Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
A brazilokkal a vébén 8 között kiesni nagy teljesítmény? Esetleg valaki a 14 évvel ezelőtti szezonjából él? Azóta Isten segedelméből Tim Tebow rájátszásgyőzelmén kívűl, amire esetleg az ember felkapja a fejét? A körberöhögött Andy Reid 2-14-es csapatot vett át, egyből rájtszás. Bezony. Nyilván minden éremnek 3 oldala van, én ezt hanyagolnám is. Legyünk inkább Homer Simpson. #teamsideshowbob
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Honnét szerezhet egy frencsájz HC-t?Amúgy abszolút megértem, hogy valakinek tele a töke, pontosabban kiürült. Lavi helyett Fox, Webb helyett Leno. Előrehaladó csapatrészben egy Asthon Jeffries-zel különbek vagyunk 6 év elteltével. Kevin White esetleg, egyelőre donga a lába a gyereknek. McPhee térdés csak sikerült teljesen szétbaszatni, mikor Márkus Wilzon pihentetve volt. Tudjátok nekem miért nem dühít annyira a Trestman kinevezés? Mert legalább próbáltá valamit, ami/aki más. Nem jött be. Hát akkor abba is kell hagyni az egészet. Simpson család jelenet, amikor Maggie bezárja magát a szobába, és próbálják kihozni. Amikor kihozzák Lisa mondja, nem értem, miért nem próbálunk ki soha semmit másodszorra.NFL-ben ha edző csere van idény közben, a soron következő meccsre mindig meg kell fogadni a csapat győzelmét., mert mindig nyernek Olvasva az előző pár hozzászólást és élve az analógiával, megyek és megteszem valahol a Bears csoportgyőzelmét 😀Legalább két jelentősen jobb csapat van a csoportban, bennünk pedig a 4-12 és a 9-7 is ott van, sérülésektől és szerencsétől függően. Értem a viccet, de ha komolyan nézem akkor Vikings.
undisputedly
Bazzani
füligjimmy
1. Hoz valami nagyágyút az egyetemi szintről (Philly és Chip. Az Eagles a földbe állt, teljesen szétverte a rostert)
2. Hozol valakit "kívülről" (Trestman esete. Megbukott.)
3.Hozol valakit aki sikeres NFL HC (ilyet nem találsz, mert ők szerződés alatt vannak. Hozhatsz valakit aki visszavonult (pl.Gruden), de erre kevés az esély)
4. Hozol valakit aki sikeres koordinátor (abszolút nem jelenti, hogy sikeres koordinátori múlttal sikeres lesz C-ként is, minden évben látjuk, hogy ez nem biztos recept).
5. Hozol valakit aki megbukott NFL HC-ként.
6.Hozol valakit aki megbukott egyetemi HC-ként.
Nektek mázlitok volt, volt Fox ont szabad lett. Nála nem volt egyszerűen jobb opció. Lehet, hog a vezets pont azt gondolta, hogy "legalább egy versenyképes rosterünk legyen, próbáljunk meg lépésrőé lépésre haladni, hogy a szurkolóknak ne csak a reményt adjuk el, hanem egy apró kis morzsa is kerüljön a tálba".
Amúgy persze, az ürgének vannak korlátai. 2 döntőt is elbukott, abból az egyiket csúnyán, de azért nem egy nyeretlen kétéves, és még csak most kezdődik a 2. éve.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Hazai első meccsükön semmi keresnivalójuk nem volt ellenünk. Sikeresen elbuktuk. Nem a pályáról hiányzik a tehetség.NFL-ben ha edző csere van idény közben, a soron következő meccsre mindig meg kell fogadni a csapat győzelmét., mert mindig nyernek Olvasva az előző pár hozzászólást és élve az analógiával, megyek és megteszem valahol a Bears csoportgyőzelmét 😀Legalább két jelentősen jobb csapat van a csoportban, bennünk pedig a 4-12 és a 9-7 is ott van, sérülésektől és szerencsétől függően. Értem a viccet, de ha komolyan nézem akkor Vikings.
undisputedly
Bazzani
Amúgy abszolút megértem, hogy valakinek tele a töke, pontosabban kiürült. Lavi helyett Fox, Webb helyett Leno. Előrehaladó csapatrészben egy Asthon Jeffries-zel különbek vagyunk 6 év elteltével. Kevin White esetleg, egyelőre donga a lába a gyereknek. McPhee térdés csak sikerült teljesen szétbaszatni, mikor Márkus Wilzon pihentetve volt. Tudjátok nekem miért nem dühít annyira a Trestman kinevezés? Mert legalább próbáltá valamit, ami/aki más. Nem jött be. Hát akkor abba is kell hagyni az egészet. Simpson család jelenet, amikor Maggie bezárja magát a szobába, és próbálják kihozni. Amikor kihozzák Lisa mondja, nem értem, miért nem próbálunk ki soha semmit másodszorra.
Ó jútub, szeretlek
www.youtube.com/watch?v=LfXxoSuXB0A
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Nekem inkább a Packs Arod az Arod és Nelson is visszatért, nem lesz még egy olyan gyenge szezonja a Packs O-nak mint tavaly. Vikesből meg kiesett Teddy és ok hogy statisztikailag azért nem volt elit, de amit kértek tőle azt megoldotta, rá épült a game plan és mindenki azt írta hogy sokat fejlődött a sérülés előtt. Persze a D az nagyon hasít nálluk, szóval bármi lehet, de egy kezdő QB kiesése ilyen közel a rajthoz sose jó...NFL-ben ha edző csere van idény közben, a soron következő meccsre mindig meg kell fogadni a csapat győzelmét., mert mindig nyernek Olvasva az előző pár hozzászólást és élve az analógiával, megyek és megteszem valahol a Bears csoportgyőzelmét 😀Legalább két jelentősen jobb csapat van a csoportban, bennünk pedig a 4-12 és a 9-7 is ott van, sérülésektől és szerencsétől függően. Értem a viccet, de ha komolyan nézem akkor Vikings.
undisputedly
Bazzani
több mint 9 éve
NFL-ben ha edző csere van idény közben, a soron következő meccsre mindig meg kell fogadni a csapat győzelmét., mert mindig nyernek Olvasva az előző pár hozzászólást és élve az analógiával, megyek és megteszem valahol a Bears csoportgyőzelmét 😀Legalább két jelentősen jobb csapat van a csoportban, bennünk pedig a 4-12 és a 9-7 is ott van, sérülésektől és szerencsétől függően. Értem a viccet, de ha komolyan nézem akkor Vikings.
undisputedly
több mint 9 éve
NFL-ben ha edző csere van idény közben, a soron következő meccsre mindig meg kell fogadni a csapat győzelmét., mert mindig nyernek Olvasva az előző pár hozzászólást és élve az analógiával, megyek és megteszem valahol a Bears csoportgyőzelmét 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Hát nem tudom én mindig is nagy sport őrült voltam. Fociban Arsenal és Fradi drukker, kéziben Érd. NBA Bulls és ugye az NFL BEARS. Az Araenal évek óta szart se nyer (FA cup néha, de mi az a BL meg Premier league megnyeréséhez képest). Érdi vagyok így a kézi magától értetődő, holott tudom valszeg sose előzzük meg az ETO-T vagy a Fradit. Bulls ugye az NBA egyik legsikeresebb franhisea de volt jó pár év a Jordan, Rodman, Pippen, Carr, Kukoc era után amikor szenvedés volt Bulls meccset nézni, de kitartottam. És ugye itt a Bears. Amikor megismertem az egész játékot és megtudtam George Halas történetét tudtam hogy ez lesz a csapatom. Az NFL egyik legősibb, legnagyobb történelemmel rendelkező csapata, legendás HOF tagokkal. Tény hogy mistanában nem megy jól, de egy igazi drukker kitart jóban-rosszban. Lehet hogy minden meccsen 100x bazmegolok meg kurvaanyázok, lehet hogy fogom a fejembéy pipa vagyok, de akkor is az én csapatom! Amikor jobb lesz akkor még nagyobb öröm lesz hogy ismét sikeresek. Remélem picidzé csak elkeseredett és nem tartja majd a fogadalmát és nézi a szezont! Reméljük ismét több örömünk lesz benne. Go BEARS!!!!
több mint 9 éve
Furcsa, hogy a Mackóóó topikban név szerint lettem említve egy ilyen posztban. Furcsa, de jó.Furcsa, hogy ilyen sikertelen lett az utóbbi években a Bears. Furcsa, de jó ( 😋 ).
Furcsa, hogy kikopnak azok, akikkel valamikor ezer éve elkezdük ezt a fórumosdit. Furcsa, de nem jó.
Furcsa, hogy valami ilyesmit érzek én is amit Te leírtál, valahogy elveszet a motivációm az egészhez. Furcsa, de nem jó.
Én azért maradok, neked pedig sok sikert és találd meg azt ahol ugyanilyen jól érzed majd magad. Furcsa és reméljük jó.
több mint 9 éve
Szeretem a focsit. Még mindig.Remélem emiatt nem tartod be azt amit utána kifejtettél, nem sok örömünk van a jelenlegi Bearsben de azt a keveset is jó volt/lesz átélni, tavaly például megvertük a Rodgers-szel felálló Packerst a Lambeau-n, most őszintén, azért ezt mindenki egy kicsit elfelejtette már, máskor meg hogy mondtuk hogy ez mekkora élmény lesz ha újra sikerül.
picidzé
Nem akarlak meggyőzni semmiről, ez mindenkinek az egyéni döntése de csak a csapat gyengesége miatt ne fordulj el ettől a (még mindig) szép sportágtól, annál ez többet ér szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
.........Rossz hírem van. Egy illinoisi indián ismerősöm szerint, ha egyszer medve lettél (tudom, nem maci), akkor azt maximum szabadságoltatni lehet, megszüntetni nem. Tudod, mint a száraz alkoholisták. Különben is, egy varázsló nem törheti el a botját.....
És basszameg idén nyáron tele lett. Elég volt ez a tízenegykét év. Nem érdekelt, mi van a csapattal, most sem érdekel.
picidzé
Úgy emlékszem, veled beszéltük meg évekkel ezelőtt, hogy azt a sort, hogy a támadófal szar, már nem írjuk le, mert evidencia, csak annyit írunk, hogy a "dolog" 😊 Nos, a dolog azóta sem változott. Cutler 8. szezonját kezdi nálunk. Vele kapcsolatban az a vicc jut eszembe, amikor a cigányprímást meghívják egy világhírű hegedűművész koncertjére. Amikor vége van, megkérdezik tőle, hogy tetszett? Nem rosszul bazsevál a csávó, de a Kistücsök vendéglőben az asztalnál meghalna....
Na, amikor korunk (általában jogosan) felszopkodott irányítóit nézem, eszembe jut, hogy ők nálunk kb a 3-4 fordulóban IR-n lennének..... 😊
Mi így szeretjük a Bearst, fal nélkül, újabban koncepció nélkül, elküldtünk mindenkit, aki jó volt, még azokat is, akik emlékeztettek rájuk. Nem értem, miért problémázol azon, hogy 6 éve nem voltunk Po-ban? 😊
Viccen kívül, hiányozni fognak a humoros irományaid, ne menj messzire! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Senkit nem érdeklő dolgok következnek, de valahova ki kell okádnom. Ki értené meg, ha nem ti. Szeretem a focsit. Még mindig.
Szerettem, mikor még csak táblán játszottam (Blood Bowl fuckyeah).
Szerettem, mikor elkezdtem nézni a tévében. 2005 lehetett, már redszeresen adta a sporttévé. SMS-t sosem írtam be, ezt azért szögezzük le. A Bears lett a csapatom, bár még csak a körítésért, a játék finomságait nem nagyon értettem. A playoff meccs csalódottságára is emlékszem még, a Panthers iskolázta le Grossmanékat.
Szerettem, mikor játszhattam, örülök, hogy Hlavka edző védőt csinált belőlem ("Kickboxer, eh? Are you a tough guy then? Go to defense!"), imádtam másokat bántani, szerettem a stratégiát, szerettem, ahogy együtt mozdulunk.
Szerettem, mikor - miután a testem hamar feladta - megint csak a közvetítés maradt. Olvastam, tanultam, okosodtam, fórumoztam, feedben volt nem is tudom, hány "szaklap".
Szerettem a csapatot, drukkoltam minden draftnál, minden sorsolásnál, minden playcallnál. És lett pulcsim, kabátom, poharam, sapkám, és megvettem jópárszor a gamepasst, és ment bele a pénz (nem olyan fontos), az idő (egyre fontosabb) és az érzelmek (nem leszek koelhó). De épült bennem szép lassan a frusztráció. Hogy nehogymár. ne így, hát én is látom innen Magyarországról, hogy nem lesz jó. És nem lett. És minden kurva szezonban reménykedtem, és volt középszerű, és volt rossz, és mindig MAJDNEM megvolt, de csak majdnem.
És basszameg idén nyáron tele lett. Elég volt ez a tízenegykét év. Nem érdekelt, mi van a csapattal, most sem érdekel. Nem néztem a preseason meccseket, még az eredményt sem. Nem dacból, hanem mert nem maradt bennem elpazarolnivaló düh, nincs több felesleges órám, amit beleöntök valamibe, ami nem ad vissza semmit. 2005 óta először nem fogom - nem hogy nézni - követni sem a szezont. Kiürült belőlem a focsi. Talán visszajön.
Pacsi a fórum régi motorosainak, jimmy, dcsicsak, vandeminek, bear, tüsi, csi77, davemayer és persze bazzani - köszönet a sok okosságért. Majd jövök.
PS: NEM maci bazmeg, medve.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 9 éve
Remek White hamstring sérüléssel bajlódik.. Lehet ismét csúszik a debütálása?Már kezdtem megilyedni, hogy a Sittonos érkezés után vasárnapig nem.lesz srmmi gond.. hát hála lett......
Tomcsik
több mint 9 éve
Remek White hamstring sérüléssel bajlódik.. Lehet ismét csúszik a debütálása?
több mint 9 éve
Jax biztos.De itt van szeretet, gyűrű meg lesz. A pénz..... ennyi pénzért egy Rogán Tóni a kisujját se mozdítja. Komolytalan összeget, egy törvénymódosítás nem sok, annyit se ér.Sittonnak egyébként már van gyűrűje 😊...de...lehet...én legalábbis eltudom fogadni,de akkor nem ide igazolt volna. 😀Nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek a bajnoki gyűrű fontosabb, mint a pénz?De azért azt a 7 millát csak elfogadta nehéz szívvel évente.És nem a pénzért jött. Ez még nagyon fontos.Ez kivételesen egy jó pont volt. Játszottak nálunk nagyon aranyos srácok, sokra nem mentünk velük. Sitton egy minden hájjal megkent piszkos játékos a pályán, amivel nekem az ég világon semmi problémám. Mondjuk az más kérdés, hogy amit egy Packers guard megengedhet magának, azt egy chicagoi nem biztos.Tudom, hogy nem Te írtad. De itt lett leírva mindkét állítás. Ezzel próbáltam poénkodni. Semmi személyeskedés nem volt benne.Ez aztán a gyors átváltozás!Szerintem keversz Tüsivel. Sose írtam ilyet hogy alattomos...
Két napja még "egy mocskos alattomos köcsög" volt, ma már egy szuper jó fej.
😊
SBL
Tomcsik
SBL
tüsi91
füligjimmy
Bazzani
csi77
Süsü
empty taxi
Azt azért megkérdezném, hogy hol kapott volna többet, ahol kezdő is lenne gond nélkül, befér a salary cap alá, és nem a Browns (nem mintha fizettek volna neki egy petákot is). De leginkább a szeretet a fontos.
füligjimmy
Pénz is van, fal meg nincs.
több mint 9 éve
A barátok köztben?De itt van szeretet, gyűrű meg lesz. A pénz..... ennyi pénzért egy Rogán Tóni a kisujját se mozdítja. Komolytalan összeget, egy törvénymódosítás nem sok, annyit se ér.Sittonnak egyébként már van gyűrűje 😊...de...lehet...én legalábbis eltudom fogadni,de akkor nem ide igazolt volna. 😀Nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek a bajnoki gyűrű fontosabb, mint a pénz?De azért azt a 7 millát csak elfogadta nehéz szívvel évente.És nem a pénzért jött. Ez még nagyon fontos.Ez kivételesen egy jó pont volt. Játszottak nálunk nagyon aranyos srácok, sokra nem mentünk velük. Sitton egy minden hájjal megkent piszkos játékos a pályán, amivel nekem az ég világon semmi problémám. Mondjuk az más kérdés, hogy amit egy Packers guard megengedhet magának, azt egy chicagoi nem biztos.Tudom, hogy nem Te írtad. De itt lett leírva mindkét állítás. Ezzel próbáltam poénkodni. Semmi személyeskedés nem volt benne.Ez aztán a gyors átváltozás!Szerintem keversz Tüsivel. Sose írtam ilyet hogy alattomos...
😊
SBL
Tomcsik
SBL
tüsi91
füligjimmy
Bazzani
csi77
Süsü
empty taxi
Azt azért megkérdezném, hogy hol kapott volna többet, ahol kezdő is lenne gond nélkül, befér a salary cap alá, és nem a Browns (nem mintha fizettek volna neki egy petákot is). De leginkább a szeretet a fontos.
füligjimmy
több mint 9 éve
De itt van szeretet, gyűrű meg lesz. A pénz..... ennyi pénzért egy Rogán Tóni a kisujját se mozdítja. Komolytalan összeget, egy törvénymódosítás nem sok, annyit se ér.Sittonnak egyébként már van gyűrűje 😊...de...lehet...én legalábbis eltudom fogadni,de akkor nem ide igazolt volna. 😀Nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek a bajnoki gyűrű fontosabb, mint a pénz?De azért azt a 7 millát csak elfogadta nehéz szívvel évente.És nem a pénzért jött. Ez még nagyon fontos.Ez kivételesen egy jó pont volt. Játszottak nálunk nagyon aranyos srácok, sokra nem mentünk velük. Sitton egy minden hájjal megkent piszkos játékos a pályán, amivel nekem az ég világon semmi problémám. Mondjuk az más kérdés, hogy amit egy Packers guard megengedhet magának, azt egy chicagoi nem biztos.Tudom, hogy nem Te írtad. De itt lett leírva mindkét állítás. Ezzel próbáltam poénkodni. Semmi személyeskedés nem volt benne.Ez aztán a gyors átváltozás!Szerintem keversz Tüsivel. Sose írtam ilyet hogy alattomos...
😊
SBL
Tomcsik
SBL
tüsi91
füligjimmy
Bazzani
csi77
Süsü
empty taxi
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Nem nagyon tudom hova tenni amúgy az idei draftunkat. 1 kör feltrade Floydért aki csere lesz Houston és Young mögött és McPhee nincs is most a képben. 2. kör Whitehair aki miatt elküldtük Slaut majd ő is csere játékosnak avanzsált a Sitton igazolás óta. 3. kör Bullard aki csere Unrein mögött...Azért az első három, de főleg az első körben olyan játékost próbálsz húzni aki azonnal erősít a csapatodon és jobbára kezdő...Van ebben valami,de azért megvárnám élesben,hogy mit is akarnak Floyd-dal kezdeni. Vasárnap okosabbak leszünk. Valamiért úgy érzem,hogy behúzzuk a Texans ellen valami felettébb más játékot játszva,mint eddig. Viszont lehet,csak a mackó szív beszél belőlem. Franc se tudja. :/
Tomcsik
több mint 9 éve
Nem nagyon tudom hova tenni amúgy az idei draftunkat. 1 kör feltrade Floydért aki csere lesz Houston és Young mögött és McPhee nincs is most a képben. 2. kör Whitehair aki miatt elküldtük Slaut majd ő is csere játékosnak avanzsált a Sitton igazolás óta. 3. kör Bullard aki csere Unrein mögött...Azért az első három, de főleg az első körben olyan játékost próbálsz húzni aki azonnal erősít a csapatodon és jobbára kezdő...
több mint 9 éve
Végül ha belegondolok akkor igazad van. Vaaaaaaaaaaaagy... 😀Nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek a bajnoki gyűrű fontosabb, mint a pénz?De azért azt a 7 millát csak elfogadta nehéz szívvel évente.És nem a pénzért jött. Ez még nagyon fontos.Ez kivételesen egy jó pont volt. Játszottak nálunk nagyon aranyos srácok, sokra nem mentünk velük. Sitton egy minden hájjal megkent piszkos játékos a pályán, amivel nekem az ég világon semmi problémám. Mondjuk az más kérdés, hogy amit egy Packers guard megengedhet magának, azt egy chicagoi nem biztos.Tudom, hogy nem Te írtad. De itt lett leírva mindkét állítás. Ezzel próbáltam poénkodni. Semmi személyeskedés nem volt benne.Ez aztán a gyors átváltozás!Szerintem keversz Tüsivel. Sose írtam ilyet hogy alattomos...
😊
SBL
Tomcsik
SBL
tüsi91
füligjimmy
Bazzani
csi77
több mint 9 éve
Malik Jackson osztály példa, hogy 1 bőven elég neki 😀Az nem számít gyűrűből sosem elég 😊Sittonnak egyébként már van gyűrűje 😊...de...lehet...én legalábbis eltudom fogadni,de akkor nem ide igazolt volna. 😀Nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek a bajnoki gyűrű fontosabb, mint a pénz?De azért azt a 7 millát csak elfogadta nehéz szívvel évente.És nem a pénzért jött. Ez még nagyon fontos.Ez kivételesen egy jó pont volt. Játszottak nálunk nagyon aranyos srácok, sokra nem mentünk velük. Sitton egy minden hájjal megkent piszkos játékos a pályán, amivel nekem az ég világon semmi problémám. Mondjuk az más kérdés, hogy amit egy Packers guard megengedhet magának, azt egy chicagoi nem biztos.Tudom, hogy nem Te írtad. De itt lett leírva mindkét állítás. Ezzel próbáltam poénkodni. Semmi személyeskedés nem volt benne.Ez aztán a gyors átváltozás!Szerintem keversz Tüsivel. Sose írtam ilyet hogy alattomos...
😊
SBL
Tomcsik
SBL
tüsi91
füligjimmy
Bazzani
csi77
Süsü
empty taxi
Tomcsik
több mint 9 éve
Az nem számít gyűrűből sosem elég 😊Sittonnak egyébként már van gyűrűje 😊...de...lehet...én legalábbis eltudom fogadni,de akkor nem ide igazolt volna. 😀Nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek a bajnoki gyűrű fontosabb, mint a pénz?De azért azt a 7 millát csak elfogadta nehéz szívvel évente.És nem a pénzért jött. Ez még nagyon fontos.Ez kivételesen egy jó pont volt. Játszottak nálunk nagyon aranyos srácok, sokra nem mentünk velük. Sitton egy minden hájjal megkent piszkos játékos a pályán, amivel nekem az ég világon semmi problémám. Mondjuk az más kérdés, hogy amit egy Packers guard megengedhet magának, azt egy chicagoi nem biztos.Tudom, hogy nem Te írtad. De itt lett leírva mindkét állítás. Ezzel próbáltam poénkodni. Semmi személyeskedés nem volt benne.Ez aztán a gyors átváltozás!Szerintem keversz Tüsivel. Sose írtam ilyet hogy alattomos...
😊
SBL
Tomcsik
SBL
tüsi91
füligjimmy
Bazzani
csi77
Süsü
empty taxi
több mint 9 éve
Sittonnak egyébként már van gyűrűje 😊...de...lehet...én legalábbis eltudom fogadni,de akkor nem ide igazolt volna. 😀Nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek a bajnoki gyűrű fontosabb, mint a pénz?De azért azt a 7 millát csak elfogadta nehéz szívvel évente.És nem a pénzért jött. Ez még nagyon fontos.Ez kivételesen egy jó pont volt. Játszottak nálunk nagyon aranyos srácok, sokra nem mentünk velük. Sitton egy minden hájjal megkent piszkos játékos a pályán, amivel nekem az ég világon semmi problémám. Mondjuk az más kérdés, hogy amit egy Packers guard megengedhet magának, azt egy chicagoi nem biztos.Tudom, hogy nem Te írtad. De itt lett leírva mindkét állítás. Ezzel próbáltam poénkodni. Semmi személyeskedés nem volt benne.Ez aztán a gyors átváltozás!Szerintem keversz Tüsivel. Sose írtam ilyet hogy alattomos...
😊
SBL
Tomcsik
SBL
tüsi91
füligjimmy
Bazzani
csi77
Süsü
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
...de...lehet...én legalábbis eltudom fogadni,de akkor nem ide igazolt volna. 😀Nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek a bajnoki gyűrű fontosabb, mint a pénz?De azért azt a 7 millát csak elfogadta nehéz szívvel évente.És nem a pénzért jött. Ez még nagyon fontos.Ez kivételesen egy jó pont volt. Játszottak nálunk nagyon aranyos srácok, sokra nem mentünk velük. Sitton egy minden hájjal megkent piszkos játékos a pályán, amivel nekem az ég világon semmi problémám. Mondjuk az más kérdés, hogy amit egy Packers guard megengedhet magának, azt egy chicagoi nem biztos.Tudom, hogy nem Te írtad. De itt lett leírva mindkét állítás. Ezzel próbáltam poénkodni. Semmi személyeskedés nem volt benne.Ez aztán a gyors átváltozás!Szerintem keversz Tüsivel. Sose írtam ilyet hogy alattomos...
😊
SBL
Tomcsik
SBL
tüsi91
füligjimmy
Bazzani
csi77
több mint 9 éve
Nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek a bajnoki gyűrű fontosabb, mint a pénz?De azért azt a 7 millát csak elfogadta nehéz szívvel évente.És nem a pénzért jött. Ez még nagyon fontos.Ez kivételesen egy jó pont volt. Játszottak nálunk nagyon aranyos srácok, sokra nem mentünk velük. Sitton egy minden hájjal megkent piszkos játékos a pályán, amivel nekem az ég világon semmi problémám. Mondjuk az más kérdés, hogy amit egy Packers guard megengedhet magának, azt egy chicagoi nem biztos.Tudom, hogy nem Te írtad. De itt lett leírva mindkét állítás. Ezzel próbáltam poénkodni. Semmi személyeskedés nem volt benne.Ez aztán a gyors átváltozás!Szerintem keversz Tüsivel. Sose írtam ilyet hogy alattomos...
😊
SBL
Tomcsik
SBL
tüsi91
füligjimmy
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png