NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 995
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Szörszök szerint érdeklődünk Kaep iránt, aki trade blockon van a 49-ersnél... Ha csak eljátszunk a gondolattal... Cutlert lecseréled egy nem jobbra. Csempiönsip.Értem én, hogy most a Pace gyerek villogtatni, akar hogy ő minden qrva problémát megold(elcseréli BM-et Cutlert is megoldja okosba stb) helyettük meg hoz olcsó kurva jó, nagy tehetségeket. Csak nagy igyekezetében Cutler helyett hoz egy Kaepet az baszottul nem előrelépés, de persze elmondhatja, hogy ő mekkora spíler, mert megoldotta.
Knighton felé erős az érdeklődés, hát ő nem lesz olcsó, de jó játékos.
AMúgy csak én érzem úgy, hogy ezen a héten olyan dolgokat fogunk látni, amitől leesik az állunk? Valóban új szelek vannak.tüsi91
több mint 10 éve
AMúgy csak én érzem úgy, hogy ezen a héten olyan dolgokat fogunk látni, amitől leesik az állunk? Valóban új szelek vannak.tüsi91Jimmy szerint nem jó dolgunkban fog leesni az állunk. 😊
Amúgy már nagyon várom a fejleményeket.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Szörszök szerint érdeklődünk Kaep iránt, aki trade blockon van a 49-ersnél... Ha csak eljátszunk a gondolattal... Cutlert lecseréled egy nem jobbra. Csempiönsip.Knighton felé erős az érdeklődés, hát ő nem lesz olcsó, de jó játékos.
AMúgy csak én érzem úgy, hogy ezen a héten olyan dolgokat fogunk látni, amitől leesik az állunk? Valóban új szelek vannak.
több mint 10 éve
Franklin mar alairt elvileg a Chargers-nel.
több mint 10 éve
Szerintem ennél öregebb játékosokat hozunk akik tehetségtelenebbek, és sokkal több pénzt is fizetünk értük.Írok egy tippelőst, hogy kiket hozunk vissza és igazolunk le az FA időszakban.Én ezt így most aláírnám. Jó volna DMC de az Eagles, Jets , Colts trió is rá van állva és nem vagyok benne biztos hogy annyival jobb Moore-nál mint amennyivel többe kerülne. Amúgy is az Eagles, Jets, Raiders cap spaceval nem tudnánk versenyezni ha annyira kell nekik DMC...Short elmenne, de Royalt jobban csípném...
Visszaigazolás ~ 5 millió
Sherrick McManis CB
Brian de la Puente C
Darrly Sharpton LB
Dante Rosario TE
Jeremy Cane LS
Jimmy Clausen QB
Zach Miller TE
Még cutoljuk: ~ 2 millió spórolás
Roberto Garza C
Kasheem Greene LB
Forte új szerződés ~ 3 millió spórolás
Draft: ~ 5 milió
Cap space: ~ 23-25 millió
FA igazolások:
Rahim Moore S (5,5-6 millió / év)
Chris Culliver CB (5 millió / év)
Dan Skuta OLB (2 millió / év)
Cecil Shorts WR (3,3 millió/év)
Brandon Spikes ILB (3,5 millió / év)
BJ Raji (2 millió / év)
Orlando Franklin (6 millió / év)tüsi91
Állítólag Franklinre is hajt az Eagles...Tomcsik
több mint 10 éve
Írok egy tippelőst, hogy kiket hozunk vissza és igazolunk le az FA időszakban.Én ezt így most aláírnám. Jó volna DMC de az Eagles, Jets , Colts trió is rá van állva és nem vagyok benne biztos hogy annyival jobb Moore-nál mint amennyivel többe kerülne. Amúgy is az Eagles, Jets, Raiders cap spaceval nem tudnánk versenyezni ha annyira kell nekik DMC...Short elmenne, de Royalt jobban csípném...
Sherrick McManis CB
Brian de la Puente C
Darrly Sharpton LB
Dante Rosario TE
Jeremy Cane LS
Jimmy Clausen QB
Zach Miller TE
Roberto Garza C
Kasheem Greene LB
FA igazolások:
BJ Raji (2 millió / év)
Állítólag Franklinre is hajt az Eagles...
több mint 10 éve
Írok egy tippelőst, hogy kiket hozunk vissza és igazolunk le az FA időszakban.Amin meglepődnék:
Sherrick McManis CB
Brian de la Puente C
Darrly Sharpton LB
Dante Rosario TE
Jeremy Cane LS
Jimmy Clausen QB
Zach Miller TE
Roberto Garza C
Kasheem Greene LB
FA igazolások:
BJ Raji (2 millió / év)
- Forte hosszabbítás
- Nagy lóvét adni CB-re
- Ha NEM adnának nagy lóvét safety-ért
- Titkos Fegyver nem a Stills-típusból hozna egyet. Short szerintem nem illik a képbe, de nem mérgeztem magam túl sok Jaguars mecsel.
- Támadófal erősítés. Nem kell az, PFF szerint fasza volt a támadófal, csak Cutler nem líder. 6 milla egy RT-ért pedig esélytelen. Titkos Fegyver nem tette ezt a Saintsnél. Nem tették. Többes szám. Ő csak titkos volt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Írok egy tippelőst, hogy kiket hozunk vissza és igazolunk le az FA időszakban.Visszaigazolás ~ 5 millió
Sherrick McManis CB
Brian de la Puente C
Darrly Sharpton LB
Dante Rosario TE
Jeremy Cane LS
Jimmy Clausen QB
Zach Miller TE
Roberto Garza C
Kasheem Greene LB
FA igazolások:
BJ Raji (2 millió / év)
Orlando Franklin (6 millió / év)
több mint 10 éve
Meglátjuk, mi lesz.....olcsóért jöhetnek....de a leghülyébb dolog, ha egy közepes játékost túlfizetsz....na ezt nem szeretném látni....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Nagyon örülök, két közepesnél egy cseppet sem jobb ember....micsoda igazolások lennének! Mondjuk a legszomorúbb, hogy még ez is upgrade.....Brooks elég jó az advanced statok alapján, hát kb. ennyit tudok róluk. Foster tényleg jó. Lóvé kédése az egész, nem lehet mindenki All-Pro.
Top S - Byrd tavaly az NO-nál.... 😊 (Ha 14-ben a NO-val rámentünk az egyik legjobb S-re - amikor ugye ott voltam - akkor most én is rámehetek magamtól egyre 15-ben... 😊 )Bear
Suh elment a csoportból. Egy jókora gonddal kevesebb.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Nagyon örülök, két közepesnél egy cseppet sem jobb ember....micsoda igazolások lennének! Mondjuk a legszomorúbb, hogy még ez is upgrade.....Top S - Byrd tavaly az NO-nál.... 😊 (Ha 14-ben a NO-val rámentünk az egyik legjobb S-re - amikor ugye ott voltam - akkor most én is rámehetek magamtól egyre 15-ben... 😊 )

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Two names that the Bears seem very intrigued with are linebackers Brooks Reed & Mason Foster. Also seem to be in on all of the top safeties.
több mint 10 éve
Sajnos mindössze 35 millió dollárt lehet elbaszni rossz igazolásokra, mert Jay Cutler albatrossz szerződése 10 évre megnyomorította a franchise-t. Vagy kivágják éjfélkor, és elkölthetnek 40 milliót, meg jövőre is 45-öt. Nem tudom, kiket javasolt a Titkos Fegyver, remélem nem Jarius Byrd volt az egyik. De leigazolták Drew Breest, és őt akkor már beengedték az épületbe. Mert a Dolphinsnak nem kellett. Így indult be a Titkos Fegyver karrierje? Most azért vagyok pipa, mert olyan ügyesen bemanőverezték magukat a sarokba ezek a rutinos, tehetséges emberek ezzel a Cutler kérdéssel. Normálisan elcserélni nem tudják, mivel mindenki arra vár, hogy ki fogják vágni. Vagy kiállnak, hogy Jay is ar kvóterbekk, miután kiraktad a kerítésre, mint a véres lepedőt, az ugye 2 hónap alatt segg a szádból. Pedig ezek az emberek gerinces, kemény emberek. Én olyan becsületes ember mindegyik, hogy nem kötelezi el magát irányítókérdésben. Nem is szabad elkötelezni magad. Ha elkötezenéd magad, nem tudnád letagadni. espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4697011/tough-honest-john-fox-just-what-bears-need
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Persze nem jelent semmit, de eddig nem hallani arról, hogy bárki komoly iránt is érdeklődnénk.....Úgy néz ki, hogy Briggs mellett Paea sem jön vissza...érdeklődés van bőven iránta (Wsh, Dal, Ari), mi viszont nem törjük magunkat....

No.1. Bears
több mint 10 éve
Ha szerintük Mariota franchise arc, akkor adjanak el inget-gatyát, és menjenek fel érte. Ha nem az, akkor kuss. Ha úgy gondolják, hogy az, de többet ér 3 elsőkörös pick, vagy ráfogják Cutlerre, akkor már kirúgni mindenkit. Persze kényelmesebb kifogásokat keresni.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Contenak is jobb, hogy elkerül innen. Egyrészt tényleg hibázott vastagon, másrészt ő lett a védelem bűnbakjának kinevezve... Ha van lehetősége és esze, akkor elmegy a Bucshoz. Lovie alatt több, mint korrekt játékot nyújtott.
több mint 10 éve
Chris Conte has confirmed he will not return to Chicago Bears.Pedig én reménykedtem, hogy visszatér, én adtam vonla neki még egy szezont..
Pedig vagy két meccsre tuti egészséges lett volna.Bazzani
Így kereshetünk kezdő FS-t is vagy Veeren és mögé akarunk valakit?
Jó kérdés
több mint 10 éve
Chris Conte has confirmed he will not return to Chicago Bears.Pedig vagy két meccsre tuti egészséges lett volna.
több mint 10 éve
Na van egy összeesküvés elméletem 😀 ... Eltradeljük Cutlert egy első körért a Titansbe, vagy a Jetsbe ( Buffalonak sajna nincs első köre), vagy Brownsba ( nekik úgy is van 2) Igy lesz 2 első körünk...Ezután feltradelünk Mariotaáért egy idei első és 3. körért meg kövi év első 2. Körére... ekkor hív minket Chip hogy adja az idei első kört meg Folest plusz kövi év 1 és 4. Kört.... Lesz 3 első körünk plusz egy QB 😀 Ha ezt összehozom felvesznek Pace helyett ??? 😀Nem tudok számolni csak 2 első körünk lenne 😊 Na de akkor se lenne rossz bolt 😀
több mint 10 éve
Én továbbra is azon a véleményem vagyok, hogy eddig is volt hiány WR poszton és továbbra is égető probléma egy a pálya közepén használható, robbanékony WR szerzése. Pedzegettük már szezon közben is, hogy nem a legszerencsésebb WR tandem felosztás ez. Persze így most már két WR-t kellene importálni a keretbe, de nem látom lehetetlennek egy slot WR és egy tisztán 2. számú elkapó szerzését. Sőt.De nekem vannak még aggályaim offense terén. Egyrészt Garza a center, akinek van szerződése... Ami azonban tényleg aggaszt, hogy Bushroddal mi lesz egy új sémában? Tavaly olyan tré volt, hogy visszasírtam St. Clairt. A jobb oldalon Mills zuhant Omiyale szintje alá.
több mint 10 éve
Az első kettő kb. az volt....Most nem azt mondom, hogy óriáskiválócsászár, csak azt, hogy feleslegesen hiányt generáltunk...
Egyébkén Jeffery:
I want to say thanks for 3 great years with you fam. Certainly an honor to learn from one of the best all time! The MONSTERS OF MIDWAY will always be remembered! Stay blessed always!!!

No.1. Bears
több mint 10 éve
Szerinted lett volna egy sérülések nélküli balhémentes jó szezonja? Mondjuk én a szerződését se hosszabbítottam volna meg, a tavaly Packers meccs után nálam elvágta magát.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Értem én, Tüsi, de úgy érzem, hogy féligazság....semmi sem garantálja, hogy ennél jobbra akadunk...Marshallt a lehető leghülyébb időben, sérüléssel teli szezon és balhék után cseréltük el....ezért kaptunk érte ennyit...
Én a def-fel foglalkoztam volna, és az O-ba valóban egy speedy WR-t hozok olcsón, vagy a draftról későn...
Ha fejben összerakják ezt a gárdát támadóoldalon, akkor nincs nagy gigszer....védelem viszont gyakorlatilag nincs, de tényleg....épp ezért kvára nem akartam volna, hogy mondjuk 2-3.kört, vagy komolyabb FA-pénzt áldozzunk WR-re....
Nem hiszem, hogy a legfőbb gond M. jelenléte lett volna....

No.1. Bears
több mint 10 éve
Denver probléma eltradelték.Dolphins probléma eltradelték.
Bears probléma eltradelték.
Ennyit ér Brandon Marshall. Én őszinte leszek 4. kört vártam.
Bear: Nem értek egyet. Égbekiáltó need volt így is a WR, hogy valami sebességet vigyenek a passzjátékba. Eddig volt két lóbaszó, fizikális (?) elkapód, akik képtelenek voltak elszakadni az embertől. Még mindig kell egy slot WR, aki bejátssza a pálya közepét, és most így kell egy Nicks, Hartline típusú elkapó másik szélre. De sokan lesznek piacon.