Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Lehet elemezni.
füligjimmy
Nem kell ezen semmit elemezni,mi ezt nem nyerhettuk meg. 2 orias holding volt itt a vegen a megatron passznal amit kozben eloben lehetett siman latni. Persze Foxek is elbasztak a tul konzervativ playcallal de ez amit ma a sporik eloadtak kibaszott gusztustalan volt.
davemayer
Minden tisztelettel. Aki ezután a meccs után a bírokat hozza fel az átveri saját magát. Porig rombolta az egész brigád a róluk elmúlt két hétben kialakult képet. A föld alá. Lehet boncolgatni, hogy Cutler iNT, nincs pass rush, McManis szar, rengeteg misstackle.

Engem a legjobban az bánt, hogy a rendes játékidő végén megnyerhetted volna (többször is),, de főleg arra gondolok, mikor 31-27-nél megkaptuk a labdát. Kétszer az overtimeban megnyerhetted volna. S nem adtad annak a csávónak a kezébe a labdát, hogy nyerje meg, aki az elmúlt két meccset visszahozta illetve megnyerte. S nem az elmúlt két hét számít, hanem a mai. Amikor vezettél és nem adod neki oda a labdát. Mert nem nyerni akarsz, hanem ódzkodsz a vereségtől. S aki ma megtette egy 2-3-as csapatnál, az mindig megteszi.

Ki lehet kapni. Még ettől a Lionstól is. De így nem. Mert ezt lenyelni bazdmeg. Kurva jókor jön a bye week.
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ez a csapatot más torkonszarja. A szezon legjobbját futották, szerintem Stafford karrier meccset játszott. Ansah, az a WLB, és Quin az egyetlen NFL kezdő szintű védőjük.De ennek a támadófalnak ez sok volt. 4. negyedben egyáltaán szereztünk 1st downt? Fox végre-valahára bukott egyet. Ő meccs közben ennyit tud. A back7 tele van újonccal, de pass rush szinte semmi nem volt. Lehet bírózni, csak nem illik. Hosszabbításban ezt nem fogják befújni. Ennyi.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Fox bemutatta mekkora nímand, mindent elkövetett hogy a védelemre kenhesse ha nem lesz meg, mert mindig beszari volt hívni 4-re vagy egy kurva passzt hívni 3 perccel a vége ellőtt ne hogy eladjuk, hát csak Gratulálni tudok
Nekem nagy volt a pofám meccs előtt, legalább kicsit helyreráztak.
Elek jobban hiányzik, mint hittem, ő legalább értette a játékokat és tudta is hívni őket, most sokszor fejetlenség volt, a Red zone hívások hihetetlen szarok. A fal borzalmas és mindig középre futottunk Grasura had nyomják vissza a picsába. Szép volt nagy 5 ös minden edzőnek.
Bye week jól jön, Elek, Bushrod, Rolle várunk vissza.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Lehet elemezni.
füligjimmy
Nem kell ezen semmit elemezni,mi ezt nem nyerhettuk meg. 2 orias holding volt itt a vegen a megatron passznal amit kozben eloben lehetett siman latni. Persze Foxek is elbasztak a tul konzervativ playcallal de ez amit ma a sporik eloadtak kibaszott gusztustalan volt.
davemayer
6-7 alkalommal megnyerhetted volna a rendes játékidőben. Minimum.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Mekkora futójátékunk volt...
több mint 10 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
Szégyen volt a mai bírói jelenlét
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 349 — "Grammar maci"
Lehet elemezni.
füligjimmy

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Vissza a valóságba. Ezt a meccset nehéz lesz lenyelni. Sokan hibáztak, ki kisebbet, ki nagyobbat. Amit viszont John Fox és talán Gase művelt a végén azt nehéz lesz tolerálni.
több mint 10 éve
Lehet elemezni.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.sbnation.com/lookit/2015/10/18/9564005/matt-forte-fumbles-recovers-chicago-bears-nfl-whoops-phew
több mint 10 éve
Na hátakkorkéremallásan, játszik Royal, Bennett, Jeffery. Náluk nem játszik a védőfal közepe. Ansah iz da ríl díl, épp hiányzott, hogy elment Suh, azt hittem az ő terméke, de sajna nem. Átcsúszott a radar alatt, de Slauson hatalmas botrány volt múlt héten, csak szegény Grasu nyakába öntöttük a moslékot. Ettől függetlenül meglepődök, ha 20 pont fölött szerzünk, az alatt pedig bármi történhet. Még kapálóznak, de ha az első negyedben lenyomod a fejüket a víz alá, akkor haza is mennek a félidőben. Pörgesd az órát, rúgj FG-t, ne add el a labdát.
füligjimmy
Hát az bőven elég a győzelemhez.
Az offense-ünk termel legalább hármat, esetleg a defense felrak 7-et,
11 elég lesz nektek.
Bazzani
A fényestekintetű Kutas István nyilatkozta, hogy egyszerű játék a futball, csak futni kell és rúgni (hogy akkor a szovjetek ellen miért nem küldtek inkább 11 pej kancát, arról nem szól a fáma).

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 041 — Axel Foley
Na hátakkorkéremallásan, játszik Royal, Bennett, Jeffery. Náluk nem játszik a védőfal közepe. Ansah iz da ríl díl, épp hiányzott, hogy elment Suh, azt hittem az ő terméke, de sajna nem. Átcsúszott a radar alatt, de Slauson hatalmas botrány volt múlt héten, csak szegény Grasu nyakába öntöttük a moslékot. Ettől függetlenül meglepődök, ha 20 pont fölött szerzünk, az alatt pedig bármi történhet. Még kapálóznak, de ha az első negyedben lenyomod a fejüket a víz alá, akkor haza is mennek a félidőben. Pörgesd az órát, rúgj FG-t, ne add el a labdát.
füligjimmy
Hát az bőven elég a győzelemhez.
Az offense-ünk termel legalább hármat, esetleg a defense felrak 7-et,
11 elég lesz nektek.

több mint 10 éve

Szerkesztette: füligjimmy

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Na mi van, nyertünk?!
füligjimmy
Simán! Nekünk nagyobb a farkunk! Bemondásra..

Szerkesztette: hpeter93

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 349 — "Grammar maci"
Ha ma nyerünk van 2 hetünk hogy felkészüljünk a vikesra, és ha az is meg lenne pozitív lenne a mérlegünk és 2-1el állnánk a csoportban. Ha semmi mást nem kapunk ettől az évtől ez azért jól esne...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Na mi van, nyertünk?!
füligjimmy
Tudom én?
Annyi szent,hogy AJ melegít...már,mint nem engem,hanem saját magát. 😉
több mint 10 éve
Na mi van, nyertünk?!

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 198
Az én lelkem ok Tüsi 😊 . Amúgy néha egy kis baráti vita nem árt, unalmas lenne a fórum élet ha mindenki mindenben egyet értene...Ego nem lesz soha klasszis, de amint mondtad jó munkás ember és a mi védelmünk nagyrészt nem sztárokból, hanem jó munkásokból áll, szóval a kiesése okozhat gondokat...Jeffery remélem oda teszi magát, az ő érdeke is lenne ha jó lóvét akar...

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 041 — Axel Foley
Elvileg Jeffery játszani fog. Legalábbis tervezi.
alatriste
Martellus is játszik.
Jön a pénzem, egyre biztosabb vagyok benne.

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 793 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Elvileg Jeffery játszani fog. Legalábbis tervezi.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ego Ferguson eddigi teljesítménye alapján elmondhatjuk, hogy sikerült kiválasztani egy kiváló fizikai adottságokkal rendelkező játékost, komolyabb futball tudás nélkül. Credit for Phil Emery.
tüsi91
Szerintem azért ő annyira nem volt borzalmas így első évében, főleg a nem túl veretes társak mellett, a kiesésének nem örülök.
hpeter93
Nyilván ahhoz képest, amikor Landon Cohen masszívan pályán volt 2013-ban ő is előrelépést jelentett. Már akkor is kicsit szívtuk a fogunkat, hogy reach ez a pick, mert egyetemen sem nyújtott oly elképesztően maradandót. Játszott ~20 meccset, csűrhetjük-csavarhatjuk, de egy momentumot bárki tud mondani tőle? Ego egy jó munkásember, lemondani nem fogunk róla, de nem néz ki többnek egy rotációban használható játékosnál.

A tegnapi vitához annyit tennék hozzá, hogy elnézést, ha valaki lelki világába beletapostam. Csak nem látom, hogy miért lenne a csapat erőssége a futójáték. Kielégítő választ sem kaptam. Szerintem, ha minden második futókísérletre nem mész előre 2 yardot, akkor nem beszélhetünk erős futójátékról. Konzisztensről meg végképp nem. Remélem, hogy ma fejemre olvashatják ezt meccs után. Bár én ebből a szempontból, majd a Vikes elleni meccset várom.

Én rettenetesen fázok ettől a maitól. Az elmúlt két meccsen underdogként mutattuk meg, hogy ha nem is állunk talent levelben túl magasan, de az edzői munka és a lelkesedés ezt ellensúlyozta. Remélem tényleg egy széteső csapat lesz a Lions és az elején a torkukra lépünk. A chicagoi média olyan szinten váltott, hogy mindenki elvárja a győzelmet. Ez sem jó jel. Azzal próbálom magam nyugtatni, hogy végre edzők vannak a csapatnál.

szerk.: Fogadóirodáknál durván az oddsok eloszlása Lions 1,5, Bears 2,5.
Gaston pedig chicagoi gyerek. McManis és Meredith után a 3. helyi srác a rosteren.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
Ego Ferguson eddigi teljesítménye alapján elmondhatjuk, hogy sikerült kiválasztani egy kiváló fizikai adottságokkal rendelkező játékost, komolyabb futball tudás nélkül. Credit for Phil Emery.
tüsi91
Szerintem azért ő annyira nem volt borzalmas így első évében, főleg a nem túl veretes társak mellett, a kiesésének nem örülök.

több mint 10 éve
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 793 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Legyen egy jó meccs
Tomcsik
Így van hajrá egyik ne hagyd magad másik! 😀

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 198
Jó bocs Freemen csütörtökön tolt egy 100 yardos meccset...Ego kiesése nem jön jól, hihetetlen ez a sok sérülés. Amúgy az a vicc hogy Grasut csomó helyen dícsérték, meg hogy felért a 2. Szintre stb, mégvsárga vonalkás videó is volt...de azt valahogy kifelejtették ahogy beledózerolták a gyepbe párszor...Nem tudom örülni fogunk -e ha Bushrood lesz Leno helyett ...amúgy hagyjuk a vitát meg a statokat. Legyen egy jó meccs és húzzuk be 😊