NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
526
57
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Részvétem.
több mint 3 éve
DangeRuss helyett DangeRusTy...
több mint 3 éve
Toto21
5 965
Dalton-nak egy dolga lesz idén. Kirugatni Pace-t és Nagy-ot. Semmi többet nem kérek tőle
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Vannak érdeklődők Miller után. Lehet, hogy másutt kiteljesedik, de az sem érdekel. Itt saját magát intézte el, ez nem coaching, nem Nagy, nem Trubisky, nem Foles. Én nagyon örülnék, ha elmenne innen, s ha még adnak is érte valamit az csak bónusz.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 013
Na tehát a Watson/Wilson -tól eljutottunk a nagyon érdeklődünk Dalton utánig. Valszeg a drafton fogunk felmenni QB-ért mert így ebben a bizonytalanságban Pace semmit nem tud lépni FA-n. Pace és Nagy repül ha nem találnak megoldást, kérdés mekkora kárt hagynak maguk után. A jövőbe tologatott milliók után nem sok GM akar majd ide jönni...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
RRH Jacksonvillbe folytatjaTeljesen jó deal mindenkinek.
ricsiii83
Nem meglepő ez a Dalton sztori. Én tavaly is inkább őt preferáltam volna. A piacon senki jobb nem elérhető. A trade szituációk lutrik, a drafton meg simán benne van, hogy hoppon maradunk. Daltont sem tartom sokra, de ő neki voltak top 20as szezonjai sorban. Nem tudom, hogy erre képes lenne-e még karrierje ezen pontján, de nem feltétlenül blődség biztonsági tartaléknak, ha senkit nem sikerül leakasztani. Egyébként pletyka ez még, de ha netán realizálódik, akkor a stáb nagyjából el is mondja, hogy Folesról milyen véleménnyel vannak. De Dalton?
Ahogy várható volt nem vagyunk aktívak. Nincs is miből persze. Majd a másod-harmad vonalbeli szabadügynökök közül mazsolázhatunk.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
RRH Jacksonvillbe folytatjaJöhet majd érte egy 5./6. körös kompenzációs pick.
ricsiii83
And the Bears are on the 2022 compensatory picks board, a borderline 5th/6th rounder for Roy Robertson-Harris going to Jacksonville for $6.1M APY. https://t.co/diy31aT5sl
— Nick Korte (@nickkorte) March 15, 2021
több mint 3 éve
Foles és Dalton is képes jól focizni ha van protection, szal nincs gáz.Oh wait...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
On NFL @RapSheet just said Chicago Bears have shown interest in Andy Dalton..he also said that Dalton is on a list with about every other QB that the #Bears have shown interest in FWIWFoles és Dalton együtt. Virginia néninek szóljon már valaki, hogy ez így nem jó.
twitter.com/BearGogglesOn/status/1371513222747013120
Bazzani
több mint 3 éve
On NFL @RapSheet just said Chicago Bears have shown interest in Andy Dalton..he also said that Dalton is on a list with about every other QB that the #Bears have shown interest in FWIWtwitter.com/BearGogglesOn/status/1371513222747013120
több mint 3 éve
Toto21
5 965
Ez mind így van és kiegészíteném, hogy Allen Robinson-al is várok egy hosszabb távút és nem Fr. Tag alatt fog játszani ( remélem).Az biztos, hogy így nem fog maradni. Én inkább opcióvá teszem a szerződéshosszabbítást úgy 2 év 21 millió / 14 garantált környékén, az idei évre megfelezett, de full garantált kialakitassal, amiből komoly dead money mellett, de minimális cap space megtakarítással 2022-ben is ki lehet lépni, de 2023-ban viszonylag kicsi dead money mellett.12 millás idei cap hit után 1.5 m dm -> 10.5 szerintem cut lesz, túl sok ez a pénz ahhoz, hogy rosteren maradjon. Akár csak Jimmy fiú esetében a 7M spórolás.Urban skillsettel rendelkező játékost könnyebb találni. A gyors első lépésű robbanékony, nagyobb villanásokra képes DL rotációs játékos, mint Edwards ritkább és értékesebb. Urban egy szorgos munkásember. Fontos az ilyen is, de ő érte nem fognak kapkodni. Az érdekes inkább az, hogy tavaly mondjuk így tippre és emlékezetre kb 25 százalékos snap aránya volt Edwardsnak. Na most arra sok ez a kontrakt. Lehet idén többet kap.RRH nem lesz. Hicks érdekes. Imádom a palit, de elkezdtek jönni nála a sérülések és tavaly nem volt annyira impact mint előtte. Idősödik is már. Nem lennék meglepve ha benne lenne egy trade dealben, de azon se ha cut lenne. Asszem közel 10 millát lehetne spórolni ha kitesszük...
tüsi91
Tomcsik
alatriste
Továbbá Fuller szerződése sem fog így maradni.
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Az biztos, hogy így nem fog maradni. Én inkább opcióvá teszem a szerződéshosszabbítást úgy 2 év 21 millió / 14 garantált környékén, az idei évre megfelezett, de full garantált kialakitassal, amiből komoly dead money mellett, de minimális cap space megtakarítással 2022-ben is ki lehet lépni, de 2023-ban viszonylag kicsi dead money mellett.12 millás idei cap hit után 1.5 m dm -> 10.5 szerintem cut lesz, túl sok ez a pénz ahhoz, hogy rosteren maradjon. Akár csak Jimmy fiú esetében a 7M spórolás.Urban skillsettel rendelkező játékost könnyebb találni. A gyors első lépésű robbanékony, nagyobb villanásokra képes DL rotációs játékos, mint Edwards ritkább és értékesebb. Urban egy szorgos munkásember. Fontos az ilyen is, de ő érte nem fognak kapkodni. Az érdekes inkább az, hogy tavaly mondjuk így tippre és emlékezetre kb 25 százalékos snap aránya volt Edwardsnak. Na most arra sok ez a kontrakt. Lehet idén többet kap.RRH nem lesz. Hicks érdekes. Imádom a palit, de elkezdtek jönni nála a sérülések és tavaly nem volt annyira impact mint előtte. Idősödik is már. Nem lennék meglepve ha benne lenne egy trade dealben, de azon se ha cut lenne. Asszem közel 10 millát lehetne spórolni ha kitesszük...
tüsi91
Tomcsik
alatriste
Továbbá Fuller szerződése sem fog így maradni.
több mint 3 éve
12 millás idei cap hit után 1.5 m dm -> 10.5 szerintem cut lesz, túl sok ez a pénz ahhoz, hogy rosteren maradjon. Akár csak Jimmy fiú esetében a 7M spórolás.Urban skillsettel rendelkező játékost könnyebb találni. A gyors első lépésű robbanékony, nagyobb villanásokra képes DL rotációs játékos, mint Edwards ritkább és értékesebb. Urban egy szorgos munkásember. Fontos az ilyen is, de ő érte nem fognak kapkodni. Az érdekes inkább az, hogy tavaly mondjuk így tippre és emlékezetre kb 25 százalékos snap aránya volt Edwardsnak. Na most arra sok ez a kontrakt. Lehet idén többet kap.RRH nem lesz. Hicks érdekes. Imádom a palit, de elkezdtek jönni nála a sérülések és tavaly nem volt annyira impact mint előtte. Idősödik is már. Nem lennék meglepve ha benne lenne egy trade dealben, de azon se ha cut lenne. Asszem közel 10 millát lehetne spórolni ha kitesszük...
tüsi91
Tomcsik
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Tomcsik
8 013
Urban skillsettel rendelkező játékost könnyebb találni. A gyors első lépésű robbanékony, nagyobb villanásokra képes DL rotációs játékos, mint Edwards ritkább és értékesebb. Urban egy szorgos munkásember. Fontos az ilyen is, de ő érte nem fognak kapkodni. Az érdekes inkább az, hogy tavaly mondjuk így tippre és emlékezetre kb 25 százalékos snap aránya volt Edwardsnak. Na most arra sok ez a kontrakt. Lehet idén többet kap.RRH nem lesz. Hicks érdekes. Imádom a palit, de elkezdtek jönni nála a sérülések és tavaly nem volt annyira impact mint előtte. Idősödik is már. Nem lennék meglepve ha benne lenne egy trade dealben, de azon se ha cut lenne. Asszem közel 10 millát lehetne spórolni ha kitesszük...
tüsi91
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Urban skillsettel rendelkező játékost könnyebb találni. A gyors első lépésű robbanékony, nagyobb villanásokra képes DL rotációs játékos, mint Edwards ritkább és értékesebb. Urban egy szorgos munkásember. Fontos az ilyen is, de ő érte nem fognak kapkodni. Az érdekes inkább az, hogy tavaly mondjuk így tippre és emlékezetre kb 25 százalékos snap aránya volt Edwardsnak. Na most arra sok ez a kontrakt. Lehet idén többet kap.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 013
Úgy fest Mario Edwards marad még hozzá több évre. Ilyen pletykák szaladgálnak.Nem volt rossz, de igen az ügyei bajosak, én is kiváncsi vagyok mennyi a garantált. Ezzel szinte biztossá vált hogy RRH nem lesz itt ( eddig is valószínű volt) Én Urbant megpróbálnám még vissza hozni olcsón és Goldman visszatérésével a D line meg is van jó mélységgel...
Szerk. : Schefter szerint 3 év 11.5 millió. Kíváncsi vagyok a részletekre.
2 meccsen Edwards eltiltott, van az a Charlotte-i nő ügye is. Nem gondolom, hogy a garantált sok lenne.
tüsi91
több mint 3 éve
Igen, ebben egyetértünk. Az a rossz, hogy nekik pedig a promt megoldás szükséges és most ígérik/hazudják le a csillagkat az égről mondjuk Wilsonért....Én nem szeretem Pacet és Nagyot. De drukkolok nekik, hogy találjanak egy jó irányítót a drafton. Mert ez a franchise érdeke........Azt gondolom, vagyis inkább remélem, hogy ez esetben már a hálaadásnapi meccset sem érik meg az állásukban.
----
Bazza.
Egy jól teljesítő rookie QB egy középszar teljesítménnyel (8-8 stb) szintén elég lehet arra hogy eladják, hogy itt már csak a rookie év utáni előrelépés kell aztán uccu neki.
tüsi91
csi77
Nagyon kíváncsi vagyok hogyan oldják meg ezt az irányító kérdést, mert nem reális opció sem Wilson sem Watson.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Úgy fest Mario Edwards marad még hozzá több évre. Ilyen pletykák szaladgálnak.Szerk. : Schefter szerint 3 év 11.5 millió. Kíváncsi vagyok a részletekre.
2 meccsen Edwards eltiltott, van az a Charlotte-i nő ügye is. Nem gondolom, hogy a garantált sok lenne.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 914
Az egésszel az a baj, hogy ezzel a szar tologatása megy, illetve kreálása.Ez gyakorlatilag laphúzás 20-ra, 2025 nagyon messze van.
Ha jönne új rezsim jövőre vagy jött volna és azt mondják Macket elengedik, akkor azt megtehették volna 2022 tavaszán. Most ezt nem lehet. Illetve lehet csak kapásból 24 millió dead money.
Mack szerződéséből a 17 milliós alapfizetést csökkentették veterán minimumig, a 16 milliót meg 5 évre szétosztották egy void év beiktatásával. Azaz 3.2 millióval nőtt az idei évet is beleszámolva minden évben garantált tétellel a cap hitje 2021-től 2025-tel bezáróan. Mack 2022-es cap hitje 30 millió dollár. Ez top5-ös QB pénz.
Jacksonnál a majd 9 milliós alapfizetést csökkentettek veterán minimumig, a 8 milliót meg 5 évre szétosztották egy void évvel. Évente 1,6 millióval nő a cap hitje ami garantált tartalom szintén 2025-ig bezárólag.
Whitehair esetén ugyanez a szisztéma. 6,5 milliós alapfizetést csökkentve veterán minimumig, az 5.5 millió 5 évre elosztva. Évente 1,1 millió garantált.
Ez így nem tűnik soknak, hogy évente 5,9 millió garantálttal nőtt a cap. De 5 évig az idei évet is beleszámolva minden egyes évben 5,9 millió. Ami annyit jelent, hogy ha ezek a játékosok nem teljesítenek akkor túl lépni rajtuk már nagyon sok dead money. És mondjuk Jackson nem teljesített 2020-ban (meg 19-ben sem nagyon).
Nem egy jó irány ez így. S nagyon remélem hogy pl Quinn nem kap ilyen módosítást. Persze a cappel sok mindent meg lehet csinálni egy darabig. De van egy pont ahol már csak resettel. És ezekkel a módosításokkal csak a szerintem szükséges rebuildet sikerült nehezebbé tenni.
----
Bazza.
Egy jól teljesítő rookie QB egy középszar teljesítménnyel (8-8 stb) szintén elég lehet arra hogy eladják, hogy itt már csak a rookie év utáni előrelépés kell aztán uccu neki.
tüsi91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Szerintem Pace és nagy maradásához nem elég a 8-8.Én nem szeretem Pacet és Nagyot. De drukkolok nekik, hogy találjanak egy jó irányítót a drafton. Mert ez a franchise érdeke........Azt gondolom, vagyis inkább remélem, hogy ez esetben már a hálaadásnapi meccset sem érik meg az állásukban.
----
Bazza.
tüsi91
csi77
Nagyon kíváncsi vagyok hogyan oldják meg ezt az irányító kérdést, mert nem reális opció sem Wilson sem Watson.
tüsi91
Sőt, a PO sem.
Minimum egy kört menni kell.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 013
Ha nem tudják ide hozni Wilsont vagy Watsont akkor a rookie QB a legnagyobb esélyük. Nem fogják eladni a fejlődést Jimmy G-vel vagy Fitzmagiccal. Ha a rookie mutat valami bíztatót akkor mondhatják hogy megvan az emberünk és igen talán egy 8:8 körüli eredmény ismét elég lehet amilyen madár George. Persze top 10 környékére is drága felmenni , de mégse kerülne annyiba mint Wilson vagy Watson. Persze én is csipáznám Wilsont se reálisan nem tudunk olyan értéket adni érte ami a Seahawksnak megérné. Top 5 QB nem sűrűn cserélget az ember. Ha még lenne egy top5 első körünk azt mondom talán de 20. pick nem lesz vonzó. Ez max akkor következhet be ha Wilson tényleg szabadulni akarna Seattleből és nagyon elmérgesedne a helyzet. Egyenlőre Wilson hivatalosan még csak cserét sem kért...Szerintem kizárt, hogy egy GM-HC páros egy rookiera bízza az állását amikor kimondva kimondatlanul egy évük van.Mack, Whitehair, Jackson 2021-es fizetése aláírás bónusszá alakítva. Ezzel már a sapka alatt vagyunk, ha nem is sokkal.Az is látszik hogy egy esetleges trade Wilson/Watson esetén őket nem nagyon lehet bele tenni a dealbe. Hatalmas dead money maradna. Mondjuk én nem látom reálisnak egyik QB-t se. Szerintem a drafton próbálunk meg felmenni tippre Lanceért.
Macken túllépni 1 vagy 2 év múlva elég komoly dead money lesz.
tüsi91
Tomcsik
Bazzani
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Én nem szeretem Pacet és Nagyot. De drukkolok nekik, hogy találjanak egy jó irányítót a drafton. Mert ez a franchise érdeke........Azt gondolom, vagyis inkább remélem, hogy ez esetben már a hálaadásnapi meccset sem érik meg az állásukban.
----
Bazza.
tüsi91
csi77
több mint 3 éve
.......Azt gondolom, vagyis inkább remélem, hogy ez esetben már a hálaadásnapi meccset sem érik meg az állásukban.
----
Bazza.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png