Bowldog Hálaadást!

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Állítólag Ruskellnek megköszönték az együttműködést. Nyolc (vagy kilenc?) órakor sajtótájékoztató.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Bár 2009ben még a drafton nem. Két drafton vett részt. ulpianus
Akkor pláne nem venném figyelembe a draftokat, megmondom őszintén. Két év alatt véleményt modani azért nem lehet. Volt, aki első évében nem játsoztt, volt, aki lesérült, hát most erről nem mondhatod, hogy annyira beváltak. Ennyire Angelo draftjai is beváltak. Most az a legfontosabb, hogy kiértékelje ezt a rostert, ami a keze alatt van. 37 játékosnak van szerződése, ez azért nem kevés. Vannak még tenderek?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Azért a KC draftjait ne mondjuk példának, biztos komoly szerepe volt a játékosok feltérképezésében, de ők Top10-ben választottak állandóan.füligjimmy
TOP10ben mindenki mindig jól választ? Még 1/1ben sem. Bármit el lehet baszni. Csak nem baszták el.
Egyébként 2009 óta volt ott Emery. Bár 2009ben még a drafton nem. Két drafton vett részt. Ahol egyik Top 5 volt valóban, de a másik Top21 (ami letrade miatt 26 lett első körben de a többi a helyén). Szóval a Top 10 nem feltétlen igaz Emery munkásságára. Arról nem is beszélve, hogy harmadik körben már sokkal kevésbé számít 5 hely. A draft végén meg szinte semmit.
És a Chiefs jól húzott későbbi körökben is.

Az itt a kérdés, ez mennyire Emery érdeme? Mert nem ő dönt. Ő egy listát ír a játékosokról, nem 5 névvel, hanem 100al. Dönteni Pioli és az edzők döntöttek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Érdekes kérdés valóban. S ha hoz vki 3-4es sémát, ahhoz megvannak az embereink? Nincsenek. 😀. Ha 43, ha 34 rebuild kell, új emberkék kellenek. De ez nagyon távoli jövő. Egyelőre itt ez az offseason. S akárhogy is nézzük elengedhetetlen, hogy a defensebe is legyen lóvé áldozva.
Az offense lerágott csont.
több mint 12 éve
Hát eléggé szkeptikus vagyok azt illetően, hogy néhány FA-igazolás nélkül, pusztán rókákkal kiegészülve jövőre mehetnénk a SB-ra....ezért kellene FA-n is mozogni....vagy hagyjuk a francba, és ezt a védelmet újraépítjük...

Sztem a figura tisztán szabad kezet kapott....( a CBS-en olvasható, h várhatóan nem marad Ruskell...)Bear
Az SB elég távolinak szerintem, a fő cél évekre állandósítani a helyünket az NFC 4-5 legjobb csapata közt. Ezért kell ügyködni a Front officeban, ami nem kevés munka lesz. Kimondva kimondatlanul a defenset valóban újra kell építeni. A húzónevek mind 30 fölött, a depth aggasztó pl az LB sorban. Nem beszélve arról, hogy a manapság jó offense nélkül nem sokra lehet vinni. Az OL maga egy nagy kérdés, az meg pláne, hogy ki kapja el a labdákat.

Amiért jól sülhet el 2012es év, az az, hogy Loviek megint az állásukért dolgoznak.tüsi91
És feccölnél most picket a védelembe, amikor az se biztos, hogy Lávi marad a HC? Mi van, ha 2013-ban új edző lesz, aki hozna magával egy 34 sémát? Érdekes kérdések ezek szerintem. Hja, az uborkaszezon

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hát eléggé szkeptikus vagyok azt illetően, hogy néhány FA-igazolás nélkül, pusztán rókákkal kiegészülve jövőre mehetnénk a SB-ra....ezért kellene FA-n is mozogni....vagy hagyjuk a francba, és ezt a védelmet újraépítjük...

Sztem a figura tisztán szabad kezet kapott....( a CBS-en olvasható, h várhatóan nem marad Ruskell...)Bear
Az SB elég távolinak szerintem, a fő cél évekre állandósítani a helyünket az NFC 4-5 legjobb csapata közt. Ezért kell ügyködni a Front officeban, ami nem kevés munka lesz. Kimondva kimondatlanul a defenset valóban újra kell építeni. A húzónevek mind 30 fölött, a depth aggasztó pl az LB sorban. Nem beszélve arról, hogy a manapság jó offense nélkül nem sokra lehet vinni. Az OL maga egy nagy kérdés, az meg pláne, hogy ki kapja el a labdákat.

Amiért jól sülhet el 2012es év, az az, hogy Loviek megint az állásukért dolgoznak.
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nyilván Piolié volt a döntés, de nem véletlen, h '09 után MRI-t elvitte KC-be....látszik is a különbség...

Sztem a figura tisztán szabad kezet kapott....( a CBS-en olvasható, h várhatóan nem marad Ruskell...)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve

Azért a KC draftjait ne mondjuk példának, biztos komoly szerepe volt a játékosok feltérképezésében, de ők Top10-ben választottak állandóan.füligjimmy
Nem csak az első kör a lényeg....1-4-ben húzott normális, használható embereket ( még a hátsó körösökben is van fantázia)....Asamoah, Houston, stb...és csak az elmúlt két KC-draftnál volt ott...2011-ben elég hátulról húztak...Bear
Én változatlanul nem forszíroznám ezt, ráadásul ugye ő nem húzott senkit, gondolom te se így értetted. Amire kíváncsi leszek: lesz e koli szkóting, és profi játékos igazgató, Ruskell kap e posztot. Valszeg Emery hoz magával egy másik értékelési rendszert, remélem a kijáratnál nem kobozzák el tőle a jegyzeteit.

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Nem csak az első kör a lényeg....1-4-ben húzott normális, használható embereket ( még a hátsó körösökben is van fantázia)....Asamoah, Houston, stb...és csak az elmúlt két KC-draftnál volt ott...2011-ben elég hátulról húztak...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Ebben a helyzetben nem lenne jó dolog megtartania Ruskellt, az biztos....viszont helyette kellene valaki, aki a FA-igazolásoknál komolyan besegít....
Nem tudjuk, h milyen fajta MRI, de nagyon remélem, h nem töketlen, bamba, aki csak bámészkodik, amíg a többiek igazolnak...
A draft miatt viszont kevésbé aggódom....ha azt műveli, mint az elmúlt két évben a Chiefsnél, akkor nyugodtan hátradőlhetünk...ha a tavalyi draftot nem számítom (az Angelonak sem sikerült rosszul), akkor több használható játékost húzott két év alatt, mint Endzsi 5 év alatt...Bear
A szabadügynökpiacon semmi komoly mozgást nem várok. A szerződéseket Stein tárgyalja majd, ahogy eddig is. Ha megnézed a névsorát azoknak, akiket mi drukkerek szerettünk volna, és elhappolták előlünk, hát utólag nem bánhatjuk. 😀 Peppers kivételével amúgyis klotyón lehúzott pénznek tűnik ötből három igazolásunk. De ez nagyjából minden csapatra érvényes.füligjimmy
Igen, mert általában ló hiányában szamarak jöttek...
Mondjuk Nicks, vagy SuperMario nem tűnik szamárnak...
Szerintem legalább 2 komoly igazolásra szükségünk van....nem tudunk mindent befoltozni drafton...legégetőbb egy tapasztalt WR lenne, még az sem baj, ha nem a csúcs-FA-k közül jön, de egy szolid veterán hatalmas hiány...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Ebben a helyzetben nem lenne jó dolog megtartania Ruskellt, az biztos....viszont helyette kellene valaki, aki a FA-igazolásoknál komolyan besegít....
Nem tudjuk, h milyen fajta MRI, de nagyon remélem, h nem töketlen, bamba, aki csak bámészkodik, amíg a többiek igazolnak...
A draft miatt viszont kevésbé aggódom....ha azt műveli, mint az elmúlt két évben a Chiefsnél, akkor nyugodtan hátradőlhetünk...ha a tavalyi draftot nem számítom (az Angelonak sem sikerült rosszul), akkor több használható játékost húzott két év alatt, mint Endzsi 5 év alatt...Bear
A szabadügynökpiacon semmi komoly mozgást nem várok. A szerződéseket Stein tárgyalja majd, ahogy eddig is. Ha megnézed a névsorát azoknak, akiket mi drukkerek szerettünk volna, és elhappolták előlünk, hát utólag nem bánhatjuk. 😀 Peppers kivételével amúgyis klotyón lehúzott pénznek tűnik ötből három igazolásunk. De ez nagyjából minden csapatra érvényes.

Azért a KC draftjait ne mondjuk példának, biztos komoly szerepe volt a játékosok feltérképezésében, de ők Top10-ben választottak állandóan.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
A draft miatt viszont kevésbé aggódom....ha azt műveli, mint az elmúlt két évben a Chiefsnél, akkor nyugodtan hátradőlhetünk...ha a tavalyi draftot nem számítom (az Angelonak sem sikerült rosszul), akkor több használható játékost húzott két év alatt, mint Endzsi 5 év alatt...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Sok sikert Emery-nek, és így nekünk is lenne akkor öröm-és-bódoccság.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Elromlott a vudum, pöcsök! Lekonyult a varázsvesszőm..... a héten már másodszor. Erről a fickóról ugyanúgy semmit se tudtunk, mint az összes többi jelöltről, hát van egy éve, hogy lenyűgözzön, addig igyekszek meg se mukkanni vele kapcolatban. Ha Ruskellt kirúgná, az nálam már egy jó pont lenne. Nem azért, mert szerintem rossz munkát végez, de ez egy jelzés lenne, hogy nem kerekasztal szavazással döntenek mindenről, hanem tényleg kialakíthatja a saját stábját.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mit mutat az MRI? 😊 Én sem vagyok túl optimista, de várjuk ki a végét...
Kíváncsi leszek a draftra....de van jó oldala is....legalább valaki részt vett a Bearstől a 2 coachon és a scoutokon kívül a senior bowlon... 😀

No.1. Bears
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Nahát akkor lássuk, mit mutat Emery. Egyelőre nem tudom magamban hová tenni, puszta rutinból pesszimista leszek.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Brian Quick-re is szemet vetettünk állítólag. WR ő is.
több mint 12 éve
Háhá, Posey és Herron is 😊 Zsíír, főleg mert mindkettő "olcsó" lesz úgy néz ki, ha így elkúrják a szenyor bólt meg a kombájntot, és pedig jó kis prospektek 😊

Egyébként én WR-t elsősorban továbbra is FA-n keresnék. Drafton húzhatunk 1/1-re is, az sem elég biztos, hogy megbízható is lesz, míg egy FA-nál már csak tudni mire képes..fetomy
Say no to Ohio State. Sanzendrop éppen elég ide. Lassú, remegős, ráadásul gyenge is. Ez a kettő ráadásul hülye.

Marvin Jones lényegesen jobb játékos. Pro style se árt, elég szép számú elkapása van, jól sikerül az utószezonja is edddig. Szerintem alsó hangon lehet belőle egy Justin Gage típusú játékos, hamár ex-mackó játékos analógiát erőltetek. Kíváncsi vagyok a mért idejére, szerintem eddig 4.-5. kör.

Van egy Bennett. RW, Hurd viszlát. Van Hester, hát azért. Knox fejét épp mostanában nyomták bele a seggébe, abból azért felépül a szezon kezdetére, de jövőre lejár a szerződése, és lesz pofája évi 5-6 milliót kérni, ami egy vicc. Ott van még a rosteren Sanzenbakker. Egyelőre. Szóval erre a posztra alsó hangon kell kettő, de inkább három játékos. Az biza draft és FA.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Háhá, Posey és Herron is 😊 Zsíír, főleg mert mindkettő "olcsó" lesz úgy néz ki, ha így elkúrják a szenyor bólt meg a kombájntot, és pedig jó kis prospektek 😊

Egyébként én WR-t elsősorban továbbra is FA-n keresnék. Drafton húzhatunk 1/1-re is, az sem elég biztos, hogy megbízható is lesz, míg egy FA-nál már csak tudni mire képes..
több mint 12 éve
Engem az idegesít, h Spenceren és az O-line asszt-on kívül nem volt egy coach sem....nem tudtam, h mi ekkora királyok vagyunk.... 😊 Remélem nem derogál nekik ott lenni... 😀
Akik iránt egyébként érdeklődünk:
D. Posey, WR
M. Jones, WR
D. Herron, RB
H. Smith, S

No.1. Bears
több mint 12 éve
Licht jóval univerzálisabbnak tűnik, mint Emery....ő kizárólag col. scouting, aztán csókolom....nagyobb összeget tennék rá, hogy ha E. lesz, akkor megtartja Ruskellt (mondjuk lehet, h különben is marad az öreg)....Bear
És mint scout, Ross és Raye valszeg előtte jár. Bár ő 30 éve a pályán van, több csapatnál megfordult, nyilván sokkal dörzsöltebb. Lettem volna légy a falon ezeken az interjúkon, nagyon foglalkoztat, hogy is nézhet ki egy ilyen 😀 Licht amiben valszeg különb, mint Emery, az a CBA ismerete, szerződések tárgyalása, ilyesmi. És még nem dolgozott egy napot se senkivel.

A szenyoron állítólag az elkapók után érdeklődünk, mint például McNutt, minő meglepetés.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Licht jóval univerzálisabbnak tűnik, mint Emery....ő kizárólag col. scouting, aztán csókolom....nagyobb összeget tennék rá, hogy ha E. lesz, akkor megtartja Ruskellt (mondjuk lehet, h különben is marad az öreg)....

No.1. Bears
több mint 12 éve
Szerintem van....Gaither...tisztában vagyok vele, h rizikós igazolás lenne, de Webb önmagában, egészségesen is rizikós, szal nem vállalnánk semmi extrát....Bear
Nah igen, Gaither nekem nagy kedvencem, de csak amikor a pályán van. De voltak vele mindenféle problémák a Ravensnél is, hogy ő csak a bal oldalon akar játszani, ésatöbbi. Ha rendben van a háta, és fejben is oké, akkor az év igazolása lehet akármelyik csapatnak.

Azt olvasni, hogy Brian Waters szerződtetését is ő erőltette.DoM
Licht az én emberem. Komolyan, ha ez igaz, ezzel az egyetlen nem is túl jelentős húzással engem megvett kilóra. Volt egy elérhető veterán, de basztunk leigazolni, mert volt egy tehetségesnek kikiáltott fiatal Louis személyében, meg egy Chris Williams. Ezért tartunk ott, ahol.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szerintem van....Gaither...tisztában vagyok vele, h rizikós igazolás lenne, de Webb önmagában, egészségesen is rizikós, szal nem vállalnánk semmi extrát....

No.1. Bears
több mint 12 éve
New offensive coordinator Mike Tice expressed confidence in J'Marcus Webb as the Bears' left tackle of the future.

Nagyon fasza...
Gratulálok hozzá...Bear
De szép, de szép. 😊Bazzani
Hááááát, igen. Szóval Big Sexy marad az LT. De van más opció? Szabadügynök tuti nem lesz. Draft? Adams vagy Sanders? Picket nem adnék értük, nemhogy első kört. Inkább azon gondolkodnék, hogyan oldjuk meg az elkapóposztot. Nem véletlenül forszírozta Martz a hosszú passzokat, a rövid passzos játékhoz kell ún. short area quickness (magyarul, valaki?), ami az elkapóinknak nincs. Vagy olyan fizikum, hogy a pálya szélén, közepén akármelyik cornert megvert. Ez úgy megint nincs. Eddie Royalt elhoznám, változatlanul jó ötletnek tartom.

- Abe Simpson