Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
A Chargers meccs pedig zakó.füligjimmyNemá jimmy 😀 Tekintve hogy Rivers micsoda fenegyerek idén, ott is előfordulhat egy pickparádé.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Állat defense + állat ST + gyenge offense = Bears WIN
több mint 13 éve
A Chargers meccs pedig zakó.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Lehet itt szidni Endzsiéket, de a játékosok se különbek.Ma must win game. A szezon meccse és satöbbi. Ha nyerünk lehetünk idén még valakik, ha nem, senkik vagyunk. Azt hiszem ennél nem kell több.
több mint 13 éve
http://www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-1113-matt-forte-bears-chicago--20111113,0,7431605.storyForte elmehet a f******ba. Elé van téve egy szerződés, évi 6 millióról, neki az nem kell. Menjen máshova, nézze meg, ott mennyire zöld a fű, meg más rendszerben mit tud villantani. Csinálja itt a hisztit.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
GAMEDAY!Remélem hozzuk azt a játékot amit az utóbbi 3-4 meccsen, csak úgy lesz esélyünk a Lions ellen...
Forte lehet a kulcs, villognia kell ma is, hazai pályán a rivális ellen meg kell mutatni hogy nem volt véletlen a monday night miracle :cool:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nah most van az h tlg magam alá piszkítok...Vége a világnak...Peter King:"One guy I've gained tremendous respect for in the last month is Jay Cutler, and I think he'll make enough drive-sustaining plays to lead three scoring drives."
Read more: http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/peter_king/11/10/week.10/index.html#ixzz1dWfgS32i
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Bázzeg, hát ez nem úgy müködik, hogy írok egy üzenetet a fészbukon! Este kultúráltan meglátogatok egy áldozati helyet, ahol elfogyasztok némi varázsvizet, és csak ezután tudok erről bővebbet mondani. Legalább nem kedd hajnalban játszák.Basszus te vagy velük beszélő viszonyba.Mostmár a 33at tudjuk.Ne engem kérdezz, hanem a természetfölötti erőket, melyek megsúgta nekem ezt az eredményt.
De miért csak 10?
(Amúgy eddig összesen egyszer kaptunk 30pontot, támadásban meg 20 felett vagyunk átlagban símán.)Bazzani
Matthew Staffordfüligjimmy
Én vonyékolhatok itt nekik,max apósom válaszol.
Ő meg nem annyira természetfölötti (remélem).Bazzani
Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Basszus te vagy velük beszélő viszonyba.Mostmár a 33at tudjuk.Ne engem kérdezz, hanem a természetfölötti erőket, melyek megsúgta nekem ezt az eredményt.
De miért csak 10?
(Amúgy eddig összesen egyszer kaptunk 30pontot, támadásban meg 20 felett vagyunk átlagban símán.)Bazzani
Én vonyékolhatok itt nekik,max apósom válaszol.
Ő meg nem annyira természetfölötti (remélem).
több mint 13 éve
Mostmár a 33at tudjuk.Ne engem kérdezz, hanem a természetfölötti erőket, melyek megsúgta nekem ezt az eredményt.
De miért csak 10?
Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Mostmár a 33at tudjuk.De miért csak 10?
(Amúgy eddig összesen egyszer kaptunk 30pontot, támadásban meg 20 felett vagyunk átlagban símán.)
több mint 13 éve
Ráraktam a házunkat meg az összes pénzem...végre rám mosolyog a szerencse😀anferneeÖrülök, hogy segíthettem, hamár Bazza szórakozását elrontottam. Most akciós volt a csirkeaprólék a spárban, szóval tudtam jósolni.
De hogyan is fogjuk felrakni ezt a 33 pontot a táblára? A screenpasszok, amivel tavaly pirított a csapat, eltűntek. Ez valszeg a támadófal szokásos sérüléshullámának is betudható, időzítés nélkül az semmit se ér. Nem hiszem, hogy a futójátékkal különösebb gond lesz. A pass protra leszek kíváncsi. Szerintem kezdünk 3 elkapós felállásokkal, 7 man prot, Louis és Spencer fogja kettőzni Suht, TE+HB megy Avril ellen, CW vagy Webbnek, vagy Garzának fog besegíteni. Ezt a legutóbbi meccseken már nagyon klasszul csinálták. 6 man prot single back, akkor Garza és Spencer/CW=Suh, Webb és CW egy az egyben, HB vagy TE besegít Avril ellen. A látottak alapján ezek lesznek a leggyakoribbak. De Martz legendájához hozzátartozik, hogy kétszer ugyanarra a játékra ugyanazt a personelt nem küldi pályára. És végre-valahára a stabil futójáték utat nyitott a play action passzoknak. Megmondom az őszinteséget, RW-t erőltetném a pálya közepén ezekből. Icamná (az ugyan maja isten, de le van szarva, ezt az egyet olvastam valami Karl May könyvben) elintézte, és masszív oldalszél lesz, az is nekünk kedvez. A Mars pont úgy fog belépni a Jupiter aurájába, hogy kijöjjön a Mackó csillagkép, szóval nyerünk: 33-10.
Matthew Stafford.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ráraktam a házunkat meg az összes pénzem...végre rám mosolyog a szerencse😀Dobok nekik mindjárt egy ímélt, hogy azért ne törjék össze magukat feleslegesen. Remélem Schwartz ezért nem akar senkit pofánb@szni. 😀Ez annyira tuti, hogy én például két hétig nem fogok meccset nézni. Eredmények: 33-10, aztán 17-24. És Illés Béla a legnagyobb király.Basszus. A hülye játékosaink meg készülnek a meccsre.
33pontot kapunk? Nem gondoltam volna.Bazzani
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Dobok nekik mindjárt egy ímélt, hogy azért ne törjék össze magukat feleslegesen. Remélem Schwartz ezért nem akar senkit pofánb@szni. 😀Basszus. A hülye játékosaink meg készülnek a meccsre.Ez már tuti? Mert akkor meg sem nézem.BazzaniEz annyira tuti, hogy én például két hétig nem fogok meccset nézni. Eredmények: 33-10, aztán 17-24. És Illés Béla a legnagyobb király.
33pontot kapunk? Nem gondoltam volna.Bazzani
Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Basszus. A hülye játékosaink meg készülnek a meccsre.Ez annyira tuti, hogy én például két hétig nem fogok meccset nézni. Eredmények: 33-10, aztán 17-24. És Illés Béla a legnagyobb király.Nagyon rossz formában vannak, kihullanak a falembereik, szóval most megverjük a Lionst, ráadásul nagyon simán, megszólalnak a fanfárok, aztán jön a Chargers, és hazai pályán úgy kikapunk tőlük, hogy a Tribune sportrovata is beleremeg.Ez már tuti? Mert akkor meg sem nézem.Bazzani
33pontot kapunk? Nem gondoltam volna.
több mint 13 éve
Ez annyira tuti, hogy én például két hétig nem fogok meccset nézni. Eredmények: 33-10, aztán 17-24. És Illés Béla a legnagyobb király.Nagyon rossz formában vannak, kihullanak a falembereik, szóval most megverjük a Lionst, ráadásul nagyon simán, megszólalnak a fanfárok, aztán jön a Chargers, és hazai pályán úgy kikapunk tőlük, hogy a Tribune sportrovata is beleremeg.Ez már tuti? Mert akkor meg sem nézem.Bazzani
Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Nagyon rossz formában vannak, kihullanak a falembereik, szóval most megverjük a Lionst, ráadásul nagyon simán, megszólalnak a fanfárok, aztán jön a Chargers, és hazai pályán úgy kikapunk tőlük, hogy a Tribune sportrovata is beleremeg.Ez már tuti? Mert akkor meg sem nézem.
több mint 13 éve
Csak Wright megint megsérült meccs közben, aztán jött Veder. Szerintem néhány fórumozónak a nagyanyja golyóállóbb, mint Őrnagy őrnagy.Egyetértek! Vödör csak padozzon azzal nem bassza el a meccset! Peppers kéne mindenképpen!!!Mondjuk, ha Idonije hozza az előző meccses formáját és Paea is felszívja magát, akkor Mattnak reszeltek😊Lovie Smith says plan calls for Brandon Meriweather to see some time at safety on Sunday vs. Lions.Ne mááááááá. Bmeg ez az ember annyit hibázott azon a pár meccsén, hogy fiatalabb játékost rég cutoltak volna. Kifizették neki a lovét (jó hülyék voltak) 1 évre, remélem szezon után mást boldogít majd. Játszanak a fiatalok.tüsi91
Ja, ha már ennyi lóvéért idehoztuk, akkor ne csak kispadozzon, bár ki tudja mivel használ és mivel árt a csapatnak. Wright- Conte páros a jövőre nézve biztatónak tűnik....soma80
Hester hiányozni fog az ST-ből Knox nem az igazi😕kutya23c
Peppers úgy néz ki, játszani fog, nagyon jó hír. A falembereknél nem hiszem, hogy az akarat hiányzik, pontosan tudják, hogy simán kipicsázzák őket. Inkább a koordinátorok alkalmazkodtak, jobban blokkolják Pepperst (vajúdik a térdeivel), meg ennél többet nem is nagyon tudnak.
Hamár azt hittem, jön a Chargers, megnéztem a meccsüket.... hát Rivers rendesen összetörték. De amiket az újonc Brown elkapott.... egy TD-t visszafújtak tőle, pedig azt már csakazértis megadtam volna. Nagyon rossz formában vannak, kihullanak a falembereik, szóval most megverjük a Lionst, ráadásul nagyon simán, megszólalnak a fanfárok, aztán jön a Chargers, és hazai pályán úgy kikapunk tőlük, hogy a Tribune sportrovata is beleremeg.
Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 13 éve
kutya23c
223
Egyetértek! Vödör csak padozzon azzal nem bassza el a meccset! Peppers kéne mindenképpen!!!Mondjuk, ha Idonije hozza az előző meccses formáját és Paea is felszívja magát, akkor Mattnak reszeltek😊Lovie Smith says plan calls for Brandon Meriweather to see some time at safety on Sunday vs. Lions.Ne mááááááá. Bmeg ez az ember annyit hibázott azon a pár meccsén, hogy fiatalabb játékost rég cutoltak volna. Kifizették neki a lovét (jó hülyék voltak) 1 évre, remélem szezon után mást boldogít majd. Játszanak a fiatalok.tüsi91
Ja, ha már ennyi lóvéért idehoztuk, akkor ne csak kispadozzon, bár ki tudja mivel használ és mivel árt a csapatnak. Wright- Conte páros a jövőre nézve biztatónak tűnik....soma80
Hester hiányozni fog az ST-ből Knox nem az igazi😕
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Lovie Smith says plan calls for Brandon Meriweather to see some time at safety on Sunday vs. Lions.Ne mááááááá. Bmeg ez az ember annyit hibázott azon a pár meccsén, hogy fiatalabb játékost rég cutoltak volna. Kifizették neki a lovét (jó hülyék voltak) 1 évre, remélem szezon után mást boldogít majd. Játszanak a fiatalok.
több mint 13 éve
Lovie Smith says plan calls for Brandon Meriweather to see some time at safety on Sunday vs. Lions. Ja, ha már ennyi lóvéért idehoztuk, akkor ne csak kispadozzon, bár ki tudja mivel használ és mivel árt a csapatnak. Wright- Conte páros a jövőre nézve biztatónak tűnik....
több mint 13 éve
Peppersnél még az is jó ha csak odaállítjuk az oldalvonalhoz aztán akár mikor rásandít Stafford eszébe jut a tavalyi nyitónap :cool: Hester az egyik kedvencem így természetesen óriási vérveszteség (persze nem mint WR bár villant a Vikes ellen is és ha nem kell lelassítania lett volna egy hasonló a Philly ellen is) de leginkább az a félelem az ellenben a kick offnál + a puntoknál, az nagyon kell a jó ST munkához. Remélem így hogy Knox lesz vszínűleg a visszahordó nem fognak annyira figyelni és kihasználja párszor.
Tőlem már elkezdhetnék végre...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kovi470
1 343
Engem azért aggaszt Hester hiánya, persze Knox se amatőr, de nem is Devin...Pepperst mindenképp fel kell tenni a pályára, ha kell felviszi Urlacher a hátán aztán a sack-ek után meg lehozza..
A blog szerintem is feles, mert a fórumot ismeri mindenki, azok is benéznek akik nem Bears fanok, hozzászólnak alkalom adtán.. Én pl a Philly blogot szinte soha nem nézem, de a topicba be-be lesek..
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Bears announce Gabe Carimi will undergo knee surgery Friday. Carimi will have an arthroscopic debridement procedure.Jimmy írta, hogy a DL emberei Peppersen kívül kicsit kevesek. Én főleg Izzy játékában látok visszaesést tavalyhoz képest. tavaly rengeteg pressure/hit és 8 sack fűződött a nevéhez + néhány elütött labda. Idén ebből nem sok minden látszik. Melton is elszürkült, mondjuk volt honnan, mert az első héten brutális volt. Adams megkapta az új szerződését, de ennyi volt, Toeiana jó munkásember, Okoye fene tudja, Paeat meg nem sokszor láttuk. Pepperst mindenáron össze kell tákolni.
Hester engem sem zavar, ha nem játszik, azért Knox is elég klassz visszahordó srác. Pepperst kell összetoldozni, foltozni valahogy, azért Staffordra nélküle elég nehéz lesz nyomást gyakorolni...soma80
Nem vészmadárkodok, de Cariminak ugye sok gondja colt collegeban is a térdével. Idén nem játszik, Louis úgy is franchise RT lesz 😀.
Bocs srácok, de az én véleményem szerint felesleges a komolyabb blog, itt is megtudjuk beszélni a dolgokat, belehet linkelni a híreket stb.
több mint 13 éve
Bears announce Gabe Carimi will undergo knee surgery Friday. Carimi will have an arthroscopic debridement procedure.Az 2-6 hét...
soma80