NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Minnél inkább közeledik a meccs, annál kevésbé tűnik igaznak, hogy "szétsztárolt favorit" lenne a Patriots... egyre több szagértő szimatol visszaesést a hétfői meccs után, plusz, ugye Chicago-ban van a meccs, a talaj, meg egyébként is az időjárás, és hát még Spikes is kiesett, amivel "kitudjamilesz" a futásvédelemmel (és hát a play-action-re harapdálással 😊 ), meg hát pláne, hogy Cutler milyen mobilis irányító és ugye a Pats védelmének korábban is meggyűlt a baja a kiforgásokkal, meg bootleg-ekkel, és persze örökké nem lehet turnover-ekre sem alapozni...stb...

...egyébként nekem is az az érzésem, hogy lassan fog nyitni a Pats offense, kérdés felébrednek-e időben, meg persze milyen napot fog ki a D... ráadásul a spec. team is visszaesett mióta Gostkowski helyett Graham csak "fele" olyan messzire tudja rúgni a labdát, most meg még szél is lesz... legalább Zolinak tessék drukkolni, hogy ne legyen inkonzisztens, az úgyis a maci drukkereknek jó, ha ő pályán van 😀

...no de a lényeg: a talajtól tartok...tavaly a texans ellen is beharangozták a rossz talajt (tudom, az azért más tészta volt) és hát szegény Welker ezt közelebbről is megtapasztalta... csak sérülés ne legyen!_bb
No igen, a szagértők (hehe) hajlamosak kicsit túlgondolkodni, de ennyi dolguk van egész héten. Ha emelett dolgoznának is valami rendes melóban, talán jobban értenének a focihoz is. A talajról annyit, hogy a Bears játékosok utálják a legjobban. Hja kérem, nekik évente nyolcszor kell csetleni-botlani rajta. De sérülésveszély abszolút nem nagyobb, sőt, inkább kisebb, mint más talajon.
http://www.chicagobreakingsports.com/2010/12/peppers-on-soldier-field-sod-ive-slipped-on-it.html

A támadófal... (ezt megvető hangsúllyal írtam le). Hülyére leszünk blitzelve. Mázli, hogy Spikes kokózott(?), és megdöbbentő, hogy be is vallotta, bocsesz, szedtem ilyen cuccokat. Nahát, ez nem járja, tisztességesen beismerni valamit?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Gameday....
Baráti időnk lesz, drukkolhatunk Forténak, rajta múlik nagyjából az offenseünk (a line-t nem merem megemlíteni, bár kétségtelenül javulunk blokkokban...)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Minnél inkább közeledik a meccs, annál kevésbé tűnik igaznak, hogy "szétsztárolt favorit" lenne a Patriots... egyre több szagértő szimatol visszaesést a hétfői meccs után, plusz, ugye Chicago-ban van a meccs, a talaj, meg egyébként is az időjárás, és hát még Spikes is kiesett, amivel "kitudjamilesz" a futásvédelemmel (és hát a play-action-re harapdálással 😊 ), meg hát pláne, hogy Cutler milyen mobilis irányító és ugye a Pats védelmének korábban is meggyűlt a baja a kiforgásokkal, meg bootleg-ekkel, és persze örökké nem lehet turnover-ekre sem alapozni...stb...

...egyébként nekem is az az érzésem, hogy lassan fog nyitni a Pats offense, kérdés felébrednek-e időben, meg persze milyen napot fog ki a D... ráadásul a spec. team is visszaesett mióta Gostkowski helyett Graham csak "fele" olyan messzire tudja rúgni a labdát, most meg még szél is lesz... legalább Zolinak tessék drukkolni, hogy ne legyen inkonzisztens, az úgyis a maci drukkereknek jó, ha ő pályán van 😀

...no de a lényeg: a talajtól tartok...tavaly a texans ellen is beharangozták a rossz talajt (tudom, az azért más tészta volt) és hát szegény Welker ezt közelebbről is megtapasztalta... csak sérülés ne legyen!
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
szerk.: végre normális időt jósolnak. semmi buzi meleg ilyesmi. Kőkemény szél és fagy.tüsi91
Ki is mentem futni pár kilométert egy szál alsógatyában, igazi férfiaknak való idő van. Szóval ez a malmunkra hajtja a vizet, csak elég lesz e? Ha futtatni kell a labdát, az nekünk jó mindenesetre.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Ha nagyot játszik a defense, akkor is csak akkor nyerünk, ha az offense is képes egy olyan teljesítményt hozni, mint Bradyék. Ettől függetlenül ez egy vállalható vereség. A kérdés, a mienje. A holnapi meccsen mi igazából nem veszthetünk, csak jól jöhetünk ki.

szerk.: végre normális időt jósolnak. semmi buzi meleg ilyesmi. Kőkemény szél és fagy.tüsi91
Az biztos,mi vagyunk az underdogok,a Pats a szétsztárolt favourite...és ez nekünk jó😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha nagyot játszik a defense, akkor is csak akkor nyerünk, ha az offense is képes egy olyan teljesítményt hozni, mint Bradyék. Ettől függetlenül ez egy vállalható vereség. A kérdés, a mienje. A holnapi meccsen mi igazából nem veszthetünk, csak jól jöhetünk ki.

szerk.: végre normális időt jósolnak. semmi buzi meleg ilyesmi. Kőkemény szél és fagy.
több mint 13 éve
Nagy teszt lesz secondarynak meg Urlacheréknek az biztos,úgy néz ki Roach összeszedte magát és kezd,Pisa max ha playoffban leszünk...
Vick azért más volt,más játékkal,más elkapókkal,DL nek kell megoldania mindent,ha blitzelünk végünk,Brady szétszed

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
Holnap gameday, már alig várom, 4 patses rokonommal nézem, remélem arcukra fagy a mosoly (mert azzal indítanak az tuti...)

Csak a Philly elleni taktikával lehet esélyünk, talán azzal sem ha ilyen jók Brady rövid passzai és a WRek passz után megtett yardjai... Nem nagyon tudom hogy lehetne megállítani őket, én sajnos L-t jósolok, kb 14 pontosat 😕

Ha így lesz remélem nem veti vissza a lelkesedést mert a Vikes és a Jets ellen minimum az egyiket meg kell nyerni, ott dől el a PO szvsz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
visszatérve még egy gondolatban a fizetési sapkára, azért a 350 ezer dollár még mindig jobb, mint a gyárban melózni évi tizenötezerért, szóval nem nagyon értem ezeket a sirámokat.Gabez
Hát tudod te, hogy mennyibe fáj szegényeknek a Ferrarijuk biztosítása 😀
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
visszatérve még egy gondolatban a fizetési sapkára, azért a 350 ezer dollár még mindig jobb, mint a gyárban melózni évi tizenötezerért, szóval nem nagyon értem ezeket a sirámokat.Gabez
igen, nem mellesleg aki bekerülhet egy csapat 53-as rosterére, az azért valamennyivel nagyobb megbecsülést kap a gyárban dolgozó volt évfolyamtársaihoz képest.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Gabez Chicago Bears 84
visszatérve még egy gondolatban a fizetési sapkára, azért a 350 ezer dollár még mindig jobb, mint a gyárban melózni évi tizenötezerért, szóval nem nagyon értem ezeket a sirámokat.
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Pro Bowl szavazás: Urlachernek megvan az első hely, többiek maradtak ugyanott. Maynard harmadik, Gould ötödik.

több mint 13 éve
Herman Johnson, mint T 😊 😀 .
Akarjátok tudni mire megy egy olyan 340+ súlyú RG RT-ben, aki ahhoz sem elég jó, hogy kezdő legen a saját posztján? Kukkantsátok meg nálunk Essexet a hétvégén. De csak ha röhögni akartok.Robilluma
Nézd meg nálunk Webbet egyszer és sírni fogsz nem nevetni😀

több mint 13 éve
Én hajtok a születésnapi ajándékra, jó lenne, ha nem fosztanának meg tőle... 😊
Eddig kétszer játszottunk dec. 12-én (magyar idő szerint) mióta rendszeresen nézem az NFL-t, és nyertünk a St.Louis és a New Orleans ellen.... tartsuk meg ezt a jó szokást... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Azért néhány blitz belefér, csak kizárólag meglepinek...nem folyamatosra gondoltam, csak kis Tréfi-csomagokra...😊Bear
Ha emlékeim nem csalnak, párszor a meglepi Tréfi arcába robbant 😀 Ej, de szerettem a Hupikék törikéket... de ki nem szerette, kérdem én? Megállítani nem tudjuk őket, legfeljebb lelassítani, ha 30 pont alatt kapunk, már jók vagyunk. mindenesetre ha kedd reggel megnézem az eredményt, és 34-17 a javukra, legfeljebb elhúzom a szám szélét. Nem őket kell megcsapni, megyünk a Metrodome-ba, ott négy éve nem nyertünk, most vagy soha (jövőre?), jön a Jets, ebből kell egyet nyerni, ha jól alakulnak a csoporton kívüli eredmények, már úgy mehetünk a Lembóra, hogy megvan minimum a szabadkártya.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
triangle 1 283
inkább bízzatok a D-ben meg Cutler kezében. kár a szar talajjal matekozni, kérdezzétek a steelerst 😀
több mint 13 éve
Azért néhány blitz belefér, csak kizárólag meglepinek...nem folyamatosra gondoltam, csak kis Tréfi-csomagokra...😊

No.1. Bears
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
a nickel nem ér semmit, ha nincs nyomás a faltól. Ha blitzelni kell, akkor nagyon meg leszünk pirongatva. Mondjuk zergebaszó hideg lesz, a hóvihar se elképzelhetetlen. De túl kell őket dobálni, ha nyerni akarunk.füligjimmy
+ a pálya minősége megint lószar lesz, az Eagles meccsen is csúszkált mindenki, remélem most is mellettünk lesz a talaj.Delete
Hátha blitzelünk, akkor gyak megássuk a saját sírunkat. Menjen a 4 man rush, aztán meglátjuk mi lesz. Ezekkel az underneath, checkdown passzokkal meg nagyon mi sem tudunk majd mit kezdeni. RZben kell jól védekezni. Erősen pontdúsnak néz ki a meccs, meglátjuk mi lesz. Az offensenek legalább úgy kellene játszania, mint a Philly ellen.
Ha kikapunk akkor sincs semmi, végül is most a Pats a legjobbnak kikiáltott.
több mint 13 éve
Elvétve kaphatnak egy-egy blitz-et, de valóban a front4-nak kell megtörnie az oline-t...Remélem, hogy nem Detroit 1. félidő lesz...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Én nem akartam arra utalni, hogy szegény Suh... Meg arra se, hogy mákos Bears vagy valami. Egyszerű, rövid tény volt.deny79
A nickel nem ér semmit, ha nincs nyomás a faltól. Ha blitzelni kell, akkor nagyon meg leszünk pirongatva. Mondjuk zergebaszó hideg lesz, a hóvihar se elképzelhetetlen. De túl kell őket dobálni, ha nyerni akarunk.füligjimmy
+ a pálya minősége megint lószar lesz, az Eagles meccsen is csúszkált mindenki, remélem most is mellettünk lesz a talaj.

több mint 13 éve
Én nem akartam arra utalni, hogy szegény Suh... Meg arra se, hogy mákos Bears vagy valami. Egyszerű, rövid tény volt.deny79
Nen is dühösen írtam, de Schwartz akkorát köpködött a vonal mellett, meg a sajtótájékoztatón, holott egyrészt ketten levihették volna a LoS-on, csak ugye szerelni elég nehéz, másrészt Suh simán rádőlhetett volna. Nekem nem tetszik személy szerit, hogy erre tart a liga, de mivel egész szezonban röpködnek az ilyen fújások, okosabbnak kell lenni, főleg a saját huszasodon belül.

A nickel nem ér semmit, ha nincs nyomás a faltól. Ha blitzelni kell, akkor nagyon meg leszünk pirongatva. Mondjuk zergebaszó hideg lesz, a hóvihar se elképzelhetetlen. De túl kell őket dobálni, ha nyerni akarunk.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Tice egy zseni. Johnsonnak csak állnia kell (azt még Webb is tud), több időt nyerünk azzal mire megkerülik (mert lenyomni necces lenne), mint hogy Webbet elsodorják.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
LG need nincs nálatok? csak mert Lovie futott ma pár kört Mankinsnél a sajttájon 😕 😊triangle
Bánatba ne lenne need. A támadófal 5 játékosra van az átlagostól

Suh 15k-t kapott ezért: http://www.youtube.com/watch?v=kw6vxVVXWUM&feature=player_embeddeddeny79
Mutogassák csak nyugodtan, közben azért ne feledkezzünk el arról a tényről, hogy a 2. félidőben majdnem 20 percet volt nálunk a labda, talán ennek is volt valami köze ahhoz, hogy nyertünk. Ennél a játéknál Cutler konkrétan egy testcsellel meg két védőt szopatott meg, inkább ezt tegyék ki az ablakba, ne azt a 7 yardos büntetést reklamálják. Mert ellenünk is fújtak be, vagy nem fújtak be marhaságokat ebben a szezonban. Ja, hogy mi mégis nyertünk? Akkor nem számítfüligjimmy
Én nem akartam arra utalni, hogy szegény Suh... Meg arra se, hogy mákos Bears vagy valami. Egyszerű, rövid tény volt.
több mint 13 éve
Kicsit a meccsről...asszem halálra fogjuk nickel-ezni magunkat, főleg ha Pisa megint out...D.J. Moore a Detroit ellen is megmutatta a TE-tacklet...óriási volt 😊 Rácsimpaszkodott, mint kismajom az anyjára, ellenfelünk pedig szépen, Titanic-szerűen elsüllyedt...

No.1. Bears
több mint 13 éve
LG need nincs nálatok? csak mert Lovie futott ma pár kört Mankinsnél a sajttájon 😕 😊triangle
Bánatba ne lenne need. A támadófal 5 játékosra van az átlagostól

Suh 15k-t kapott ezért: http://www.youtube.com/watch?v=kw6vxVVXWUM&feature=player_embeddeddeny79
Mutogassák csak nyugodtan, közben azért ne feledkezzünk el arról a tényről, hogy a 2. félidőben majdnem 20 percet volt nálunk a labda, talán ennek is volt valami köze ahhoz, hogy nyertünk. Ennél a játéknál Cutler konkrétan egy testcsellel meg két védőt szopatott meg, inkább ezt tegyék ki az ablakba, ne azt a 7 yardos büntetést reklamálják. Mert ellenünk is fújtak be, vagy nem fújtak be marhaságokat ebben a szezonban. Ja, hogy mi mégis nyertünk? Akkor nem számít

- Abe Simpson