Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
NFL.com-os szakik szerint mi lehetünk a jövő év Giants-e. 5-ből kettő minket mond, egy Chargers, egy Dolphins, egy Panthers még. Szép is lenne, de már a PO is elégedettséget hozna itt többünknek is sztem.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Tök mindegy ki az OL coach, úgyis úgy ugrál, ahogy Tice fütyül. Bostad nyilván emiatt nem jött. Kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy újfent gyönyörködhetünk parádés védőteljesítményben, amit az ellenfél RDE-je mutat be. De ha Louist visszateszi RGbe, akkor pipa leszek. Nagyon remélem, hogy húzunk egy belső falembert a középső körökben, aki azonnal kezdhet.Én meg kifejezetten örülök, hogy a Bears nem egy divatcsapat itthon. Jó ez a középmezőny eleje az itthoni népszerűségi listán.
több mint 12 éve
Bár nagy patrióta vagyok, Rubik-kockát szarok és a hidrogénbomba működési elvének olvasása közben mindig merevedésem támad, ezt a Papa Bear magyar - magyar gyökér vonalat még magyar forráson kívül nem olvastam sehol. Kezdem azt gyanítani, hogy tényleg szláv volt az öreg.picidzéVégre még valaki, már azt hittem beteg vagyok.
Fel nem foghatom, miért forszírozzák ennyire ezt a Tampa vonalat. Annyira megy nekik? A faluk olyan pöpec volt?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Azért ne legyél most hirtelen Pats fan Meskó miatt...(aki erősen töri a magyart) 😉Ez a veszély egyenlőre nem fenyeget 😂
picidzé
A magyar vonatkozást - ami akkor gyakorlatilag false info - csak azért hoztam, mert a Pats-nél is vannak akik Meskó miatt 'választjákt' a csapatot. De ha van magyar szál, ha nincs Chicagoban, számomra akkor is Ők a nyerők 😊
Vannak egyenlőre jobb csapatok, meg sikeresebbek, népszerűbbek etc., de engem a Bears valamiért már az elején megfogott. Ráadásul van bennem egy olyan beteges hajlam, hogy mindig mindenben keresem a történelmet, és a Bearsnek úgy gondolom hogy van - nem kicsi 😊
több mint 12 éve
picidzé
532
Azért ne legyél most hirtelen Pats fan Meskó miatt...(aki erősen töri a magyart) 😉...ezt a Papa Bear magyar - magyar gyökér vonalat még magyar forráson kívül nem olvastam sehol. Kezdem azt gyanítani, hogy tényleg szláv volt az öreg.picidzéNa ezt eddig nem tudtam. Mondjuk annyira még nem ástam bele magam a Chicago-töribe... 😐 Majd akkor lesz mit kinyomozni.dcsicsak
És természetesen Isten hozott a fórumon és a Medvéknél.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=nflclubs&c_op=c_detail&cid=35...ezt a Papa Bear magyar - magyar gyökér vonalat még magyar forráson kívül nem olvastam sehol. Kezdem azt gyanítani, hogy tényleg szláv volt az öreg.picidzéNa ezt eddig nem tudtam. Mondjuk annyira még nem ástam bele magam a Chicago-töribe... 😐 Majd akkor lesz mit kinyomozni.dcsicsak
Remélem ezt azért olvastad 😊
Bár PapaBear származását nem taglalja az írás.
több mint 12 éve
de erről valószínűleg már csak a neve árulkodik.davemayeraz se, a Halas viszonylag gyakori cseh és polák vezetéknév
George Halast - sajnos - Verne Gyulával kell egy lapon emlegetni a "híres magyarok" sorában
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha jól emlékszem nincs sok nyomozni való rajta, a magyar források magyar származásúnak mondják, az amerikai források meg csehszlováknak. A családja onnan vándorolt ki, nem vallotta magát magyarnak és nem is beszélt magyarul....ezt a Papa Bear magyar - magyar gyökér vonalat még magyar forráson kívül nem olvastam sehol. Kezdem azt gyanítani, hogy tényleg szláv volt az öreg.picidzéNa ezt eddig nem tudtam. Mondjuk annyira még nem ástam bele magam a Chicago-töribe... 😐 Majd akkor lesz mit kinyomozni.dcsicsak
Ettől függetlenül biztosan van a családjában magyar vér, de erről valószínűleg már csak a neve árulkodik.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
...ezt a Papa Bear magyar - magyar gyökér vonalat még magyar forráson kívül nem olvastam sehol. Kezdem azt gyanítani, hogy tényleg szláv volt az öreg.picidzéNa ezt eddig nem tudtam. Mondjuk annyira még nem ástam bele magam a Chicago-töribe... 😐 Majd akkor lesz mit kinyomozni.
több mint 12 éve
#Bears hire Tim Holt as offensive line coach. Was with Buccaneers for last 3 seasons
több mint 12 éve
picidzé
532
SI "Defining Moments of the 2011 NFL Season" összeállításába két momentummal tudtunk bekerülni. Bears injuries
Sam Hurd arrested
Háttöö igen.
több mint 12 éve
picidzé
532
Sziasztok!Bár nagy patrióta vagyok, Rubik-kockát szarok és a hidrogénbomba működési elvének olvasása közben mindig merevedésem támad, ezt a Papa Bear magyar - magyar gyökér vonalat még magyar forráson kívül nem olvastam sehol. Kezdem azt gyanítani, hogy tényleg szláv volt az öreg.
A Chicago az egyik "Ős" tag, az amerikai foci egyik alapembere, Papa Bear is magyar gyökerekkel bírt, szóval ez a szál is megvan, mégis nagyobb tábora van más csapatoknak.
Vagy rosszul látom?dcsicsak
több mint 12 éve
picidzé
532
különben is több mint 100 kiló vagyok, úgyhogy én kettőnek számítok 😂 :/ :rolleyes: :cool:davemayerAkkor a héten süllyedtem vissza egy személlyé...😊
több mint 12 éve
különben is több mint 100 kiló vagyok, úgyhogy én kettőnek számítok 😂 :/ :rolleyes: :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Az, h nem lettünk olyan kultuszcsapat itthon, mint a Pats, pusztán azért van, mert nem nyertünk annyi SB-t...ha a Bears 6-8 évvel ezelőtt eltarolja a többieket, akkor itt lenne annak a tömegnek a nagy része, amely most a NE-topicban van....Egyébként egész sokan vagyunk szerintem, és akik itt vannak, nem csak passzióból drukkolnak a csapatnak....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Igen, mondjuk ezekre gondoltam én is. Nincs látványos "légiparádé" a meccseken, ha azt nézzük akkor Urlacheren és talán Hesteren kívül nincsenek is nagyon olyan játékosok akik "megmozgatják" az embereket. Ja és igazán friss NFL szurker vagyok, tehát a magyar rajongótáborok méretét már csak ezért sem tudtam még pontosabban meghatározni, csak szimplán az eddigiek alapján kérdeztem.A 'nem vagyunk annyiant' pedig természetesen képletesen értettem. Nyilván nem reprezentatív, de a mintát az itteni csapatfórumokhoz írt hozzászólások számából vettem :rolleyes:, na meg onnan, hogy míg a 'top' csapatoknak azért vannak szép számmal szurkolói oldalaik/blogjaik, addig a Bearsnek - én személy szerint nem találtam.
több mint 12 éve
A lényeg a drukkerek minősége, nem menniysége. 😛
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Sziasztok!A szurkolók nagy részét valószínűleg a sikerességgel lehet megfogni, na most ez a franchise már nincs a béka feneke alatt de nem is robban akkorát hogy kialakuljon egy olyan szurkolói bázisa amilyenre te gondolsz. Sokakat nem érdekel a történelme az adott csapatnak csak az akkori szimpátia/helyezés alapján dönti el hogy kinek szurkol, és ezzel semmi baj sincs (erre jó példa unokatesóm aki látta '88-ban van Bastent 9 évesen, megkérdezte hogy ő melyik csapatban játszik -Milan- és onnantól kezdve nekik drukkol). A Bears sosem játszott olyan látványos támadójátékot ami alapján komoly bázisa lehetne egy olyan országban ahol vsz még alakulóban vannak a táborok.
Tudom, ez egy kicsit elméleti kérdés - meg különben is, honnan lehetne ezt tudni -, de azért mégiscsak furdalja az oldalam:
Vajon a Bears-nek miért van magyarországon ilyen (viszonylag) kicsi(?) szurkolótábora? (Bár lehet, hogy rosszul veszem észre és a fű alatt meglapulnak a Medve-szurkerek százezrei... 😀)
A Chicago az egyik "Ős" tag, az amerikai foci egyik alapembere, Papa Bear is magyar gyökerekkel bírt, szóval ez a szál is megvan, mégis nagyobb tábora van más csapatoknak.
Vagy rosszul látom?dcsicsak
Amúgy meg szerintem nem vagyunk annyira kevesen mint gondolod, most uborkaszezon van. Érdekes, nemrég olvastam ugyanezt a Cowboys-topicban, ott is azt írták hogy "Amerika csapata" meg minden és mégis itthon kevés a szurkolója.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Sziasztok!Tudom, ez egy kicsit elméleti kérdés - meg különben is, honnan lehetne ezt tudni -, de azért mégiscsak furdalja az oldalam:
Vajon a Bears-nek miért van magyarországon ilyen (viszonylag) kicsi(?) szurkolótábora? (Bár lehet, hogy rosszul veszem észre és a fű alatt meglapulnak a Medve-szurkerek százezrei... 😀)
Vagy rosszul látom?
több mint 12 éve
Tice szakember, és bár tudom nem sokat néztek ki belőle, tudja, hogy totemnek lett ő kinevezve, nem főszabásznak! A felelősség az övé, produkálnia kell. Hagyni fogja Batest dolgozni. A másik dolog, ő OL coach, Chip Kelly párhuzam nehéz, mert Chief Kelly egy zseni, de mint minden OL coach teljesen más perspektívából látja a támadó játékot. Ő valószínűleg számol. Ez az, amit sokszor nem tesznek meg az istenkegyelméből született grand designerek, mint pl JMD. Lehet, hogy nem ő a legjártasabb a diverzifikált route kiosztásban, vagy ki tudja még milyen csodában, de tudja, hogy mennyi idő van egy játékra. Ezért hozta Jeremy Batest. Szerintem az ő közös munkájuk akár nagyon jól is elsülhet!!! Egyértelmű, hogy Jeremyt azért hoztátok, hogy tartalommal töltse fel Tice elképzeléseit, ráadásul biztosíthatja a folyamatosságo, ismeri Jay első éveit, és tud Martzul gondolkozni! Ez pedig fontos!Ami Tice rezüméjében nekem tetszik, hogy volt már minden szinten szinte minden. Az együttműködésük hogy fog elsülni, az kiderül a gyakorlatban, semmit nem fogunk tudni arról, mi zajlik a színfalak mögött, a mackók mindent a zárt ajtók mögött tartanak.
(Shanny féle WCO-t jobb is, ha nem erőltetitek, mert AC alapú játék, tehát hasonló ágról fakad, mint a wco, de a Bates korszakos evolúció, már nagyon messze volt a gyökerektől -azzal ma kb . nem lehet meccset nyerni!!)Helmut Zimmer
"már nagyon messze volt a gyökerektől -azzal ma kb . nem lehet meccset nyerni!!" Szerintem lehet vele meccset nyerni, csak kell hozzá... hát nagyon sok minden kell hozzá. Itt szinte semmi se nem van. QB fal és elkapók nélkül. Lehet egy jó RB, ha Forte szerződését nyélbe ütik. Kicsit ettől több kell.
Turner egyszerűen nem tudott olyan szánalmat alkotni, hogy nem kapjon lehetőséget. A Tampa egy vicc. Nyilván Turner mellett egy dolog szól, répáért dolgozik. Nem ez az első jele annak, hogy segédedzőkre régóta egy petákot nem költenek, minden tisztességesebb HC jelölt kapásból visszautasította őket, ez van. Amúgy a samesza, Pep Hamilton a Stanford OC-ja, idén lépést se tévesztettek. Szóval nem olyan fogalmatlan gyerek, ahogy azt gondoltuk.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ha már OC volt itt a téma: régi kedves OC-tek Turner Tampába megy OC-interjúra 😀empty taxiamikor kinevezték QB Coach-nak A Colts-hoz (ugye?) még csak mosolyogtam de EZ azért nagyon durva. Van bőr a képén az tuti, de az se nézett Bears meccset anno aki most interjúztatni akarja :/
Még a végén kinevezik és viszi Freeman helyett Grossman-t 😂 😂 😂
Bates érkezésének nagyon örülök, az első olyan dolog idén amivel maradéktalanul elégedettek lehetünk szvsz, jó lenne ha tényleg jól sülne el ez a helyzet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szaba
10 553
Ha már OC volt itt a téma: régi kedves OC-tek Turner Tampába megy OC-interjúra 😀empty taxijimmy remélem nem dőlt kardba. 😀
több mint 12 éve
Ha már OC volt itt a téma: régi kedves OC-tek Turner Tampába megy OC-interjúra 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Tice szakember, és bár tudom nem sokat néztek ki belőle, tudja, hogy totemnek lett ő kinevezve, nem főszabásznak! A felelősség az övé, produkálnia kell. Hagyni fogja Batest dolgozni. A másik dolog, ő OL coach, Chip Kelly párhuzam nehéz, mert Chief Kelly egy zseni, de mint minden OL coach teljesen más perspektívából látja a támadó játékot. Ő valószínűleg számol. Ez az, amit sokszor nem tesznek meg az istenkegyelméből született grand designerek, mint pl JMD. Lehet, hogy nem ő a legjártasabb a diverzifikált route kiosztásban, vagy ki tudja még milyen csodában, de tudja, hogy mennyi idő van egy játékra. Ezért hozta Jeremy Batest. Szerintem az ő közös munkájuk akár nagyon jól is elsülhet!!! Egyértelmű, hogy Jeremyt azért hoztátok, hogy tartalommal töltse fel Tice elképzeléseit, ráadásul biztosíthatja a folyamatosságo, ismeri Jay első éveit, és tud Martzul gondolkozni! Ez pedig fontos!(Shanny féle WCO-t jobb is, ha nem erőltetitek, mert AC alapú játék, tehát hasonló ágról fakad, mint a wco, de a Bates korszakos evolúció, már nagyon messze volt a gyökerektől -azzal ma kb . nem lehet meccset nyerni!!)
több mint 12 éve
Szerintem akkor is én vagyok a labor királya! 😉Helmut ZimmerKing of The Lab!
Szerinted Tice mekkora beleszólást enged majd? Szerintem nem sokat. Talán a playbookban néhány vonást, esetleg game plan összeállításának a véleményére odafigyel, ha nagyon akar, de abban se vagyok biztos, hogy a Shanny-féle WCO-t fogjuk erőltetni, csak remélem.
Eddie Royal leigazolása lenne a következő logikus lépés.
- Abe Simpson