Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Royam majd 70 yardos punt return TD. szép volt. nem lenne gond mert ez jó ez a csapat nem.hiába vagyunk partyba mindig az elsö félidőbe.. csak Fox már tényleg vicc. illetve loggains egy vicc... a bills oct már kivágták... mire várnak?? cut. azt probáljuk meg a bills octUram! Véleményem szerint Ön ma éjjel valamilyen szinten ivott!!
ricsiii83
Mondjuk megértem....
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Hát sok mindent lehet, lehetne mondani a mai után. A mienk egy rosszul felkészített futballcsapat, rossz edzőkkel. Ennyi történt az elmúlt két hétben. A védelem nem valami bivaly, nincs semmi extra, munkásemberek, de éppenséggel ő miattuk nyugodtan állhatna ez a csapat 2-0-lal.
De ami támadóoldalon megy Cutlertől elkezdve az elég kiábrándító. 120 perc alatt az kiderült nekem, hogy Loggains teljesen alkalmatlan a feladatra. Szeretne egy sok playaction passzra alapuló támadósémát működtetni, amihez nem volt futójátékunk, s nincs támadófalunk. Amikor a második félidő elején beröffen a futójáték (előkerült Howard futott két 8+ yardot, nem is láttuk többet), jön egy 2&1, minden adott egy playaction játékhoz. De nem: lemegy Jeffery, Royal, White. Feljön a Thompson, Bellamy, Paulsen, Langford 4-es kigondolná, hogy futni fogunk. Vélhetően az Eagles is tudta, mert Massiet eltakarítva a következő play 3&5-ről indult. Nincs ritmusa a játéknak, nincs a drivenak eleje, közepe, nincs semmi felépítve, második félidőben lepofozzák a pályáról (persze jönnek az eladott labdák, amiről nem tehet). Kiábrándító. Nyilván lehetett morgolódni azon, amit Gase futtatott, de most egy masszívat sikerült visszalépni, pedig az elkapók most pályára is lépnek. Houstonban a Texans torkára léphettél volna szünet után +4-nél, most ahogy Csi is megmondta vala, vezetésnél a Philly 48-os vonaláról indultál. A fordulópontokat elbukod, elveszted a labdákat, s ez a védelem nem tud egyedül meccset nyerni.
Connor Barth 31-ről kapufa. Nincs bajom azzal, hogy Gouldot kitették, szerettem, de már nem az volt, aki egykoron. Dehogy mindezt úgy, hogy vetélytársat sem hoztál neki? Majd jön Connor Barth. Na ez a nehezen emészthető.
John Fox edzői karrierjének is vége, ha csak valami irgalmatlan feltámadást nem produkál a csapat. Kilátástalan az egész, s lassan tényleg eljön az idő, hogy a draftról talán megpróbáljunk mi is egy Carson Wentzet választani. Lehet szarabb lesz, de egyrészt a mostaninál nem igen, másrészt nem Cutler az, aki kihúzza ezt a csapatot a szarból.
S amúgy:
- Houston, valószínűleg szalagszakadás, de minimum jó pár hétig nincs
- Cutler, dobókéz hüvelykujj, lehet törés
- Goldman, bokasérülés
- Amos agyrázkódás
- Callahan agyrázkódás
- Carey hamstring
6 nap a következő meccsig, hát meglepne ha bárki is tudna a védők közül játszani.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Ma nekünk volt jobb napunk.A védelemben tényleg van fantázia, szépen tartottak, össze fog állni.
Támadó oldalon az a legszomorúbb, hogy pontosan látszott, hogyan, miként lehetett volna megverni minket, mégsem az ment.
Srácok kitartást!
több mint 9 éve
Royam majd 70 yardos punt return TD. szép volt. nem lenne gond mert ez jó ez a csapat nem.hiába vagyunk partyba mindig az elsö félidőbe.. csak Fox már tényleg vicc. illetve loggains egy vicc... a bills oct már kivágták... mire várnak?? cut. azt probáljuk meg a bills oct
több mint 9 éve
Amikor az ellenfél puntere nem tudj átrúgni a mi térfelünkre a labdát (akkor még vezettünk) és abból csinálunk egy sima 3 and outot, ott ezt éreztem----acidcow.com/pics/20120613/did_it_ever_happen_to_you_when_13.gif
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Akkor ez az év kuka, de ami sajnos látszik hogy Fox itt nem fogja tudni megismételni még azt sem h egy izmosabb csapatot épít ami PO-ba jut. Pont ott vagyunk jók ahol az Eagles gyenge erre annyira gyenge gameplant raktak össze offense oldalon hogy vmi elképesztő. Ez az év a vízválasztó és sajnos 2 meccs után kijelenthető h Fox bukni látszik. Nem mintha az ő személye fontos lenne a számomra csak megint 2 év kuka és ez az offense garnitúra szempontjaból a jobb évek, Jeffery nélkül garantáltabb lesz a szerencsétlenkedés O oldalon. Azért lehet Gase-sel ezt hoztuk volna, nem hiszem h 7-3nál ő leállt volna tökölni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Fantasztikus bemutatkozás volt hazai pályán...Az O úgy ahogy van egy fos. AJ el fog menni év végén, nem fog egy vesztes csapatban vesztegelni ha máshol is megkapja majd a nagy lét... Az O line semmit nem fejlődött a múltkori óta...Ez a mai veresség Cutler bűne is nagyrészt... Csinált egy elkereülhető fumblit, és dobott egy nagyon rossz intet... Massiet olyan stabil, mint a magyar forint, szinte minden játékban rommá verte az embere. Mire megmozdul már mögötte vannak... Logains egy nagy büdös 0! Olyan kiismerhető hívásai vannak, álltalában én kitalálom mi lesz a játék, nemhogy egy NFL edző. Nem használja ki megfelelően a játékosait, az egész game plan egy vagon fos. Se egy slant se egy crossing root, hébe-hóba egy screen . A game plan kimerül a basszad fel a labdát AJ-nek vagy próbáljunk egy középső futást átlag -3 yardért...TE nincs megjátszva. Logains mintha azándékosan erőltetné ami nem megy és hanyagolná ami működik... Royal és AJ aki kiemelhető az O-ból. White nagyon akart, de van mèg hova fejlődni. A D kulcs sérülések ellenére is sokáig jól tartotta magát, a TD-k az O balfaszkodásainak köszönhetőek inkább. Freeman jó vétel volt, a fiatal CB-k kellemes meglepetések eddig. Fuller nekem abszolúte nem hiányzik. A konzisztens pass rush azonban még hiányzik és a 3rd downos mutatóink is pocsékok. Ha a Dallas is megver kövi héten lehet el kéne gondolkodni egy jobb draft pozíciónés be lehetne húzni Cutler utodját...
több mint 9 éve
Szerintem ez az utolsó Hoyer passz megmutatta, hogy mennyire felkészített és átgondolt stratégiával mennek neki edzőink egyit drive után a másiknak. Rebuilding címén megpróbálnék valami olyasmit előadni 2 év múlva, mint az Eagles. Természetesen egy új Titkos Fegyverre lesz (van?) szükség. Azt mondom, mint minden srác ACL szakadás után. Jövőre visszatérek, és erősebb leszek, mint valaha #Rebuild#anotheryear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Kéne egy ilyen verda 😀 www.chicagobears.com/assets/images/imported/CHI/photos/clubimages/2016/09-September/temptailgate_091916_01--nfl_mezz_1280_1024.jpg
több mint 9 éve
Mai várakozásaim a meccsel kapcsolatban. Remèlem egy hèt alatt képes volt az O fal összekovácsolódni és jobban megvédik Cutyt. Az Eagles D 120 yardot nyelt be futásból a Browns ellen, így remélem Langford a többi futóval kiegészülve jó meccset hoz.. Ez megnyithatja az utat a play action játékoknak amit AJ, White és Royal kihasználhat a gyengébb Eagles secondary ellen. ( főleg hogy az egyik legjobb CB sérült nálluk) A D részéről konzisztensebb pass rusht várok. Azt se bánom ha "csak" 1-2 sack lesz, de legyen pressure Wentzen. Azt hiszem ha a fiatal CB állomány lehoz megint egy jobb produktumot akkor Fullernek igencsak meg kell küzdenie hogy visszaszerezze a kezdő helyét....
több mint 9 éve
Defense TD? Az micsoda lenni! Aztat nem ismerni itten Chicagóban 😀Véleményem szerint, sok hibával tarkított, alacsony színvonalú mérkőzésen, melyen érezhető lesz, hogy a nagy tét rányomja a bélyegét a játékra, egy jól eltalált lövés fog dönteni......Szerintem, aki több pontot szerez az fog nyerni.
Tippem 23-20 ide
csi77
Tipp: 31-24 és lesz egy defense td-nk
hpeter93
több mint 9 éve
Ha Urlachernek menni fog, nagy baj nem lehet! 😊20-10 ide.
több mint 9 éve
Véleményem szerint, sok hibával tarkított, alacsony színvonalú mérkőzésen, melyen érezhető lesz, hogy a nagy tét rányomja a bélyegét a játékra, egy jól eltalált lövés fog dönteni......Szerintem, aki több pontot szerez az fog nyerni.
Tippem 23-20 ide
csi77
Tipp: 31-24 és lesz egy defense td-nk
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
Véleményem szerint, sok hibával tarkított, alacsony színvonalú mérkőzésen, melyen érezhető lesz, hogy a nagy tét rányomja a bélyegét a játékra, egy jól eltalált lövés fog dönteni......Tippem 23-20 ide
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Ha belepofázhatok, nekem a "ezt nem az ellenfél nyerte meg, hanem mi vessztettük el" a kedvencem 😀 azt ki ne hagyjátok 😀Ma megnézzük, jó e a Houston, vagy mi vagyunk szarok.Én az NFL helyében kölcsönvennék pár kifogást az elemien pazar magyar bajnokságból.
Vanmég néhány klisé, amit véletlenül nem sütöttem el?
füligjimmy
Úgy mint azt, hogy - fáradtak a játékosok a sok megterhelés miatt,
- a pálya alkalmatlan a játékra
- Nem volt elég idő felkészülni
- A magaslati levegő meg a kaja meg minden ellenünk játszott
Ha sikeres egy edző utánad, akkor pedig tulajdoníts minden sikert magadnak, amit egy másik edző aknázott ki.
hpeter93
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Ma megnézzük, jó e a Houston, vagy mi vagyunk szarok.Én az NFL helyében kölcsönvennék pár kifogást az elemien pazar magyar bajnokságból.
Vanmég néhány klisé, amit véletlenül nem sütöttem el?
füligjimmy
Úgy mint azt, hogy - fáradtak a játékosok a sok megterhelés miatt,
- a pálya alkalmatlan a játékra
- Nem volt elég idő felkészülni
- A magaslati levegő meg a kaja meg minden ellenünk játszott
Ha sikeres egy edző utánad, akkor pedig tulajdoníts minden sikert magadnak, amit egy másik edző aknázott ki.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
"NFL games I played stoned were some of the best games I ever played. Cannabis cements your surroundings,” he says. “A lot of people say they’re useless when they smoke weed. But hell, I played NFL games [while stoned], dude. My performances were solid and I felt really good after.” /Eben Britton hát ez sok mindent megmagyaráz...😀
nypost.com/2016/09/18/i-played-stoned-some-nfl-players-love-getting-high-before-kickoff/
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Szoktam nézni, ha nincs Bears, aztán rá is érek vasárnap este, az úgy szezononként 3 alkalomnál nem több.Mi mindig red zone-t nezunk, sokkal jobb h azonnal képben vagy mindenrőlMa megnézzük, jó e a Houston, vagy mi vagyunk szarok.Egy alacsony színvonalú mérközésen kiegyenlített erők küzdelmét láthatta a nagyérdemű, melyen a jobb helyzetkihasználás döntött. Egyébként elég fasza a red zone channel, mellette 1 meccset kiemelten követek, kicsit képbe kerülök a liga többi csapatával. A Hopkins-Peters meccs a meccsben, hát ezekért nézi az ember ezt a sportot.
füligjimmy
füligjimmy
davemayer
A Texans sztem megnyeri a csoportját, amit tudtak elenünk, azt tudták a Chiefs ellen is, nem is jó match up nekünk, idegenben, gyakorlatilag kicker nélkül, balfasz edzővel, 7 (plusz White) újonccal a pályán, 3 kib***tt nagy hibával sikerült szűken kikapni. A balfasz edzővel, a red zone kickerrel, meg az újoncokkal nem tudsz mit kezdeni, talán Fox ma egy kicsit jobbra lógatja. A cornerek biztos nem lesznek így lesprintelve. De a Browns se akkora kutyaütő ezek szerint, bár a Ravens ellen mindig összekapják magukat. Vanmég néhány klisé, amit véletlenül nem sütöttem el?
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ki lesz a kezdő RB a Philly ellen?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Mi mindig red zone-t nezunk, sokkal jobb h azonnal képben vagy mindenrőlMa megnézzük, jó e a Houston, vagy mi vagyunk szarok.Egy alacsony színvonalú mérközésen kiegyenlített erők küzdelmét láthatta a nagyérdemű, melyen a jobb helyzetkihasználás döntött. Egyébként elég fasza a red zone channel, mellette 1 meccset kiemelten követek, kicsit képbe kerülök a liga többi csapatával. A Hopkins-Peters meccs a meccsben, hát ezekért nézi az ember ezt a sportot.
füligjimmy
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ma megnézzük, jó e a Houston, vagy mi vagyunk szarok.Egy alacsony színvonalú mérközésen kiegyenlített erők küzdelmét láthatta a nagyérdemű, melyen a jobb helyzetkihasználás döntött. Egyébként elég fasza a red zone channel, mellette 1 meccset kiemelten követek, kicsit képbe kerülök a liga többi csapatával. A Hopkins-Peters meccs a meccsben, hát ezekért nézi az ember ezt a sportot.
füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ma megnézzük, jó e a Houston, vagy mi vagyunk szarok.Vagy is-is 😀
füligjimmy