Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem véletlenül öreg a keret és teljesen kiherélt. Pace egyébként pontosan ezt mondta még 2015-ben, sőt még később is.
Ezzel a 46 pickkel sem lett volna egyébként gond, de meglehetősen komoly mellélövések meglehetősen komoly draft pickekkel sajnos már komoly gondot okoznak. Legyen az konkrét választás vagy feltrade valakiért vagy ezek kombinációja. Az számít, hogy a rendelkezésre álló pickekből jó játékokokat húzzál.

Egyébként annak sem volt értelme, amit 2020-ban a Vikings csinált a 13 vagy 14 draft pickjével.
Az én véleményem az, hogy az első 5 körben kellene 6-7 picknek lennie normális eloszlásban. A 6-7. kör az nálam már előrehozott UDFA kör.

Ahogy összerakom magamban a sajtótájékoztatót és a Colts defense tapeket, hát szerintem komoly takarítás lesz már idén is a csapatban.
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Poles nyilatkozata szerint, nagyon helyesen végre draft vezérelt szervezet szeretnénk lenni, ami rövidtávon nem lesz egyszerű:

Mi az örökség? Az elmúlt hét évben, a Pace-korszakban, mindössze 46 draftunk volt!

Minnesota Vikings: 75
Cleveland Browns: 67
Cincinnati Bengals: 65

Csak két csapatnak (Saints 43, Texans 45) volt kevesebb draft jogosultsága, mint a Bearsnek. A kis készlet mellett ráadásul, több magas pick is el lett cserélve.

Az időszak ligaátlaga 55,8 pick (évente 8), míg a Bears átlaga csak 6,4 pick!

Hét év alatt a Bears csaknem 10 választással van a liga átlaga alatt, ami több mint egy teljes draft szezon.

Jelenleg két ember jöhet a top 100-ból, a második és a harmadik körben. Első és negyedik kör nincs és mindössze öt választás van. Nem Vikings-féle 11, nem ligaátlag 8, nem liga alja 6,4, hanem csak 5!

Ezt kellene megoldani!
több mint 2 éve
James Rowe jött ahogy már egy héttel ezelőtt beharangozták. Nagyon jó véleménnyel vannak róla a ligában és a Colts védői is.
CB coach lesz, szóval ezek alapján még egy safety coachot várhatunk. De azt eltudom képzelni, hogy megtartják Mike Adamset, aki játszott még Eberflus alatt a Coltsban (tavaly asst. secondary edző volt nálunk).
Tulajdonképpen Eberflussal jött mindenki a DL edzőn kívül a védelmi oldalról. DL edzőnek várhatóan Marinellit várjuk.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Andrew Janocko lett a QB edző.
Vikingsnál járta végig a ranglétrát. 2021-ben QB edző volt, azelőtt Jefferson rookie évében WR edző volt.
Már múlt héten olvastam a nevét, mint potenciális QB edző.
tüsi91
És vele elégedett vagy így előzetesen?
davemayer
Erről ez jut eszembe:

- Elnézést, kaphatnék valami kaját?
- A tegnapi leves jó lesz?
- Igen.
- Akkor gyere vissza holnap!

Szóval, majd kiderül.....

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Vikingsnál járta végig a ranglétrát. 2021-ben QB edző volt, azelőtt Jefferson rookie évében WR edző volt.
tüsi91
davemayer
Megmondom őszintén még tavaly olvastam róla, mikor még WR edző volt és a Vikings QB edzőnek megtette. Akkor írták róla, hogy "rising smart coach". Nagyjából ennyit tudunk. Cousins egyébként pocket presenceben az elmúlt 2 évben fejlődött, egyébként statisztikailag jó szezont hozott le. Jelent-e ez valamit? Nem tudjuk. Kinti beatwriterek sem tudják. Ligán belül talán.
Az egyébként eléggé sok mindent jelent, hogy innen az eddigi offense edzők mindegyike dolgozott Shannahennel vagy Gary Kubiakkal. (illetve Getsy csak Lafleurral, de ő meg Shanny alatt volt). Szóval a TE és RB edző is valami ilyen kapcsolat lesz. (pl. Wade Hárman, ha a Broncos nem tartja meg, Fant kiváló TE lett). Hozunk még egy asszisztens OL edzőt még, még ugye a quality control coachok.

Ami itt ezt az új OL edzőt illeti. Ugye empty írta, hogy rossz edző. Akik itt voltak az elmúlt 5 évben Magazu, Hiestand és Castillo azok mind a liga egyik legjobb OL edzőjének voltak beharangozva aztán egy játékost nem neveltek ki. Szóval az, hogy most egy rossz edző jön nem tudom mivel rontana az eddigieken.

Védelmi oldalon jönnek Eberflus katonái. Talán Marinellit 70 felett rábirjak még egy-két szezonra. Nagy nyereség lenne, az öreg kiváló edző. Jön még két DB coach (szerintem Rowe lesz az egyik ma holnap és még valaki), meg egy asszisztens DL edző.
tüsi91
Az Empty által idézett táblában előkelő helyen áll a munkája, de ez még Kr e. volt kb. Azóta én nem emlékszem még erős közepesre sem

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
tüsi91
davemayer
Megmondom őszintén még tavaly olvastam róla, mikor még WR edző volt és a Vikings QB edzőnek megtette. Akkor írták róla, hogy "rising smart coach". Nagyjából ennyit tudunk. Cousins egyébként pocket presenceben az elmúlt 2 évben fejlődött, egyébként statisztikailag jó szezont hozott le. Jelent-e ez valamit? Nem tudjuk. Kinti beatwriterek sem tudják. Ligán belül talán.
Az egyébként eléggé sok mindent jelent, hogy innen az eddigi offense edzők mindegyike dolgozott Shannahennel vagy Gary Kubiakkal. (illetve Getsy csak Lafleurral, de ő meg Shanny alatt volt). Szóval a TE és RB edző is valami ilyen kapcsolat lesz. (pl. Wade Hárman, ha a Broncos nem tartja meg, Fant kiváló TE lett). Hozunk még egy asszisztens OL edzőt még, még ugye a quality control coachok.

Ami itt ezt az új OL edzőt illeti. Ugye empty írta, hogy rossz edző. Akik itt voltak az elmúlt 5 évben Magazu, Hiestand és Castillo azok mind a liga egyik legjobb OL edzőjének voltak beharangozva aztán egy játékost nem neveltek ki. Szóval az, hogy most egy rossz edző jön nem tudom mivel rontana az eddigieken.

Védelmi oldalon jönnek Eberflus katonái. Talán Marinellit 70 felett rábirjak még egy-két szezonra. Nagy nyereség lenne, az öreg kiváló edző. Jön még két DB coach (szerintem Rowe lesz az egyik ma holnap és még valaki), meg egy asszisztens DL edző.

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 172 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Boromot szeretitek:

247sports.com/nfl/chicago-bears/ContentGallery/Chicago-Bears-rookie-report-card-OT-Larry-Borom-181982546/#181982546_2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Ha OL coach-ról van szó, akkor Poles és Cunningham csak tudhat valamit, amit a táblázat nem. Legalábbis remélem.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Remélem Harbaugh végül nem a vikingsnál köt ki...
davemayer
Nem ott kötött ki. Konkrétan el sem jön a Michigantől.
csi77
Huh. Ennek örülök, nem lett volna jó érzés a vikesnál látni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Esetleg ugyanezt a táblát 2015, 2016, 2017 és 2019, 2020, 2021 évekre is betudnád tenni?
tüsi91
Nem, ez egy egyszeri cikkje volt az Optimum Scoutingnak, ahol az OL-coachok 2004-18 közötti munkáját vizsgálták.
 www.optimumscouting.com/news/who-has-the-juice-nfl-offensive-line-coaches
empty taxi
Persze minden statisztika sántít mert sok körülmènyt nem tud figyelembe venni, de azèrt pl Jeff Stoutland helye több mint èrdekes, aki szerintem jelenleg top 5ben van ha nem háromban. Igaz elfogult is vagyok vele kapcsolatban 😊
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Esetleg ugyanezt a táblát 2015, 2016, 2017 és 2019, 2020, 2021 évekre is betudnád tenni?
tüsi91
Nem, ez egy egyszeri cikkje volt az Optimum Scoutingnak, ahol az OL-coachok 2004-18 közötti munkáját vizsgálták.
 www.optimumscouting.com/news/who-has-the-juice-nfl-offensive-line-coaches

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
több mint 2 éve
OL téma: amíg Morgan felel érte, felesleges bele tökét invesztálni, irgalmatlan rossz edző.
empty taxi
Nem volt időm utána nézni még, de tudnál nekem infót adni miért mondod ezt?
tüsi91
2015-20 között dolgozott Atlantában, ezidő alatt egyedül Ryan Schraeder volt olyan, akin látszott fejlődés a keze alatt, a többi az olyan h aki jó volt abba ment tőke gazdagon: Jake Matthews, Alex Mack, Andy Levitre
Nevelőmunkát nagyon nem láttam nála, Chris Lindstrom a keze alatt decens kezdő volt, Dwayne Ledford (Morgan utódja) első szezonjában meg borderline All-Pro játékkal rukkolt elő a csávó, ez szvsz nem véletlen.
Ez a táblázat 2004-18 közötti munkáját öleli fel a '18-as szezonban dolgozó OL-edzőknek:

Madden hates me.
több mint 2 éve
OL téma: amíg Morgan felel érte, felesleges bele tökét invesztálni, irgalmatlan rossz edző.
empty taxi
Nem volt időm utána nézni még, de tudnál nekem infót adni miért mondod ezt?
több mint 2 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
davemayer
csi77
Senki nem fog neki ilyen Gruden szerződést adni, márpedig ő azt akart. 10 év 100 milla és korlátlan hatalom a rooster felett
Tomcsik
Egy kakas (rooster) fölött még csak-csak megadnák neki, de egy teljes keret (roster) felett, az már kérdés... 😊

empty taxi
Hehe Smart Phone … Rossz szót illesztett be de valóban nem csekkoltam le 😊

több mint 2 éve
davemayer
csi77
Senki nem fog neki ilyen Gruden szerződést adni, márpedig ő azt akart. 10 év 100 milla és korlátlan hatalom a rooster felett
Tomcsik
Egy kakas (rooster) fölött még csak-csak megadnák neki, de egy teljes keret (roster) felett, az már kérdés... 😊

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 2 éve
davemayer
csi77
Senki nem fog neki ilyen Gruden szerződést adni, márpedig ő azt akart. 10 év 100 milla és korlátlan hatalom a roster felett…

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 2 éve
Egyetlen épkézláb ember akire lehet épitkezni az Deniels, Jenkins meg Borom pedig még bármi lehet. 2 kezdőt kellene valahonnan szereznie… csak nem váltja le az egész falat….
ricsiii83
Daniels egy teljesen átlagos teljesítményt nyújt, csak mivel nálunk ez a jobbak közt van hajlamosak vagyunk ezt túlmisztifikálni. Whitehair gyenge szezonon van túl, meg előtte sem nyűgözött le senkit mondjuk 2018 óta. Jenkins nyílván valahol kezd majd. Borom esetén nem vagyok biztos benne. Mustiphair nem kezdő szint.
Teljesen egyetértek azzal, ha újraakarják húzni a falat. Nekem egyedüli biztos pont Jenkins és ő sem azért, mert a játéka eddig meggyőzött volna minket, hanem azért mert magas draft pozícióban húztuk.

Egyébként én azt hiszem, hogy az új rezsim itt elakarja engedni a keret nagy részét és komolyan átfog alakulni a keret 2022-re, de inkább 2023-ra. S ez nekem előrevetíti, hogy 2022 egy teljesen átmeneti év lesz. S hogy őszinte legyek én is ezt tenném. Ez a keret offense szinten alig rendelkezik NFL kezdő szint játékossal, a védelem meg szimplán öreg.
tüsi91
Poles mint volt O fal ember rá fog állni erre a dologra. Boromnak volt pár jó meccse, főleg pass protban, de futásnál azért voltak gondjai én nem venném őt biztos kezdőnek. Whitehairtől nehéz szabadulni a szerződése miatt, lehet megpróbálják elcserélni, de nem sok vevő lenne rá szerintem. Danielst én azért megtartanám. Meglátjuk mi lesz de itt könnyen lehet 2-3 új arc.

több mint 2 éve
davemayer

Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Egyetlen épkézláb ember akire lehet épitkezni az Deniels, Jenkins meg Borom pedig még bármi lehet. 2 kezdőt kellene valahonnan szereznie… csak nem váltja le az egész falat….
ricsiii83
Daniels egy teljesen átlagos teljesítményt nyújt, csak mivel nálunk ez a jobbak közt van hajlamosak vagyunk ezt túlmisztifikálni. Whitehair gyenge szezonon van túl, meg előtte sem nyűgözött le senkit mondjuk 2018 óta. Jenkins nyílván valahol kezd majd. Borom esetén nem vagyok biztos benne. Mustiphair nem kezdő szint.
Teljesen egyetértek azzal, ha újraakarják húzni a falat. Nekem egyedüli biztos pont Jenkins és ő sem azért, mert a játéka eddig meggyőzött volna minket, hanem azért mert magas draft pozícióban húztuk.

Egyébként én azt hiszem, hogy az új rezsim itt elakarja engedni a keret nagy részét és komolyan átfog alakulni a keret 2022-re, de inkább 2023-ra. S ez nekem előrevetíti, hogy 2022 egy teljesen átmeneti év lesz. S hogy őszinte legyek én is ezt tenném. Ez a keret offense szinten alig rendelkezik NFL kezdő szint játékossal, a védelem meg szimplán öreg.
több mint 2 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
#Bears announce the hiring of Alan Williams as defensive coordinator, Chris Morgan as OL coach and Dave Borgonzi as LB coach. Williams & Borgonzi worked with Matt Eberflus in Indianapolis.
Janek
Williams kinevezése nem túl meglepő, mindenki a saját embereivel szeret dolgozni. Nyilván Eberflus védelme lesz, csak meccseken Williams hívja a játékokat.
Többieket nem ismerem, de ha ez a OL edző faszi is zone blockingot futtat és Getsy is olyan iskolából jön, akkor Daniels visszatérése eléggé adná magát. Nem must re-sign kategória, de le kellene akasztani legalább 2 belső falembert, ha ő eligazol.

Tyke Tolbert a WR edző.
tüsi91
Kis Shannyvel dolgozott a Falconsnál 6 évig mint OL edző. Tuti hogy zone blocking sémát futtatunk majd. Ja Daniels vissza hozatala adná magát, de ahogy Poles nyilatkozott az O lineról nem lennék meglepve ha új arcokat akarna.
Tomcsik

több mint 2 éve
#Bears announce the hiring of Alan Williams as defensive coordinator, Chris Morgan as OL coach and Dave Borgonzi as LB coach. Williams & Borgonzi worked with Matt Eberflus in Indianapolis.
Janek
Williams kinevezése nem túl meglepő, mindenki a saját embereivel szeret dolgozni. Nyilván Eberflus védelme lesz, csak meccseken Williams hívja a játékokat.
Többieket nem ismerem, de ha ez a OL edző faszi is zone blockingot futtat és Getsy is olyan iskolából jön, akkor Daniels visszatérése eléggé adná magát. Nem must re-sign kategória, de le kellene akasztani legalább 2 belső falembert, ha ő eligazol.

Tyke Tolbert a WR edző.
tüsi91
Kis Shannyvel dolgozott a Falconsnál 6 évig mint OL edző. Tuti hogy zone blocking sémát futtatunk majd. Ja Daniels vissza hozatala adná magát, de ahogy Poles nyilatkozott az O lineról nem lennék meglepve ha új arcokat akarna.

több mint 2 éve
Janek

Tyke Tolbert a WR edző.