Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Bocs, de ezt mindenképpen kijavítom, nehogy rosszul rögződjön.davemayerPersze, hogy bottom 5 leszünk. Így kell egy szar csapatból szarabbat csinálni.... lassú tapsból indulunk. Majd jön jövőre Beasley, Lockette, vagy Ty Montgomery.....
füligjimmy
Tyler Lockett: Idei 3. körös elkapónk. ST returner ász, eddig kb minden meccsen visszahordott egy TD-t, és reményeink szerint A.Brown szerű elkapó is válhat belőle.
Ricardo Lockette: Undrafted 2011-ben, ST-ben gunner, ott egészen kiemelkedő. WR-ként is használjuk, de a mai napig nem értik a fanok, hogy miért. Felé ment a SB-on tavaly az utolsó labda.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Ne engedj el semmit jimmy, egyetértek veled, én csak azt tettem hozzá ehhez hogy a lehetőségeket is figyelembe kell venni amikor itélkezünk erről az évről. 2 évet mindenki megérdemel, ha jövőre sem lesz előre lépés ugyanúgy kiteszik majd őket is mint a pedofilt.Az a baj jimmy h te ötöst vársz attól a diáktól akinek meg sem volt a könyv... ha 1/1 nem is de bottom 5 100% hogy leszünk, szokj hozzá.Persze, hogy bottom 5 leszünk. Így kell egy szar csapatból szarabbat csinálni.... lassú tapsból indulunk. Majd jön jövőre Beasley, Lockette, vagy Ty Montgomery..... szerintetek el lehet baszni pickeket? Ne mondjátok, hogy adjunk időt.
davemayer
Vagy ez Titkos Fegyver Titkos Terve? Érkezik 2 játékos évente? Hogy Tim Jennings nem fért be ebbe a keretbe? Hogy nem jön ILB? Hogy 5 elkapónól 3 nímand, 1 meg állandóan sérült? Hogy a csere TE nem lépett pályára 4 éve? Hogy nem tudják az elmúlt 2 év meccsei után, hogy a kezdő RT szar? Hívjanak fel engem, megmondom nekik nagyon szívesen. Ezen a drafton nem csináltál semmit. White lehet csak jövőre lép pályára, lesz 25 éves, és labdát nem kapott az NFL-ben. Ez sajnálatos. A többi? Nevetséges, ha ennyit nem tudsz 1 év alatt megoldani. Corner, RT/RG, ILB, csere tight end. Ha szerinted erre kell 3 év, akkor oké. Szerintem nem. Részemről én ezt elengedtem.
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Az a baj jimmy h te ötöst vársz attól a diáktól akinek meg sem volt a könyv... ha 1/1 nem is de bottom 5 100% hogy leszünk, szokj hozzá.Persze, hogy bottom 5 leszünk. Így kell egy szar csapatból szarabbat csinálni.... lassú tapsból indulunk. Majd jön jövőre Beasley, Lockette, vagy Ty Montgomery..... szerintetek el lehet baszni pickeket? Ne mondjátok, hogy adjunk időt.
davemayer
Vagy ez Titkos Fegyver Titkos Terve? Érkezik 2 játékos évente? Hogy Tim Jennings nem fért be ebbe a keretbe? Hogy nem jön ILB? Hogy 5 elkapónól 3 nímand, 1 meg állandóan sérült? Hogy a csere TE nem lépett pályára 4 éve? Hogy nem tudják az elmúlt 2 év meccsei után, hogy a kezdő RT szar? Hívjanak fel engem, megmondom nekik nagyon szívesen. Ezen a drafton nem csináltál semmit. White lehet csak jövőre lép pályára, lesz 25 éves, és labdát nem kapott az NFL-ben. Ez sajnálatos. A többi? Nevetséges, ha ennyit nem tudsz 1 év alatt megoldani. Corner, RT/RG, ILB, csere tight end. Ha szerinted erre kell 3 év, akkor oké. Szerintem nem. Részemről én ezt elengedtem.
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Az a baj jimmy h te ötöst vársz attól a diáktól akinek meg sem volt a könyv... ha 1/1 nem is de bottom 5 100% hogy leszünk, szokj hozzá.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Teljesen leszarom a "ki játszik helyette" problémát. Majd a vizesfiú (focsiiiii!). Vagy Fox anyósa. Legyen 17 ember rosteren, tökmindegy. A szezon kuka, takarítsunk. Inkább most, mint egy hónap, vagy fél év múlva. Nekem tetszik ez.Oké, csak akkor így kellett volna nekiállni. Az, hogy Bostic-nak egy esélyt nem adtál, az vicc. Ha ez benne volt a pakliban, a draftról nem hozni OLB-t az vicc. Hoztál egy csávót aki lesérült, egy 5. számú DT-t, egy centert, aki nincs az aktív keretben, egy futót, aki aktív, de nem lép pályára Jaquizz Rodgers mögött, meg Amost, aki pályára lép, de egy playt nem láttam megcsinálni. De majd jövőre a 6. körös cetlikkel gondolom megmutatjuk. McPhee drága, Jenkins bölcs igazolás volt. A fiatalok, akikre számítottak, mint Fuller és Wilson használhatatlanok, Jones és Elek épphogy NFL kaliber. Lehet visszafelé mutogatni, eddig partiban voltál, mégha csak egy félideig is az NFC legjobbjaival, holott idén érkezett 2 csávó, aki hozzátesz valamit a játékhoz. Ilyen ütemben 22 év, amire feltöltöd a rostert. Ryan Pace szezon végén felelhet a kettesért.
picidzé
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Ezt mondjuk egy pillanatig nem értettem az offseason során sem, h Houstonból miért nem 3-4DE-t csináltak, ami sztem kimondottan fit lenne neki...Sok sikert Alennek! Nekem szimpatikus volt mindig is a mentalitása, ebbe a rendszerbe nyilvánvalóan nem illett. Rettegek a gondolattól, hogy most Houston lesz a kezdő szélső LB, isten segíts.Az a Lamarr Houston, aki nálunk még dt-t is játszott? Mi a fene folyik nálatok?
hpeter93
Amadeus91
4-3DE-nek rendben volt, de pass rushhoz lassú volt ott is. Korrekt 4-3LDE, nickel DT volt a srác...ebből, hogy lett 3-4OLB fel nem fogom...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Teljesen leszarom a "ki játszik helyette" problémát. Majd a vizesfiú (focsiiiii!). Vagy Fox anyósa. Legyen 17 ember rosteren, tökmindegy. A szezon kuka, takarítsunk. Inkább most, mint egy hónap, vagy fél év múlva. Nekem tetszik ez.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 10 éve
Allennel semmit sem tudtál kezdeni a pénze miatt, megnézték hátha beválik. Nem vált be. Kaptál érte egy 6. kört. Bosticot értéken felül cserélted el. Helyettesük mondjuk nincs.Két olyan játékosért kaptál most picket akik jövőre tuti nem lettek vllna már itt. Ebből a kettőböl a carolina még jól is jart, kaptak gyakorlatilag vet min-ert egy öreg de néhol még jobban játszó Allent. Bostic egy kalap szar, ha belőle játékos lesz a patsben akkor az az edzők zsenije miatt lehet csak.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Bosticrol mit kell tudni? A 13as preseason chargers elleni meccsen a hitje megmaradt de azon felül tudnatok egy kis jellemzést adni róla?Amíg jön valaki, aki ért is a futballhoz: Fizikailag remek játékos, de 3 offseason alatt sem tanult semmit, fogalmatlan fiatal bikaként rohangál a pályán. Mi mérnökök ezt úgy mondjuk, hogy tökhülye a játékhoz. Persze az edzői stáb sem biztos, hogy sokat segített neki. Elképzelhetőnek tartom, hogy egy jó mentor mellett lesz belőle valaki.
DeX
Ursus arctos budapestiensis
több mint 10 éve
Allennel semmit sem tudtál kezdeni a pénze miatt, megnézték hátha beválik. Nem vált be. Kaptál érte egy 6. kört. Bosticot értéken felül cserélted el. Helyettesük mondjuk nincs.
több mint 10 éve
Csapathoz közelálló források szerint nem véletlen a sok csere, a vezetőség el akarja tüntetni az előző stábtól maradt, nem fit játékosokat a keretből.Bennett lesz a következő szerintem.
több mint 10 éve
Bears traded former 2nd-rd pick Jon Bostic to Patriots for 6th-rd pick, pending phsical. Bears get back two 6's for Bostic and Jared Allen.Nagytakarítás van.
több mint 10 éve
Valakit most már nagyon ki kellett baszni, hogy megmutassa Pace, mennyire tökös és rendet fog vágni. Szerintem megpörgetett egy kereket a rajta lévő 40 névvel és Allen jött ki, na bumm most már csak az x vegyszer kell és jöhetnek a pindur pandúrok.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 10 éve
2 év múlva megnézzik CB-ként is, ha nem válik be. A lényeg a fokozatosságon van.Sok sikert Alennek! Nekem szimpatikus volt mindig is a mentalitása, ebbe a rendszerbe nyilvánvalóan nem illett. Rettegek a gondolattól, hogy most Houston lesz a kezdő szélső LB, isten segíts.Az a Lamarr Houston, aki nálunk még dt-t is játszott? Mi a fene folyik nálatok?
hpeter93
Amadeus91
Ez a 11,5m dolcsi idén Allenre a trade után azért szemkerekítő még így fél 1 kor is.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Mondjuk ezt az Allen tradet sokkal könnyebb lett volna nekem májusban elmagyarázni, hogy miért lesz jó, mint három forduló után. Kiváltképp ha valahonnan még be is szereznek 3-4 OLB-t.
több mint 10 éve
Sok sikert Alennek! Nekem szimpatikus volt mindig is a mentalitása, ebbe a rendszerbe nyilvánvalóan nem illett. Rettegek a gondolattól, hogy most Houston lesz a kezdő szélső LB, isten segíts.Az a Lamarr Houston, aki nálunk még dt-t is játszott? Mi a fene folyik nálatok?
hpeter93
több mint 10 éve
Sok sikert Alennek! Nekem szimpatikus volt mindig is a mentalitása, ebbe a rendszerbe nyilvánvalóan nem illett. Rettegek a gondolattól, hogy most Houston lesz a kezdő szélső LB, isten segíts.
több mint 10 éve
Ez minden idők legjobban fizetett 6. körös pickje lesz, 11,5 m USD garantáltat már most tartalmaz. 😊
több mint 10 éve
Es ha igaz hogy a fizu 90%a marad itt nagy üzlet A panthersnek
több mint 10 éve
igazából Jared csak azért volt itt, hogy aztán csoporton kívülre helyezzük. Én látom benne a folyamatot, stepbystep..
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 10 éve
Remélem érte is csak valami hetedik köröset kaptunkhatodik kör
Delete

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Remélem érte is csak valami hetedik köröset kaptunkNyilván, bár még sehol nem látok ellenértéket.
Delete
szerk. most látom, NEWTON jön helyette!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerk2.: nem
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 10 éve
Jared Allent eltrédeltük a Panthersnek.Nyilván ebbe a rendszerbe nem passzolt, na de innentől ki a faszom kergeti a lasztit?
Szerkesztette: kovi470

www.twitter.com/m87k