Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Még senki sem írta, hogy Hester a hét NFC ST játékosa. 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Bears middle linebacker Brian Urlacher put some of the incidents in perspective when asked if the Lions were taking cheap shots when the Bears had a big lead."I know I would," Urlacher said.
LOL 😀 ennyi.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Sziasztok!Van olyan elemző, aki a 7. helyre tesz minket, bezzeg Höri 😊 Lesz ez még feljebb is.
http://msn.foxsports.com/nfl/powerRankings
A Chargers-szel sem jókor találkozunk (akárcsak a Phillyvel), három zakó után nagyon fognak harapni, ezzel együtt hibára kell kényszeríteni Riverst, hátha dob egy-két picket. Utánanéztem, érdekes hogy yardokat tekintve futás elleni védelmük 23., a passz elleni viszont 6., ám futásból öt, passzból 17 td-t kaptak. Megvan a recept: Forte fut a redzone-ig, onnan majd Cutler és mondjuk Bennett jöhet... 😀
Ráadásnak még ott van a ST, tavaly nagyon gyengék voltak abban is, mi meg...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Melehov
119
Én nem szeretnék jósolgatni az alapszakasz végét illetően, mert akkor valószínűleg nem fog bejönni a számunkra kedvező eredmény, ezért csak a Chargers és a Packers elleni meccsről írnál le a véleményem. Az eddig látottakból leszűrve a L nem a Chargers ellen fog jönni, ha egyáltalán jön. Verhetőek, főleg ha a D a múlt heti formáját átmenti a hétvégére és a pass rush is működni fog. A bevált recept kell ellenük is a támadásban: kőkeményen rush. Turnoverek/pass rush + futás + okosan menedzselt játék egy szép W-t fog eredményezni, de nem biztos, hogy egy sokpontos meccsen. Folytatni kell a winning streaket! 😊
Sztem a Packers elleni meccs kritikus lesz a PO szempontjából. Azzal, hogy most megnyertük a Detroit elleni meccset, beindult a wildcard hajsza, sztem biztos, hogy az egyik WC hely a Northból fog kikerülni, most fordult igazán komolyra a szezon, most már nem nagyon férnek bele vereségek. Lehet, hogy beszopunk pár meccset és a WC hunt szempontjából elképzelhető, hogy a Packers elleni meccsünk fogja eldönteni számunkra a PO kérdését, így az a meccs iszonyat brutál és hajtós lesz. Persze mi leszünk az underdog, ráadásul idengenben, de sztem NFC North csapaton kívül nincs esélye másnak megverni a Green Bayt az alapszakaszban és ezt be is fogjuk bizonyítani! 😛 😊 Vasárnap az ESPN-en is erről beszéltek a szakértők, mondjuk vicces, de elgondolkodtató, hogy amíg mindegyik azt mondta, hogy kb. senki nem üti meg a Packerst (ha jól emlékszem), akkor az öreg Ditka egyből beszúrta a Bearst! 😊
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 13 éve
kovi470
1 343
Chargers: WRaiders: W
Denver: W
Seahawks: W
Packers: L
Vikings: W
Elég jó sorsolás, az utolsó két meccs necc, szerintem benne van hogy már nem kap ki a csapat, de sokat tennék rá, hogy San Diegoban nem! 😊
Dallasba még megy Philly és kérszer a Giants-ellen is nyomják, ez lehet akár 3 L is a Kávbojoknak..
Detroit van talán a legnehezebb sorsoláson, kétszer Packers(= két L), Saints, és Chargers is.. Ebben sok kérdőjelet látok lehet akár 4 L is, de 2-2 is..
Atlantának velünk egy súlyú meccsek vannak hátra..
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Gabez
84
nehéz jósolgatni, de reményteljes a mostani időszak, szóval szerintem ezek a továbbiak:Chargers: L
Raiders: W
Denver: W
Seahawks: W
Packers: CSAKAZÉRTIS W
Vikings: ehhez varázsgömb kéne, mindkettő lehetséges
Egyszóval szerintem benn leszünk szintén
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Hiába nyertük a legutóbbi 4 meccsünket nagyon nem lehet hibázni a továbbiakban sem. Bears 6-3, Lions 6-3, Falcons 5-4, Cowboys 5-4. Nagyjából ezek a gárdák mennek WC helyre. Szerintem reális elvárás lehet:
Chargers itthon, Raiders idegenben: 1-1
Kansas itthon W
Denver idegenben W
Seahawks itthon W
Packers idegenben L
Vikings idegenben mindig necces, de W
Ez 5-2. Esetleg 4-3. 11-5 tuti elég WCre, 10-6 már erősen necces.
több mint 13 éve
DJ Moore:“If you’re going to grab my helmet and threaten my career, I’m going to come after you,” said an unapologetic Moore afterwards. “You have to do something. When you are going after my livelihood, my neck, and you’re trying to hurt me, I just can’t let that go.”
Schwartz:
Detroit coach Jim Schwartz saw nothing wrong with Stafford’s actions, apparently because there wasn’t any penalty flag. The league office is very likely to view that differently but Schwartz was defiant Sunday as to any need to visit discipline for his team.
“Discipline for what?” Schwartz demanded. “For their guy getting kicked out of the game? For their guy getting kicked out of the game? Did Matt get penalized? No, Matt did not get penalized.”
Szerk.: Egy ideig ebben a csoportban a Lions-al lesznek a legtüzesebb meccseink.
több mint 13 éve
Gabez
84
csoport másodikként bejutunk, karácsonykor lealázzuk a GB-t és már bennt is vagyunk. A döntőben újra megverjük őket aztán otthon suvikszoljuk a kupát 😊
több mint 13 éve
Nah még messze van a vége,bármi lehet,most 7végén is...
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Gabez
84
a próféta szóljon belőled, akkor a második helyünk meglenne a csoportban.
több mint 13 éve
Egy kis nyomás Riversen és már tuti tiétek a W ! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
+1Hát CWill nem váltja be a hozzáfűzött reményeket (1/14), de nem örülök neki.tüsi91Jobban fel fog tűnni a hiánya, mint az gondolnánk. Szép csendben kinőtte magát egy megbízható falembernek, aki tudja, hova kell besegíteni, hogy kell felvenni a blitzeket, és hiába nem egy buldózer, megbízhatóak a húzásai.
Nemcsak ezért várok zakót, de ez az egyik oka. A Lions ellen nem lehetett mocorogni, 8, néha 9 emberrel voltak a boxban, persze play action passzokkal az LB-k és a safetyk között lehetett volna operálni, de igazából ezt nem kellett bevállalni. És néhány elkapható passz megint benne maradt a meccsben, Roy Williams karrierjének vége, le se szarja az egészet, és szeretnék végre egy kicsit több screent látni.
Philip Riversfüligjimmy
A sokat ajnározott támadófal tagjai közül azért CW nem volt rossz. Oké 1/14 volt, de nálunk az már jónak számít, ha nem 2sack/meccs az átlaga. No meg a false startok. Szóval szerintem ő még a megbízhatóbbak között van.
A meccsről: végre megnéztem 😊
Támadásban nagyon nem ment a futás (Fortéra nagyon figyeltek). Volt néhány pörköltes passz, de azért jó volt nézni Cutlert. Ha pl Jay dobott volna olyan homály passzokat, mint Stafford, hát nem is tudom most már megette volna Peter King meg a többi okos. No meg egyáltalán nem félt belemenni az ütközésekbe. Mi lenne, ha még kemény is lenne 😛
Hester az Hester. You are ridiculous!
A védelem tetszett. Peppers nélkül mit érünk mi? Tillman előtt pedig le a kalappal.
Az incidensekről nincs mit írnom, így alakultak. Voltak hülyeségek mindkét oldalon. De azt nem hiszem, hogy lenéztük volna a Lionst. Nehéz meccs volt nekik, frusztráltak lettek. Bármelyik csapatnak nehéz lenne 5-0-ás kezdés után egy hullámvölgy.
Én örülök a W-nek. Nem szabad elbíznunk magunkat. A Chargers igaz, hogy rengeteg meccset elvesztett, de azért még a Packers-el is sokszor partiban voltak. Egyáltalán nem lehet leírni őket.
több mint 13 éve
Hát CWill nem váltja be a hozzáfűzött reményeket (1/14), de nem örülök neki.tüsi91Jobban fel fog tűnni a hiánya, mint az gondolnánk. Szép csendben kinőtte magát egy megbízható falembernek, aki tudja, hova kell besegíteni, hogy kell felvenni a blitzeket, és hiába nem egy buldózer, megbízhatóak a húzásai.
Nemcsak ezért várok zakót, de ez az egyik oka. A Lions ellen nem lehetett mocorogni, 8, néha 9 emberrel voltak a boxban, persze play action passzokkal az LB-k és a safetyk között lehetett volna operálni, de igazából ezt nem kellett bevállalni. És néhány elkapható passz megint benne maradt a meccsben, Roy Williams karrierjének vége, le se szarja az egészet, és szeretnék végre egy kicsit több screent látni.
Philip Rivers
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
kutya23c
223
Stafford egy gyökér még veszteni sem tud emelt fővel, abba meg igaza van Jimmynek, hogy Moore meg gondolkodhatott volna fölösleges hirig volt.-Most Chris Williamsnek vége ki áll a helyére...? DJ játszhat a kövi meccsen vagy nem?
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
Bears have signed DE Chauncey Davis to a two-year contract, waived DE Nick Reed and placed G Chris Williams on IR with wrist injury.Pedig nem tünt olyan rossznak ez a Reed gyerek...
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Hát CWill nem váltja be a hozzáfűzött reményeket (1/14), de nem örülök neki.
több mint 13 éve
As expected, #Bears announce LG Chris Williams will be placed on injured reserve, ending his season. He had made 20 straight starts.ez már hiányzott....
több mint 13 éve
Sziasztok! Bezzeg ilyen meccsnél kell korán lefeküdnöm, mert reggel kelés van ! :o 13-0-ig tudtam követni, aztán alvás, de reggel csodálatos volt nézni az eredményt... 😊 Remélem a vikingek megolvasztják a sajtot, csak hogy teljes legyen az örömöm.
Amúgy mi volt ezzel a Stafford gyerekkel?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
kovi470
1 343
Stafford pont olyan alattomos volt, mint a csapata.. Szívjanak gázt, aztán vegyenek vissza az arcból..Hester pótolhatatlan, Knox nem érhet fel hozzá, és senki sem! Ezért aggódtam amikor úgy volt nem játszik!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/chicago-bears/09000d5d8241bdc2/This-Day-in-Football-Luckman-throws-7-TD-passes?continuous=trueLuckman 43 ban ezen a napon dobott 7Td-t...kegyetlen felvételek
több mint 13 éve
Ez egy béna sztori úgy, ahogy van. Stafford megérdemelte ugyan a taslit, de DJ aztán tényleg ritka hülye volt. Mikor játék közben csinálod az okosságot, na az a dirty, mikor sípszó után, az a kretén. Én felfogtam már kora reggel, de ezzel a bíróknak kellene valamit kezdeni. Én gyakrabban alkalmaznám az eltiltásokat, mint az NBA-ben. Persze nem mindegy, hogy 82, vagy 16 meccs van a szezonban, de először kiküldesz egy tízropis csekket, aztán egy huszat, aztán egy meccs eltiltás. Vagy kapásból egy meccs. Akár utólag is kiszabni, ha a pályán nem vettek észre valamit. Különös tekintettel az OL emberekre.http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-nfl-cutler-cant-pay-fine-for-bennetts-orange-cleats-20111114,0,7905737.storyNe mondjátok, hogy ilyen nehéz felfogni, hogy sípszó után minden fokozottan esik számításba...MacPhisto
Cutler ki akarta ugye fizetni Bennett számára kirótt büntetést a narancssárga ügy miatt, na most leszóltak fentről, h ez esetben megbüntetik Cutlert is, mert szabályellenes más játékos büntetését kifizetni... röhejes.
Stafford leszedheti következmény nélkül Moore fejét "blokkolás" címén, majd mivel ezt zokon véve neki ront Moore, még őt zárják ki a játékból...
Az egész egy komédia...soma80
Philip Rivers
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Felfogtuk,és ebben igazad van,egyértelmű Moore kizárása,itt azzal van gond h Staff nem kapott semmit sisakráncigálásért, meg előtte más sem.Persze viccesek a zebrák is meg a szabályok,mikor Forténak hozzáértek sisakrácshoz,rá sem fogtak igazán az meg sok yardos bűncselekmény.http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-nfl-cutler-cant-pay-fine-for-bennetts-orange-cleats-20111114,0,7905737.storyNe mondjátok, hogy ilyen nehéz felfogni, hogy sípszó után minden fokozottan esik számításba...MacPhisto
Cutler ki akarta ugye fizetni Bennett számára kirótt büntetést a narancssárga ügy miatt, na most leszóltak fentről, h ez esetben megbüntetik Cutlert is, mert szabályellenes más játékos büntetését kifizetni... röhejes.
Stafford leszedheti következmény nélkül Moore fejét "blokkolás" címén, majd mivel ezt zokon véve neki ront Moore, még őt zárják ki a játékból...
több mint 13 éve
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-nfl-cutler-cant-pay-fine-for-bennetts-orange-cleats-20111114,0,7905737.storyNe mondjátok, hogy ilyen nehéz felfogni, hogy sípszó után minden fokozottan esik számításba...
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-nfl-cutler-cant-pay-fine-for-bennetts-orange-cleats-20111114,0,7905737.storyHa egy papírborítékban szépen odacsúsztatja neki a lóvét azt ugyan ki veszi észre? Majd azt mondja ő fizette oszt csókolom.
Cutler ki akarta ugye fizetni Bennett számára kirótt büntetést a narancssárga ügy miatt, na most leszóltak fentről, h ez esetben megbüntetik Cutlert is, mert szabályellenes más játékos büntetését kifizetni... röhejes.soma80
Már értem miért spórolnak a szerződésekkel. Delete megkapja a nagy lóvét és nem férnénk be a cap alá, ha mindenkit megfizetnének. 😀tüsi91😂 Á dehogy is, szóltam Angelonak hogy inkább Fortet és Bennettet fizesse meg. De majd jövőre... 😀