Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Sanszos, hogy húszon kívűl draftolunk, ezért LB-t nem vetném el teljesen, Briggs szitut nem tudjuk, hogy alakul, G biztos nem jön, pedig van néhány, aki megérne első kört, elkapó, ha valaki a legjobb háromból valaki lehullik, de legvalószínűbb a DE. Most kezdem el kicsit jobban nézni az egyetemi focit, aztán februárban indul a nyálcsorgatás. Philip Rivers
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
OT-t zsinórban 2szer nem húzunk 1.körben. WRnek jön vki szokásosan a 3.kör táján, G/C-t nem szokás olyan magasan húzni. Jelenleg nincs olyan MLB, aki szóba jöhetne, OLB szintúgy nem 1. körös dolog, safety megint nem, max még egy CB lehet esélyes. Ezenkívül DL.
több mint 13 éve
Ha nem is az első körben, de a másodikban már biztosan jönni fog egy DL, szerintem.Hát kelhettem volna rózsásabb hírre is. (nem Rosenhaus 😊. Ugyan Jimmy! BOWliMAN 😀. Ha van nyomás a faltól ő se rossz. 😂 😂 . Amúgy tavaly év elején én magam és még sokan mások is: csak Jenningset ne!! Nos nem azt mondom, hogy shutdown CB, meg eltudnék képzelni jobb megoldásokat is, de elmegy. 😀.Nah igen Jennings,coltsfanektől még kaptunk is érte😊 Az év eleji Vödör Wright benézéseket leszámítva a secondary tlg kellemes meglepetés...emlékszem Bowmannek mikor volt pár éve egy intnél vmi karsérülése,előtte kurvajóvolt azóta semmi...
Dan Hampton egykori Bears DT Peppers tackle-ként való játékáról: "In a few plays in there he had more production than Henry Melton had in three games."
Lehet, hogy igazad lesz és ebből DL member lesz 1. körben.
Ricky Henry G lett aktiválva a PSből.tüsi91
Azért én meglepődnék a DL első körösön...vannak nagyobb needjeink,bár általában needre nem jó draftolni,de hál istennek még nem ez a legnagyobb gondunk😊anfernee
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Hát kelhettem volna rózsásabb hírre is. (nem Rosenhaus 😊. Ugyan Jimmy! BOWliMAN 😀. Ha van nyomás a faltól ő se rossz. 😂 😂 . Amúgy tavaly év elején én magam és még sokan mások is: csak Jenningset ne!! Nos nem azt mondom, hogy shutdown CB, meg eltudnék képzelni jobb megoldásokat is, de elmegy. 😀.Nah igen Jennings,coltsfanektől még kaptunk is érte😊 Az év eleji Vödör Wright benézéseket leszámítva a secondary tlg kellemes meglepetés...emlékszem Bowmannek mikor volt pár éve egy intnél vmi karsérülése,előtte kurvajóvolt azóta semmi...
Dan Hampton egykori Bears DT Peppers tackle-ként való játékáról: "In a few plays in there he had more production than Henry Melton had in three games."
Ricky Henry G lett aktiválva a PSből.tüsi91
Azért én meglepődnék a DL első körösön...vannak nagyobb needjeink,bár általában needre nem jó draftolni,de hál istennek még nem ez a legnagyobb gondunk😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Hát kelhettem volna rózsásabb hírre is. (nem Rosenhaus 😊. Ugyan Jimmy! BOWliMAN 😀. Ha van nyomás a faltól ő se rossz. 😂 😂 . Amúgy tavaly év elején én magam és még sokan mások is: csak Jenningset ne!! Nos nem azt mondom, hogy shutdown CB, meg eltudnék képzelni jobb megoldásokat is, de elmegy. 😀.Dan Hampton egykori Bears DT Peppers tackle-ként való játékáról: "In a few plays in there he had more production than Henry Melton had in three games."
Ricky Henry G lett aktiválva a PSből.
több mint 13 éve
Rigófüttyös jó reggelt mindenkinek.DJ megsérült edzésen, ejdejó. Az egyik legjobb nickel a ligában, ha a fizikuma megfelelő lenne...... Hiányozni fog, helyére jöhet GRaham, vagy Jennings megy középre, és jön.... jön..... BÓMEEEEEEEENNN :o :o :o
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
kovi470
1 343
Bennett narancs cipője is kurva jó!! 😊Ez sztem kifejezetten kurvajól néz ki Matthews-on,gondolom itt a retro feelinget nem akarták tartani a sötét cipőkkel,ami már maga hülyeség.anferneeazért vannak ratyi NFL szabályok, bár ezzel legalább elkerülik a soccerben fellépő ocsmányságokat. Speciel a mi mezünkhöz megy a narancs 😀.tüsi91maga a szabály abszolút jó, az a gyökérség, hogy pl nálatok nem lehet narancssárgát felvenni, így értettem én is. és azért ez sem ütött el nagyon szerintem: http://nimg.sulekha.com/sports/original700/clay-matthews-2011-10-16-16-40-17.jpg (de ez itt off, bocs)Szobi22
Btw, Clay segge rendesen beizzadt 😀
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Ez sztem kifejezetten kurvajól néz ki Matthews-on,gondolom itt a retro feelinget nem akarták tartani a sötét cipőkkel,ami már maga hülyeség.azért vannak ratyi NFL szabályok, bár ezzel legalább elkerülik a soccerben fellépő ocsmányságokat. Speciel a mi mezünkhöz megy a narancs 😀.tüsi91maga a szabály abszolút jó, az a gyökérség, hogy pl nálatok nem lehet narancssárgát felvenni, így értettem én is. és azért ez sem ütött el nagyon szerintem: http://nimg.sulekha.com/sports/original700/clay-matthews-2011-10-16-16-40-17.jpg (de ez itt off, bocs)Szobi22
több mint 13 éve
azért vannak ratyi NFL szabályok, bár ezzel legalább elkerülik a soccerben fellépő ocsmányságokat. Speciel a mi mezünkhöz megy a narancs 😀.tüsi91maga a szabály abszolút jó, az a gyökérség, hogy pl nálatok nem lehet narancssárgát felvenni, így értettem én is. és azért ez sem ütött el nagyon szerintem: http://nimg.sulekha.com/sports/original700/clay-matthews-2011-10-16-16-40-17.jpg (de ez itt off, bocs)
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
azért vannak ratyi NFL szabályok, bár ezzel legalább elkerülik a soccerben fellépő ocsmányságokat. Speciel a mi mezünkhöz megy a narancs 😀.ez miért ér büntetést?szabaelvileg a narancssárga nincs a lehetőségek között, szokásos hülyeség. pedig királyul néz ki. anno CM meg Tramon Williams is kapott, amiért sárgát vettek a kék-sárga mezhezSzobi22
több mint 13 éve
ez miért ér büntetést?szabaelvileg a narancssárga nincs a lehetőségek között, szokásos hülyeség. pedig királyul néz ki. anno CM meg Tramon Williams is kapott, amiért sárgát vettek a kék-sárga mezhez
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Briggs is szokásosan ott van a neve miatt, normális produkciót csak az elmúlt 3 meccsen nyújtott. Graham a liga egyik, ha nem a legjobb gunnere, Clutts meg, amit tud elég jól csinálja. Collegeban DE-t játszott nem tudom ez mennyire segít neki.Melton szerintem kevés súlyban középre. Futásnál simán arrébb rakják. Adams is megkapta a szerződés hosszabbítást, idén semmi extra, de kevesebb, mint tavaly, Toeiana jó munkásember, Okoye is vegyes, de nem mondanám rossznak, Paea meg főleg csak passz ellen van fenn. De hamár itt tartunk Izzy se olyan, mint tavaly.
több mint 13 éve
A régi szép idők Turnerrel😀Gates-et egy db. S nem fogja tudni konstans mód tartani, előre szólok. De sztem egy LB+S lesz rajta végig.szabaA megbízható játék, és egy All-Pro leradírozása között nálam van még néhány átmenet. 😀
Ez a Clutts gyerek a jó igazolás, semmibe nem került. Nem hiszem, hogy hirtelen Martz szúrta volna ki a tehetségét, egyszerűen azt kéri csak tőle, amit a srác meg tud csinálni, és semmi többet. Évekig McKie..... de egy fosul edzett és menedzselt csapat volt ez a Bears éveken keresztül.
Philip Riversfüligjimmy
több mint 13 éve
Gates-et egy db. S nem fogja tudni konstans mód tartani, előre szólok. De sztem egy LB+S lesz rajta végig.szabaA megbízható játék, és egy All-Pro leradírozása között nálam van még néhány átmenet. 😀
Ez a Clutts gyerek a jó igazolás, semmibe nem került. Nem hiszem, hogy hirtelen Martz szúrta volna ki a tehetségét, egyszerűen azt kéri csak tőle, amit a srác meg tud csinálni, és semmi többet. Évekig McKie..... de egy fosul edzett és menedzselt csapat volt ez a Bears éveken keresztül.
Philip Rivers
- Abe Simpson
több mint 13 éve
szaba
10 550
ez miért ér büntetést?
több mint 13 éve
kovi470
1 343
Pro Bowl szavazás: Hester első, Forte második, Peppers, Urlacher harmadik, Briggs, Graham negyedik, Tillman és CLUTTS ötödik a pozíciójukon. Lesz idén vagy 4-5 Pro Bowlerünk az tuti.DeleteAzért remélem egyik sem lesz ott a Pro Bowl-on, egyéb elfoglaltság miatt 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
For wearing orange shoes for the second straight week, Bears wide receiver Earl Bennett was fined $10,000 by the NFL.Cutler jattolhat az öltőzőben majd neki. Csak ne pofázza el a médiának! 😊
több mint 13 éve
Pro Bowl szavazás: Hester első, Forte második, Peppers, Urlacher harmadik, Briggs, Graham negyedik, Tillman és CLUTTS ötödik a pozíciójukon. Lesz idén vagy 4-5 Pro Bowlerünk az tuti.
több mint 13 éve
szaba
10 550
Gates-et egy db. S nem fogja tudni konstans mód tartani, előre szólok. De sztem egy LB+S lesz rajta végig.
több mint 13 éve
Jó ebédhez szól a nóta......Én is olvastam, hogy futás ellen 5.1 a gárda, világröhej. Sokkal többet vártam a DT-től a szezon elején. Persze benne van, hogy előnyben az LB-k hátrébb lépnek egy kicsit, de ez akkor is sok. Amennyi pénz és draftcetli bele van ölve a védőfalba, ettől azért több kell. Ha Matthews futásai ülnek, a Chargers két számmal nagyobb elkapóit nem tudja megállítani a sec. Az elmúlt két meccsen megtették azt a szívességet, hogy próbáltak végig 10-15 yardon belül operálni, elég nagy hiba volt, a Bears D ellen nagyobb hülyeséget nehezen tehet egy OC. McNeill kiesésére Turner szerintem fel tud készülni, volt rá több, mint egy hete. Amire kíváncsi leszek, hogy Conte vajon Gatessel szemben hányszor fog felállni (néhányszor fogta Celeket és Pettigrew-t). Még CB-ként kezdte a pályáját kismackóként, annyira nem is volt rossz, az Emerald Bowlon törött kézzel is nagyot játszott, ha végre találnánk egy olyan FS-t, aki tud megbízhatóan tud TE ellen védekezni, akkor megvan Ánheló legjobban ellőtt harmadik köröse.
Philip Rivers
- Abe Simpson
több mint 13 éve
kovi470
1 343
Még senki sem írta, hogy Hester a hét NFC ST játékosa. 😊vandeminekMost volt 12-szer a legjobb ebben a kategóriában 😊 Nem lepődik már meg az ember 😀
A Packers témához meg annyit, hogy szerintem a mezőnyből jelenleg csak mi vagyunk azok, akik képesek lehetnek legyűrni Őket. Nem azért mert nincs nálunk jobb, persze, van (egyenlőre), de senki nem ismeri ennyire a GB-t ( vagy ha ismerik nem elég jók = Vikingek, Detroit).
Előbb tenném fel a piros hetesre a házam, minthogy megtippeljem a Packers-Bears meccs végét 😊
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Gabez
84
Egyetértek azzal amit Melehov írt: Szerintem is jelenleg csak az NFC North-ból tudja valaki megverni a GB-t, mi ismerjük őket a legjobban, a mi játékunk az ami elég masszív, hogy megtörjenek rajtunk, plusz tartozunk nekik eggyel a múltkoriért. Tavaly az első meccsen alul maradtak ellenünk és reménykedek benne, hogy most sem lesz máshogy.
több mint 13 éve
kutya23c
223
Srácok van egy örök mondás: a győztesek nem magyarázkodnak. Ennyi.Még ha gyenge is volt a védelem a futás ellen és,most ez is bőven elég volt a Lions ellen.
Ja, valakinek meg lehet le kéne már cserélnie az avatar képét mert nem aktuális, bár álmodozni lehet. 😀
ajánlanék is egyet:
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Még senki sem írta, hogy Hester a hét NFC ST játékosa. 😊vandeminekMert ez nem túl feltűnő már. 😀
Walters IR ---> Venable aktiválva.
Vasárnap nyerni kellene, a Raiderstől félek idegenben. Nem a Packers meccsen fog múlni. 6 meccs van azon kívül, abból sok úgy, hogy mi leszünk a favoritok. 5 meccset ha hozol ezekből, tök mindegy mit játszunk Green Bayben.
S amúgy jó volt a defense, de a futás elleni védelem továbbra sem az igazi. 5,1es átlaggal futnak idén ellenünk carrynként. Borzasztó sok. Tavaly 3,6 volt. S persze ha vezetünk és passzolni kell (Staff 63), akkor ugye nem annyira feltünő. Persze, hogy hátul van a védelem yardokban, most is kaptunk 400+. S kit érdekel? 😀 😀 😀
Jah: Cutler vs. Rivers. C'mon Jay!