Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
Fuller only Bears playa on injury list.... na valaki segítsen McPheevel mizu?? vagy a PUP az nem tartozik a sérült listához?
 www.chicagobears.com/news/article-1/Fuller-only-Bears-player-on-injury-list/d8f65064-7f6f-4239-b47a-edde8bc2fa29
ricsiii83
PUP nem számít, ha azon kezded a szezont az eleve 6 meccs kihagyás...

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ma megnézzük, jó e a Houston, vagy mi vagyunk szarok.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 379
Fuller only Bears playa on injury list.... na valaki segítsen McPheevel mizu?? vagy a PUP az nem tartozik a sérült listához?
 www.chicagobears.com/news/article-1/Fuller-only-Bears-player-on-injury-list/d8f65064-7f6f-4239-b47a-edde8bc2fa29

több mint 9 éve
Eagles topikban Dande linkelte: fduffy3-ra keressetek rá twitteren. Nem akarom beidézni ide, mert bead egy rakatnyi gifet és nem akarom lassítani a topikot.

Érdemes rápislantani, lehet többet érünk vele, mint néhány hozzászólással az elmúlt napokból.

Elfelejtettem, hogy tavaly volt egy sackvideós analízise az egyik mókusnak. Na idén is van:  www.windycitygridiron.com/2016/9/14/12905008/chicago-bears-sackwatch-2016-week-1-vs-houston-texans-xs-os-playbook-breakdown
tüsi91
Jók ezek a sack elemzések elsőre fel sem tűnt hogy Whitehair pl. ennyire benne volt a dolgokban. Az is érdekes hogy megemlíti az író hogy sok olyan technikát alkalmazott ami G pozícióban jó, de C-be nem. Azért látszik hogy szoknia kell még a C posztot, de végül is annyira nem tudom hibáztatni, mert Sitton érkezésével egy hete volt hogy kezdő C legyen. Bele fog jönni jobban, az egyetemen T és G is volt, sokoldalú játékos beleszokik majd reméljük előbb mint később...

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Érdekes, a gépen nem hozza be kapásból ezeket a gifeket, én is csak telóról láttam, hogy betette az összeset.

Ami a lényeg: Ertz nálnuk nem játszik egy nagyon fontos célpont mínusz Wentznek, és McKelvin sem, így egy CB mínusszal is vagyunk, Brooks nem volt épp a legmeggyőzőbb, mikor helyette már játszott a Browns ellen. Úgyhogy még nőttek az esélyeitek.
több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Eagles topikban Dande linkelte:  twitter.com/fduffy3

Érdemes rápislantani, lehet többet érünk vele, mint néhány hozzászólással az elmúlt napokból.
tüsi91
Azta mindenit. Bears writerektől nem láttam ilyen szép gyűjtést 😊 (mondjuk sokat sem követek)

Persze ettől még a FO és edzői döntések még megkérdőjelezhetők sajnos.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Eagles topikban Dande linkelte: fduffy3-ra keressetek rá twitteren. Nem akarom beidézni ide, mert bead egy rakatnyi gifet és nem akarom lassítani a topikot.

Elfelejtettem, hogy tavaly volt egy sackvideós analízise az egyik mókusnak. Na idén is van:  www.windycitygridiron.com/2016/9/14/12905008/chicago-bears-sackwatch-2016-week-1-vs-houston-texans-xs-os-playbook-breakdown

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Én be is húztam a 4. körben Fortet. Nem is bánom! 😊 Viszont,ha már futás,akkor a tavalyihoz képest, szerintetek mennyire lesz jobb a futás elleni védekezésünk? L. Millert nem hagytuk élni. R. Matthews-nak mennyire fog menni vajon ellenünk? Nyilván...Wentzet is kell majd tehermentesíteni.
Süsü
Megfogtuk Millert? Hát azért csak összefutkorászott 106 yardot...28 carry ami 3.8-as átlag. Összesen 129 yardot nyeltünk futásból...A Phily ellen ennél jobban meg kell fogni a futást, ha többet kell passzolnia Wentznek, remélhetőleg nyomás alatt nyílván nagyobb az esély hogy hibázik... Browns ellen nagyon kiegyenlített volt a pass/run aránya a Philynél, ezt meg kell bontani.
Tomcsik
Nem néztem a statisztikát,de akkor meccs közben nem tűnt rossznak a futás elleni védekezésünk. 3,8-as átlag...Hát tavaly előtt azt hiszem volt ez rosszabb is. Matthews összefutkározik 100 yardot? Szerintem nem. Philyben azért gyengébben muzsikál az OL is. Nem de?
Süsü
Meglátjuk, szerintem a Phily OL pont hogy erősebb papíron mint a Texans... Ne feledd hogy a Texans C újonc volt és a kezdő T is sérült volt...
Tomcsik
Nem felejtettem el. Hamarosan kiderül.
több mint 9 éve
Én be is húztam a 4. körben Fortet. Nem is bánom! 😊 Viszont,ha már futás,akkor a tavalyihoz képest, szerintetek mennyire lesz jobb a futás elleni védekezésünk? L. Millert nem hagytuk élni. R. Matthews-nak mennyire fog menni vajon ellenünk? Nyilván...Wentzet is kell majd tehermentesíteni.
Süsü
Megfogtuk Millert? Hát azért csak összefutkorászott 106 yardot...28 carry ami 3.8-as átlag. Összesen 129 yardot nyeltünk futásból...A Phily ellen ennél jobban meg kell fogni a futást, ha többet kell passzolnia Wentznek, remélhetőleg nyomás alatt nyílván nagyobb az esély hogy hibázik... Browns ellen nagyon kiegyenlített volt a pass/run aránya a Philynél, ezt meg kell bontani.
Tomcsik
Nem néztem a statisztikát,de akkor meccs közben nem tűnt rossznak a futás elleni védekezésünk. 3,8-as átlag...Hát tavaly előtt azt hiszem volt ez rosszabb is. Matthews összefutkározik 100 yardot? Szerintem nem. Philyben azért gyengébben muzsikál az OL is. Nem de?
Süsü
Meglátjuk, szerintem a Phily OL pont hogy erősebb papíron mint a Texans... Ne feledd hogy a Texans C újonc volt és a kezdő T is sérült volt...

több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Süsü
Tomcsik
több mint 9 éve
Süsü

több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
több mint 9 éve
Woot and Wye NFL
Woot and Wye NFL – ‏@WootandWye

Imagine the Bears offense if it kept Matt Forte, Greg Olsen & Brandon Marshall.
8:24 pm - 15 Sep 2016
2 RETWEETS3 LIKES.
Megint Forte és Marshall vitte a Jetset. Forte 3 TD-t futott... Mondjuk a Jetsnek van valami O falnak nevezett dolga is, az biztos nem hátrány...
Tomcsik
Hát Forte hatalmasat megy eddig. Fantasybe sokat gondolkodtam rajta, de végül nem húztam be, úgy gondoltam, hogy
- Bears FO ért hozzá és formahanyatlás miatt engedte el (micsoda hiba az FO-tól és tőlem)
- új csapat, új playbook...öreg kutya nem tanul új trükköket (micsoda hiba részemről)
Pari
A leg konzisztensebb játékosok egyike volt a csapatban. Az FO egyik legérdekesebb döntése, hogy elengedték. Nem hanyatlott nagyot a formája, csak fiatalítást akartak és bíztak Langfordban... Pénzügyileg nem állunk szarul és annyiért simán megérte volna amennyiért aláírt a Jetshez...Mondjuk tavaly kihagyott pár meccset sérülés miatt, de alapvetően nem jellemző rá a sérülékenység se....

több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Woot and Wye NFL

2 RETWEETS3 LIKES.
Megint Forte és Marshall vitte a Jetset. Forte 3 TD-t futott... Mondjuk a Jetsnek van valami O falnak nevezett dolga is, az biztos nem hátrány...
Tomcsik
Hát Forte hatalmasat megy eddig. Fantasybe sokat gondolkodtam rajta, de végül nem húztam be, úgy gondoltam, hogy
- Bears FO ért hozzá és formahanyatlás miatt engedte el (micsoda hiba az FO-tól és tőlem)
- új csapat, új playbook...öreg kutya nem tanul új trükköket (micsoda hiba részemről)
több mint 9 éve
Woot and Wye NFL

2 RETWEETS3 LIKES.

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jay Cutler was under pressure on 54.3% of snaps in Week 1, the highest rate in the NFL.
füligjimmy
Én mondjuk azon csodálkozom, hogy még nem hozták ki, hogy ez tulajdonképpen az ő hibája.

Más. Láttuk, hogy milyen jól használta a Texans Will Fullert. Ami biztos, hogy nem futtattak vele eszeveszetten bonyolult routeokat. Nem láttuk Whitet, de hírek szerint a TC-ben elég durván futotta az útvonalakat. A WVU-n nem is volt bonyolult route treeje mondjuk. Mi miért nem tudunk vele kezdetben egyszerűbb utakat futtatni? Slantek, fly, double move (oké ez már annyira nem egyszerű) stb. Első fi-ben volt egy elkapása egy sima keresztbe menő útvonalon a védőfal mögött. Nem is láttunk belőle többet.

Futójáték. Igazából az lett volna a meglepő, ha nem vajúdunk ez ellen a Texans front ellen. Elég láthatóan áttértünk a ZB sémára, s azért ez sem feltétlen zökkenőmentes, ráadásul a fal belsejében Sitton és Whitehair gyakorlatilag egy hetet sem gyakorolt a posztján. Ami még feltűnő, hogy a tavaly orrba szárba nyomatott shotgunból történő futások száma erősen mérséklődött. Úgy néz ki Loggains jobban kedveli hagyományos felállásokat, s ugye idén van hivatalos FB is, nem csak ilyen beugró Unrein személyében. Az viszont kérdéses, hogy a mai fociban megéri-e egy olyan fullbacket a rosteren tartani, akit nem lehet passzal megtalálni. Két RB-s felállásokkal kapcsolatban pedig maximálisan egyetértek veled.
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Egy jó dolog van benne, innen szarabb már nem lehet a teljesítménye.

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Rebuilding, vagy mifaszom. Egyelőre a szarból sikerült szarabbat.

twitter.com/PFF/status/776181486022193152

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
"The film was no more kind to Bobby Massie than the eye test. Besides being beaten badly by Whitney Mercilus for a sack, Massie struggled throughout the opener. He was ranked 67th and last among offensive tackles by Pro Football Focus. Considering there are only 64 starting tackles each week, that’s pretty low. (Even Bears castoff Jordan Mills, a Bears starter in 2013-14, was 30th with the Bills in Week 1).

Pro Football Weekly’s Hub Arkush gave Massie an F for his Week 1 performance and suggested Massie could be replaced. (Mike Adams is the current back-up.) The Bears’ best hope is that Massie had a rough opener and will be passable as the offensive line gels in the next few weeks. The inexperience of this line working together is exposing every wart right now."
Dúrva még a back up T-k is rá vertek Massiera, konkrétan az utolsó let PFF szerint..

több mint 9 éve
Lehet ők is látták, hogy katasztrófa a fal mögött passzolni, de a futás még inkább szörnyű volt..😀
1-1x volt szép megmozdulása Langfordnak de kb mindig amikor labdát kapott akkor már 5-6 D játékost kerülgetett kifele.. nem is eröltették
ricsiii83
He? A 4. negyed közepéig kb. egál volt a passz/futás. Langford meg elindult egy Greg Olsen hasonmásversenyen, oszt tenyérrel rácsaptak abokájára, már el is esett. Jackie Chan filmekben nem taknyolnak el ennyitől a rosszfiúk. Egy tisztességes futó ebből extra 50 yardot kiprésel. Tisztességes futó alatt nem Spilert értem, aki talán 3 évvel ezelőtt nézett ki úgy, hogy lesz belőle valaki.
füligjimmy
Miért nem használjátok többet Carey-t? Nem értem ott van mostmár x éve és még mindig nem kapott meg normálisan egy meccset. Jó oké tudom ott volt Forte de akkor is alig kap snapet csóri.
Ka'deemCarey25
Szeretem az ilyen kérdéseket😀😀😀 "Miért nem használjátok " ha rajtunk múlna játszana, de nem tudjuk mi zajlik a sivatagi róka fejébe... :///

több mint 9 éve
Lehet ők is látták, hogy katasztrófa a fal mögött passzolni, de a futás még inkább szörnyű volt..😀
1-1x volt szép megmozdulása Langfordnak de kb mindig amikor labdát kapott akkor már 5-6 D játékost kerülgetett kifele.. nem is eröltették
ricsiii83
He? A 4. negyed közepéig kb. egál volt a passz/futás. Langford meg elindult egy Greg Olsen hasonmásversenyen, oszt tenyérrel rácsaptak abokájára, már el is esett. Jackie Chan filmekben nem taknyolnak el ennyitől a rosszfiúk. Egy tisztességes futó ebből extra 50 yardot kiprésel. Tisztességes futó alatt nem Spilert értem, aki talán 3 évvel ezelőtt nézett ki úgy, hogy lesz belőle valaki.
füligjimmy
Miért nem használjátok többet Carey-t? Nem értem ott van mostmár x éve és még mindig nem kapott meg normálisan egy meccset. Jó oké tudom ott volt Forte de akkor is alig kap snapet csóri.
Ka'deemCarey25
Pont ezt mantrázta Foxi Maxi hogy RB cometee aztán Carey kapott 1 snappet...

több mint 9 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
ricsiii83
füligjimmy
több mint 9 éve
ricsiii83

- Abe Simpson
több mint 9 éve

több mint 9 éve
A Saints kirúgta CJ Spilert.. esetleg mélyíteni a futó posztot?
ricsiii83
semmi értelme, a mai fociban nem a futó a fő érték hanem a fal ami előtte van. A mi falunkkal mindegy is hogy Peterson/Elliott vagy Langford fut, az eredmény nagyjából ugyanaz. OL a kulcsa az egész játéknak a QB mellett jelenleg, a futó személye szinte mellékes szvsz.
davemayer
Azért nem mind 1 Trent Richardson a legjobb O fal mögött is bele tudna futni a legközelebbi D játékosba 😀... Viccet félretéve alapvetően igazad van a fal nagyon kell hozzá hogy jól menjen a futás. Alapból nem rossz ez a RB állomány, szerintem is felesleges lenne Spiler...Inkább azt nem értem hogy Langford melett Carey és Howard miért nem jutott szóhoz, ha már annyira hangoztatták a RB-k forgatását...