseHail
— Commander Sean 🪖 (@DMVCommanders) December 1, 2024
pic.twitter.com/aLG3sFGPZB
warr_b
Tomcsik
Én pl örülnék Kliffnek a Raidersnél.
criminal lawyer or criminal lawyer?
20 napja
Tomcsik
8 026
Nem akarom Cliffet hogy őszinte legyek. Cardssal eléggé befürdött…The Bears will be considering OC Kliff Kingsbury for there vacant HC job at the end of the season. He has obvious ties to Caleb with his time at USC. #RaiseHail
warr_b
20 napja
Proki_
99
Ha lehet nem kérjük.The Bears will be considering OC Kliff Kingsbury for there vacant HC job at the end of the season. He has obvious ties to Caleb with his time at USC. #RaiseHail
warr_b
20 napja
The Bears will be considering OC Kliff Kingsbury for there vacant HC job at the end of the season. He has obvious ties to Caleb with his time at USC. #RaiseHail
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta