NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Suh 15k-t kapott ezért: http://www.youtube.com/watch?v=kw6vxVVXWUM&feature=player_embedded
több mint 13 éve
triangle 1 283
LG need nincs nálatok? csak mert Lovie futott ma pár kört Mankinsnél a sajttájon 😕 😊
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Így értékelődik fel Webb játéka... 😀
Nem 340+, hanem 360+, de csak azért mert már fogyott...volt ő 380 is.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Herman Johnson, mint T 😊 😀 .
Akarjátok tudni mire megy egy olyan 340+ súlyú RG RT-ben, aki ahhoz sem elég jó, hogy kezdő legen a saját posztján? Kukkantsátok meg nálunk Essexet a hétvégén. De csak ha röhögni akartok.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Ennyi és nem több...
Az a gond vele, h jelenleg kb szumósnak való, de nem T-nek mostani állapotában...jó lenne kicsit fogyni...olyan 10-20 fontot

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Webb cseréjét szeretnék Johnsonból....csak, hogy ne feszengjen, amiért egy 5ször jobb T ül mögötte a padon... 😀
Bear
Tice szereti a nagydarab fekete srácokat, ez az egyetlen közös benne, és Kim Kardashianban, de azért Shaffert én nem húztam volna ki a kezdőből a Giants meccs után. Nem egy All-Pro az ürge, de valaki nem játszik 100 meccset ebben a ligában véletlenül. Tapasztalt Veterán vs. Tehetségtelen HülyegyerekTeljesen érthetetlen. És ha valakit Webb cseréjének igazolnak... te jó ég, mennyire kell ehhez szarnak lenni? Ahhoz képest, hogy 2.-3. körös tehetségnek tartották a draft előtt. Annyi értelme, van, hogy hátha lesz még valami a gyerekből, nem kerüt semmibe, és meg lehet úszni egy hátsó körös OL picket.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Egyetértek, annyit tennék még hozzá, h szerintem a Wolfe, Graham kettősből is meg akarnak majd vkit tartani, ha nem mindkettőt...
Webb cseréjét szeretnék Johnsonból....csak, hogy ne feszengjen, amiért egy 5ször jobb T ül mögötte a padon... 😀
Azért Iwuh is esélyes lehet, kéne még LB....három tuti lesz: Urlacher, Briggs, Hill., hozzá mondjuk Roach, de aztán csönd...

No.1. Bears
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Csak azért, h egyben meglegyen:
FA:
Hanie(RFA), Wolfe, Bell(ERFA), R.Davis, Arom.(RFA), Clark, Kreutz, Adams, Roach, Tinoisamoa, Graham, Manning, Bullocks, Maynard, Toeaina(FRA), Collins, Iwuh, Mannelly, Rod Wilson...(Edwin Williams szerződését nem tudom)

Izgalmas lesz, majdnem a fél csapat, bár nincs brutál sok kezdő...egyik DT alap, sztem Kreutz is fog kapni...
Amiért aggódom, h a legjobb spec. teamerek tömegével vannak...Bear
Ha most tippelnem kellene: Roach (Tino térde nem lesz jobb), Kreutz (remélem nem), Toeaina (Adams valakitől nagy lóvét fog kapni), és Maynard-Mannelly.

Látom leigazoltuk a Herminátort, a 2009-es draft "cirkuszi látványosságát". You can't teach size. De mi a búbánatot akarnak ezzel a sráccal most a szezon végén, azt nem tudom.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Csak azért, h egyben meglegyen:
FA:
Hanie(RFA), Wolfe, Bell(ERFA), R.Davis, Arom.(RFA), Clark, Kreutz, Adams, Roach, Tinoisamoa, Graham, Manning, Bullocks, Maynard, Toeaina(FRA), Collins, Iwuh, Mannelly, Rod Wilson...(Edwin Williams szerződését nem tudom)

Izgalmas lesz, majdnem a fél csapat, bár nincs brutál sok kezdő...egyik DT alap, sztem Kreutz is fog kapni...
Amiért aggódom, h a legjobb spec. teamerek tömegével vannak...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Egykori Bears RB-nk, Thomas Jones 18 yardra van a 10,000 futott yardtól...szorítsunk neki, h a héten meglegyen!

Legutóbbi hsz-hez: Barry Turner-t áldoztuk be, h Johnson beférjen az 53-ba...

No.1. Bears
több mint 13 éve
bazsar Chicago Bears 7
Nem hinném, hogy korai lenne draftról beszélni. Ha elmarad a jövő évi szezon, ráadásul nem jutunk be a rájátszásba, és kirúgják az egész bandát, kineveznek egy szivarozó majmot vezetőnek, annak a szerencsétlen főemlősnek is az első dolga egy falember behúzása. Ha még egyszer néznem kell, ahogy túltöltik ajobb oldalt, és már látom lelki szemeimmel, hogy ebből akkora pofon lesz, mint egy ólajtó..... Webb vagy azt se tudja, kit kell felvenni, vagy tudja, de nem tudja blokkolni, vagy neadjisten blokkol is, csak akkor Manut kerülik meg, kiegyenesednek az agytekervényeim. Valamit erre nagyon gyorsan ki kell találni, vagy Cutler menjen ki shoutgunba, vagy jöjjön egy futás balra, vagy még az RB segítsen be, vagy jöjjön még egy TE, vagy Cutler inkább térdeljen le egyből, mert jobb a békesség. És ez csak az egyik probléma a támadófallal. A szezon végére meglesz a 60 sack, és akkor nem lehet más preferencia. A D vérfrissiítése azért nem jön szóba idén, mert Peppers, Briggs, Urlacher, Tillmann a pályafutásuk végéig kezdeni fognak, a snapek 80%-át a pályán fogják tölteni. CB jöhet, SLB első körben luxus. A DT poszt érdekesebb, de mivel Tommie (szintén nagy lóvés játékos) így is sokat van a pályán, ott van Melton, ott van Harrison, és majd megegyezünk az egyik szabadügynökökkel, Adams, vagy Toineia, mindegy.
füligjimmy
Hát szerintem a draftig még lesz négy meccs, esetleg egy PO, FA és még egy csomó dolog. De ha draft, akkor legyen draft: úgy néz ki, hogy a 20-asnál korábbi cetlink nem nagyon lesz. Addigra 2-3 OT simán kimegy, így aki marad az már szerintem elég rizikós. 14-essel húztuk Williamst, ő volt a harmadik OT. Elit? Nem azt mondom, hogy az LT nem need, csak szerintem nem a draft első körében fogjuk megoldani. Amilyen aktívak vagyunk FA-n talán most sem lesz első körös pick.

Most néztem meg a NE-NYJ meccset. A Jets nagyon meg volt zavarodva az elején, Sanchez pedig Cutler legrosszabb pillanatait idézte, a védelmük meg nem tudott nyomást gyakorolni Brady-re. Ha az első félidőben az öltözőben marad a D akkor menthetetlenül kikapunk, legalább annyi kelleni fog majd, mint amit az Eagles ellen nyújtottak.

Szerk.: Nagyon hasonlít az új Martz séma a Pats-éra. Sok futásra és gyors rövid passzos játékra alapoznak ők is, ez csak akkor tolódik el a passz felé, ha menniük kell az eredmény után. Ilyenkor pedig Brady hiába klasszis, azért megremeg a keze.

Go Bears!
több mint 13 éve
Úgy néz ki, h elhoztuk a Cards PS-ből Herman Johnson-t... 😀 😂
Úgy eszembe jutott, h ha aktiváljuk a meccsre és gline-szituban beküldjük, akkor már azzal jó szolgálatot tudna tenni, h az ellenfél DT-i közül egyet-kettőt egyszerűen kilapít, ha rádől...
Mondjuk ha ő jött, akkor ki megy az 53-ból? Erről még semmi....stay tuned😊
Még egy féldisznó, és megvan a 400 font... :cool:

No.1. Bears
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Briggs 3.körös volt...
Attól tartok, h tényleg nem nagyon van választásunk, muszáj lesz OT elsőre, mert utána - kis túlzással persze - Webb-ek jönnek...(tegyük hozzá, h azért Webb már egy évet elhuncutkodott itt a 2011. draft kezdetén)
CB, esetleg egy csúszó WR,DE szintén esélyes lehet, de most mindenképpen Tackle kellene...Bear
WR szerintem teljesen felesleges,max ha vmi nagyon nagy csúszás van tlg,Bennett Knox elég jók,én nagyon bízok bennük,,Hesterből sosem lesz no1 receiver de közepesnek elmegy,Aromashodu sem rossz és igy h Hester kevesebbet van pályán Spec Team miatt ő többet van fent,és Iglesiasról sem kell lemondani még...na meg Olsen...
D Manningnek viszont csak 1éves contractot adtunk,ha nem tartjuk meg S nagy need lesz,Wright még kevés,Steltz meg kezd kifutni az időből,marad Harris...

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Briggs 3.körös volt...
Attól tartok, h tényleg nem nagyon van választásunk, muszáj lesz OT elsőre, mert utána - kis túlzással persze - Webb-ek jönnek...(tegyük hozzá, h azért Webb már egy évet elhuncutkodott itt a 2011. draft kezdetén)
CB, esetleg egy csúszó WR,DE szintén esélyes lehet, de most mindenképpen Tackle kellene...

No.1. Bears
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem első, hanem 2. körben SLB, tudom, h még akkor is luxus, de ennek ellenére ha adódna a lehetőség, és már húztunk egy T elsőben, én elgondolkodnék rajta a helyükben...
Azért meglepne, ha WR-t húznánk elsőre...no persze ha a "nagyok" közül csúszik vki, nem elképzelhetetlen...én inkább Tolliver-félékre számítok, 3-6.kör, pos. WR...Bear
4-3as outside LB-k azért nem repkednek 3. kör előtt nagyon. De pl. ha jól tudom Briggs is 4.körös pick volt.
Nálam az offseason needjei: OT, G, CB. Ezek mindenképp. WR dolog ez megint olyan, ha húzunk akkor tényleg húzzunk egy No. 1 WRt. Mert 2-3. számúból már van elég. Bennett, Knox, Hester, és Aro is egy jó 2-3. számú WR. Igazi No. 1 WR viszont nincs, olyan mint pl. Wayne, Marshall, Smith stb. Emellett meg ugye DE poszton lehetne mélyíteni a keretet szvsz, meg a már említett OLB posztra is hozhatunk vmit. Bár idén ezek nem tartoznak a fő needek közé. 3-4 kör táján lesz egy lecsúszó emberke, akiben van fantázia, akkor jöhet, de 1-2be ne.
Bár szerintem aktívak leszünk ismét FAban.
több mint 13 éve
Elnézést az ide "pofátlankodásért", de azért a játékosminimum kb 350000 dollár/év. Az alsó hangon számolva is 70 millió Ft. Azért az nem kevés. Tudom, hogy ők teszik ki a belüket és ebbe bele lehet rokkanni meg minden, de ez a családját kell eltartania duma nálam nem játszik.
A tulajoknak egyébként egyértelműen az első kör 1-15-ig bassza a csőrét. 10 misiket kell kidobni, olyan játékosoknak, akik még egy snapet sem játszottak. a gyengébb csapatok meg vannak lőve. Azért meg lehet nézni, hogy paritás ide vagy oda, amióta így elszálltak a fizuk, egy pár csapat ottragadt a draft elején.

Persze ettől még egyetértek azzal, hogy több egészségügyi biztosíték kell nekik.zinedine5
Hallani sztorikat arról, amiket én hajlamos is vagyok elhinni, hogy egy 2. körös újoncnál például mennyi marad meg az első fizetési csekkjéből... nagyjából semmi. Az ügynökök finanszíroznak mindent, aztán benyújtják a számlát. 350000 soknak hangzik, de akármikor kivághatják. Aztán lesz egy practice squad body. Lakás, kocsi, gyerek, meg azért rendesen a tökére is lépnek a zsetonnak. Persze ott a diplomájuk 😂 Ezen amúgy nem veszünk össze, akik ki tudják tölteni legalább az újoncszerződésüket, és van egy csepp eszük, éhen nem halnak, de kissé jobban rá vannak szorulva a pénzre, mint a tulajok,

Nem első, hanem 2. körben SLB, tudom, h még akkor is luxus, de ennek ellenére ha adódna a lehetőség, és már húztunk egy T elsőben, én elgondolkodnék rajta a helyükben...
Azért meglepne, ha WR-t húznánk elsőre...no persze ha a "nagyok" közül csúszik vki, nem elképzelhetetlen...én inkább Tolliver-félékre számítok, 3-6.kör, pos. WR...Bear
Én SLB helyett már inkább akkor cornert húznék, azt a posztot is csak tömködjük. Amúgy nem érzem túl vastagnak az OL classt, lehet első kör CB lesz, akkor se megyek a Dunának, csak mondom, RT poszton kezdjünk valamit.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 531 — Ajmo Vatreni
A CBA-ról annyit, hogy a játékosok mutogatnak a tulajokra, ők a játékosokra, szóval..... állítólag szinte biztosan 18 meccs lesz, és újonc fizetési sapka. Most ugye megy a hajcihő, az egészségbiztosítás körül. ezt a játékosok nemkicsit vették rossz néven. Azért azt ne feledjük, hogy egy csapat 53 játékosa közül talán 12-15 az, aki meg tud élni az élete hátralévő részében különösebb gond nélkül. Egy újonc aláírási bónusza szinte teljesen elmegy a költségeire (ügyvéd, utazás stb.), a többiből ugye adózik, mint mindenki más, közben meg is kell élnie, sokan családot tartanak el, szóval nem egyszerű. Egyértelműen a játékosoknak van vesztenivalójuk, a tulajok foglalkoznak egy kicsit az olajvállalataikkal, vagy felépítenek egy új plázát, vagy alapítanak egy cipőgyárat a bangladeshi gyerekmunkások legnagyobb örömére.füligjimmy
Elnézést az ide "pofátlankodásért", de azért a játékosminimum kb 350000 dollár/év. Az alsó hangon számolva is 70 millió Ft. Azért az nem kevés. Tudom, hogy ők teszik ki a belüket és ebbe bele lehet rokkanni meg minden, de ez a családját kell eltartania duma nálam nem játszik.
A tulajoknak egyébként egyértelműen az első kör 1-15-ig bassza a csőrét. 10 misiket kell kidobni, olyan játékosoknak, akik még egy snapet sem játszottak. a gyengébb csapatok meg vannak lőve. Azért meg lehet nézni, hogy paritás ide vagy oda, amióta így elszálltak a fizuk, egy pár csapat ottragadt a draft elején.

Persze ettől még egyetértek azzal, hogy több egészségügyi biztosíték kell nekik.
több mint 13 éve
Azért meglepne, ha WR-t húznánk elsőre...no persze ha a "nagyok" közül csúszik vki, nem elképzelhetetlen...én inkább Tolliver-félékre számítok, 3-6.kör, pos. WR...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Örülök, h Jay ilyen optimista, de szegénykém messz van az elit LT-től....inkább rizikóznék egy minőségi prospecttel....max ha a leendő újonc és Omi is szárnyal, akkor majd feldobunk egy ötvenest, hogy ki legyen az LT... 😛Bear
Nagyon előre szaladtok ezzel a drafttal, hamarabb fogunk O# falembert hozni FA-ról. 2008-ban már hoztunk LT-t az első körből. 😛
Amúgy pedig még nagyon sok tényezős a képlet. Big Love helye sem biztos, ha nem lesz meg a PO, akkor jövőre akár jöhet egy új HC teljesen más preferenciákkal. Ráadásul a közelmúlt O draft választásai finoman szólva is nagyon felemásra sikeredtek, inkább a későbbi körökben húztunk jól.
Annyira nem foglalkozom egyetemi focival, hogy tudjam, hogy kik jönnek ki idén a draftra (bár azért idén néhány meccset már láttam), de szerintem nagyobb prioritás nálunk elit szinten megőrizni a D-t, és ehhez ide húzni. Egy szolid LT-t és C-t talán lehetne találni a későbbi körben is.bazsar
Nem hinném, hogy korai lenne draftról beszélni. Ha elmarad a jövő évi szezon, ráadásul nem jutunk be a rájátszásba, és kirúgják az egész bandát, kineveznek egy szivarozó majmot vezetőnek, annak a szerencsétlen főemlősnek is az első dolga egy falember behúzása. Ha még egyszer néznem kell, ahogy túltöltik ajobb oldalt, és már látom lelki szemeimmel, hogy ebből akkora pofon lesz, mint egy ólajtó..... Webb vagy azt se tudja, kit kell felvenni, vagy tudja, de nem tudja blokkolni, vagy neadjisten blokkol is, csak akkor Manut kerülik meg, kiegyenesednek az agytekervényeim. Valamit erre nagyon gyorsan ki kell találni, vagy Cutler menjen ki shoutgunba, vagy jöjjön egy futás balra, vagy még az RB segítsen be, vagy jöjjön még egy TE, vagy Cutler inkább térdeljen le egyből, mert jobb a békesség. És ez csak az egyik probléma a támadófallal. A szezon végére meglesz a 60 sack, és akkor nem lehet más preferencia. A D vérfrissiítése azért nem jön szóba idén, mert Peppers, Briggs, Urlacher, Tillmann a pályafutásuk végéig kezdeni fognak, a snapek 80%-át a pályán fogják tölteni. CB jöhet, SLB első körben luxus. A DT poszt érdekesebb, de mivel Tommie (szintén nagy lóvés játékos) így is sokat van a pályán, ott van Melton, ott van Harrison, és majd megegyezünk az egyik szabadügynökökkel, Adams, vagy Toineia, mindegy.

A back seven munkájától én nem vagyok lenyűgözve az elmúlt két meccsen, ha ismét letolt gatyával kezdi a meccset a védelem, a pecc megrak minket anyánk hátán.

A CBA-ról annyit, hogy a játékosok mutogatnak a tulajokra, ők a játékosokra, szóval..... állítólag szinte biztosan 18 meccs lesz, és újonc fizetési sapka. Most ugye megy a hajcihő, az egészségbiztosítás körül. ezt a játékosok nemkicsit vették rossz néven. Azért azt ne feledjük, hogy egy csapat 53 játékosa közül talán 12-15 az, aki meg tud élni az élete hátralévő részében különösebb gond nélkül. Egy újonc aláírási bónusza szinte teljesen elmegy a költségeire (ügyvéd, utazás stb.), a többiből ugye adózik, mint mindenki más, közben meg is kell élnie, sokan családot tartanak el, szóval nem egyszerű. Egyértelműen a játékosoknak van vesztenivalójuk, a tulajok foglalkoznak egy kicsit az olajvállalataikkal, vagy felépítenek egy új plázát, vagy alapítanak egy cipőgyárat a bangladeshi gyerekmunkások legnagyobb örömére.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
más: JMD-t kirugták...hálával tartozunk neki ténykedéséért😀anfernee
Bears szempontból pozitív a munkássága 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
A NE szépen kiütótte a Jetset- remélem ha tőlük ki is kapnánk betlizik mégegyet a Jets és akkor nekik úszott a csoportelsőség, marad a WC, az meg meglesz úgyhogy akár le is adhatják a meccset 😀

Az OL teljes renoválásra szorul, a következő 3 drafton ki kell cserélni teljesen szvsz, igaz addigra már a Dre is több picket el kell használni...

Örülök hogy Martz beválni látszik, ha valaki szezon előtt azt mondja hogy iltt 9-3mal állunk megkérdezem hogy inkább fordítva gondolja-e... 😊
Maradjon, bár még mindig nem tudom hogy ez amit most képvisel a csapat óriási bravúr vagy képes esetleg tartósan megmaradni ezen a szinten.

Más: tud valaki valamit a Kollektív Szerződésről? Ricsiék elkezdtek beszélni a közvetítésük alatt de aztán semmi érdemlegeset nem mondtak.davemayer
Állítólag az NFLPA vezetői azt mondták a játékosoknak h kezdjenek el SPÓROLNI😀 nehogy gondjaik legyenek a lockout alatt...nagyon röhögtem ezen...
más: JMD-t kirugták...hálával tartozunk neki ténykedéséért😀

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"
A NE szépen kiütötte a Jetset- remélem ha tőlük ki is kapnánk betlizik még egyet a Jets és akkor nekik úszott a csoportelsőség, marad a WC, az meg meglesz úgyhogy akár le is adhatják a meccset 😀

Az OL teljes renoválásra szorul, a következő 3 drafton ki kell cserélni teljesen szvsz, igaz addigra már a Dre is több picket el kell használni...

Örülök hogy Martz beválni látszik, ha valaki szezon előtt azt mondja hogy iltt 9-3mal állunk megkérdezem hogy inkább fordítva gondolja-e... 😊
Maradjon, bár még mindig nem tudom hogy ez amit most képvisel a csapat óriási bravúr vagy képes esetleg tartósan megmaradni ezen a szinten.

Más: tud valaki valamit a Kollektív Szerződésről? Ricsiék elkezdtek beszélni a közvetítésük alatt de aztán semmi érdemlegeset nem mondtak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
bazsar Chicago Bears 7
Örülök, h Jay ilyen optimista, de szegénykém messz van az elit LT-től....inkább rizikóznék egy minőségi prospecttel....max ha a leendő újonc és Omi is szárnyal, akkor majd feldobunk egy ötvenest, hogy ki legyen az LT... 😛Bear
Nagyon előre szaladtok ezzel a drafttal, hamarabb fogunk O# falembert hozni FA-ról. 2008-ban már hoztunk LT-t az első körből. 😛
Amúgy pedig még nagyon sok tényezős a képlet. Big Love helye sem biztos, ha nem lesz meg a PO, akkor jövőre akár jöhet egy új HC teljesen más preferenciákkal. Ráadásul a közelmúlt O draft választásai finoman szólva is nagyon felemásra sikeredtek, inkább a későbbi körökben húztunk jól.
Annyira nem foglalkozom egyetemi focival, hogy tudjam, hogy kik jönnek ki idén a draftra (bár azért idén néhány meccset már láttam), de szerintem nagyobb prioritás nálunk elit szinten megőrizni a D-t, és ehhez ide húzni. Egy szolid LT-t és C-t talán lehetne találni a későbbi körben is.

Go Bears!
több mint 13 éve
Wisniewski tényleg jó ötlet....Pouncey G-nek (azért C-ként ne erőltessük...😊 )
Még O'Dowd sem rossz szerintem, tán 3. körben is csíphető, Kreutz pótlására...
Én LT-t simán húznék, max. Omi-t újra visszaküldjük RT-be....annyit fog tudni, mint Webb... 😊
Tice komolyan kínlódik a sok tehetséggel, amivel elhalmozzák, mondjuk a tudását bizonyítja, h a szarból épített pici, omladozó váracskát...😀Bear
Azért tarton nehezen elképzelhetőnek LT picket, mert azt is bele kell számítani, hogy Cutler kedveli Omit, és bízik is benne (hogy miért, azt el nem bírom képzelni). Látszik, és le is nyilatkozta, hogy mióta összeállt ez az ötös, amiben az Omi-CW kettős az újdonság, jobban érzi magát a zsebben. És Omi jobban is nézne ki meccs közben, ha neadjistn ő is kapna valami segítséget, mert azért röhej, hogy TE/RB állandóan a jobb oldalra segít be.

Tüsi, Martz kicsit revansot is vesz ezzel a szezonnal, van egy nehezen elviselhető személyisége, de nagyon sok szart a nyakára kentek, amiről nem tehetett.füligjimmy
Örülök, h Jay ilyen optimista, de szegénykém messz van az elit LT-től....inkább rizikóznék egy minőségi prospecttel....max ha a leendő újonc és Omi is szárnyal, akkor majd feldobunk egy ötvenest, hogy ki legyen az LT... 😛

No.1. Bears
több mint 13 éve
Wisniewski tényleg jó ötlet....Pouncey G-nek (azért C-ként ne erőltessük...😊 )
Még O'Dowd sem rossz szerintem, tán 3. körben is csíphető, Kreutz pótlására...
Én LT-t simán húznék, max. Omi-t újra visszaküldjük RT-be....annyit fog tudni, mint Webb... 😊
Tice komolyan kínlódik a sok tehetséggel, amivel elhalmozzák, mondjuk a tudását bizonyítja, h a szarból épített pici, omladozó váracskát...😀Bear
Azért tarton nehezen elképzelhetőnek LT picket, mert azt is bele kell számítani, hogy Cutler kedveli Omit, és bízik is benne (hogy miért, azt el nem bírom képzelni). Látszik, és le is nyilatkozta, hogy mióta összeállt ez az ötös, amiben az Omi-CW kettős az újdonság, jobban érzi magát a zsebben. És Omi jobban is nézne ki meccs közben, ha neadjistn ő is kapna valami segítséget, mert azért röhej, hogy TE/RB állandóan a jobb oldalra segít be.

Tüsi, Martz kicsit revansot is vesz ezzel a szezonnal, van egy nehezen elviselhető személyisége, de nagyon sok szart a nyakára kentek, amiről nem tehetett.

- Abe Simpson