Chicago Bears
53 feliratkozó
több mint 14 éve
Amúgy az ilyen pre season meccsekből le lehet vonni valamilyen következtetést a szezonra nézve vagy csak a backup helyzetére vonatkozóan?is-is. Bár én csak összefoglalót néztem és 2 cikket végigfutottam ritkás angol tudásommal, de Jimmy biztos megerősít benne, hogy a védelmünkön már most látszik, hogy marad ugyanolyan tré, mint tavaly (nem úgy mintha ez kérdés lett volna a meccsek előtt is).
Go Bears!davemayer
35-40 embernek stabil helye van a rosteren. Ilyenkor meg még nézegetik kik férhetnek oda az 53as keretbe.
Jah azért nem semmi, hogy 2 meccs alatt 2db blokkolt punt utáni safety-t sikerült benyalni + még egy TD-t is összehozott a speckó team. 😊.
több mint 14 éve
Üdv mindenkinek! Komolyan mondom még sosem örültem ennyire a nyár végének, hosszú volt a várakozás február eleje óta de már mindjárt... 😊Amúgy az ilyen pre season meccsekből le lehet vonni valamilyen következtetést a szezonra nézve vagy csak a backup helyzetére vonatkozóan?
Cutler 4th & 7-es passza igazán szép volt, amúgy elég siralmas volt a Raiders ellen sajna.
Go Bears!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Bear Down Emberek!új szezon, új design, új lendület!
Előre, építsük a Medve Nemzetet😊!
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 14 éve
go Bears a bowl.hu-n ismikor elkezdtem nfl.hu-zni akkor a szezon végén Super Bowlt játszottunk. most is új fórum van --> reszkess világ
ja és persze: http://www.youtube.com/watch?v=5zh6V2aTjhY "...mindenkor győznek és bárkit lefőznek, a harsona hív és megdobban a szív..."
több mint 14 éve
Urlacher sérülése nem komoly szerencsére, akár már hétvégén játszhat.Sajnos megint nem tudtam megnézni a meccset, úgyhogy vki aki látta egy részletesebb beszámolót írna azt megköszönném.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
-