Bowldog Hálaadást!

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Üdv minden Bears drukkernek! 😀Pap'pers
Üdv itt.

Az okosok egy Briggs - Osi cserét jövendölnek, nekem tetszene. proki
Hol olvastad? Izgalmas lehetőség.picidzé
itt: http://beargoggleson.com/2012/02/01/lance-briggs-for-osi-umenyiora-trade-rumors/
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Üdv itt.

Az okosok egy Briggs - Osi cserét jövendölnek, nekem tetszene. proki
Hol olvastad? Izgalmas lehetőség.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Ted Phillips:

On Matt Forte's future: "Matt Forte's going to be a Chicago Bear at least for 2012. We'll sit down before we have to make that decision on the franchise tag and talk about what we should do, how we should go about it, how we should approach Matt. Whatever happens, Phil will talk to Matt as needed in a professional manner.

"Everyone considers Matt Forte a really, really good player for us. We want him to help us, we think he can. Negotiations are two-way. At some point, if you can't get a deal done then you use whatever tools you have and we'll have to see over the next couple of weeks how that plays out... He's going to be a Bear."

On Emery: "He has the traditional powers that any typical general manager would have, including the powers that Jerry Angelo had as general manager and, in terms of the areas that are probably important to fans: he has the final authority of the 53-man roster and he has final authority in regards to the head coach after 2012.

"If he has to make the tough decision, it's one of the reasons I hired him. He definitely has presence, he has backbone, he's a tough guy and he's not afraid to make the tough decision and at some point every general manager has to make certain tough decisions."

Lávi, 1 új üzeneted van (kösd fel a gatyád)!
Matt, csak ésszel a tárgyalásokon, fiam! VIsszavárunk!

több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Üdv itt.

Az okosok egy Briggs - Osi cserét jövendölnek, nekem tetszene. És Forte-t nem akarjuk a piacra engedni, remélem megállapodunk vele.
több mint 12 éve
Üdv a Mackó Nép körében!vandeminek
A mackó elég buzis. Vö. Gay bears. Amivel mondjuk semmi bajom, csak a sportág tesztoszteron-túlfűtöttsége okán ugye...De a mackó legjobb esetben is egy középkorú, feleségét kielégíteni nem tudó, bamba valaki.

Legyen medve!

Üdvözöl a MEDVELAND!

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Üdv a Mackó Nép körében!

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Üdv minden Bears drukkernek! 😀
több mint 12 éve
na hát nem sokat mondott de legalább hosszan beszélt...

Ha jól értettem nem sokat fognak törődni a FA piaccal, inkább a draftban gondolkoznak - ne várjon sztem senki nagy áttörést jövőre.davemayer
Két nagyfröccsöt is lehúztam, szóval nem volt rövid, az egyszer szent.

Angelo mondta egyszer, hogy a szabadügynökpiacon a drafton elkövetett hibáidat javítod 😀 Igaza volt az öregnek, ez tény. Korrekt sajtótájékoztató volt (elég béna öltöny), időnként szánalmas riporteri teljesítmény, ahogy ezt megszokhattuk. Nem fogunk túl sok pletykát hallani ezután se, ez már látszik.

Érdemi választ kaptunk szerintem arra a kérdésre, hogyan fog kinézni a draft process. Nem feltétlenül tetszett, hogy ő és Lávi majd megtalálja a közös hangot (common ground, szabadfordítás). Nyilvánvalóan nem tudjuk, hogy fog ez kinézni gyakorlatban. Ha Lávi csak lead egy bevásárlólistát, aztán azt megbeszélik, oké. Ha ettől több.... rendben, egy játékossal mik a tervek évekre előre, ez is fontos. Egy edző bízzon is a játékosban, ez is fontos. Lehet, hogy szőrszálhasogatás, de én végig azt vártam, hogy valami ilyesmit mondjon: "but the end of the day, the decision is mine". Szóval, hogy övé a végső szó. Ez nekem hiányzott, de ez van. És béna, béna ing.füligjimmy
Munkával és családdal elhavazott sorstársaim nevében köszönöm az összefoglalót!

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ebben csak az a bibi,hogy az FA hamarabb van mint a draft. :/Bazzani
Az előző évi drafton... A következő FA-ra nagyjából kiderül, ha valaki total bust. 😊somoskovig
Jahogyúgy. 😉
Ez nem vót benne.Bazzani
Ez a macska azt érzi, amit én érzek.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Angelo mondta egyszer, hogy a szabadügynökpiacon a drafton elkövetett hibáidat javítod 😀 füligjimmy
Az előző évi drafton... A következő FA-ra nagyjából kiderül, ha valaki total bust. 😊somoskovig
Jahogyúgy. 😉
Ez nem vót benne.

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 313 — 49ers GM
Angelo mondta egyszer, hogy a szabadügynökpiacon a drafton elkövetett hibáidat javítod 😀 füligjimmy
Az előző évi drafton... A következő FA-ra nagyjából kiderül, ha valaki total bust. 😊

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Ebben csak az a bibi,hogy az FA hamarabb van mint a draft. :/

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Ha jól értettem nem sokat fognak törődni a FA piaccal, inkább a draftban gondolkoznak - ne várjon sztem senki nagy áttörést jövőre.davemayer
Két nagyfröccsöt is lehúztam, szóval nem volt rövid, az egyszer szent.

Angelo mondta egyszer, hogy a szabadügynökpiacon a drafton elkövetett hibáidat javítod 😀 Igaza volt az öregnek, ez tény. Korrekt sajtótájékoztató volt (elég béna öltöny), időnként szánalmas riporteri teljesítmény, ahogy ezt megszokhattuk. Nem fogunk túl sok pletykát hallani ezután se, ez már látszik.

Érdemi választ kaptunk szerintem arra a kérdésre, hogyan fog kinézni a draft process. Nem feltétlenül tetszett, hogy ő és Lávi majd megtalálja a közös hangot (common ground, szabadfordítás). Nyilvánvalóan nem tudjuk, hogy fog ez kinézni gyakorlatban. Ha Lávi csak lead egy bevásárlólistát, aztán azt megbeszélik, oké. Ha ettől több.... rendben, egy játékossal mik a tervek évekre előre, ez is fontos. Egy edző bízzon is a játékosban, ez is fontos. Lehet, hogy szőrszálhasogatás, de én végig azt vártam, hogy valami ilyesmit mondjon: "but the end of the day, the decision is mine". Szóval, hogy övé a végső szó. Ez nekem hiányzott, de ez van. És béna, béna ing.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
#Bears GM Phil Emery has a 5-yr contract

nem rövid távra terveznek vele
több mint 12 éve
Én is csak azért örülök Ruskell távozásának, mert pezsgés van, nyomás lesz mindenkin a stábban. Éljen sokáig, füleérjenbokáig, leszarom.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

Ha jól értettem nem sokat fognak törődni a FA piaccal, inkább a draftban gondolkoznak - ne várjon sztem senki nagy áttörést jövőre.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
na a 1st down big play nem sikerült, lefagyott a stream... 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Jó is, ha Emery (vagy már hivatalosan az MRI-t kell itt használni? 😀 ) nem bábnak jött, hanem felpezsdíti az állóvizet. Nagyon remélem, hogy kellően átlátja a problémákat. Jó offseasonbeli manőverezésekkel nagy reményeket táplálhatunk szeptemberben (igaz így nagyot is lehetne bukni.
Azért arra kíváncsi lennék MRInek mi az elképzelése Loviekkal. Ezt az évet kibekkeli, s jövőre lapát mindenki? Viszont egy eredményes szezon után ezt megtenni... (feltéve ha az lesz). Nem könnyű.

Belenéztem ebbe a ProBowlba délután. Tudtam, hogy egy fos az egész, nem is csalódtam.tüsi91
Ez csak egy szórakozós meccs. Nem várhatod el tőle, hogy konf döntő szintjén menjen a taktikázás, meg a kemény foci. 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Sziasztok!
Laikusként - és viszonylag új nfl-drukkerként - furcsállom, hogy ennyien fikázzátok a Pro Bowlt. Mi ennek az oka?
Én személy szerint nem látok abban semmi rosszat, hogy az egész szezont végigtoló játékosok - akik még ráadásul a közönség számára szimpatikusak is - egy utolsó "gálameccsen", mindenféle nyomás nélkül egy jót ökörködjenek... Más sportágakban is szokás gálaműsorokat adni a bajnokság lezárásaként, ahol mindenki szabadon mutathatja be azt amit tud. Másfelől pedig az NFL végtére is egy profitorientált üzlet, ahol a közönségen nagy hangsúly van. Nem tudom, hogy van a mondás de valami "Kenyeret és cirkuszt a népnek!" féleség 😀

Azt pedig azért valljuk be, Hawaii-on biztos nem lehet olyan szar eltölteni pár napot, miközben ha jól tudom egy csekket is a farzsebükbe tolnak...
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jó is, ha Emery (vagy már hivatalosan az MRI-t kell itt használni? 😀 ) nem bábnak jött, hanem felpezsdíti az állóvizet. Nagyon remélem, hogy kellően átlátja a problémákat. Jó offseasonbeli manőverezésekkel nagy reményeket táplálhatunk szeptemberben (igaz így nagyot is lehetne bukni.
Azért arra kíváncsi lennék MRInek mi az elképzelése Loviekkal. Ezt az évet kibekkeli, s jövőre lapát mindenki? Viszont egy eredményes szezon után ezt megtenni... (feltéve ha az lesz). Nem könnyű.

Belenéztem ebbe a ProBowlba délután. Tudtam, hogy egy fos az egész, nem is csalódtam.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Sziasztok! A pro bowl-on Tillman nem nyomta rosszul (már amennyre egy ilyen meccsen elvárható). Valami hasonlót várnék tőle szeptembertől is.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Kérdés, h Ruskell nyomta be a durcit magától, v lökték az ajtók kifelé....soma80
Miért vágta volna be a durcit? Felveszi a végkielégítését, ami egy bizonyára vaskos hatszámjegyű összeg, aztán keres magának másik melót (és találni is fog), szintén egy szabad szemmel jól látható összegért. Bárcsak engem is így lökdöstek volna ki a ajtón 😀 És nem hiszem, hogy olyan botrány munkát végzett volna. Ez lehet egy jelzés MRI részéről, hogy ez az ő stábja, itt már ő a főnök, köszi a halakat.füligjimmy
Akkor most sajnáljuk mert lelép? Nem vágom, h ő milyen minőségű munkát végzett? Rossz, h megy?soma80
Szerintem a posztján korrekt munkát végzett, de azt nagyon nem akartam, hogy ő legyen a GM. Ez a draft jól sikerült, de itt az ideje átadni a helyet egy teljesen új stábnak. Ez a draft már nélküle zajlik, az eddigi munkájukat ha akarják felhasználják, ha akarják nem, MRI is valszeg hozza magával, amit még a főnököknél összeszedett. Azért örülök, mert MRI ezek szerint nem nepotizmusból kapta az állást, és ezt a tudtára is adja mindenkinek, ami legalább ilyen fontos.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Kérdés, h Ruskell nyomta be a durcit magától, v lökték az ajtók kifelé....soma80
Miért vágta volna be a durcit? Felveszi a végkielégítését, ami egy bizonyára vaskos hatszámjegyű összeg, aztán keres magának másik melót (és találni is fog), szintén egy szabad szemmel jól látható összegért. Bárcsak engem is így lökdöstek volna ki a ajtón 😀 És nem hiszem, hogy olyan botrány munkát végzett volna. Ez lehet egy jelzés MRI részéről, hogy ez az ő stábja, itt már ő a főnök, köszi a halakat.füligjimmy
Akkor most sajnáljuk mert lelép? Nem vágom, h ő milyen minőségű munkát végzett? Rossz, h megy?
több mint 12 éve
Miért vágta volna be a durcit? Felveszi a végkielégítését, ami egy bizonyára vaskos hatszámjegyű összeg, aztán keres magának másik melót (és találni is fog), szintén egy szabad szemmel jól látható összegért. Bárcsak engem is így lökdöstek volna ki a ajtón 😀 És nem hiszem, hogy olyan botrány munkát végzett volna. Ez lehet egy jelzés MRI részéről, hogy ez az ő stábja, itt már ő a főnök, köszi a halakat.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Állítólag Ruskellnek megköszönték az együttműködést. Nyolc (vagy kilenc?) órakor sajtótájékoztató.füligjimmy
Bears announce they have parted way with Tim Ruskell after hiring Phil Emery.

Before Phil Emery is introduced at 2 pm Halas Hall press conference, director of player personnel Tim Ruskell has left the building.

Team says ``Bears and director of player personnel Tim Ruskell have mutually agreed to part ways.''

Kérdés, h Ruskell nyomta be a durcit magától, v lökték az ajtók kifelé....