NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
nincs értelme szakizgatni ezen, amúgy sem tudok, rohadt siralmas már megint a szezon
basszus ezt a Vikit simán lehetett volna verni
neeeeem, elbasszuk a végén
ennek vagyunk a mesterei
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ez a meccs jobban felbaszott, mint a múltheti. Egy végig győztes meccset adtál egy szarrakás Vikings O nak, komolyan kibaszott dühítő.

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Elképesztő. Egyszerűen elképesztő. 4-2 lehetne a mérleg. Egyszerűen hihetetlen. Ezen ismét nincs mit elemezni. És ez a Vikings simán rájátszásba fog kerülni. Egyszerűen hihetetlen. Ennyire gyenge ez az NFC, és mi szarakodunk egy évet.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Fangio mekkora igazolás volt, gyerekek. De mekkora! Ideje lenne villantani a faszinak valamit, mert például az összes DB-t ő válaszotta. Eddig Tucker 2.0 a teljesítménye.
füligjimmy
Egyenlőre volt két totál betli meccs a Cards meg a Lions elleni. Packers ellen az elmúlt 3 évben nem volt a védelemnek jó meccse, szóval azt hagyjuk. A Raiders és főleg a KC elleni rendben volt. Hát a secondary tényleg szar, Amos mondjuk abszolút vállalható.

Bushrod inaktív, ezzel a Foxék letették a voksot Leno mellett? Úgy néz ki. Grasu is inaktív. Slauson a center, Omameh az LG. Fantörpikus. 7. meccsen hányadik OL felállás ez már? Nem lenne hátrány, ha Cutler néha ugyanazzal az ötössel állna fel. Mekkelek is inaktív...
tüsi91
Tuckernak is volt 4-5 vállalható meccse mindkét szezonban. Sőt, mondok egy olyat, hogy sokkal több labdát szereztek.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 793 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Fangio mekkora igazolás volt, gyerekek. De mekkora! Ideje lenne villantani a faszinak valamit, mert például az összes DB-t ő válaszotta. Eddig Tucker 2.0 a teljesítménye.
füligjimmy
Egyenlőre volt két totál betli meccs a Cards meg a Lions elleni. Packers ellen az elmúlt 3 évben nem volt a védelemnek jó meccse, szóval azt hagyjuk. A Raiders és főleg a KC elleni rendben volt. Hát a secondary tényleg szar, Amos mondjuk abszolút vállalható.

Bushrod inaktív, ezzel a Foxék letették a voksot Leno mellett? Úgy néz ki. Grasu is inaktív. Slauson a center, Omameh az LG. Fantörpikus. 7. meccsen hányadik OL felállás ez már? Nem lenne hátrány, ha Cutler néha ugyanazzal az ötössel állna fel. Mekkelek is inaktív...
tüsi91
Leno-Omameh-Slauson-Ducasse-Long?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
füligjimmy

több mint 10 éve
füligjimmy
Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel( ez lehetne a bears topic neve is kb)

Szerkesztette: hpeter93

több mint 10 éve

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 200
Én majd rohanok haza a Lions -Kansas meccsről, hogy lássam a mieinket... Nem tudom miért de én is úgy érzem, hogy elkapjuk a Vikest...

több mint 10 éve
Megnézve a Vikes-Lions meccset, nagyon elküldték borért az oroszlánokat kanna nélkül a vikingek. Ha mi is szopunk ilyeneket akkor eláshatják magukat a pálya közepén, Fuller már a meccs előtt kezdheti kb. Az örök kérdés melyre választ sosem kapunk, de mégis nagy eséllyel sejtjük a végkimenetelét, az örök hiányzó; pass rush. Ha nem leszünk sack közelben legalább 5 ször, akkor Teddy kártyajátékvíz is megszopathat aminek nem igazán örülnék látva a kvalitásait. AP- legalább fut 3 20+ ot ebből 1 td lesz, erre jó lesz most felkészíteni a lelkeket.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 349 — "Grammar maci"
Én bizakodó vagyok bár magam sem tudom miért mert ez a meccs az előzetes erőviszonyok alapján (ha szorosan is) de nem nekünk áll. A vikes d-től tartok de mégis számomra a kulcskérdés az hogy a mi védekezésünk mit tud majd kezdeni velük. Ha betliznek akkor az O ezt a meccset nem lesz képes megnyerni. Ha szoros meccs lesz 20-25 pont körül már nem nagyon szidhatjuk őket. A tippem 24-23 ide úgy hogy a végén jönnek a győzelemért de elcseszik. Egy kérésem volt hogy nyerjünk a lions ellen es most mehessünk a 4-3as pozitiv mérlegért de ezt 2 hete elvették, ezzel együtt is jó lenne nyerni h ne 0-6 legyen csoporton belül (ha ez meg lenne még a 2-4 is összejöhetne).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
A szólás a szívemből jött. Mérgeztem magam a Lions meccs ismétlésével, hát ez az Anderson gyerek egyszer szó szerint kirepült a kupacból, NFL meccsen ilyet még nem láttam. Jones meg szépen áll, és várja a blokkot. McManis elképesztő, szinte biztos elkapás, mit felé dobnak. Miközben Jenningset elkülted (mondjuk botrányosan játszik, kb. Fuller színvonalon), Bosticnak esélyt sem adtál. Mentségükre legyen mondva, hogy a tervezett McDonald-Ratliff-Ferguson kezdőből Ego IR, Ratliff begyagyázódott, McDonald meg nem tudta békén hagyni az a nőt, mivel nem hiszem, hogy túlságosan intellektuális a kapcsolatuk, szerintem annak a csajnak mágikus ****ja lehet. Sok jó ember esett már áldozatául eme boszorkányok bűvöletének. Goldman nélkül ki se tudnánk állni, ami mondjuk nem feltétlenül mentség. De az ilyen meccseket szoktam gyűlölni. Amikor feladsz egy 60+, meg egy 40+ yardos futást, meg valami pöcsömöccse bubble screen TD-t. És a Viks egy nagyon fegyelmezett csapat, egyelőre van egy Holmgren-féle Seahawks utánérzése az embernek.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Na majd, amikor Mariani fair catchet mutat, miközben 20 yardra senki sincs tőle, akkor rájövünk milyen fontos felkészülni a bal lábas punterra.

Nagyon jó csapat ellen játszunk ma, de én felkészítettem magam lélekben egy meglepetés győzelemre. Értsd szűk vereségre számítok, de azért nagyon bízok az upsetban. Mi kellene hozzá? Játszunk jól mindhárom fázisában a játéknak. Ezzel mondjuk újat nem mondtam, de ha valamelyik csapatrész betlizik, azt nem fogjuk tudni kompenzálni.

McClellin nincs vélhetően, AP viszont van, s mégha a Vikings támadófala tán a csapatuk leggyengébb egysége ez akkor is elég gáz. Bears DL: Jenkins, Goldman, Sutton, Hood, Gaston, Unrein. Bears ILB: Jones, Anderson, Reynolds (all UDFA). Ha 21-24 ponton tartjuk őket, akkor a védelem tett annyit, hogy nyerjünk.

Persze, ha az elkapók cserben hagyják Cutlert - itt főleg Martellusra gondolok -, akkor nem nyerünk. Ezt az agresszív Vikings D-t lehetne büntetni (senkinek sem sikerült még mondjuk). A támadófaltól nem várok túl sokat. Bushrod vagy Leno? Ez a nap kérdése.

Bye week után jövünk, egyre egészségesebb a csapat, itthon vagyunk, csoportmeccs, underdog szerep. Kár, hogy nem nyertünk a Lions ellen.... rozsdásra rágtam volna ezalatt a 2 hét alatt a küszöböt. #Bears
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 twitter.com/ZoltanMesko/status/660158471330004992?ref_src=twsrc%5Etfw

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-jeremiah-ratliff-police-report-20151030-htmlstory.html
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
NFL.com-on érdekes lehetséges trade-ekről írkálnak: Cutler to Texans és Forte Giants. Náluk mentek el otthonról vagy nálunk?
proki
Mindkettőnek van értelme. AFC South évtizedes mélyponton, 6 győzelemmel meg lehet nyerni. Az NFC East is aki kapja, marja. Kinek ki mennyit ér, az a kérdés, nem az, hogy Cutler jobb e, mint Hoyer, vagy Forte jobb, mint a fene se tudja ki most a Giants RB

Fuller meg szimplán szar. Aki annyira nem képes, hogy megfordítsa a fejét, attől mit várunk. 15 meccse nem ütött le egy labdát, biztos kurva nagy playmaker lenne safety poszton. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen magabiztos tackler. El kell engedni a csávót. Bebuktad, van ilyen. Már most 6 meccsel többet kapott a kelleténél.
füligjimmy
láttunk már sokkal gyengébb első két évet CB-ktől, akik aztán egész kellemesen enyheszarok lettek csak végül. #neverdon'tgiveup

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
NFL.com-on érdekes lehetséges trade-ekről írkálnak: Cutler to Texans és Forte Giants. Náluk mentek el otthonról vagy nálunk?
proki
Mindkettőnek van értelme. AFC South évtizedes mélyponton, 6 győzelemmel meg lehet nyerni. Az NFC East is aki kapja, marja. Kinek ki mennyit ér, az a kérdés, nem az, hogy Cutler jobb e, mint Hoyer, vagy Forte jobb, mint a fene se tudja ki most a Giants RB

Fuller meg szimplán szar. Aki annyira nem képes, hogy megfordítsa a fejét, attől mit várunk. 15 meccse nem ütött le egy labdát, biztos kurva nagy playmaker lenne safety poszton. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen magabiztos tackler. El kell engedni a csávót. Bebuktad, van ilyen. Már most 6 meccsel többet kapott a kelleténél.

Szerkesztette: füligjimmy

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Remek... Grassu is megsérült, ma egyáltalán nem edzett... Ha nem jön rendbe valszeg Slauson lesz a C megint...

több mint 10 éve
Jön a trade deadline, megy a baromkodàs...Azèrt mert a rendszerbe nem illő öreg Allent és a nyomorék Bosticot elpasszoltuk, akkor már azt hiszik hog everything must go mòdba vagyunk...

több mint 10 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
több mint 10 éve
geyco Chicago Bears 27
Nem tudom már ki mondta, de úgy néz ki gondolkoznak azon, hogy Fullerből S legyen, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is megkezdhetjük a Mekkelek köröket, és majd dobáljuk mindenfelé, ahol majd közepeset nyújt és elmondhatjuk 3 év után, hogy nem volt bust. Apropó mekkelek nem edzett tegnap, viszont Rolle igen. A vikingeseknek van egy kis arc ahogy nézem, jó lenne letörni a szarvukat(höhö)
hpeter93
Fangio said: “I haven’t seen that [Fuller is a better fit at safety] yet, but maybe in the future that could be a topic for discussion, not now.” Fangio also said that he doesn’t anticipate Fuller moving to the nickel position either, saying “I don’t see him there.”-nem teljesen biztos ez... Fizikai adottságai ténleg megvannak, személy szerint én inkább látnám safetybe mint cornerbacként...
több mint 10 éve
Vikesnek mindig is volt arcuk... 😊 Tüsi mondta amúgy, hogy lehet át kéne képezni Fullert. Tudja fene nem lenne szarabb S m, mint amilyen CB ...

több mint 10 éve
Nem tudom már ki mondta, de úgy néz ki gondolkoznak azon, hogy Fullerből S legyen, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is megkezdhetjük a Mekkelek köröket, és majd dobáljuk mindenfelé, ahol majd közepeset nyújt és elmondhatjuk 3 év után, hogy nem volt bust. Apropó mekkelek nem edzett tegnap, viszont Rolle igen. A vikingeseknek van egy kis arc ahogy nézem, jó lenne letörni a szarvukat(höhö)

több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 221 — Bears & Illinois fan
Nem reménytelen küldetés a vasárnapi meccs, de jól kell játszani a győzelemhez minden ponton a csapatban.
tüsi91
Nincs esélyümk, mivel már tudod, hogy tegnap nem is akartak nyerni, e hétre tartalékoltak.....

Arra azért kíváncsi leszek, AP-t hogyan tartjuk majd fel, bár most már nem olyan egysíkú a játékuk, mint pár éve...

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 221 — Bears & Illinois fan
Ryan Mundyval mi van pontosan?
geyco
IR. Kár érte, kiváló ügynök volt.

füligjimmy
Ezt most tudom, honnan idézted. A többit amit írtál nem értem, de jó volt.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png